Nagykorúság csak 21 felett?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
😄DDDDDDDDDD
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
én csak azt szerteném "elvárni", amit én is adok
nekem van jogsim, nem vagyok menõ, utálom a cigit, piát, én sem vagyok edzett, nem vagyok vékony.. és a mai pasik 70%-a vékony.. há' inkább legyen nagyobb darab - és nem feltétlen izomra gondolok...
..
[/spam]™
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
[/spam]™
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Amugy nem lehet nehez szerintem, csak a mostani leanyzoknak olyan barat/tars kell aki "meno". Ertem ezalatt minimum autoja van de legalabb jogsi. Penz az nem is kerdes. Bago az opcionalis es termeszetesen kigyurt. Jah de legyen még kedves, oszinte, meg kutyafulefarka... 😛
A rendes srácok nem mennek rohatt helyekre, de a rendes lányok sem, így sosem fognak találkozni, mert csak rohatt helyek vannak többnyire. 😄
Örülök, hogy beláttad magadtól (is).
-=ZR=-
ps.: vagy itt is igaz a 4 perces korlát?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az alkoholfogyasztashoz visszaterve pedig szerintem annak volna ertelme ha CSAK a szorakozohelyeken lenne tiltva xxkor alatt. Miert is? A fiatal elmegy bulizni es azt hiszi csak itallal lehet jot bulizni holott ez nem igaz. A fiatalok tobbsege "kemenykedesbol" iszik (igen enis csinaltam ilyet nemtagadom 😄) a masik resze pedig mert feloldodik az ital hatasatol. Csakhogy (es igy atgondolva) a fiatalok fejlodesere sokkal kedvezobb hatas lenne elerheto ha megtanulnanak "serkentok" nelkul bulizni.
Hulye vagyok tudom. 😄
Mert az ugye egy fogalom, aki nem dohányzik, iszik és egyebek. 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Valaki felveti, h kit kéne lelõni ha iszik, az emberek meg reagálnak.
Ez egy ilyen világ. 😉
-=ZR=-
Javarészt nem dacból nem mennek el az emberek egy ilyen eseményre, mert általában elegendõ alternatívából lehet választani. A "nem voksolás" döntése egyfajta "nem érdekel a dolog" viselkedést jelent. Én is ebben a cipõben járok: azzal szoktam magyarázni, hogy nem követem a napi eseményeket (ami igaz is), másrészt nem is értem ezeket a dolgokat (mert a Híradó 5 perces kis blokkjai alapján ne mondja senki, hogy érti a háttérben húzódó eseményeket, hogy a szándékról ne is beszéljünk).
A döntés nagyon fontos. Attól lesz önbizalmunk, hogy mi hozzuk a döntéseket, ami a sorsunkat befolyásolja. Az olyan ember, aki sohasem érzi, hogy az életét tudja befolyásolni és ezt nem is tette meg soha, örökre olyan lesz, akit ide tesznek-oda tesznek és tûrni fogja. Mivel egy családos ember felelõsséggel tartozik a családjáért, nem fog sikeres lenni ebben a szerepben, és boldogtalan életet fog élni. A legnagyobb probléma, hogy ezt a feleségére/férjére és a gyerekeire is "rákényszeríti", mert nap mint nap együtt vannak, együtt élnek.
A döntés fontos! A jól döntõ ember erõs: nézd meg a faterodat: egy csökött cérnaf@szú, nagymenõt játszó paraszt, vagy egy erõs és sikeres ember? Nézd meg és fogod látni amit leírtam, a saját szemeddel.
Önámítás, ha azt gondolod, hogy te nem leszel sikertelen. A szavannán mászkáló gazellák vajon gondolják-e azt, hogy az õket kísérõ oroszlánok õt fogják megenni? Nem butaság ezen gondolkodni, mert az oroszlánok ettõl függetlenül ENNI FOGNAK!
Csak egy emberközeli példa: az analízis c. tárgy buktatós általában az egyetemeken. A hallgatók kb. 40-60%-a nem teljesíti. De NINCS olyan hallgató, aki azt mondaná, hogy Õ NEM FOGJA teljesíteni! Ettõl függetlenül minden évben ekkora a bukási arány!
-=ZR=-
Ennyi. Nem kell készpénznek venni. De ha már készpénznek veszitek, akkor befizetitek az adót a 21 évbõl, marad 18... hol itt aí baj?
(Ezt is megoldottuk!)
parasztbácsi ne foglalkozzon a politikával hisz õ nem azt választotta hanem a kapálást. de véleménye lehet attól, ha nem ért hozzá, minek kell leb*szni szegényt, hogy most "nézzél a dlgok mögé". öt nem érdekli
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#nezze>#nezze>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na, itt látszik meg a fórum átlagéletkora! Mindenki leszarja, hogyan iszol, drogozol, kapsz nemibetegséget, a lényeg az, hogy nem hozhatsz az ország sorsát befolyásoló döntést!
Túl sok gond van az egyetemistákkal??? Legyen a felnõttkor határa 21 év, rögtön kilõttük a csipáját nyitogató és állandóan az államvezetésbe belepofázó bimbózó értelmiséget.
Ez a lényeg!
Csak mellékesen: ha a határon túli magyarok kapnának magyar állampolgárságot és ezzel szavazati jogot és ismerve a kinn élõk politikai irányultságát, sztetek véletlen-e, hogy NEM kaphatták meg azt a jogukat???
Tessék kicsit mögé látni a dolgoknak! Mint mondtam, senkit sem érdekel, hogy mit csinálsz, mint magánember, míg nem akarsz keresztbe tenni bizonyos érdekeknek...!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
hogy te mekkora egy marha vagy már megbocsáss-.-
mit vár az ember egy ilyen stresszes világban ahol a fiatalokat széthajszolják húzkodják ide oda, kihasználják ésatöbbi ésatöbbi....... balblabla
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A világháborúk után a 18-20 éves háborús halottak többgyerekes özvegyeket hagytak maguk után.
Anno a koreai meg a vietnámi háború után is volt háborgás abból, h a 18 éveseket elküldték háborúzni (magyarul embert ölni és meghalni), viszont amikor hazamentek egy kib*szott sört nem ihattak meg, mert nem voltak még 21 évesek. 😄
Ez aztán a jó felfogás. 😊
A fiatalabbak hajlamosak figyelmen kivül hagyni hogy az "öregek" is voltak egyszer fiatalok és ezért pontosan tudják hogy milyen is fiatalnak lenni és hogy nem 20 évesen ér véget az ember fejlõdése.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"