690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
  • zvaragabor
    De honnan szedsz te ennyit? :D XP frissítések jönnek? :D Nekem első, és eddig utolsó rootkit gondom a rootkit topikodban olvashatod. :D Annyit elárulok, hogy az is hamis riasztás volt. :D
  • Doomista
    sophon,bitdefender,fsecure,panda,mcafeetrend micro rookit programot probáltam ki.a legjobb eredményt az mcafee produkálta,az csomo rookitet megtalált,a többi egyet sem,kivétel a panda,aki 1-2 db-t azért talált.szal mcafeet nyomok,nálam elterjedt hehe xD
  • zvaragabor
    Mit használsz? És egyáltalán mit talál? :) Olyan elterjedt nálad a rootkit? :)
  • Doomista
    hát ashampoonak is van rootkit irtoja,de szrt nem ér !
    asszem a kasperskynek is van,de az mintha nem is lenne benne.
    én használok,talál :S
    van az unhackme,szar program :S
  • zvaragabor
    Már mint nem úgy mint a nod32-nek, hanem különálló anti rootkit modul.
  • zvaragabor
    Nekem most egy különálló anti rootkit sincs telepítve a gépre, egyedül az Avira Antivir nek van beépített anti rootkitje.
  • Doomista
    Bzg még exit sincs,se egy uninstall fájl,pff...

Kül meg itt csak én használok külön rootkit irtokat ?
  • Doomista
    Nálam sem jelezte azt a gamet,amit más szoftver jelez xD
    Hát ennyit erről egyenlőr,dehát még béta,v1.**** xDDD
    majd talán pár hónap mulva :)
  • lck #322
    Futtattam néhány SPYCAR fájlt.
    Hát mit mondjak - egyet sem fogott meg.
    Utána Boclean vagy kapásból blokkolta, vagy hibaüzenettel leállt, de azért utolsó erejével törölte valamennyi fájlt.
    Igyhát marad a Boclean.
  • Doomista
    Énis most raktam fel.
    Sokat eszik,de az én gépemet full egyáltalán nem lassitja.
    Nekem 1 évig fut xD
    Egynelőre nálam semmit nem talált,bizonylak gye futtani kell alkalmazásokat,meg mikor ugye a win indul akkoris bejön sok minden,ezeket figyeli,egyenlöre marad,majd meglátom egyszer visit e,mert egy online játáknál fix visitania kell :))
  • lck #320
    OK
  • zvaragabor
    Majd megint a lap alján Click here to agree.
    Majd a lapon lejjebb ott lesznek a letölthető fájlok, amik mind más feladatot végeznek el. De inkább olvasd majd el alőtte a használati utasítást. :)
  • zvaragabor
    spywareterjesztő link? Olyasmi oldalra gondolsz, ahonnan spyware szerezhető be? Hát a rosszindulatú felét nem tudom, viszont biztos ismered az EICAR antivirus teszt fájljait. Na ilyenből van antispyware-eknek is, a SPYCAR. Lap alján Click here to take a step closer to Spycar.
  • lck #317
    Na felraktam.

Kb. 50 megát eszik - amit kicsit sokallok de a gépet egyébként nem lassítja.
    Most NOD32 mellett fut, simán ( akár 5 évig ).
    Tul sok szaktudás nem kell hozzá. Felrakod oszt jó.
    Nem tudtok valami spywareterjesztő linket - amit NOD nem fog meg - hogy tesztelhessem ?
  • zvaragabor
    Én most kihagyom. Nem azért mert Symnatec, hanem mert elvagyok a jelenlegi biztonági szoftverekkel, és jelenleg nem akarok tesztelgetni. :)
  • Doomista
    egy cikk róla,érdemes elolvasni !
  • Doomista
    ezt énis kiprobálom !

