Frank Miller\'s 300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
peace
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Choke off
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én csak annyit szeretnék mondani a filmmel kapcsolatban,hogy aki sztem akár 1 kockát is látott a képregénybõl(amibõl készült a film)az sztem azt kapta amit várt.legalább is én úgy ültem be,nekem spec nagyon bejött,hogy végig a a képregénybõl jöttek a képek.kivétel az otthoni vonal(elárulós,köpönyegforgatós)na az ne, illett a filmbe.
a lényeg :szórakoztatás,és én remekül szórakoztam
8/10
Ez egy történelmi alapokra helyezett fikció, nem egy dokumentumfilm mely arra törekszik hogy minél életszagúbb legyen.
Szerintem teljesen helyénvaló volt benne a pátoszosságtól kezdve a gabonamezõkig minden, profi munka. Külön dícséret a zene és a képivilág közti tökéletes összhang megteremtéséért.
Nekem nagyon tetszett, 9 pont a 10-bõl!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Itt a látvány vitt mindent.
Nagyszerû film, nekem joban tetszet mint a Sin City.
Bár a hóhér meg az orszarvú túlzás volt.
De ettõl függetlenül látványos izgalmas, kiváló alkotás.
Most már várom a Sin City 2tõt.
Bár szerintem ilyen alapokból könnyû jó filmet csinálni. Mármint ilyen szinte csak csatajelenetbõl álló filmre gondolok.
Én már évek óta várom, hogy mikor csinálnak már megint valami jó II. világháborús filmet. Régen nem volt már, és a mai technikával nem semmit lehetne belõle kihozni.
Ha már annyian értékelnek és véleményt mondanak, akkor én miért ne tehetném meg?
Hang- és látványvilágra nagyon jól meg van csinálva a film, bár néhol azért érezhetõ, hogy csak kék/zöld háttér elõtt mozognak.
Így van, nekem is a spártai gollam kifejezés jutott eszembe a film nézése közben😄
- Túl "amerikai" volt a film, ugyanis tele volt felesleges túlgesztikulálással (amelyek normális esetben nem tenne meg az ember, csak akkor, ha színészkedik). Bár tudom, hogy amerikai hangot imádók az ilyen recs...nak. 😛
- Abban is túl amerikai volt, hogy olyan pátoszosra emelték a filmet, hogy már vártam mikor kúszik be a képbe egy lobogó amerikai zászló.
- Végig lehetett érezni a filmen, hogy nem tudják most akkor törnélem jellegû legyen vagy sem.
- A különbözõ rohamok inkább viccesek voltak, mint izgalmasak. Mint egy videójátékban, amikor különbözõ ellenfelek jönnek, a különbözõ szintek után (parasztok, halhatatlanok, orszarvú elefánt).
- Néhol nagyon leült a film, és lehetett érezni, hogy csak töltelék a csatajelenetek között.
- Biztos sokat mostak fogat az akkori katonák, mert foguk csak úgy villogott a sötétségben. Mégha nem is történelmi a film, akkor is a környezet adta viszonyok nem indokolják.
- Annyi vért ontottak, hogy sárban kellett volna dagonyázniuk, de olyan volt, mintha a sivatagban mászkálnának. És a hullahalom építésekor olyan rendet vágtak, hogy takarító személyzetnek is kivállóak lennének.
- A filmbõl azt is megtudtuk, hogy Spárta gabona nagyhatalom is, mert állandóan abban mászkáltak.
- És számtalanszor felmerül bennem a kérdés, hogy miért van néhány olyan mutáns, amibõl csak pár 1-1 van?
Néhol egy kicsit Gyûrûk urásnak éreztem: mikor a szoros felé mennek, mikor követi õket a spártai Gollam.
Összességében azonban jó volt a film, és moziban gyilkosak a hanghatások, de sajna ez már kezd egy kicsit klisés lenni az amerikai filmeknél.
