Anti-Spyware Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az a régi fajta,ugye emlékeztek 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De egyébként volt probálkozás,volt hozzá serial,meg patch,egyik sem ment xd
Nah nembaj,free is jo alapnak,hát nem ? 😊
Chaos Anno Domini
parancsolj
Chaos Anno Domini
Vagyis én leszedtem,és megvok vele elégedve,de inkább nyomom azért a fizetössel,az mégis csak jobb 😊
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Ma viszont felraktam a 2-es verziót, és örömmel látom, hogy ez kb a tizede!! memóriát igényli és a cput se terheli annyira! - így már egyértelmûen azt mondom, hogy ez az általam ismert legjobb antispyware program!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A PrevX nevezetû program anno nem ingyenes cucc volt? Pedig jó kis progi volt de még normális "okosságot" sem találni hozzá.?!? Vagy...?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
kiprobáltam csomo spyware irtot,de nekem ezek most jok...persze a fö spyware irtom,amiben már antivirus irto is van ugyebár,az a spy sweeper,és cookiek ellen nagyon a spyware doctor.ésmég az avg antispyware.
Chaos Anno Domini
antivirusát azért nem,mert ugye a kaspersky ugat miatta,énmeg nem fogom azért leszedni a kasperskyt,eleget izéltem vele 😊
antispywaret most szedtem le,és futtatom 😉
ha a doctorra updatet nyomsz,máris fizetössé válik,irja hogy kéri a namet,serialt...
:SS Komoly? Nem tudtam, nem próbáltam még ki, de ha így van, akkor lehet le se szedem.
Én meg tegnap feltettem egyik haveromnál az avg anti spy-t, lefuttattam, és talált nála 271 elemet. 😊) monnyuk abból kb 260 kuki volt, de a többi high veszélyességi fokozatú trójai, backdoor, meg egyéb nyalánkság. 😊 A nod és zone alarm mellett csak néztem hogy miket szedet ez össze😊
Chaos Anno Domini
ma egy teljes rendszervizsgálatot tartottam,és 1 trojai volt a gépemben,sõt annak sehol semmilyen infoját nem leltem meg,google,se semelyik virusadatbázisban sem szerepelt,de leirtotta.spy sweeper antivirus cucca talált rá ^^ érdekes 😊
(trojan-backdoor-finlizerevil)
De ha már uninstalláltad a többit, akkor nincs gond. 😊
Chaos Anno Domini
bár hogy a google többi dolgát is lekell tölteni,ez grrr....de uninstaláltam öket,és csak a spyware doctor starter meg a norton marad rajta ^^
LETÖLTÉS
EZEN az oldalon pedig egy táblázat a starter és a fizetõs verzió összehasonlításával.
Chaos Anno Domini