690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
#330 De honnan szedsz te ennyit? :D XP frissítések jönnek? :D Nekem első, és eddig utolsó rootkit gondom a rootkit topikodban olvashatod. :D Annyit elárulok, hogy az is hamis riasztás volt. :D -
#329 sophon,bitdefender,fsecure,panda,mcafeetrend micro rookit programot probáltam ki.a legjobb eredményt az mcafee produkálta,az csomo rookitet megtalált,a többi egyet sem,kivétel a panda,aki 1-2 db-t azért talált.szal mcafeet nyomok,nálam elterjedt hehe xD -
#328 Mit használsz? És egyáltalán mit talál? :) Olyan elterjedt nálad a rootkit? :) -
#327 hát ashampoonak is van rootkit irtoja,de szrt nem ér !
asszem a kasperskynek is van,de az mintha nem is lenne benne.
én használok,talál :S
van az unhackme,szar program :S -
#326 Már mint nem úgy mint a nod32-nek, hanem különálló anti rootkit modul. -
#325 Nekem most egy különálló anti rootkit sincs telepítve a gépre, egyedül az Avira Antivir nek van beépített anti rootkitje. -
#324 Bzg még exit sincs,se egy uninstall fájl,pff...
Kül meg itt csak én használok külön rootkit irtokat ? -
#323 Nálam sem jelezte azt a gamet,amit más szoftver jelez xD
Hát ennyit erről egyenlőr,dehát még béta,v1.**** xDDD
majd talán pár hónap mulva :) -
#322 Futtattam néhány SPYCAR fájlt.
Hát mit mondjak - egyet sem fogott meg.
Utána Boclean vagy kapásból blokkolta, vagy hibaüzenettel leállt, de azért utolsó erejével törölte valamennyi fájlt.
Igyhát marad a Boclean. -
#321 Énis most raktam fel.
Sokat eszik,de az én gépemet full egyáltalán nem lassitja.
Nekem 1 évig fut xD
Egynelőre nálam semmit nem talált,bizonylak gye futtani kell alkalmazásokat,meg mikor ugye a win indul akkoris bejön sok minden,ezeket figyeli,egyenlöre marad,majd meglátom egyszer visit e,mert egy online játáknál fix visitania kell :)) -
#320 OK -
#319 Majd megint a lap alján Click here to agree.
Majd a lapon lejjebb ott lesznek a letölthető fájlok, amik mind más feladatot végeznek el. De inkább olvasd majd el alőtte a használati utasítást. :)
-
#318 spywareterjesztő link? Olyasmi oldalra gondolsz, ahonnan spyware szerezhető be? Hát a rosszindulatú felét nem tudom, viszont biztos ismered az EICAR antivirus teszt fájljait. Na ilyenből van antispyware-eknek is, a SPYCAR. Lap alján Click here to take a step closer to Spycar. -
#317 Na felraktam.
Kb. 50 megát eszik - amit kicsit sokallok de a gépet egyébként nem lassítja.
Most NOD32 mellett fut, simán ( akár 5 évig ).
Tul sok szaktudás nem kell hozzá. Felrakod oszt jó.
Nem tudtok valami spywareterjesztő linket - amit NOD nem fog meg - hogy tesztelhessem ? -
#316 Én most kihagyom. Nem azért mert Symnatec, hanem mert elvagyok a jelenlegi biztonági szoftverekkel, és jelenleg nem akarok tesztelgetni. :) -
#315 egy cikk róla,érdemes elolvasni ! -
#314 ezt énis kiprobálom !
viszont egy kb félig jo program,hisz az antivirus/spyware irtok kiszürik a botban lévő kártevőt mindig,de itt ugye irja hogy miket tud,szal fasza ! -
#313 A Nortonos előitéleteket félretéve ezt kellene kipróbálni.
( Én asszem meg is teszem. ) -
#312 ezt írtam:\ -
#311 ez az időra is vonatkozik...
