Anti-Spyware Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#436 - Comodo. A két legnagyobb tûzfal teszten élmezõnyös, ezekbõl az egyiken állva hagyta az összes többit.
Jetico 1.0 Õ is jó helyezést ért el. Bár kezelése kissé bonyolultabb az átlagnál.
Chaos Anno Domini
De azt én jobban ajánlom, mert a Novatixban, (a Cyberhawk készítõi) én nem bízom meg annyira, mint az Esetben.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(Tûzfal az Anti-Spyware topicban.<#hehe>#hehe>)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
ellenõrzésre:AVG Anti-Spyware.
ennyi
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
engem játék közben rémisztett meg,nyomtam a cabal onlinet jokis zenével,aztán hirtelen wiiiiiiiiiiiiiiiii,azért is haltam meg a gameben😄
kilehet nyomni kül...
Bazzz olyan sikított a kaspersky, hogy majdnem leestem a székrõl ááá
(Max hangerõ, Fejhallgató)
arra gondoltam igen
igen alig foglal helyet,csak egy sima addon,azaz kiterjesztés,olyan mint egy programhoz egy kis plugin ^^
De az is lehet egy szempont hogyha a hacker akar, úgyis bejut a gépre😛
A Comodot próbáltam de rengeteget kérdezett kiakadtam tõle... Hiába kérdez ha nemtudom mihez kapcsolódik az a folyamat... Van benne tanulás mód? Nem emlékszek már rá...
De lehet felrakom ismét mostmár a memória nem gond eddig az volt a fõ probléma ^^
Láttam azt a tesztet a tûzfalakról a Comodo tényleg jó <#vigyor>#vigyor>
ezek nem olyan nagy progit,elférnének simán nálad is 😊
Nekem a "védelmi réteg":
kaspersky internet security
Ha meg teljeskörü rendszervizsgálatot csinálok,1 honapban 2x,akkor:
kaspersky,ad adware 2007,spy sweeper,avg antispyware,counterspy.
Virusoktol full nemkell félnem a kaspersky miatt,se más virusirto szoftver sem kell,már nem is futtatom le a kasperskyt sem,soha nem talál semmi,persze teszteltem,és más virusirto program sem talált semmit.
Spyware irtokban is van ugyebár cookie irto,inkáb az miatt futtatom le mind,ad adware talál egy két olyat,amit más egyik se.
Van neki virusirto,cookie irto programja,tûzfala is.Szal mindenre van biztonság.
bár a winpatrol meg a boclean nem jött nekem be ^^ de ez embertöl függ ismét ^^
Bár nem használom, mert (majdnem)mindent maga dönt el. És azt annyira nem szeretem, bár lehet hogy valakinek épp az kell. Mondjuk pl. egy hozzá nemértõ netezõnek is fel merném tenni.
A gépgénye meglepõen kicsi.