Anti-Spyware Programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
nem, a jegyzettömb a fake.

anyway te most McAfee-t használsz?

Chaos Anno Domini

Doomista
fake webcam ? :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Akkor az fake :o

Chaos Anno Domini

Doomista
rá nincs írva,de jegyzettömbe bevan írva 😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
akkor a gépedre rá van írva valahova hogy: Supported Security Systems: McAfee. 😄

Chaos Anno Domini

zvaragabor
ez kinek ment?

Chaos Anno Domini

jaj jaj jaj....
Doomista
hát lehet,de a gépemre ez az elmélet nem hat egyáltalán 😛

zvaragabor
Avira Antivir Personal Edition Premium, Comodo Firewall Pro, WinPatrol Free(vacilálok ez, meg a BOClean között), Spyware Blaster, DropMyRights, Firefoxhoz Noscript, és AdBlock Plus addonok.

Chaos Anno Domini

zvaragabor: mi is az a védelmi réteg? <#buck>
zvaragabor
Én a McAfee-ról szintén csak azt hallottam, hogy nagy a rendszerigénye akárcsak a Nortonnak, vagy a Pandának. Hát ha majd tesztelgetni lesz kedvem, vagy váltanom kell valamit, akkor talán kipróbálom, de most hibátlanul mûködik minden védelmi réteg.

Chaos Anno Domini

Doomista
pedig az mcafee krvajo program,firewallban,internet securityiban,viruscanban egyaránt ^^
probáld ki!

bmate0007
#375 én csak az antispyware-üket próbáltam trial-ban, és nekem egész bejött. Nem fogja le a gépet, egyszerû kezelni, hatékony. Csak az a baj, hogy fizetõs<#vigyor3>

#376Hát igen...az eléggé sunyiság, hogy nem figyelmeztetnek az oldalon a progiban meg igen. Nálam ez a Pccleanerrel volt így. A hivatalos oldalon mindenhova azt írják, hogy free, a progiban pedig irtanék, de hát jön a szokásos ablak...

Az 1 éves ingyen licenszt pedig meg tudom érteni.<#vigyor3>

zvaragabor
De én szerettem volna tudni, hogy nálad mit talál.<#sir><#idiota>

Nem próbáltam még ki semmilyen terméket a mcafee tól, kivéve a rootkis scannerjét.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
#373 - Láttam az Order Now gombot az oldalon, csak kicsit sunyi volt, hogy mikor rámennék a mûvelet végrehajtására, akkor bedob nekem egy olyan popupot. 😊 Csak mert az oldalon nem figyelmeztettek erre. 😊

#374 - MalwareGuard-ot nem láttam még. Illetve most megnéztem, csak nem hallottam még róla. De tényleg úgy néz ki. 😊 De a malwarescanner után már nem csábít ennek az 1 éves licensze. 😊)

Chaos Anno Domini

Doomista
Szerintem ugyan azokat fogja találni,jah és ne légy kiváncsi <#idiota><#idiota>
aki kiváncsi hammar megöregszik <#idiota>

mcafeeböl valamelyik terméket itt valaki használta/használja e ? 😊

bmate0007
egyébként, ahogy megnézem ezeket a képtalálatokat, úgy látszik ezt a progit is azok csinálták, akik a "MalwareGuard" nevezetû programot is. szóval a két program 1 és ugyanaz. csakhogy a MalwareGuard az egy évig ingyenes. 😄

bmate0007
Öhm Gábor! 😊 Ha felmész a linkedre, akkor ott van majdnem a lap alján, hogy "Order Now" (azaz megrendelés most) 😄 Hát akkor egyértelmû, hogy ez csak 1 trial.<#idiota>

zvaragabor
Oh bocsánat, kijelzi, hogy hol találta. Elkerülte a figyelmemet a kis plusz ikon a név elõtt. De attól még uninstall.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Szerintem se. 😄 Bár kíváncsi lennék, hogy nálad miket talál. Tehát ugyan azokat-e, mint nálam. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
looool,kinem probálom xD

