54
  • noss
    #54
    úgy tudom pár éve az aktuális kormányzat törvénymódosítással 14-re csökkentette a korhatárt, ami felett már nem büntethető a dolog...

    mostpedig tessék elképzelni egy 15 éves kiscsajszit vagy kissrácot, akin egy hájas 50-es fazon lovagol...
  • noss
    #53
    én nem verném nagydobra az akciót, hanem megismételném még párszor. ha látják, hogyan játszák ki őket, akkor sokkal óvatosabbak lesznek és nem lesz elég hatékony a módszer.
  • Cat #52
    "Mert adott esetben egy 12 éves fiúnak nem jön még össze, pedig nagyon akarná a szomszéd kislány barátságát(életkori sajátosság), azt veheti ki a médiából, hogy mi sem természetesebb, hiszen ő homoszexuális. Ennyi idős fejjel és a teljes hiányával a szexuális nevelésnek, nagy az esélye, hogy el is hiszi magáról. Látva az utcán, újságokban, hogy ez "is" természetes, önbeteljesítő jóslatként azzá lehet."

    Tudod ezzel a következtetéssel az a baj, hogy a buziknak rengeteg lány barátnőjük van :)
  • ttt ttt
    #51
    Nem hiszem, hogy ép elméjű ember védené a pedofileket.

    A kérdéskör inkább az, hogy ismerjük ugye azt a büntetést befolyásoló tényezőt, hogy nem beszámítható, skrizofrén, őrült. Ha nem is ilyen egyértelmű, de szerintem ezek az emberek is betegek, súlyosan betegek.

    Az más kérdés, hogy én is beledöglenék, vagy lefűrészelt csövű sörétessel durrantanám szét a fejét annak, a pedofilnak aki a 2 éves fiammal ilyesmit tenne , vagy annak skrizofénnak aki lemászárolná a családomat. A történések gyorsan képesek formálni vagy éppen sutba dobni az elveket.
  • ttt ttt
    #50
    "Ez a tiltsuk-ne tiltsuk dolog kicsit mélyebb azért."

    Én még csak nem is gondoltam arra, hogy tiltsuk, ez lehet a legrosszabb amit tehetünk. Pont arról beszéltem, hogy neveljünk. Céltudatosan építsük fel pl. a gyerekünk karakterét, adjunk olyan egyértelmű válaszokat - melyek nyiltak és nem álszemérmesek -, amikkel nem csúszhat érzelmileg, identitásbelileg, szexuálisan félre. Tudom azért ez sem fehér és fekete, nem beszélve a megvalósításáról, mely a legnehezebb út. De aki gyereket vállal minimum ezzel kellene számolnia. Persze ez meg utópia, ezt gyakorlatilag az égvilágon minden képes befolyásolni.
    Azért nem értek egyet pl. a homoszexulalitás mostani szintű terjesztésével, sugallmazásával. Mert adott esetben egy 12 éves fiúnak nem jön még össze, pedig nagyon akarná a szomszéd kislány barátságát(életkori sajátosság), azt veheti ki a médiából, hogy mi sem természetesebb, hiszen ő homoszexuális. Ennyi idős fejjel és a teljes hiányával a szexuális nevelésnek, nagy az esélye, hogy el is hiszi magáról. Látva az utcán, újságokban, hogy ez "is" természetes, önbeteljesítő jóslatként azzá lehet.

    Nem kétlem, hogy van aki annak születik, hiszen az ember fejlődése során mindig jelen volt. Sőt pont azért hiszem, hogy alapjaiban genetikai deformitás, és ekkor valóban nem tud mit kezdeni az adott személyiség, hiszen az ösztönei hajtják. Ugyanakkor a fajfenntartás ösztöne erősen ellent mond ennek, mint ahogy ellent mond a pedofiliának, az állatokkal való szexnek, vagy éppen a nekrofiliának, stb. Persze ez csak egy érv, de úgy gondolom, elég erős jolly jóker.
    Érdekes módon viszont pont ez vetheti fel azt a kérdést, hogy miért tiltjuk az egyiket és miért nem a másikat.

    Félreértés ne essék én megvetem a pedofileket és a cselekedeteiket. Viszont anélkül, hogy ismernénk azokat az okokat, hogy hogyan lettek azok; ítélkezni nem éppen lehet. Vagy éppen úgy lehetne a homoszexuálisokkal szemben is, mint ahogy volt is van is erre példa.

