Anti-Spyware Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Vagy az auto frissítés mellett tudtam még frissíteni kézzel is? Na valamikor felteszem majd, és megnézem.
Chaos Anno Domini
Én hozzá sem nyúltam és a kis ablakban fenn:
Last update: (UTC)
2007-07-30 12:15:22
Sõt mostanában naponta frissíti az adatbázisát.
kül meg énis több forumon élek 😊
ui: és még több wrz forumon 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
BOCleannel az a bajom hogy manuálisan lehet csak frissíteni.
Chaos Anno Domini
hehe,közben találtam zvaragabor hozzászolást is 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Talált egy trójait a Firefox cache-ében. ( mondjuk feltételezem hogy az korábban nem aktiválódott )
Úgy látom az Avast gyakorlatilag ugyan annyi RAM-ot eszik mint a NOD. És a processzort sem terheli jobban. Legalábbi az az érzésem. Régebben mintha gépigényesebb lett volna. Persze lehet hogy ezt nem P4 essel és 1 giga rammal kellene tesztelni.
A Boclean Június 20 óta van a gépen, Most feltettem az AVG antispyware-t.
8 cookiet talált. Semmi mást. Ez igazán nem sok.
Szerintem egy NOD + Boclean, vagy egy Avast + Boclean ( persze Firefox használattal ) egyész korrekt és ráadásul gépkimélõ megoldás.
Chaos Anno Domini
A mottóm:
melyik a jobb szebb ? 😮
Kül csak most ugy jött belõlem,vagyis az érzékenységemböl 😄
De asszem most ez lesz a mottóm 😄
Lényegre törõ, rövid, egyértelmû, szókimondó. 😄
Végülis ebbõl ért az ember. 😊
Chaos Anno Domini
"használj már kbszott biztonsági szoftvereket."
Lol. 😄
Ez lenne valamelyik biztonságtechnikai cég mottója. 😄
Chaos Anno Domini
meg hát nem csak warez emberek vannak, ha érted mire gondolok 😊
de különben a jo az hogy nem árt...haverom win tûzfalal nyomja vagy 1 éve,semmi virusirtosa semmilye sincs,tegnap átmentem hozzá,lefuttatam pár virusirto szoftver,spyware irto szoftver,és bszki mikor ment a virusirto szoftver,akkor szépen lassan elöjött egyesével 4 db,áh mondjuk,simán leirtjuk ezeket...aztán egyszercsak 100 km/h-s gyorsaságal elöjött 211 virus bszki 😄😄😄😄😄 spyware meg volt 61 db...fele cookie,de igen veszélyes,és erös virusokat találtam a gépén,amikröl irtak ezt azt itt ott 😄 hát igen...mi ebböl a tanulság ? használj már kbszott biztonsági szoftvereket.
lejárt a tesztidõszak,ezt írta ki
Chaos Anno Domini
deha ennyire frees vagy,pár nap és átállitalak én fullos emberkévé,ha teis akarod fajtárs 😄