16:00,15:00
van a fél ték: 16:30
stb -
#310 hátmég? -
#309 is -
#308 ekkor kell "ték"elni, szal odaírni a hsz-be a "ték" szót. -
#307 pl amikor kerek a hozzászólás száma (100, 300, 1000...), vagy érdekes a számjegy összeállítás( 666, 212, 343434...), vagy ugyanezek az órát tekintve, hogy hány óra hány perckor küldted el a hsz-t. -
#306 mi az a TÉK? -
#305 A súgó az valami sg fórum bug miatt került oda, igaziból aláírás szöveg lenne. :\ -
#304 FAQ -
#303 -
#302 coooool -
#301 meglett, de egy TÉK-et írhattál volna^^
témához kapcsolódóan: Nem tudom biztos ismeritek az EICAR antivirus tesztfájljait. Nah van ilyen antispyware-ekhez is, SPYCAR, van több féle fájl, ami különböző műveleteket hajtanak végre. lehet vele tesztelgetni. -
#300 ezt csak azért írtam, hogy meglegyen a 300 :) -
#299 spyware doctort nem lehet fullá tenni,csak ugy,ha nem frissitesz...szal nekem ugy full,hogy nem frissitem,hanem a legujabb kijött verziokat szedem le,gáz de ez van,jo a biztonsága... -
zserrbo #298 Na jah, negatívum van hozzá azért, pl a belassítás, sokat eszik, de én nem is szoktam használni a rezidens védelmét, csak a scant kb 2-4 hetente. -
zserrbo #297 Esetleg, ha írja a program, hogy hanyas verziójú a definíciófájl(ok) vagy a definíciók számát.
Valakinek van vagy tud egy működő valamennyire friss Spyware Doctort? Már vagy 4 verziót próbáltam, de vagy nem enged frissíteni, mert nincs érvényes licencem vagy kiírja hogy chekkolja az adatokat, de sosem fejezi be. Csak on-demand keresésre használnám, ha nem lesz működő verzióm akkor váltok. -
#296 Tessék itt a negatívumod (#295) xD
Amúgy tényleg nagyon jó, ajánlani tudom csak én is. Az egyik legjobb anti-spyware. A lassulásokon kívül én is csak pozitívat hallok róla.
zserrbo Oldalukon írják hogy automatikus frissítés, bár én még nem láttam, hogy az adatbázist frissítette volna. Lehet hogy háttérben végzi el. :) -
Apocalipto #295 nekem fenntvolt úgy belassította a gépet mint atom azóta nem próbálkoztam vele.... -
bigyusz #294 no meg elvileg díjnyertes is. akármit olvastam negativumokat mindenhez találtam de ehez semmit. -
bigyusz #293 Spyware doctor? ki tud róla valamit? most ezt használom. és talált sok dolgot. olyanynira sokat h a net elérésem 2x re nött miután leirtotta. -
zserrbo #292 A Windows Defender béta verziójában is így volt :D sőt ott még az abouton belül még volt valami és csak aután a frissítés. Aztán, ha jól emlékszem kijavították és kirakták normális helyre.
Frissít magától? Mert ha igen akkor ez nem zavaró.
-
#291 Először is nagyon sok boldog születésnapot szeretnék kívánni Doomistának! ;)
Trend Micro Anti-Spyware:
Pro:
-Egyszerű, áttekinthető kezelőfelület(számomra)
-tetszik, hohy indításánál leellenőrzi a memóriát, bár az nem szükséges mindig.
-futtatás közben rendesen tudtam netezni, SEMMI lassulás, vagy szaggatás nem volt tapasztalható, még a gépen is tudtam végezni a dolgaimat.
-ebből kifolyólag nem fogja meg a rendszert alap állapotban sem
Kontra
-Ellenőrzés után a talált kártevőket nem tudta törölni, helyette egy hibaüzenettel leállít a program. :S Majd holnap újrarakom, ha azután is előfordul ez a hiba, akkor ez egy komoly kontra. Ha nem, akkor ezt a kontrát semmisnek veszem. :)
-Miután feltelepítettem a programot, elindítottam, és kerestem a frissítés gombot/menüt, de nem találtam. Aztán megtaláltam az "About" menüben. Én valahogy a frissítést nem a "programról" menüben helyezném el, hanem adnék neki egy külön menüt, vagy kiraknám a gombot egy látható helyre. Bár ez csak megszokás kérdése, nem egy komoly kontra :)