884
2007 egyik ütős filmje
  • knightbali
    Az a hülyegyerek csak egy kritikát másolt be, nem ő írta, tehát ezek nem a z ő meglátásai, csak bemásolta ide azt reklámozva hogy ő írta.
  • BlackShadow
    ma néztem alexandrában, van már 300 "könyvecske" .. ára amin kiakadtam : 5.490 Ft.
    Jó jó.. most film miatt (meg alapból magyar módszer, h egy többszámos képregényt 1 "nagykönyvként" kiadunk) ilyen.. de hát azért :D
    szép meg minden , átnéztem a dolgot.. hát a magyar fordítás megint vmi röhej :( marad az eredeti képregény a gépen :(
  • Seten

És vajh hányan tudják, hogy ki az a Frank Miller?! :)

• Prof William
    "virított hatalmas betűkkel, hogy Graphic Novelist Frank Miller "

Na de vajon hányan fiygeltek erre? ÉS vajh hányan tudnak angolul? És hányan vannak aki tudnak angolul de ezt nem nézték csak az összhatás.

A Perzsa követ gigász orrlukához meg annyit hogy a fickó úgy írta mintha DIREKT frankó számítógéptechnikával növelt luka lenne a hapeknak. Pedig cstem csak ekkora neki. Nekem fell sem tűnt az orr.a :) Bár lehet hoyg egy ilyen mindenbebelekötős írásban még Leonidas szakállhossza is ki lessz tárgyalva. :)
  • TomDantes
    üdv erre csak anynit mondanék, ha ze a problémád a filmmel, akor gondolom a Gyűrűt urát is rossznak tartod, mert hát ügye se orkok se hobbitok nem léteznek,
    sőt ha követem a logikádat, akkor a Staw Wars is hülyeség mert se Jedi lovagok, se fénysebeségű űrhajó sincs,
    vagay mondjuk az Alien is ostobaság mert ilyen embereket széttápúű szörnyeket se látot még senki igazándiból....
  • Csacsi
    Én itt olvastam :)

Ahány ember annyi variáció. Csak az tudná megmondani, aki ott volt :D
  • Bucser
    Mióta jelenti a fantasy azt, hogy csak elfek dwarfok orkok hobbitok és emberek lehetnek benne meg démonok?? nem vágom...

Tudtommal a fantasy az amikor a valóságban nem létező, képzelet által kreált teremtményeket jelenítenek meg... Szerinted Tolkien előtt nem voltak mondák, legendák és az emberek nem használták a fantáziájukat mesemondásnál??

Elég szűk a perspektívád öreg...
  • Bucser
    az a 7000 az 700.

Te is Olvasgass egy kis történelmet:

Thermopülai csata a Wiki alapján
  • Csacsi
    Mármint a többi 6700 katonának nem jutott szerep.
  • Csacsi
    Tényleg holivúdi túlzás a 300 ember. Sokkal többen voltak. Olyan 7000 ember védte a szorost. Abból 300 volt a spártai. Nekik nem jutott szerep a filmben. Egyedül a phókisziak-nak volt szerepük kicsi...mert ők védték a szorost.

Tudom fantasy...de én egy konkrét írásra hivatkoztam. Ahol mondta a töriórát.
    Csak, hogy pontosítsunk.
  • hellnight
    Azt én írtam ;)
    És miért? Mert olyanba kötöttél bele, hogy a perzsákat torzszülötteknek állítják be, nem látszódik a földön a vér stb stb
    Hát mondhatom ez aztán a marha nagy kritika ;)
    Ez afféle szőrszálhasogatás. Ha értelmesen kritizáltad volna a filmet lehet nem szóltam volna. De csak lehet ;)

Az a baj, hogy ennél a filmnél majdhogynem mindenki azt hiszi, hogy ez egy történelmi dokumentumfilm >.< De senki nem nézett belőle trailert? Ott virított hatalmas betűkkel, hogy Graphic Novelist Frank Miller vagy hogy volt. Istenem. Miért ilyen értelmetlenek az emberek?

