690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
#530 az melyik oldal?mert több is van neki. -
Vardar #529 Nem tudom nekem crackelt Xp-n a Windows oldaláról letöltve magyar volt. -
#528 lehet...nézd a témát -
#527 pfff:Dpassz:D -
#526 jajó:Dnekem angol:Dtudsz egy olyan oldalt,ahol magyar? -
Vardar #525 Aha ez érdekes ilyet még én sem láttam. Ez nem a Vistáé véletlenül? -
Vardar #524 Nem fut a védelem de ellenőrizheted ha rámész az exe.jére. Egy szürke téglafal az ikonja. Magyarul van és Feladatkezelőben is megnézheted defender vagy mascui valami néven. -
Találtam 1 ilyen képet a neten.Ezt hogy lehet megcsinálni? Arra gondolok,hogy legyen a Biztonsági központban Tűzfal, Vírusvédelem, Kémprogramvédelem,Automaikus Frissítés, és azaz izé:D:DSzóval,hogy lehet ezt megcsinálni? -
#522 szóvalaz nem baj,ha nincs a tálcán az ikonja? -
Vardar #521 A tálcán? Nem tudom néha napján nekem is előjött de nem mindig. De parancsikont nekem nem csinált neked igen? -
#520 ok,kösz.:)az hogy lehet, hogy nincs a Windows Defender ikonja a tálcán? -
Vardar #519 1. Look'n'Stop egy tűzfal ami sok dolgot kiszűr de nem mindent mert ha kiszűrne tönkre mennének a vírusírtógyártók.
2. A Nod vírusok ellen van nem kémprogramok ellen néha-néha kiszúr valamit de nem tökéletes.
3. A SpywareBlaster nem engedi a kémprogramok feltelepülését de nekem már volt mit tisztítani a Blaster mellett.
4. Ingyenesek valős idejű védelemmel: Spyware Terminator, AVG Anti Spyware
csak keresők: Spybot, AdAware, Bazooka
5. A jelenlegi védelmed mellett ezek csak úgy aratják a kémprogramokat egy teljes teszt során. -
#518 okok. Most azon filózok, hogy töltsek -e le antispywaret.
Look'n'Stop, Nod32, és SpywareBlaster van fent a gépen.
Állítólag mind a 3 véd kémek ellen is. -
Vardar #517 Nem ezt mondtam? Illesszél már be szóközt mert ez így zavaró. A defender szerintem csak keresőnek használd. És vidd el a gépedet a PCdoktor bácsihoz. -
#516 megvan!nemaprogitkellkrekkelni,hanemazXP-t.arra,hogyeredetilegyen:)megisvanaprogramom.elindítom,és2mpmulvaeredetia
windows:D:D:D:D
nagyonnagy!!!:D -
zserrbo #515 De van crackelt vagyis sztem patch van hozzá. A bétához legalábbis patch volt. Csak szerintem nem igazán hatásos. -
#514 nemxD -
Vardar #513 Megint nem megy a space? -
Vardar #512 Ja, akkor nyugodtan felteheted. És mégis #508 -
#511 már megvok zavarodva
énúgyértettem,hogyazXP-mvankrekkelve. -
Vardar #510 És mégis, a neve? -
#509 azvan:D:D -
Vardar #508 Most felteszem ezt a AdAware 2007-et vagy mit 1 ellenőrzés és uninstall. Valami, jó, kicsi, (max 20 MB) passzív kereső nincs? -
Vardar #507 XP crack? -
#506 nincs -
#505 crackelt nincsen?^^ -
zserrbo #504 de nem fog feltelepülni asszem, ha nem mész át az eredetiség vizsgálaton. -
#503 google.hu
beirod hogy Windows Defende download.
És végigfutod az oldalakat,és kiad minden oldalt nemcsak a microsoft oldalát ahol lelehet szedni ;) -
#502 nem tudjavalaki,hogy honnanvlehet még leszedni a WindowsVDefendert?(lehetőleg fel is települjön:D) -
#501 ték (csak úgy) -
Apocalipto #500 ték -.- -
Apocalipto #499 Nah de kihalódott ez a topik -
Apocalipto #498 Ez de lol -
Apocalipto #497 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#496 Spyware-t > tartalmazó < programot. -
Apocalipto #495 Heh télleg a vírusvédelem kategóriában -
Apocalipto #494 Egen? Ott vírusírtó kategória van csak -
#493 Tudtommal már Origóról is lehetett tölteni Spyware-es programot. -
BIZ0906 #492 A gépkímélő megoldás: warezt kerülni meg a pénzt kereshetsz itt meg itt. Bár teszem hozá aki tudja mit keres az tudja, hogy hol keresse. -
#491 Köszi, megnézem majd.