zvaragabor
vagy 100 xD

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Jobbanmondva 98-99%-ra mennék.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
MalwareScanner - antispyware program rezidens védelemmel, automatikus frissítéssel(gyárilag manuálisra van állítva).
Lefuttattam, ez is feltûnõen gyorsan végzett. Megnéztem miket talált, hát majd leesett az állam, olyan finomságokat kapkodott össze. :S Ilyen trójai, meg olyan féreg, meg amolyan hijacker...persze egyik találatnál sem tudom megnézni, hogy pontosan hol találta, milyen mappában, milyen fájlban...kiválasztom hogy milyen akciót hajtosn végre a fájlokkal(midegyiket csak karanténra állítom, gyanús nekem ez az egész), majd kattolok a proceed gombra, erre elõcuppan nekem egy popup a programon belül, hogy vásároljam meg a programot, ez csak egy trial...itt kész, 95%-ra mennék vele, hogy ez csak egy kamu program, olyan találatokkal, amit saját maga kreál, akárcsak a panda online scan-ja. 😄D Éppen lehet, hogy védeni véd, de azért ez szánalmas. Uninstall.

Chaos Anno Domini

bmate0007
hát akkor ez az Arovax Shield se nem volt valami hosszú életû<#nyes>

Feltekerted a hangerõt? 😛 a windowsban rá van adva a hang?
Ez totál ideillõ kérés XDDD
sziasztok olyan problémám van hogy a youtube - oldalon nem hallható a hang a videókhoz felraktam már minden lejátszót, codeket, flashplayert de nem megy.SEGÍTSETEK!!!
Doomista
AZ igaz,de leis írtottam a kukikat 😊 Mint mindig 😊

* Akkor az meg begyújtötte neked a kukikat
Akkor az megyûjtötte neked a kukikat 😛 Doomista pls kukucs át a vista fórumba hátha tudsz nekem segíteni <#vigyor>
Doomista
Anyááááááááááám.Több cookiet talált mint az arovax shield elõtt 😮 Már a spywareblaster sem ér sokat xD

höhö <#vigyor>
Doomista
Arovax Shield - Unistal,avg ugyanugy talált cookieket,még egy ronda trojait is,szal szrnt mezis egy alap felesleges program.

bmate0007
kb. 😊

Doomista
szal ezis egy mellékletes alap program.

bmate0007
hát ez a progi össze sem hasonlítható az AVG-velne ahhoz hasonlítsátok, mert akkor semmit se ér.

zvaragabor
lol nállam is ez a szitu, AVG-hez mérem a többit, õ a fõmufti xD

Chaos Anno Domini

Doomista
még semmit nem mondhatok,pár napig warezkedek,aztán futtatom az avg-t,és ö megadja a választ

bmate0007
na, milyen benyomást tett?

bmate0007
egész jól blokkolja a cookiekat, de arra azért készülj fel, hogy fog találni az AVG.

Doomista
nah én felraktam tegnap,kért egy restartot,lusta voltam megcsinni,kilötem a gépet,most keltem,szal azonnal abejöt... a program elég egyszerû,SEMMIT SEM KELL BEÁLLÍTANI BENNE,egyszerûen hogyan ugy a tálcán mint ahogy.egyenlöre nemtudok semmit mondani,ehez napok kel,warez oldalakra mék,ésmajd meglátom mennyi cookie jött be stb.

zvaragabor
ööööö aha<#vigyor>

Chaos Anno Domini

ööööö jah az az arovax antisypware-nél volt ez meg nem az <#vigyor>
zvaragabor
Már mint melyiket? 😊

Chaos Anno Domini

Osztom zvaragabor véleményét. -.-
bmate0007
heeh<#buck>és mi a véleményetek?

Doomista
Most már igen <#smile>

bmate0007
Arovax Shield itt ismert? Ittvan róla 1 kis ismertetõ:

Arovax Shield

Doomista
A program nem jött be nekem,de ps a spyware doctor is tudja azt,meg néha a spy sweeper is.Van kisebb program a cookie cooker,egész jó program.Nahmeg spyware blaster is bentvan,azis cookie blokkolo,de nálam nem blokkolja sehogysem,de nem is baj,a cookie nem nyujt olyan veszélyt,amiért minden nap irtanom kéne õket.