690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
  • Apocalipto
    ^^
  • Doomista
    elöször azis kérdez,deha egyszer benyomod,akkor már nem,de van egykét alkalmazás,amire mindig rákérdez,de ez nálam csak akkor fordult elő,mikor cabal online-t elinditottam,és ugye virust jelzett számára ^^
  • Apocalipto
    lehet a kászperszkyt felnyomom és nincsen ilyesmi gondom
  • Apocalipto
    Hát ez a comodo szörnyű , folyton kérdez ááááááááááááááá
  • Doomista
    inkább firefox,jobb motor,szebb,gyorsabb,biztonságosabb.
    arra gondoltam igen
    igen alig foglal helyet,csak egy sima addon,azaz kiterjesztés,olyan mint egy programhoz egy kis plugin ^^
  • Apocalipto
    Igen, arra ... Nah tele szpemmelem a topikot :-/
  • Apocalipto
    "Firefoxhoz Noscript, és AdBlock Plus addonok." - bizonyára erre gondoltál - ha nem hülye vok
  • Apocalipto
    "Elvégre a firefoxhoz az a 2 kis kiterjesztés alig foglal helyett" - ???
  • Apocalipto
    És végezetül: IE vagy Firefox??
  • Apocalipto
    Nekem ígysem kell félni a vírusoktól bár tudom hogy a windows tűzfal semmit se véd XD
    De az is lehet egy szempont hogyha a hacker akar, úgyis bejut a gépre:P
    A Comodot próbáltam de rengeteget kérdezett kiakadtam tőle... Hiába kérdez ha nemtudom mihez kapcsolódik az a folyamat... Van benne tanulás mód? Nem emlékszek már rá...
    De lehet felrakom ismét mostmár a memória nem gond eddig az volt a fő probléma ^^
    Láttam azt a tesztet a tűzfalakról a Comodo tényleg jó
  • Doomista
    ahhh,a win alap tűzfal krvára nem ajánlott,ajánlom neked ingyenesek közül a comodo firewallt-,fizetösek közül [amihez adhatok okosságot] a kerio personall firewallt.
    ezek nem olyan nagy progit,elférnének simán nálad is :)

Nekem a "védelmi réteg":
    kaspersky internet security [tűzfal+virusirto szoftver], spywareblaster [hogy legalább egy iciri picirit védjen a cookiek ellen],és kész,ennyi fut a tálcán,vagyis s blaster nem fut a tálcán hihi. És igysem jön be semmi virus,spyware,csak cookie,de ez embertöl függ.

Ha meg teljeskörü rendszervizsgálatot csinálok,1 honapban 2x,akkor:
    kaspersky,ad adware 2007,spy sweeper,avg antispyware,counterspy.
    Virusoktol full nemkell félnem a kaspersky miatt,se más virusirto szoftver sem kell,már nem is futtatom le a kasperskyt sem,soha nem talál semmi,persze teszteltem,és más virusirto program sem talált semmit.
    Spyware irtokban is van ugyebár cookie irto,inkáb az miatt futtatom le mind,ad adware talál egy két olyat,amit más egyik se.
  • Doomista
    Nem olyan sok minden ez apocalipto ! Elvégre a firefoxhoz az a 2 kis kiterjesztés alig foglal helyett,meg a DropMyRights sem olyan nagy,ezek nekem is megvannak,mert ugye ezek a böngészöre vannak épülve.
    Van neki virusirto,cookie irto programja,tűzfala is.Szal mindenre van biztonság.
    bár a winpatrol meg a boclean nem jött nekem be ^^ de ez embertöl függ ismét ^^
  • Doomista
    Jah,én is arra gondoltam,de majd csak nyár végén,most egyenlöre ezer dolgom van,és ami most fenntvannak,full védenek ^^
  • Apocalipto
    Nekem összvisz van egy spybot, egy ad aware professional, nod32 + meg windows tűzfal ( ) ennyi.
  • Apocalipto
    Nem rosszalásból mondtam :P CSak h mennyi progi :D
  • lck #395
    Zavaragabornak nagyon biztonságos biztonsági rendszere van.
  • lck #394
    Ha Nortont akarsz akkor Norton 360-at próbáld ki. Sztem messze a legjobb Norton.
    Bár nem használom, mert (majdnem)mindent maga dönt el. És azt annyira nem szeretem, bár lehet hogy valakinek épp az kell. Mondjuk pl. egy hozzá nemértő netezőnek is fel merném tenni.
    A gépgénye meglepően kicsi.
  • Apocalipto
    Jah zvaragabor neked ment, egy pillanatra elszörnyülködtem milyen biztonsági rendszered van xD
  • zvaragabor
    Értem. :) Nortont fogsz használni? Milyen meggondolásból?
  • Doomista
    nem én,de régen használtam,és faja volt,de most kasperskyt tolom,de ráállok nemsokára a nortonra is,de félek tőle egy kicsit xD
  • zvaragabor
    nem, a jegyzettömb a fake.

