Anti-Spyware Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ne sértõdj már. De mi az, hogy ennyi?
Telepítettél már valamit az #519-bõl?
Ez túl egyszerû?
Én innen magyarul letöltöttem. Miért mi kellene? Japán torrent oldal?
www.microsoft.hu
Tedd be a Vista topicjába és kérdezz rá.
Nem tudom nekem crackelt Xp-n a Windows oldaláról letöltve magyar volt.
Aha ez érdekes ilyet még én sem láttam. Ez nem a Vistáé véletlenül?
Nem fut a védelem de ellenõrizheted ha rámész az exe.jére. Egy szürke téglafal az ikonja. Magyarul van és Feladatkezelõben is megnézheted defender vagy mascui valami néven.
Találtam 1 ilyen képet a neten.Ezt hogy lehet megcsinálni? Arra gondolok,hogy legyen a Biztonsági központban Tûzfal, Vírusvédelem, Kémprogramvédelem,Automaikus Frissítés, és azaz izé😄😄Szóval,hogy lehet ezt megcsinálni?
A tálcán? Nem tudom néha napján nekem is elõjött de nem mindig. De parancsikont nekem nem csinált neked igen?<#vigyor>#vigyor>
1. Look'n'Stop egy tûzfal ami sok dolgot kiszûr de nem mindent mert ha kiszûrne tönkre mennének a vírusírtógyártók.
2. A Nod vírusok ellen van nem kémprogramok ellen néha-néha kiszúr valamit de nem tökéletes.
3. A SpywareBlaster nem engedi a kémprogramok feltelepülését de nekem már volt mit tisztítani a Blaster mellett.
4. Ingyenesek valõs idejû védelemmel: Spyware Terminator, AVG Anti Spyware
csak keresõk: Spybot, AdAware, Bazooka
5. A jelenlegi védelmed mellett ezek csak úgy aratják a kémprogramokat egy teljes teszt során.
2. A Nod vírusok ellen van nem kémprogramok ellen néha-néha kiszúr valamit de nem tökéletes.
3. A SpywareBlaster nem engedi a kémprogramok feltelepülését de nekem már volt mit tisztítani a Blaster mellett.
4. Ingyenesek valõs idejû védelemmel: Spyware Terminator, AVG Anti Spyware
csak keresõk: Spybot, AdAware, Bazooka
5. A jelenlegi védelmed mellett ezek csak úgy aratják a kémprogramokat egy teljes teszt során.
okok. Most azon filózok, hogy töltsek -e le antispywaret.
Look'n'Stop, Nod32, és SpywareBlaster van fent a gépen.
Állítólag mind a 3 véd kémek ellen is.
Look'n'Stop, Nod32, és SpywareBlaster van fent a gépen.
Állítólag mind a 3 véd kémek ellen is.
Nem ezt mondtam? Illesszél már be szóközt mert ez így zavaró. A defender szerintem csak keresõnek használd. És vidd el a gépedet a PCdoktor bácsihoz.
megvan!nemaprogitkellkrekkelni,hanemazXP-t.arra,hogyeredetilegyen😊megisvanaprogramom.elindítom,és2mpmulvaeredetia
windows😄😄😄😄
nagyonnagy!!!😄
windows😄😄😄😄
nagyonnagy!!!😄
De van crackelt vagyis sztem patch van hozzá. A bétához legalábbis patch volt. Csak szerintem nem igazán hatásos.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Megint nem megy a space?
Ja, akkor nyugodtan felteheted. És mégis #508
És mégis, a neve?
Most felteszem ezt a AdAware 2007-et vagy mit 1 ellenõrzés és uninstall. Valami, jó, kicsi, (max 20 M😎 passzív keresõ nincs?
XP crack?
de nem fog feltelepülni asszem, ha nem mész át az eredetiség vizsgálaton.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
google.hu
beirod hogy Windows Defende download.
És végigfutod az oldalakat,és kiad minden oldalt nemcsak a microsoft oldalát ahol lelehet szedni 😉
beirod hogy Windows Defende download.
És végigfutod az oldalakat,és kiad minden oldalt nemcsak a microsoft oldalát ahol lelehet szedni 😉
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem tudjavalaki,hogy honnanvlehet még leszedni a WindowsVDefendert?(lehetõleg fel is települjön😄)
ték -.-
Nah de kihalódott ez a topik
Ez de lol <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#lama>#lama>
Heh télleg a vírusvédelem kategóriában <#vigyor>#vigyor>
Egen?<#confused>#confused> Ott vírusírtó kategória van csak
A gépkímélõ megoldás: warezt kerülni meg a pénzt kereshetsz itt meg itt. Bár teszem hozá aki tudja mit keres az tudja, hogy hol keresse.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu