Anti-Spyware Programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Ad-Aware SE Professional 1.06r1 kell nektek !! XD
Ez az a régi fajta,ugye emlékeztek 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ad-Aware 2006 Professional is volt... CSak egy telepítõ...
zvaragabor
Dede. 😊 Ugyan azt találja meg mint a fizetõs. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
de nem érted meg hogy nem megy !!!!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
Ez csak a free változat. Itt egy serial:
SDAD-FAFW-WDFA

Doomista
Sajnos nem létezik semmi hozzá 😞
De egyébként volt probálkozás,volt hozzá serial,meg patch,egyik sem ment xd
Nah nembaj,free is jo alapnak,hát nem ? 😊

zvaragabor
Ha a pro kell, akkor azt meg kell venned. Se crack, se serial nem létezik hozzá. Vagy pedig marad a free amit ingyen használhatsz.

Chaos Anno Domini

Szerintem ez csak a free változat <#wilting>
Ez a Pro változat?
bmate0007
Valahonnan le kéne szedni...
bmate0007
nekem is

bmate0007
aha

Nekem nem megy azt írja ahoz a pro változat kell
bmate0007
szal akkor véd? <#buck>

Doomista
van ám ad-watch is 😉 felesleges beszélni,töcsd le,a kinézete is jo,minden jo benne,jo a program,de ezt a 1.06-st használjátok,nem ér semmit.

Doomista
jaja,nálam is talált 1 dolgot,ami más nem 😊

bmate0007
az nem Ad-Aware? 😊 Egyébként van a 2007-nek valamilyen védelme? (Ad-watch?)

zvaragabor
nekem elég a free, elég jól lehet azt is konfigurálni, teljes vizsgálat sem sokkal hosszabb, mint az elõzõ vertzióval. És még talált is valamit, ami nem kuki volt 😊 Az elõzõ sztem meg se találta volna. Teccik a GUI is.

Chaos Anno Domini

Doomista
Ad-adware 2007 már van freeben is 😊)
Vagyis én leszedtem,és megvok vele elégedve,de inkább nyomom azért a fizetössel,az mégis csak jobb 😊

roblee
Én is egyetértek veled. A CS2-t használom és jóval kisebb a mem igénye. Gyors és alapos. Szóval, elégedett vagyok vele.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Doomista
egyetértek 😊 azért probáld ki az avg antispyware és a spy sweeper szoftvert is 😉

Én Counterspyt használtam korábban, mert nagyon jó írtó, viszont irtózatosan rátelepedett a gépemre, akor 250-300 mega memóriát is megzabált, és az active protection cpu használata is elég magas volt - úgyhogy uninstalláltam.
Ma viszont felraktam a 2-es verziót, és örömmel látom, hogy ez kb a tizede!! memóriát igényli és a cput se terheli annyira! - így már egyértelmûen azt mondom, hogy ez az általam ismert legjobb antispyware program!
JoeFromHun
Kár! <#szomoru1>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
fizetõs lett,és okosság nincs hozzá.

JoeFromHun
Sziasztok!
A PrevX nevezetû program anno nem ingyenes cucc volt? Pedig jó kis progi volt de még normális "okosságot" sem találni hozzá.?!? Vagy...?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

zvaragabor
Van különbség. 😊 Blastert tudtommal nem.

Chaos Anno Domini

bmate0007
jaj! bocs! nem Doctor hanem blaster...<#buck>

Doomista
az alapbol indul rendszerinditáskor...vagyis nálam.nálam meg nem lehetett kiválasztani hogy induljon e vagy ne...indult,de innen kilehet nyomni: futtatás-msconfig-és a programokbol kilövöd...

bmate0007
SpywareDoctor: Azt be lehet állítani, hogy úgy induljon rendszerindításkor, hogy minimizálva van?

Doomista
spy sweeper,spyware doctor,spyware blaster(ez ügye védelmet nyujt inkább),spybot search destroy,avg antispywa.
kiprobáltam csomo spyware irtot,de nekem ezek most jok...persze a fö spyware irtom,amiben már antivirus irto is van ugyebár,az a spy sweeper,és cookiek ellen nagyon a spyware doctor.ésmég az avg antispyware.

