Anti-Spyware Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#337 - Én úgy tudom, hogy az AVG AntiSpyban minden cookie narancssárga színû, akár ártalmatlan, akár gonoszabb fajta. A trójaiak, backdoorok, spyware-ek meg egyéb komolyabb dologk, amik pirosal vannak jelölve.
#338 - Nem tudom hogy használsz-e WinPatrolt, de abban van lehetõség név szerint blokkolni a cookie-kat. Vagy esetleg másik szoftverbn is van ilyen, amit már használsz?
Chaos Anno Domini
SpywareBlastert megnéztem,az IE-hez lapoztam,rengeteg cookiet találtam,ami még nincs leblokkolva ! Gyors leblokkoltam,volt vagy 30 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eredmény:
AVG Antispyware: 10 db narancssárga fokú cookie.
Megmondta,hiába tolom a warezt erõvel,csak cookiek jönnek be 😊
Mások nem találtak semmit.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
Hát figy,nemhiába védem a gépem ahogy csak tudom,a külföldi oldalakban full nem lehet bizni szinte 😄 egykét oldal van ami full virusmentes,de rengeteg viszont nem 😊
Aprobó: SpywareGuardot próbáltátok már?
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
asszem a kasperskynek is van,de az mintha nem is lenne benne.
én használok,talál :S
van az unhackme,szar program :S
Chaos Anno Domini
Kül meg itt csak én használok külön rootkit irtokat ?
Hát ennyit errõl egyenlõr,dehát még béta,v1.**** xDDD
majd talán pár hónap mulva 😊
Hát mit mondjak - egyet sem fogott meg.
Utána Boclean vagy kapásból blokkolta, vagy hibaüzenettel leállt, de azért utolsó erejével törölte valamennyi fájlt.
Igyhát marad a Boclean.
Sokat eszik,de az én gépemet full egyáltalán nem lassitja.
Nekem 1 évig fut xD
Egynelõre nálam semmit nem talált,bizonylak gye futtani kell alkalmazásokat,meg mikor ugye a win indul akkoris bejön sok minden,ezeket figyeli,egyenlöre marad,majd meglátom egyszer visit e,mert egy online játáknál fix visitania kell 😊)
Majd a lapon lejjebb ott lesznek a letölthetõ fájlok, amik mind más feladatot végeznek el. De inkább olvasd majd el alõtte a használati utasítást. 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Kb. 50 megát eszik - amit kicsit sokallok de a gépet egyébként nem lassítja.
Most NOD32 mellett fut, simán ( akár 5 évig ).
Tul sok szaktudás nem kell hozzá. Felrakod oszt jó.
Nem tudtok valami spywareterjesztõ linket - amit NOD nem fog meg - hogy tesztelhessem ?
Chaos Anno Domini
viszont egy kb félig jo program,hisz az antivirus/spyware irtok kiszürik a botban lévõ kártevõt mindig,de itt ugye irja hogy miket tud,szal fasza !
( Én asszem meg is teszem. )
16:00,15:00
van a fél ték: 16:30
stb
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
témához kapcsolódóan: Nem tudom biztos ismeritek az EICAR antivirus tesztfájljait. Nah van ilyen antispyware-ekhez is, SPYCAR, van több féle fájl, ami különbözõ mûveleteket hajtanak végre. lehet vele tesztelgetni.
Chaos Anno Domini
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Valakinek van vagy tud egy mûködõ valamennyire friss Spyware Doctort? Már vagy 4 verziót próbáltam, de vagy nem enged frissíteni, mert nincs érvényes licencem vagy kiírja hogy chekkolja az adatokat, de sosem fejezi be. Csak on-demand keresésre használnám, ha nem lesz mûködõ verzióm akkor váltok.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Amúgy tényleg nagyon jó, ajánlani tudom csak én is. Az egyik legjobb anti-spyware. A lassulásokon kívül én is csak pozitívat hallok róla.
zserrbo Oldalukon írják hogy automatikus frissítés, bár én még nem láttam, hogy az adatbázist frissítette volna. Lehet hogy háttérben végzi el. 😊
Chaos Anno Domini
Frissít magától? Mert ha igen akkor ez nem zavaró.
Trend Micro Anti-Spyware:
Pro:
-Egyszerû, áttekinthetõ kezelõfelület(számomra)
-tetszik, hohy indításánál leellenõrzi a memóriát, bár az nem szükséges mindig.
-futtatás közben rendesen tudtam netezni, SEMMI lassulás, vagy szaggatás nem volt tapasztalható, még a gépen is tudtam végezni a dolgaimat.<#eljen>#eljen>
-ebbõl kifolyólag nem fogja meg a rendszert alap állapotban sem
Kontra
-Ellenõrzés után a talált kártevõket nem tudta törölni, helyette egy hibaüzenettel leállít a program. :S Majd holnap újrarakom, ha azután is elõfordul ez a hiba, akkor ez egy komoly kontra. Ha nem, akkor ezt a kontrát semmisnek veszem. 😊
-Miután feltelepítettem a programot, elindítottam, és kerestem a frissítés gombot/menüt, de nem találtam. Aztán megtaláltam az "About" menüben. Én valahogy a frissítést nem a "programról" menüben helyezném el, hanem adnék neki egy külön menüt, vagy kiraknám a gombot egy látható helyre. Bár ez csak megszokás kérdése, nem egy komoly kontra 😊
Chaos Anno Domini