Anti-Spyware Programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
#436 - jah bocs, ezek csak szimpla tûzfalak voltak. 😄

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Cyberhawk? Az nem internet security. 😊) Még csak nem is tûzfal. De még csak vírusírtónak sem mondanám. 😄

#436 - Comodo. A két legnagyobb tûzfal teszten élmezõnyös, ezekbõl az egyiken állva hagyta az összes többit.

Jetico 1.0 Õ is jó helyezést ért el. Bár kezelése kissé bonyolultabb az átlagnál.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Ja meg van az Eset Smart Security, de annak csak 1 hátránya van: hogy béta.
De azt én jobban ajánlom, mert a Novatixban, (a Cyberhawk készítõi) én nem bízom meg annyira, mint az Esetben.

bmate0007
Hát van. a Cyberhawk nevezetû program. Ezt úgy kell értelmezni, hogy 15 napig minden funkció használható, és utána lebutul egy korlátozottra. Én csak ezt ismerem, de még keresgélek.

igen ,de sajna free-ben nimcs,vagy van csak én nem tudok róla?
Doomista
azért is kell egy olyan tûzfalt használni,ami tartalmaz spyware,virus fogo,irtot is,vagyis egyszoval internet security...ez máris 1 program,és kész,ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
Hát egyetértek veled! Télleg! Most annyi erõ nincs a gépben, hogy 2-3-mal több folyamatot futtasson, vagy egy kicsivel több memet használjon a tûzfal?! Legalább minimálisnak rakjátok fel a PC Tools Firewall Plus-t. Hát nem igaz!

(Tûzfal az Anti-Spyware topicban.<#hehe>)

Doomista
Ha van rá lehetõség,mindenki használjon egy kbszott nyavadt tûzfalt mán,nem igaz !! Nemekll profibbnál profibb,akkor vzmg a legszrabbat használja,az is jobb mint a sima win :@

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
de nekem akkor se az van fent<#idiota>

Nah <#vigyor>
bmate0007
hát lehet a trójaiaktól is félni, de azt a nod jelzi.

zvaragabor
Igen, de nem csak a hekkerektõl kell félni<#buck>

Chaos Anno Domini

Hát a hekkerek nem befelé szoktak jönni? <#buck>
zvaragabor
Az a baj, SP2 tûzfal nem védi a kifele irányuló forgalmat, csak a belefe irányulót. Szóval a bacilus azt küldözget kifele, amit csak jónak lát. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
jó,én nem szolok bele hogy alap wint használsz,nem érdekel,leszarom 😛

vissza a nodra, jó a windóz fal is xD
bmate0007
elõre bajtársak 😊 am. védelem: Comodo Firewall Pro, Nod32 fixxel, WinPatrol Plus
ellenõrzésre:AVG Anti-Spyware.
ennyi

zvaragabor
😄

Na de tûzfalazni az antikémes topikban tényleg off, vissza a témáho.

Chaos Anno Domini

Doomista
Hát mert mákos gyerek vagy.

zvaragabor
Nekem még nem kérdezett ugyan arra rá. Ugyan arra az alkalmazásra igen, de ahhoz más kellett hogy legyen a protokoll, az irány, és a lehívó alkalmazás, vagy megváltoztak az összetevõk.

Chaos Anno Domini

Doomista
:o

bmate0007
jaja 😛 tûzfalak az Anti-Spyware topicban 😊

Doomista
Jah,de ha a tûzfal 1 adott parancsra állandoan rákérdez,az azért már idegesitõ nemde ? Egy tûzfal akkoris jó,és muszály egy olyan kezelõfelületnek benne lennie,ahol beállíthatod,hogy milyen parancsra adjon automatikusan engedélyezést,vagy tiltás,már sok tûzfalban van ilyen szerencsére.

zvaragabor
Minden tûzfalnak ez a feladata, hogy kérdezzen az alkalmazásokra, függõen azik irányától(ki/be), protokolljtól(TCP/UDP), és lehívójától(ez bármi lehet). Továbbá kérdez, ha módosult az összetevõ(frissített/más verzió), esetleg új/más komponens csatlakozott az alkalmazáshoz. A riasztás mindaddig elõugrik, míg meg nem változik valami az egy már létrejött szabályhoz képest. Nekem például a Firefoxhoz volt vagy 30 szabály létrehozva iránytól, protokolltól, és lehívótól függõen. Most már csak egy van, ami mindent enged. 😊 Nagyon jó ez a Comodo. 😊

Chaos Anno Domini

mind1 azért köszi 😛
Doomista
keresem,de bszki nem találom azt a táblázatot ahol lehet változtatni a hangok erösségét,hangokat ki be nyomni,hogy mire milyen üzenettel reagáljon...valami táblázat...nézd végig a progit,én mék mert krv fáradt vok.

wáá hol kell kivenni? ^^
pff ez most váratlanul ért nagyon XDD
Doomista
xDDDDDDD jaj ez igen,elfelejtettem mondani hogy virusnál sikit egy krva erõset xD
engem játék közben rémisztett meg,nyomtam a cabal onlinet jokis zenével,aztán hirtelen wiiiiiiiiiiiiiiiii,azért is haltam meg a gameben😄
kilehet nyomni kül...

