690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
  • lck #490
    Az automatikus ellenőrzést 6 óránkéntire lehet lecsökkenteni.
  • Apocalipto
    Ez az IE6 mennyi nyomkövető kukit szed be... Az ad watch csak blokkolja feszt
  • zvaragabor
    már mint úgy tudtam mindig kézileg frissíteni, hogy 1-2 naponta, de egy nap egyszer. Többször nem is próbáltam, mert gondoltam, hogy nem adank ki ehhez naponta több frissítést.
  • lck #487
    Utorrent mellett 100 % os processzorhasználatot produkált ezért nem használom. ( Utorrenttől nem akartam megválni )
  • Apocalipto
    Nincs mit tenni
  • lck #485
    Most azt írja ki hogy nincs mit frissíteni.
  • Apocalipto
    Kerio falhoz mit teccenek szólni az urak? /off/
  • zvaragabor
    Akkor nem értem, nekem is ez a verzó volt fent, de akárhányszor rámentem az update gombra, mindig frissített. Persze egyszerre csak egyszer.
    Vagy az auto frissítés mellett tudtam még frissíteni kézzel is? Na valamikor felteszem majd, és megnézem.
  • lck #482
    4.24
  • zvaragabor
    igen? :S
    melyik verzió?
  • lck #480
    Hogy hogy csak manuálisan ?
    Én hozzá sem nyúltam és a kis ablakban fenn:
    Last update: (UTC)
    2007-07-30 12:15:22
    Sőt mostanában naponta frissíti az adatbázisát.
  • Doomista
    hát most egyenlöre nem frissitett a program he he XD
    kül meg énis több forumon élek :)
    ui: és még több wrz forumon :)
  • zvaragabor
    PC world fórumon nagyon sok hozzászólásomat találnál még, ott is jelen vagyok. :) Meg még egy néhány másik fórumon is. :)

BOCleannel az a bajom hogy manuálisan lehet csak frissíteni.
  • Doomista
    Nah mivel ittis többemberke nyomatja a comodo boclean-t,ezért ugy döntöttem,hogy énis kiprobálom,elöször is google,elolvastam,kutattam,kommentek,ez alapján mindenki bejön a program,ugyebár végignéztem a menüt,updateltem,szal nemkell semmit állitgatni,csak futtatni a tálcán :_=)
    hehe,közben találtam zvaragabor hozzászolást is :D
  • lck #476
    Néhány hét NOD32 használat után feltettem az uj Avast free-t. ( 4.7.1029 )
    Talált egy trójait a Firefox cache-ében. ( mondjuk feltételezem hogy az korábban nem aktiválódott )
    Úgy látom az Avast gyakorlatilag ugyan annyi RAM-ot eszik mint a NOD. És a processzort sem terheli jobban. Legalábbi az az érzésem. Régebben mintha gépigényesebb lett volna. Persze lehet hogy ezt nem P4 essel és 1 giga rammal kellene tesztelni.

A Boclean Június 20 óta van a gépen, Most feltettem az AVG antispyware-t.
    8 cookiet talált. Semmi mást. Ez igazán nem sok.
    Szerintem egy NOD + Boclean, vagy egy Avast + Boclean ( persze Firefox használattal ) egyész korrekt és ráadásul gépkimélő megoldás.
  • zvaragabor
    Igazad van. Bocsi.

Témához: Legjobb ingyenes anti spyware-ek. Egy kisebb cikk.
  • Doomista
    én bocs
  • lck #473
    Szétcsetelitek ezeket a topicokat - tartalom meg semmi - már unom megnyitni - tényleg. :( - bocs.
  • Doomista
  • zvaragabor
    "A mottóm:" ^^
  • Doomista
    kaspersky
  • Doomista
    Az én mottóm:
    A mottóm:
    melyik a jobb szebb ? :O
  • kollektor
    okéoké,de milyet ? ami nem zavar ,de kbszott jóól véd!
  • Doomista
    ki is raktam :D
  • zvaragabor
    rakd ki aláírásnak. ;)
  • Doomista
    Nemgond :D
    Kül csak most ugy jött belőlem,vagyis az érzékenységemböl :D
    De asszem most ez lesz a mottóm :D
  • zvaragabor
    Jah, bocs. :D
    Lényegre törő, rövid, egyértelmű, szókimondó. :D
    Végülis ebből ért az ember. :)
  • Doomista
    de különben meg ebben a mottóban van igazság...
  • Doomista
    lol,ez az én mottóm ! :D
  • Doomista
    hát nekem sincs bebarikázott gépem,mondom,csak a kaspersky fut,ennyi.1 program-teljes védelem.nahme a spy blaster,de az ugye csöndben fut,nem eszik semmit egyáltalán.kül meg a firefoxhoz krv hasznos az adblock,meg noscript,elengedhetetlen dolog ^^ iehez is vannak ilyenek,de ie-t meg full nem használok ^^
  • zvaragabor
    Én haveromnak is szokott kelleni segítség ilyen szempontból. Bár nála inkább antispy-okkal kell vacakolni, kémekkel van teli a gépe, a nodot beállítottam nála szigorúra. Nah de a lényeg az, hogy egyszer futtattuk az ad-aware-t, és vagy 600 találat volt. :D Persze ennek is a nagyrésze cookie volt. :) De olyan jókat derültünk, amikor néztük, megindult mint az isten nyila, majd kicsit megállt, majd megint vagy 100 találat...:D

"használj már kbszott biztonsági szoftvereket."
    Lol. :D
    Ez lenne valamelyik biztonságtechnikai cég mottója. :D
  • bmate0007
    da:) de nem kell annyira bebarikádozni a gépet, hogy el se tudjon indulni.
    meg hát nem csak warez emberek vannak, ha érted mire gondolok :)
  • Doomista
    da:)
    de különben a jo az hogy nem árt...haverom win tűzfalal nyomja vagy 1 éve,semmi virusirtosa semmilye sincs,tegnap átmentem hozzá,lefuttatam pár virusirto szoftver,spyware irto szoftver,és bszki mikor ment a virusirto szoftver,akkor szépen lassan elöjött egyesével 4 db,áh mondjuk,simán leirtjuk ezeket...aztán egyszercsak 100 km/h-s gyorsaságal elöjött 211 virus bszki :D:D:D:D:D spyware meg volt 61 db...fele cookie,de igen veszélyes,és erös virusokat találtam a gépén,amikröl irtak ezt azt itt ott :D hát igen...mi ebböl a tanulság ? használj már kbszott biztonsági szoftvereket.
  • zvaragabor
    hát ez a warez oldalak célja, és lényege, hogy teliköpköggön kukikkal. :)
  • Doomista
    Engem oly annyira szeretnek a tracking cookiek,hogy csak azokat kapok be mindig ^^
  • zvaragabor
    hivatalos oldalon írják hogy lejár a licensz, és nem frissít tovább a nod.
  • kollektor
    elküldött a honlapra
  • bmate0007
    heeh hát az eléggé gáz, mivel ez tényleg freeware
  • kollektor
    ???
    lejárt a tesztidőszak,ezt írta ki
  • bmate0007
    ??? hát akkor vmi nem volt ok