690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
kollektor #450 az tetszett, csak lejárt az ideje /bepirosodott / -
#449 heeh :D lol!
Eset Smart Security :) -
kollektor #448 nem számít ! -
#447 :o -
#446 Ne hallgass rá, lefektet egy ágyra, és egy cérnán lógó órát fog előtted lóbálni. Kimossa az agyad. :D -
kollektor #445 hajrá! :D -
#444 pasz,de ha vannak freeben,azok szrk egytől egyig :D
deha ennyire frees vagy,pár nap és átállitalak én fullos emberkévé,ha teis akarod fajtárs :D -
#443 nem fogod fel mostsem hogy itt nem csak a hacker a lényeg ?!!! -
Apocalipto #442 Nem esik jól felrakni a hacker meg ne engem támadjon -
kollektor #441 ez sem freeware / ingyenes / -
#440 #436 - jah bocs, ezek csak szimpla tűzfalak voltak. :D -
#439 Cyberhawk? Az nem internet security. :)) Még csak nem is tűzfal. De még csak vírusírtónak sem mondanám. :D
#436 - Comodo. A két legnagyobb tűzfal teszten élmezőnyös, ezekből az egyiken állva hagyta az összes többit.
Jetico 1.0 Ő is jó helyezést ért el. Bár kezelése kissé bonyolultabb az átlagnál. -
#438 Ja meg van az Eset Smart Security, de annak csak 1 hátránya van: hogy béta.
De azt én jobban ajánlom, mert a Novatixban, (a Cyberhawk készítői) én nem bízom meg annyira, mint az Esetben. -
#437 Hát van. a Cyberhawk nevezetű program. Ezt úgy kell értelmezni, hogy 15 napig minden funkció használható, és utána lebutul egy korlátozottra. Én csak ezt ismerem, de még keresgélek. -
kollektor #436 igen ,de sajna free-ben nimcs,vagy van csak én nem tudok róla? -
#435 azért is kell egy olyan tűzfalt használni,ami tartalmaz spyware,virus fogo,irtot is,vagyis egyszoval internet security...ez máris 1 program,és kész,ennyi. -
#434 Hát egyetértek veled! Télleg! Most annyi erő nincs a gépben, hogy 2-3-mal több folyamatot futtasson, vagy egy kicsivel több memet használjon a tűzfal?! Legalább minimálisnak rakjátok fel a PC Tools Firewall Plus-t. Hát nem igaz!
(Tűzfal az Anti-Spyware topicban.) -
#433 Ha van rá lehetőség,mindenki használjon egy kbszott nyavadt tűzfalt mán,nem igaz !! Nemekll profibbnál profibb,akkor vzmg a legszrabbat használja,az is jobb mint a sima win :@ -
#432 de nekem akkor se az van fent -
Apocalipto #431 Nah -
#430 hát lehet a trójaiaktól is félni, de azt a nod jelzi. -
#429 Igen, de nem csak a hekkerektől kell félni -
Apocalipto #428 Hát a hekkerek nem befelé szoktak jönni? -
#427 Az a baj, SP2 tűzfal nem védi a kifele irányuló forgalmat, csak a belefe irányulót. Szóval a bacilus azt küldözget kifele, amit csak jónak lát. :) -
#426 jó,én nem szolok bele hogy alap wint használsz,nem érdekel,leszarom :P -
Apocalipto #425 vissza a nodra, jó a windóz fal is xD -
#424 előre bajtársak :) am. védelem: Comodo Firewall Pro, Nod32 fixxel, WinPatrol Plus
ellenőrzésre:AVG Anti-Spyware.
ennyi -
#423 :D
Na de tűzfalazni az antikémes topikban tényleg off, vissza a témáho. -
#422 Hát mert mákos gyerek vagy. -
#421 Nekem még nem kérdezett ugyan arra rá. Ugyan arra az alkalmazásra igen, de ahhoz más kellett hogy legyen a protokoll, az irány, és a lehívó alkalmazás, vagy megváltoztak az összetevők. -
#420 :o -
#419 jaja :P tűzfalak az Anti-Spyware topicban :) -
#418 Jah,de ha a tűzfal 1 adott parancsra állandoan rákérdez,az azért már idegesitő nemde ? Egy tűzfal akkoris jó,és muszály egy olyan kezelőfelületnek benne lennie,ahol beállíthatod,hogy milyen parancsra adjon automatikusan engedélyezést,vagy tiltás,már sok tűzfalban van ilyen szerencsére. -
#417 Minden tűzfalnak ez a feladata, hogy kérdezzen az alkalmazásokra, függően azik irányától(ki/be), protokolljtól(TCP/UDP), és lehívójától(ez bármi lehet). Továbbá kérdez, ha módosult az összetevő(frissített/más verzió), esetleg új/más komponens csatlakozott az alkalmazáshoz. A riasztás mindaddig előugrik, míg meg nem változik valami az egy már létrejött szabályhoz képest. Nekem például a Firefoxhoz volt vagy 30 szabály létrehozva iránytól, protokolltól, és lehívótól függően. Most már csak egy van, ami mindent enged. :) Nagyon jó ez a Comodo. :) -
Apocalipto #416 mind1 azért köszi :P -
#415 keresem,de bszki nem találom azt a táblázatot ahol lehet változtatni a hangok erösségét,hangokat ki be nyomni,hogy mire milyen üzenettel reagáljon...valami táblázat...nézd végig a progit,én mék mert krv fáradt vok. -
Apocalipto #414 wáá hol kell kivenni? ^^ -
Apocalipto #413 pff ez most váratlanul ért nagyon XDD -
#412 xDDDDDDD jaj ez igen,elfelejtettem mondani hogy virusnál sikit egy krva erőset xD
engem játék közben rémisztett meg,nyomtam a cabal onlinet jokis zenével,aztán hirtelen wiiiiiiiiiiiiiiiii,azért is haltam meg a gameben:D
kilehet nyomni kül... -
Apocalipto #411 JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOOOOOOOOMMMMM!!!!!!!!!!!!!!
Bazzz olyan sikított a kaspersky, hogy majdnem leestem a székről ááá
(Max hangerő, Fejhallgató)