884
2007 egyik ütős filmje
  • desigo
    Nah végre én is megnéztem

Hihetetlen,hogy még csak tegnap óta játszák de itt már szinte mindenki leírta a véleményét.Én is letöltöttem de szerencsére meg bírtam állni,hogy ne nézzem meg.Fel nem foghatom,hogy-hogy lehetett ezt otthon megnézni.
    Megérte megvárni a premiert!
    Eléggé kiszámítható film volt minden meglepetéstől mentes.A zenéket nagyon jól eltalálták ami sokat hozzátesz a filmhez.A perzsa király elég szánalmas volt a maga méretével.Miért kellett olyan nagynak ábrázolni?
    A csaták nagyon komolyak voltak tetszett a sok lassítás de a vér valóban sokszor eltűnt,le sem hullott a földre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A végén a kivégzésük nem volt túl szimpatikus.Túl könnyen adták oda magukat.Az meg,hogy Leonidas eltévesztette Xerxest az megbocsáthatatlan:)

Az Apocalypto nagyobb hatással volt rám de azért ez is sokkolt:)
    Respect a készítőknek
  • BlackShadow
    azzal h a mátrixban ellőtték ezt a belassulós, felgyorsulós dolgot, más filmnél nemértem miért ne lehetne használni, ha egyszer jól néz ki? sztem így volt a legjobb ez a film .. nem a realitást kell benne keresni, csak hátradőlni és élvezni a látványt :)
  • winnie
    "Stökitől pont ilyen korrekt cikket várhat az ember! :)"

hmm. tipikus index-kritika, ahogy látom. igazából ami magyar kritikát látni, mindenki leírja, hogy a csata állat, a többi gagyi.

"A néző émelyítő mennyiségben kap lassított jeleneteket"

"rühelltem, hogy a legutolsó korbácsvég is mátrixosan lendül, a levágott fejek ráérősen pörögnek pár fordulatot, és egyáltalán, nincs egy rohadt csatajelenet, ami valós időben játszódna."
  • Bokafix2
    Nekem megvan, de sajna szinkron és felirat nélkül. Mindegy, nem is arra kell ott figyelni.
  • toysoldier
    ááá, most értem haza a moziból, istenkirály a film, nagyon odabasz XD

10/10
  • BlackShadow
    hát .. legyen ugyan az a neve a fájlnak mint ami a filmé

pl:
    film_300_szupijo.avi
    film_300_szupijo.srt
  • Colton
    és hogyan adjam hozzá?
  • BlackShadow
    hosszupuska (googleben keress rá, ott találsz feliratot rá)
  • Colton
    Ha nincs Szinkron akkor Magyar Felirat!
  • Prof William
    Meg is lepett...

Bár azért kekeckednekbenne egy kcsisit...

A film amúgy 10/10. Féltem hogy a lány akivel mentem majd szétüti a fejem, hoyg mikre cipelem el, de nagyon tetszett neki is! Meglepet a dolog! :)
  • Mincsi
  • hzsolt
    Stökitől pont ilyen korrekt cikket várhat az ember! :)
  • ProGabe #431
    Ez az, amiért a szélesvásznat feltalálták

nem csalás,nem ámítás,ez bizony az index kritika címe :)
  • Colton
    Szevasztok!
    én most töltöm le Hogy ha Vki tudna nekem egy olan oldalt adni ahonnan le lehet tölteni a szinkrtont Akkor azt Nagyon Meg Köszönném!
  • [HUN]Crassus
    Tegnap néztem meg a Sugár vadzsi új mozijában.....

ESZMÉLETLEN KIRÁLY A FILM!!!!Komolyan számtalanszor libabőrös lettem a film alatt annyira menne az ember a harcba azonnal:)
    /lentebb írta valaki,hogy kicsit szájbarágós, amcsis, magyarázós,de elviselhető módon, hálistennek:P:)/

ui: végre van mozi az Örsön! faxxom keresztúrról kellett átautózni az egész városon..... már nagyon hiányzott oda egy mozi és ráadásul nagyon profi kis mozit rittyentettek oda...próbálja ki aki teheti
  • Voltan
    Jaja, én is 20:00 :D
    Duna Plaza.
  • desigo
    Jó,hogy mondod mert tényleg az:)
  • REALista
    20:00 a tuti!
  • desigo
    nem is mert
    22:00
  • toysoldier
    ma 21:45 ^^

már nagyon várom!! :D
    tegnap leszedtem a Soundtrackjét, azóta alig bírok magammal XDDD
  • Krezga
    ma 22:15:)
  • BlackShadow
    google, beírod 300 pictures .. dob ki pár oldalt s van sok kép :) illetve majdnem mindegyiken ugyan azok de jók ^^
  • desigo
    innen tudsz
  • donidarko
    Hali. Valaki tud valamilyen oldalt ahonnét tudok letölteni a filmből képeket? Elöre is köszönöm.....
  • AC2
    Én is megnéztem a filmet tegnap, nekem is naon tetszik.
  • BlackShadow
    tegnap még mozi után csináltam pár msn képet.. gondoltam ide is berakom :)

• Csacsi
    köszönöm szépen.
  • desigo
    Én is már alig várom a 20:00h-t:)
  • mark oh
    ma este megyek moziba,a legnagyobb terembe nézük a 300-at!!!remélem lesz lesz hatása.
  • winnie
    "persze most jön a szokásos pöcsroham, "

jaja. akinek más a véleménye az pöcs. logikus.
  • magus
    a képregényt nem olvastam

de ez a film vmi brutál jó, hihetetlen jó harci jelenetek, gyöníörű látvány, abszolút viszi a pálmát szerintem

persze most jön a szokásos pöcsroham, hogy jajj hát ebben semmi rendes történet, meg demagóg, cry me a river, ha nem ezt keresed benne akkor nagyon jó
  • BlackShadow
    Megnéztem.
    9/10.
    Kurvajó :)
    számomra hibák, h a vér amint lehullik a földre el is tűnik, illetve, h buta amcsiknak van készítve a film akikbe bele kell tuskolni a dolgokat.
    több pénzből, illetve egy "európai" verzióval.. istencsászár film lenne belőle :) így csak marad kurvajó ^^
    másztszí

szerk: juteszembe, a feliratozók balfaszok.. annyi fordítási hiba van, h az vmi hihetetlen.. még jó, h tudok angolul és nem voltam rászorulva nagyon a feliratra :)
  • hzsolt
    Nem volt.
    Az egyetlen ilyesmi csak a gnóm volt.
  • Reyes
    Nálam Győr Plaza:)
  • desigo
    Komoly lett a Soundtrack!

• ProGabe #408
    parancsolj
  • winnie
    az eredetiben comicban nem volt meg a fantasy elem?
  • hzsolt
    A mostani film majdnem egy az egyben a képregény. Ki lett egészítve egy spártai szállal, meg a csatákba bekerült néhány fantasy elem.
  • desigo
    hehe
    Én is:)))
    Duna pláza powa
  • Hoz_Hun
    Ja igen. A történelem inspirálta filmből inspirálta képregény adaptációját láthatjuk most. :)