viszont egy kb félig jo program,hisz az antivirus/spyware irtok kiszürik a botban lévő kártevőt mindig,de itt ugye irja hogy miket tud,szal fasza !
  • lck #313
    A Nortonos előitéleteket félretéve ezt kellene kipróbálni.
    ( Én asszem meg is teszem. )
  • zvaragabor
    ezt írtam:\
  • Doomista
    ez az időra is vonatkozik...
    16:00,15:00
    van a fél ték: 16:30
    stb
  • zvaragabor
    hátmég?
  • Doomista
    is
  • zvaragabor
    ekkor kell "ték"elni, szal odaírni a hsz-be a "ték" szót.
  • zvaragabor
    pl amikor kerek a hozzászólás száma (100, 300, 1000...), vagy érdekes a számjegy összeállítás( 666, 212, 343434...), vagy ugyanezek az órát tekintve, hogy hány óra hány perckor küldted el a hsz-t.
  • bmate0007
    mi az a TÉK?
  • zvaragabor
    A súgó az valami sg fórum bug miatt került oda, igaziból aláírás szöveg lenne. :\
  • Doomista
    FAQ
  • zvaragabor
  • Doomista
    coooool
  • zvaragabor
    meglett, de egy TÉK-et írhattál volna^^

témához kapcsolódóan: Nem tudom biztos ismeritek az EICAR antivirus tesztfájljait. Nah van ilyen antispyware-ekhez is, SPYCAR, van több féle fájl, ami különböző műveleteket hajtanak végre. lehet vele tesztelgetni.
  • bmate0007
    ezt csak azért írtam, hogy meglegyen a 300 :)
  • Doomista
    spyware doctort nem lehet fullá tenni,csak ugy,ha nem frissitesz...szal nekem ugy full,hogy nem frissitem,hanem a legujabb kijött verziokat szedem le,gáz de ez van,jo a biztonsága...
  • zserrbo
    Na jah, negatívum van hozzá azért, pl a belassítás, sokat eszik, de én nem is szoktam használni a rezidens védelmét, csak a scant kb 2-4 hetente.
  • zserrbo
    Esetleg, ha írja a program, hogy hanyas verziójú a definíciófájl(ok) vagy a definíciók számát.

Valakinek van vagy tud egy működő valamennyire friss Spyware Doctort? Már vagy 4 verziót próbáltam, de vagy nem enged frissíteni, mert nincs érvényes licencem vagy kiírja hogy chekkolja az adatokat, de sosem fejezi be. Csak on-demand keresésre használnám, ha nem lesz működő verzióm akkor váltok.
  • zvaragabor
    Tessék itt a negatívumod (#295) xD
    Amúgy tényleg nagyon jó, ajánlani tudom csak én is. Az egyik legjobb anti-spyware. A lassulásokon kívül én is csak pozitívat hallok róla.

zserrbo Oldalukon írják hogy automatikus frissítés, bár én még nem láttam, hogy az adatbázist frissítette volna. Lehet hogy háttérben végzi el. :)
  • Apocalipto
    nekem fenntvolt úgy belassította a gépet mint atom azóta nem próbálkoztam vele....
  • bigyusz
    no meg elvileg díjnyertes is. akármit olvastam negativumokat mindenhez találtam de ehez semmit.
  • bigyusz
    Spyware doctor? ki tud róla valamit? most ezt használom. és talált sok dolgot. olyanynira sokat h a net elérésem 2x re nött miután leirtotta.
  • zserrbo
    A Windows Defender béta verziójában is így volt :D sőt ott még az abouton belül még volt valami és csak aután a frissítés. Aztán, ha jól emlékszem kijavították és kirakták normális helyre.
    Frissít magától? Mert ha igen akkor ez nem zavaró.
  • zvaragabor
    Először is nagyon sok boldog születésnapot szeretnék kívánni Doomistának! ;)

Trend Micro Anti-Spyware:

Pro:
    -Egyszerű, áttekinthető kezelőfelület(számomra)
    -tetszik, hohy indításánál leellenőrzi a memóriát, bár az nem szükséges mindig.
    -futtatás közben rendesen tudtam netezni, SEMMI lassulás, vagy szaggatás nem volt tapasztalható, még a gépen is tudtam végezni a dolgaimat.
    -ebből kifolyólag nem fogja meg a rendszert alap állapotban sem

Kontra
    -Ellenőrzés után a talált kártevőket nem tudta törölni, helyette egy hibaüzenettel leállít a program. :S Majd holnap újrarakom, ha azután is előfordul ez a hiba, akkor ez egy komoly kontra. Ha nem, akkor ezt a kontrát semmisnek veszem. :)
    -Miután feltelepítettem a programot, elindítottam, és kerestem a frissítés gombot/menüt, de nem találtam. Aztán megtaláltam az "About" menüben. Én valahogy a frissítést nem a "programról" menüben helyezném el, hanem adnék neki egy külön menüt, vagy kiraknám a gombot egy látható helyre. Bár ez csak megszokás kérdése, nem egy komoly kontra :)