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOOOOOOOOMMMMM!!!!!!!!!!!!!!

Bazzz olyan sikított a kaspersky, hogy majdnem leestem a székrõl ááá

(Max hangerõ, Fejhallgató)
^^
Doomista
elöször azis kérdez,deha egyszer benyomod,akkor már nem,de van egykét alkalmazás,amire mindig rákérdez,de ez nálam csak akkor fordult elõ,mikor cabal online-t elinditottam,és ugye virust jelzett számára ^^

lehet a kászperszkyt felnyomom és nincsen ilyesmi gondom <#vigyor>
Hát ez a comodo szörnyû , folyton kérdez ááááááááááááááá
Doomista
inkább firefox,jobb motor,szebb,gyorsabb,biztonságosabb.
arra gondoltam igen
igen alig foglal helyet,csak egy sima addon,azaz kiterjesztés,olyan mint egy programhoz egy kis plugin ^^

Igen, arra ... Nah tele szpemmelem a topikot :-/
"Firefoxhoz Noscript, és AdBlock Plus addonok." - bizonyára erre gondoltál - ha nem hülye vok <#lama>
"Elvégre a firefoxhoz az a 2 kis kiterjesztés alig foglal helyett" - ???
És végezetül: IE vagy Firefox?? <#confused><#buck><#hehe>
Nekem ígysem kell félni a vírusoktól bár tudom hogy a windows tûzfal semmit se véd XD
De az is lehet egy szempont hogyha a hacker akar, úgyis bejut a gépre😛
A Comodot próbáltam de rengeteget kérdezett kiakadtam tõle... Hiába kérdez ha nemtudom mihez kapcsolódik az a folyamat... Van benne tanulás mód? Nem emlékszek már rá...
De lehet felrakom ismét mostmár a memória nem gond eddig az volt a fõ probléma ^^
Láttam azt a tesztet a tûzfalakról a Comodo tényleg jó <#vigyor>
Doomista
ahhh,a win alap tûzfal krvára nem ajánlott,ajánlom neked ingyenesek közül a comodo firewallt-,fizetösek közül a kerio personall firewallt.
ezek nem olyan nagy progit,elférnének simán nálad is 😊

Nekem a "védelmi réteg":
kaspersky internet security , spywareblaster ,és kész,ennyi fut a tálcán,vagyis s blaster nem fut a tálcán hihi. És igysem jön be semmi virus,spyware,csak cookie,de ez embertöl függ.

Ha meg teljeskörü rendszervizsgálatot csinálok,1 honapban 2x,akkor:
kaspersky,ad adware 2007,spy sweeper,avg antispyware,counterspy.
Virusoktol full nemkell félnem a kaspersky miatt,se más virusirto szoftver sem kell,már nem is futtatom le a kasperskyt sem,soha nem talál semmi,persze teszteltem,és más virusirto program sem talált semmit.
Spyware irtokban is van ugyebár cookie irto,inkáb az miatt futtatom le mind,ad adware talál egy két olyat,amit más egyik se.

Doomista
Nem olyan sok minden ez apocalipto ! Elvégre a firefoxhoz az a 2 kis kiterjesztés alig foglal helyett,meg a DropMyRights sem olyan nagy,ezek nekem is megvannak,mert ugye ezek a böngészöre vannak épülve.
Van neki virusirto,cookie irto programja,tûzfala is.Szal mindenre van biztonság.
bár a winpatrol meg a boclean nem jött nekem be ^^ de ez embertöl függ ismét ^^

Doomista
Jah,én is arra gondoltam,de majd csak nyár végén,most egyenlöre ezer dolgom van,és ami most fenntvannak,full védenek ^^

Nekem összvisz van egy spybot, egy ad aware professional, nod32 + meg windows tûzfal ( <#lama> ) ennyi.
Nem rosszalásból mondtam 😛 CSak h mennyi progi 😄
lck
Zavaragabornak nagyon biztonságos biztonsági rendszere van.
lck
Ha Nortont akarsz akkor Norton 360-at próbáld ki. Sztem messze a legjobb Norton.
Bár nem használom, mert (majdnem)mindent maga dönt el. És azt annyira nem szeretem, bár lehet hogy valakinek épp az kell. Mondjuk pl. egy hozzá nemértõ netezõnek is fel merném tenni.
A gépgénye meglepõen kicsi.
Jah zvaragabor neked ment, egy pillanatra elszörnyülködtem milyen biztonsági rendszered van xD
zvaragabor
Értem. 😊 Nortont fogsz használni? Milyen meggondolásból?<#ijedt>

Chaos Anno Domini

Doomista
nem én,de régen használtam,és faja volt,de most kasperskyt tolom,de ráállok nemsokára a nortonra is,de félek tõle egy kicsit xD