Az alant olvasható serencsétlen mátrix vagy kinek az írása is baromi értelmességre vall. Olyanba belekötni, hogy nagy az orrnyílása a néger perzsa követnek. Istenem. Hát a négereknek még a farkuk is nagyobb a mienknél átlagba. Nem tudom mi ezen olyan meglepő.
  • knightbali
    De szerencsére te itt vagy, és mindkét oldalnak beszolsz
  • knightbali
    az is plusszban van, jópár millával
  • knightbali
    Csak néhányan már azon idegesítik fel magukat, amikor jön a 20. nagyokos és arról kezd el cincogni, hogy a filmnek semmi köze a valósághoz, és felsorolja sokadjára a film hibáit, meg stb.., de kérdem én hogy ez kit érdekel?
  • Reyes
    Az hülye mongóóóóóóóólok, ha a South Parkból idéztél:)

Ha nem, akkor nem szóltam:)
  • 89
    Pont ez az, én például sehol sem írtam semmi személyeset, és hát elég furcsa válaszokat kaptam...
    A kedvencem : "Inkább nézz Teletábit az való a hülye fejednek"
    Néhányan úgy reagálnak, mintha a saját filmjüket kritizálnám...
  • 89
    Csak a fantasy kategóriáról beszéltem :)
    Mondjuk a Final Fantasy sem semmi
  • 89
  • Blasta
    Hát sztem elég sok ilyen film volt, ami veszteséget termelt.
    Tán a legközelebbi ilyen eset a Superman Returns volt, de sajna konkrét szmokat nem tudok.
  • RaveAir
    A második felében egyetértek. Sőt az elsőben sem ellenkeznék, mert lehet, hogy számodra az volt a legunalmasabb film, amit láttál, mert így egy csomó még unalmasabb filmet nem néztél meg. :)
  • I.C.ram
    Most őszintén. Hallottál már olyan mozifilmről, ami veszteséget termelt volna? Én még soha... Még a legnagyobb magyar gané tinivígjáték is termel.

és a pókemberben, gyürük urában, stb-ben volt egy darab nagy sztár is? Nem.
  • winnie
    amúgy mindig vicces olvasni a fanfilmeknél az egymás véleményét oltó reakciókat. ha valaki rosszat ír, ha valakinek nem tetszik, akkor az általában hülye és nem ért hozzá:) (olyan nehéz tolerálni a másik véleményét?:)

valakinek bejön, valakinek nem. szerintem jobb is lehetett volna - ebben szerintem egyet lehet érteni, vagy nem?
  • winnie
    :)

"Úgyis a többség dönt..."

mármint?

" majd kacsintsátok meg, hogy fog termelni a moziban. Sztem elég jól."

ez nyilván semmit sem jelent csak azt, hogy sokan megnézik. és sokaknak tetszik. és sokaknak nem annyira, de ők kevesebben vannak. és?

"A rendezők meg tesznek rá, ki hogy fikázza a filmjüket, ha úgyis hülyére keresik magukat rajta."

egy ember rendezte és tesznek rá, mert ha valaki, akkor a rendező a sikeren nem keres. a producerek, esetleg.
  • Bokafix2
    Úgyis a többség dönt... majd kacsintsátok meg, hogy fog termelni a moziban. Sztem elég jól. Eddig is szépen hozott. A rendezők meg tesznek rá, ki hogy fikázza a filmjüket, ha úgyis hülyére keresik magukat rajta.

Ja, és nem szabad elfelejteni, hogy egy híres "hálivúdi szupersztár" színész sincs a szereplők közt, mégis ez láthatólag nem nagyon érdekli az embereket.

Lehet hogy veszélybe kerül a Titanic bevételi rekordja??
  • I.C.ram
    Gyűrűk Ura az egyik legunalmasabb film vot számmra, amit láttam eddig.