Hosszas keresgélés után találtam normálsi feliratot aminek az eleje is stimmel csak egy baj van hogy az elsõ cd végén kb 4 percen át nincs felirat meg a második cd elsõ 1 percén sincs. Valaki tud olyan feliratot ami ezt kiküszöböli?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A hang állati jó volt!
Nagyon jóóó
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Így viszont egyetértek<#wave>#wave>
Nem valami nagy durranás. A látvány és a csaták tényleg baromi jók, de ez kevés egy filmhez. Az ágyjelenet irtó gagyi lett, és a Gladiátor hatása is igancsak erõsen érzõdik a filmen. Leonidasz és Xerxész karaktere király lett, jó volt õket nézni. Bár a méretkülönbséget elég rosszul csinálták meg. Nem értem, hogy a GYU mindhárom résza alatt oda tudtak figyelni arra, hogy a "kis" emberek a nagyok arcára nézzenek, mikor beszélgetnek, itt meg csak azért sem sikerült. Dramaturgia nuku, nem éreztem együtt a karakterekkel, feszültség sem igen volt nála. No mindegy. Egyszer nézhetõ, egyszer élvezhetõ kis popcorn movie.
6/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a film alatt azon gondolkodtam, h ki a fene mesélhet, erre...😄
8.5/10
Rush!
Talám mert nem is törekedtek a történelmi hûségre, ez egy képregénydaptáció, ha történelmi hûséget akarsz, nézz dokumentumfilmet😉
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Egy 1.5m-es plazma tv-n, a dvdscreener egészen türhetõ... 😉
én a Commander vagyok én
Mit is mondott Leonidas?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film stáblistája ötletesen volt kitalálva...
tegnap néztem meg a filmet, és nekem nagyon bejött! a zene is ütõsre sikeredett... valaki meg tudja mondani, honnan lehet letölteni a metálos számokat?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
magyar verziót meg ahogy lejjebb írták már, alexandrába, libribe, ill 576ba szállítanak. (csütörtökön még nem volt)
spoileres dolgaidra válasz: olvasd el a képregényt 😊
Hihetetlen,hogy még csak tegnap óta játszák de itt már szinte mindenki leírta a véleményét.Én is letöltöttem de szerencsére meg bírtam állni,hogy ne nézzem meg.Fel nem foghatom,hogy-hogy lehetett ezt otthon megnézni.
Megérte megvárni a premiert!
Eléggé kiszámítható film volt minden meglepetéstõl mentes.A zenéket nagyon jól eltalálták ami sokat hozzátesz a filmhez.A perzsa király elég szánalmas volt a maga méretével.Miért kellett olyan nagynak ábrázolni?
A csaták nagyon komolyak voltak tetszett a sok lassítás de a vér valóban sokszor eltûnt,le sem hullott a földre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a kivégzésük nem volt túl szimpatikus.Túl könnyen adták oda magukat.Az meg,hogy Leonidas eltévesztette Xerxest az megbocsáthatatlan😊
Az Apocalypto nagyobb hatással volt rám de azért ez is sokkolt😊
Respect a készítõknek
hmm. tipikus index-kritika, ahogy látom. igazából ami magyar kritikát látni, mindenki leírja, hogy a csata állat, a többi gagyi.
"A nézõ émelyítõ mennyiségben kap lassított jeleneteket"
"rühelltem, hogy a legutolsó korbácsvég is mátrixosan lendül, a levágott fejek ráérõsen pörögnek pár fordulatot, és egyáltalán, nincs egy rohadt csatajelenet, ami valós idõben játszódna."
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
10/10
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pl:
film_300_szupijo.avi
film_300_szupijo.srt
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Bár azért kekeckednekbenne egy kcsisit...
A film amúgy 10/10. Féltem hogy a lány akivel mentem majd szétüti a fejem, hoyg mikre cipelem el, de nagyon tetszett neki is! Meglepet a dolog! 😊