anyway te most McAfee-t használsz?
  • Doomista
    fake webcam ? :o
  • zvaragabor
    Akkor az fake :o
  • Doomista
    rá nincs írva,de jegyzettömbe bevan írva :O
  • zvaragabor
    akkor a gépedre rá van írva valahova hogy: Supported Security Systems: McAfee. :D
  • zvaragabor
    ez kinek ment?
  • Apocalipto
    jaj jaj jaj....
  • Doomista
    hát lehet,de a gépemre ez az elmélet nem hat egyáltalán :P
  • zvaragabor
    Avira Antivir Personal Edition Premium, Comodo Firewall Pro, WinPatrol Free(vacilálok ez, meg a BOClean között), Spyware Blaster, DropMyRights, Firefoxhoz Noscript, és AdBlock Plus addonok.
  • Apocalipto
    zvaragabor: mi is az a védelmi réteg?
  • zvaragabor
    Én a McAfee-ról szintén csak azt hallottam, hogy nagy a rendszerigénye akárcsak a Nortonnak, vagy a Pandának. Hát ha majd tesztelgetni lesz kedvem, vagy váltanom kell valamit, akkor talán kipróbálom, de most hibátlanul működik minden védelmi réteg.
  • Doomista
    pedig az mcafee krvajo program,firewallban,internet securityiban,viruscanban egyaránt ^^
    probáld ki!
  • bmate0007
    #375 én csak az antispyware-üket próbáltam trial-ban, és nekem egész bejött. Nem fogja le a gépet, egyszerű kezelni, hatékony. Csak az a baj, hogy fizetős

#376Hát igen...az eléggé sunyiság, hogy nem figyelmeztetnek az oldalon a progiban meg igen. Nálam ez a Pccleanerrel volt így. A hivatalos oldalon mindenhova azt írják, hogy free, a progiban pedig irtanék, de hát jön a szokásos ablak...

Az 1 éves ingyen licenszt pedig meg tudom érteni.
  • zvaragabor
    De én szerettem volna tudni, hogy nálad mit talál.

Nem próbáltam még ki semmilyen terméket a mcafee tól, kivéve a rootkis scannerjét.
  • zvaragabor
    #373 - Láttam az Order Now gombot az oldalon, csak kicsit sunyi volt, hogy mikor rámennék a művelet végrehajtására, akkor bedob nekem egy olyan popupot. :) Csak mert az oldalon nem figyelmeztettek erre. :)

#374 - MalwareGuard-ot nem láttam még. Illetve most megnéztem, csak nem hallottam még róla. De tényleg úgy néz ki. :) De a malwarescanner után már nem csábít ennek az 1 éves licensze. :))
  • Doomista
    Szerintem ugyan azokat fogja találni,jah és ne légy kiváncsi
    aki kiváncsi hammar megöregszik

mcafeeböl valamelyik terméket itt valaki használta/használja e ? :)
  • bmate0007
    egyébként, ahogy megnézem ezeket a képtalálatokat, úgy látszik ezt a progit is azok csinálták, akik a "MalwareGuard" nevezetű programot is. szóval a két program 1 és ugyanaz. csakhogy a MalwareGuard az egy évig ingyenes. :D
  • bmate0007
    Öhm Gábor! :) Ha felmész a linkedre, akkor ott van majdnem a lap alján, hogy "Order Now" (azaz megrendelés most) :D Hát akkor egyértelmű, hogy ez csak 1 trial.
  • zvaragabor
    Oh bocsánat, kijelzi, hogy hol találta. Elkerülte a figyelmemet a kis plusz ikon a név előtt. De attól még uninstall.
  • zvaragabor
    Szerintem se. :D Bár kíváncsi lennék, hogy nálad miket talál. Tehát ugyan azokat-e, mint nálam. :)