300 meg szimplán egy túl hyepolt film, ami bőven nem ér annyit, mint ahogy beharangozták.
  • BlackShadow
  • 89
    Csak nem figyeltek eléggé...szerintem a fantasy kategóriában mondjuk a Gyűrűk Ura a komolytalan szőröslábú hobbitkáival százszorta jobb film, mint ez a komolynak álcázott hibrid valami.
  • I.C.ram
    Mónika show-t is sokan nézik...
  • Lethys
    amiről te beszélsz az sztem nem hiba a filmben....:D elvagy tévedve:D ez izés kérdése h, ki mit szeret.... szted ha annyian megnézték akkor, az a sok ember volt a hülye??? sztem te:D
  • GregSB
    Ja egyébként tegnap láttam, és nagyon tetszett, pontosan azt kaptam amit vártam. Az eltúlzott karaktereknél meg jeleneteknél meg pontosan arra gondoltam, amit Hellnight írt az #566-ban: az elmesélő így színezte ki a történetet.
  • GregSB
    Ebben van némi igazság. Ennek a filmnek ugye az lenne a lényege, hogy továbbítsa a 300 spártai emberfeletti hőstettjét. Viszont a Fantasy tálalása miatt sokan azt hiszik ez is csak kitaláció. És nem kell feltétlenül retardáltnak lenni ahhoz valakinek, hogy ne ismerje a Thermopülei csata történetét, nagyon sok olyan ember van aki nem szereti a törit, és rohadtul nem emlékszik már hogy elhangott ez egy töriórán a középisokla első osztályában. Két ilyen delikvens is volt a társaságomban amikor megnéztem a filmet, és ők frankón azt hitték hogy hálivúdi túlzás hogy 300 ember harcolt a több tízezer perzsa ellen.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a film első trailere óta a csapból is az folyik minden netes fórumon meg mozisiteon, hogy ez nem egy valós történelmi film lesz, ne számítson senki arra. Szal aki hülye az haljon meg :D
  • 89
    Ha már fantasynál meg fikciónál tartunk....
  • 89
    Ja, vagy például betámad a hétfejű sárkány hatalmas tűzerejével vagy a kiskakas a gyémánt félkrajcárjával vagdossa a gonosz fekete-perzsákat, vagy Babszem Jankó átfurakodik a harc hevében a tömegen, felmászik Xerxész piercingjein és kiszúrja a szemeit, vagy Piroska kínálja meg mérgezett almával. De ha az amerikai változatot szeretitek, akkor ott van Stuart Little, Babszem Jankót helyettesítve, Micimackó elcsábította volna Xerxész bácsit a bokorba egy menetre, addig betámadt volna Donald kacsa, ő egy "kicsit" összezavarta volna a perzsákat. És ameddig nem figyelnek a végére bejön a villámfejű Helly Kopter és benyomatja az "ííííínnnssszeeennddiiióóóóóóóóóóó" varázslatot és minden gonosz perzsaszörny kiterül
  • Armani
    89 meg matrix666 egymásra talált úgy látom
  • 89
    "aztán kell bele valami piros, ami persze nem vér, mert nem megy át a bizottság előtt majd (a levágott feka fej mehet, aztmár mindenki megszokta 300 év alatt)"
  • RaveAir
    A velük lett volna Gandalf is, akkor ledózerolták volna a perzsákat. :)
  • Armani
  • hellnight
    No igen, így történt persze :D
    Más fórumon már olvastam jobb magyarázatot is pl a különféle lények és a perzsa harcosok kinézetére. Mégpedig pont azt, hogy ezt a történetet meséli valaki, mégpedig egy spártai harcos, aki szintén részt vett a nagy csatában. Ugyanis "Faramir" barátunk mondja a történetet a többi katonának, vagyis annak a 30.000-nek. Nah most. Mennyivel jobban hangzik egy olyan történet melyben ugye a 300 vitéz spártai bármilyen teremtménnyel képes volt elbánni, mint pl az, hogy hát jöttek a perzsák azt hamar kimúltunk :D O.o
    Kicsit színezni kell a történetet, hogy a többi katona harci kedve megjöjjön az öldökléshez. Spártai barátunk pedig kicsit felnagyította a történetet.
  • Seten

Az, hogy mi történt valójában azt igen nehéz megmondani 2007-ben. :)

Herodotosz sem volt ott, hiába írt róla.

• RaveAir
    Én szeretném már, ha valaki összeütne valami jó fantasy filmet a Fehérlófiára, vagy lenne majd valami kacsalábonforgóváras és hétfejűsárkányos film.