Két spywareirtó ne fusson egyszerre.Egyébként meg nem kér semmit ha a Smart Update-el frissitesz.Persze nem az Upgrade gombot,meg a Starter Edition,upgrade now gombot kell nyomogatni.

bmate0007
milyen kémprogram-irtód van?

bmate0007
😊

bmate0007
valaki tudna 1 linket adni, hogy le tudjam tölteni a Spyware Doctor Startert. Nem kéne más szar... 😊 És szerintetek hogyha felrakom a Doctort akkor nagyon fog ütközni a Spyware Terminatorral? (egyébként a Starter veriónak is van védelme csak nem annyi, mint a fizetõsnek. És télleg kéri a serialt, hogyha updatelsz?)

zvaragabor
megmarad. Háttérben elpötyög. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
jaj! tényleg! most jut eszembe! a SpywareBlaster-nél: amikor bezárom(tehát x-re kattintok), akkor megszûnika védelem, vagy még megmarad?

Doomista
ez a win agent trójai nagy beakar jutni hozzám,de nem akar sikerülni nekije 😄

Doomista
természetesen ez így igaz.

zvaragabor
Nem hiszem hogy jobb lenne pl a doctornál, vagy a counterspy-nál, de elég jó keresõ. Ingyenes keresõnek az egyik legjobb sztem. 😊 A haverom gépe meg mindig teli van bacikkal, azért talált rajta annyi szemetet😊 Csak hát a zone beépített spy keresõje és a spybot nem talál nála semmit. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
Lefuttattam.Pro program 😊 Talált nálam 2 cookiet,ami alapbol bejön ilyen wrz oldalrol,szal az nem lényeg.talált 2 erös trojait,viszont azokat csak ö látja trojainak,különben nem azok,az egyik maga egy program exe,a másik egy program fájlja,szal ha igy nézzük,nem talált semmit,csak 2 cookiet,ami nem vészes dolog ha a gépen fentvan😊

Doomista
avg antivirus,antispywaret nem probáltam,de a rookit irtoját igen,és az jó 😄

antivirusát azért nem,mert ugye a kaspersky ugat miatta,énmeg nem fogom azért leszedni a kasperskyt,eleget izéltem vele 😊

antispywaret most szedtem le,és futtatom 😉

Doomista
sajnos igen ! igaz hogy free,de csak a scannolás a free,updatelni nem lehet,ésha updatelsz,máris nem lesz free 😞 ezért is mondtam hogy fizetösnél maradok ^^

zvaragabor

ha a doctorra updatet nyomsz,máris fizetössé válik,irja hogy kéri a namet,serialt...

:SS Komoly? Nem tudtam, nem próbáltam még ki, de ha így van, akkor lehet le se szedem.

Én meg tegnap feltettem egyik haveromnál az avg anti spy-t, lefuttattam, és talált nála 271 elemet. 😊) monnyuk abból kb 260 kuki volt, de a többi high veszélyességi fokozatú trójai, backdoor, meg egyéb nyalánkság. 😊 A nod és zone alarm mellett csak néztem hogy miket szedet ez össze😊

Chaos Anno Domini

Doomista
oh je,csak ha a doctorra updatet nyomsz,máris fizetössé válik,irja hogy kéri a namet,serialt...😄 vagyis nálam...mind1,maradok a fizetösnél 😊

ma egy teljes rendszervizsgálatot tartottam,és 1 trojai volt a gépemben,sõt annak sehol semmilyen infoját nem leltem meg,google,se semelyik virusadatbázisban sem szerepelt,de leirtotta.spy sweeper antivirus cucca talált rá ^^ érdekes 😊

(trojan-backdoor-finlizerevil)

zvaragabor
😊)) Nem muszály az összeset letölteni, ki tudod választani hogy melyiket akarod leszedni. A második linkelésemben csak a doctort szeded. 😊
De ha már uninstalláltad a többit, akkor nincs gond. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
szedem 😊
bár hogy a google többi dolgát is lekell tölteni,ez grrr....de uninstaláltam öket,és csak a spyware doctor starter meg a norton marad rajta ^^

zvaragabor
Elérhetõ a Spyware Doctornak egy Starter verziója, amnek nincs rezidens védelme, viszont ki tudja törölni, amit futattás során talál. Ugyan azzal az adatbázissal rendelkezik. A Google Pack-on keresztül érhetõ el.
LETÖLTÉS
EZEN az oldalon pedig egy táblázat a starter és a fizetõs verzió összehasonlításával.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Csak ellenõrzésre: AVG Anti-Spyware, Spyware Terminator, Ad-Aware SE Personal. Amik állandó jelleggel futnak: Spyware Blaster, BOClean, WinPatrol.

Chaos Anno Domini