690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
  • kollektor
    az tetszett, csak lejárt az ideje /bepirosodott /
  • bmate0007
    heeh :D lol!

Eset Smart Security :)
  • kollektor
    nem számít !
  • Doomista
    :o
  • zvaragabor
    Ne hallgass rá, lefektet egy ágyra, és egy cérnán lógó órát fog előtted lóbálni. Kimossa az agyad. :D
  • kollektor
    hajrá! :D
  • Doomista
    pasz,de ha vannak freeben,azok szrk egytől egyig :D
    deha ennyire frees vagy,pár nap és átállitalak én fullos emberkévé,ha teis akarod fajtárs :D
  • Doomista
    nem fogod fel mostsem hogy itt nem csak a hacker a lényeg ?!!!
  • Apocalipto
    Nem esik jól felrakni a hacker meg ne engem támadjon
  • kollektor
    ez sem freeware / ingyenes /
  • zvaragabor
    #436 - jah bocs, ezek csak szimpla tűzfalak voltak. :D
  • zvaragabor
    Cyberhawk? Az nem internet security. :)) Még csak nem is tűzfal. De még csak vírusírtónak sem mondanám. :D

#436 - Comodo. A két legnagyobb tűzfal teszten élmezőnyös, ezekből az egyiken állva hagyta az összes többit.

Jetico 1.0 Ő is jó helyezést ért el. Bár kezelése kissé bonyolultabb az átlagnál.
  • bmate0007
    Ja meg van az Eset Smart Security, de annak csak 1 hátránya van: hogy béta.
    De azt én jobban ajánlom, mert a Novatixban, (a Cyberhawk készítői) én nem bízom meg annyira, mint az Esetben.
  • bmate0007
    Hát van. a Cyberhawk nevezetű program. Ezt úgy kell értelmezni, hogy 15 napig minden funkció használható, és utána lebutul egy korlátozottra. Én csak ezt ismerem, de még keresgélek.
  • kollektor
    igen ,de sajna free-ben nimcs,vagy van csak én nem tudok róla?
  • Doomista
    azért is kell egy olyan tűzfalt használni,ami tartalmaz spyware,virus fogo,irtot is,vagyis egyszoval internet security...ez máris 1 program,és kész,ennyi.
  • bmate0007
    Hát egyetértek veled! Télleg! Most annyi erő nincs a gépben, hogy 2-3-mal több folyamatot futtasson, vagy egy kicsivel több memet használjon a tűzfal?! Legalább minimálisnak rakjátok fel a PC Tools Firewall Plus-t. Hát nem igaz!

(Tűzfal az Anti-Spyware topicban.)
  • Doomista
    Ha van rá lehetőség,mindenki használjon egy kbszott nyavadt tűzfalt mán,nem igaz !! Nemekll profibbnál profibb,akkor vzmg a legszrabbat használja,az is jobb mint a sima win :@
  • bmate0007
    de nekem akkor se az van fent
  • Apocalipto
    Nah
  • bmate0007
    hát lehet a trójaiaktól is félni, de azt a nod jelzi.
  • zvaragabor
    Igen, de nem csak a hekkerektől kell félni
  • Apocalipto
    Hát a hekkerek nem befelé szoktak jönni?
  • zvaragabor
    Az a baj, SP2 tűzfal nem védi a kifele irányuló forgalmat, csak a belefe irányulót. Szóval a bacilus azt küldözget kifele, amit csak jónak lát. :)
  • Doomista
    jó,én nem szolok bele hogy alap wint használsz,nem érdekel,leszarom :P
  • Apocalipto
    vissza a nodra, jó a windóz fal is xD
  • bmate0007
    előre bajtársak :) am. védelem: Comodo Firewall Pro, Nod32 fixxel, WinPatrol Plus
    ellenőrzésre:AVG Anti-Spyware.
    ennyi
  • zvaragabor
    :D

Na de tűzfalazni az antikémes topikban tényleg off, vissza a témáho.
  • Doomista
    Hát mert mákos gyerek vagy.
  • zvaragabor
    Nekem még nem kérdezett ugyan arra rá. Ugyan arra az alkalmazásra igen, de ahhoz más kellett hogy legyen a protokoll, az irány, és a lehívó alkalmazás, vagy megváltoztak az összetevők.
  • Doomista
    :o
  • bmate0007
    jaja :P tűzfalak az Anti-Spyware topicban :)
  • Doomista
    Jah,de ha a tűzfal 1 adott parancsra állandoan rákérdez,az azért már idegesitő nemde ? Egy tűzfal akkoris jó,és muszály egy olyan kezelőfelületnek benne lennie,ahol beállíthatod,hogy milyen parancsra adjon automatikusan engedélyezést,vagy tiltás,már sok tűzfalban van ilyen szerencsére.
  • zvaragabor
    Minden tűzfalnak ez a feladata, hogy kérdezzen az alkalmazásokra, függően azik irányától(ki/be), protokolljtól(TCP/UDP), és lehívójától(ez bármi lehet). Továbbá kérdez, ha módosult az összetevő(frissített/más verzió), esetleg új/más komponens csatlakozott az alkalmazáshoz. A riasztás mindaddig előugrik, míg meg nem változik valami az egy már létrejött szabályhoz képest. Nekem például a Firefoxhoz volt vagy 30 szabály létrehozva iránytól, protokolltól, és lehívótól függően. Most már csak egy van, ami mindent enged. :) Nagyon jó ez a Comodo. :)
  • Apocalipto
    mind1 azért köszi :P
  • Doomista
    keresem,de bszki nem találom azt a táblázatot ahol lehet változtatni a hangok erösségét,hangokat ki be nyomni,hogy mire milyen üzenettel reagáljon...valami táblázat...nézd végig a progit,én mék mert krv fáradt vok.
  • Apocalipto
    wáá hol kell kivenni? ^^
  • Apocalipto
    pff ez most váratlanul ért nagyon XDD
  • Doomista
    xDDDDDDD jaj ez igen,elfelejtettem mondani hogy virusnál sikit egy krva erőset xD
    engem játék közben rémisztett meg,nyomtam a cabal onlinet jokis zenével,aztán hirtelen wiiiiiiiiiiiiiiiii,azért is haltam meg a gameben:D
    kilehet nyomni kül...
  • Apocalipto
    JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOOOOOOOOMMMMM!!!!!!!!!!!!!!

Bazzz olyan sikított a kaspersky, hogy majdnem leestem a székről ááá

(Max hangerő, Fejhallgató)