690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
#610 A speedupmypc egy rendszertisztito program,használom a tuneup mellé,a registry booser vagy mi az meg registry tisztito,azis egész jó db.
ezért mondom hogy csk nem szr fake amit talált nálam,bár nem hiszem,megnéztem stb,és télleg adware volt az a szrsg,stb. -
Vardar #609 Mik ezek a programok amikről beszéltél? 13 sz@rt talált. Ebből 3 4-es veszélyességi szintű. Nem tettem velük semmit majd a teszt után.
-
#608 Nem átverés...ez fix...érzem,és tudom...alapbol ez a cég profi,a speedupmypc nem semmi progi,a booser registry is faja program,szal nem ilyen virusos kamu program. -
Vardar #607 Ez a program vagy tud valamit vagy egy nagy átverés. Már 9 kémprogit talált és még nincs vége a keresésnek... -
#606 Persze,ezis mellékes program. -
Vardar #605 Most fut a keresése bár nem hinném, hogy a jelenlegi védelmem mellett bármit is talál. -
Vardar #604 7,5 MB? -
#603 Te a spywareböl keyloggert csinálsz.Rákerestem már 1 orája mindenre,de az nem jelenti azt hogy azt is beirom oda hogy megtettem. -
Vardar #602 Tehát kitöröltél valamit amit egy (nekem ismeretlen) kémprogramírtó kijelzett a híresek meg semmit se találtak? Keress rá a neten. -
#601 Uninstall -
Vardar #600 És ha hamis pozitív? -
#599 Le is scannoltam a gépet vele,elég gyorsan végigfutott a gépen,de persze mert nem fullra van állitva,de érdekes dolgokat talált:
4 db-t talált,az uccso az msn messenger,azt kihagyom,de ez a 3 db igen érdekes jelenség számomra,az egyik adwareként van feltüntetve,a másik surveillance toolként,a harmadik meg monitoring software,az uccso 2-t azt csak quarantineme rakom,de az adwaret törlöm :)
kül az avg antispyware,spy sweeper,ad adware nem talált semmi ilyesmit.söt semmit nem talált,csak pár cookiet az avg.
Kül meg nemrég egy ssu.exe kapcsolodit ki be,elvileg a spy sweeperre megy ez a dolog,de hallotam hogy egy trojai,de végülis sikerült kikapnom,egy cookie volt :) de lehet ez az az adware...érdekes.
Egyenlöre fennt hagyom a gépen,söt a tálcán is hagyom,mert védelmet is nyujt,nemcsak írt :) Pozitiv jeleket mutatott,de bizok benne hogy télleg jo softwer,hameg valami nem ismeri a speedupmypc progit,töcse le,nagyon faja szoftver. -
#598 Igen. -
Vardar #597 Most a SpyEraser a kémprogramírtó? -
#596 SpyEraser,SpeedUpMyPC softwaretöl egy spyware irto szoftver jött,lehet tesztelgetni :)
deha valakinek fullba kell,nesze :) az elöbbi free.
Pass: http://www.rainbowsoft.info -
kollektor #595 ja Trojan remover a neve ,majd elfelejtettem -
#594 Sziasztok
Olyan kémprogram írtót és pucolót keresnék ami korrekten működik win 98-as rendszeren
köszi előre is -
zserrbo #593 Én valamelyik verziót használtam, közepes "fogyasztású" proginak tűnt, bár akkor még a régi gépen néztem. Azóta se használtam, de azért tetszett. -
apamaci #592 szerintem ez nagyon jó én kiprobáltam és nekem bevált
Ashampoo AntiSpyWare 2 40 napig tesztelheted :D
Ashampoo AntiSpyWare 2 (v.2.01 HUN) -
#591 Hát figyelj, szerintem fölösleges ezt így megosztani, mindenki csinálja saját ízlése kedve szerint a teszteket bármilyen kategóriában. Lehet hogy teljesen más szempontok alapján tesztelnénk, és teljesen másra lennénk kíváncsiak a tesztben. -
Vardar #590 A CS-nek ez a 15 napos próbája van fenn. Az Ad-Awareből inkább a free kellene mert ezt használja a nép. Gábor mi lenne akkor ha megosztoznánk a teszteken? Én kémprogramomírtókat te antivírusokat tesztelnél? -
zserrbo #589 Bocsi összekevertem az ingyenes írtók topikjával ezt :) -
zserrbo #588 Jah igaz :D, bár a pro nem ingyenes :D
Meg van amúgy -
kollektor #587 jaja :)nézd meg a linket ,hátha kell -
#586 Nem késett le, ő a pro-t linkelte, én a free-t. :) Ha erre gondoltál. -
zserrbo #585 Kicsit lekéstél :D -
kollektor #584 véletlenül találtam: Ad-Aware 2007 pro -
zserrbo #583 A CounterSpy mióta ingyenes? -
#582 Az ingyenes verzió a zinternetről. -
Vardar #581 Melyik verzió és honnan? -
#580 Ad-Aware -
Vardar #579 Ingyenes antispyware programot keresek teszthez.(AVG, Spybot, STerminator, CounterSpy meg van) -
Vardar #578 Az IT Security az IT Business nevű újság melleélete volt, a számítástechnikai biztonságról szólt. A helyi könyvtárból kivettem pár régi számot, feliratkoztam a hírlevelükre erre semmi, ma megnézem az oldalt(it-security.hu) a legrégibb számuk májusi. -
zserrbo #577 AZ nem ismerem, de weboldalt találtam róla: http://www.itsecurity.com/[URL=http://www.itsecurity.com/] -
Vardar #576 Kösz ezt akartam. Megszűnt az IT Security? -
zserrbo #575 Akkor meg bal oldalt a menüben:
Secunia Advisories
Search
Historic Advisories
Listed By Product
Listed By Vendor
Statistics / Graphs
Secunia Research
Report Vulnerability
About Advisories -
Vardar #574 de ez csak az operá-é engem meg az összes érdekelne. -
zserrbo #573 Az előbbi Secuniás linkeme ott középen ezek valamelyikére kattintva jön be:
" > List of Secunia Advisories (All time)
> 2007
> 2006
> 2005
> 2004
> 2003" -
Vardar #572 secunia.com-on hol vana biztonsági hibák listája? -
zserrbo #571 Pár helyen magyartalan lett, bocsi.