    Összegezve, ez egy olyan kérdés amiben nem lehet igazságot tenni globálisan. Valóban mindig az adott eseteket vizsgálva lehet dönteni.
  • 0Hanga
    #49
    Sokan írtátok, hogy milyen szexuálisan fejletek a mai lányok , de ami ivar érett az nem azt jelenti, hogy tenyész érett is / Most ezért biztos le fogtok parasztozni, de ez az igazság./ Egyébként a pedoknak csak az élvezet kell és nem szaporodni akarnak.
    Egyrész szerintem a pedofilokat nem is annyira tizen évesek érdeklik hanem a kisebbek minél ártatlanbb legyen s legtöbbször nem is a lányokra hajtanak hanem a kisfiukra. Nem tudom , hogy mit szólana az aki itt védi őket, ha a 5 éves kis fiát vagy kis lányát molesztálnák.
  • Lokids
    #48
    Ő... 14 év felett már nem büntetik most sem. Vagy tévedek?

    A tablettás dolog megint nem fog menni. Ha azt használják, ugyan megszüntetik a problémát, de vele minden mást is. Szegény ember agya egy szivacséhoz lesz hasonló. Egyszerűen csak be kéne zárni őket a Nudi bárba hosszabb időre. Sok jónő láttán a természetes ösztönei felülkerekednének a ferdehajlamán. :)
  • Morden23
    #47
    A "kezeléssel" az az alapvető probléma szerény véleményem szerint, hogy nem lehet agymosás nélkül "normálssá" tenni egy pedofilt.

    Elképzelhető, hogy sokk hatására (pl. börtön), esetleg valamilyen vallási nyomásra reagálva elnyomja a "természetes" ösztöneit, de tartok tőle, hogy a pszichomókusok, meg a "beveszem a tablettát" dolog nem működőképes.
    Aztán lehet, hogy de. Passz.

    A tömeges lincselés meg az emberek egyik legbetegebb szokása, több ezer éves történelem és masszív szocializáció sem tudta kiölni. Sokszor hallod majd még az "ÁKÁSSZUK FEEEEL" felkiáltást, tökmindegy, hogy néger, zsidó, buzi, pedofil, politikus, rendőr, vagy valami más. Ellene tenni nem lehet. Ez tény.
  • Tinman #46
    "Ha már mindenről beszélünk, akkor erről is kell. Sőt, szerintem a legigazibb az lenne, a a pedofíliáról is esne szó. Ez pedig az oktatás és a szülők együttes feladata."

    Ez az! Végre egy épkézláb ötlet!
    Ez pedig ki kellene egészíteni a beteg emberek kezelésével, és nem azzal, hogy eltévelyedett családapákat hurcolnak meg odakint.
    Múltkor volt egy cikk, hogy meg is öltek egy ilyen közszemlére tett pedót, holott soha életében nem molesztált senkit, csak marokmarcsát polírozta a monitor előtt.
  • Morden23
    #45
    "Ha ne adja ég a pedók globális szövetsége eleget hangoztatja, hogy 12 évesekkel qrni jó, hollári-hó, 100 év múlva meg rábiccentenek valamelyik országban, hogy teszem azt 14 évesekkel még lehet, de alatt már nem és természetesen csak ha mindkét fél benne van, akkor meg majd az lesz a normális?"

    Teljesen mellékesen: a fején találtad a szöget.
  • Tinman #44
    "szerintem a homoszexualitást marhára ne keverd bele egy pedofil témakörbe"

    Eléggé természetellenes dolog mindkettő.
    Pusztán azért, mert már eleget súlykolták beléd, hogy a homokosnak lenni teljesen normális dolog, még nem biztos, hogy az ;-)
    Ha ne adja ég a pedók globális szövetsége eleget hangoztatja, hogy 12 évesekkel qrni jó, hollári-hó, 100 év múlva meg rábiccentenek valamelyik országban, hogy teszem azt 14 évesekkel még lehet, de alatt már nem és természetesen csak ha mindkét fél benne van, akkor meg majd az lesz a normális?
  • insomniac
    #43
    a homoszexualitásrol és a pedofiliárol nem beszélni kell hanem megszüntetni.
  • Cat #42
    szerintem a homoszexualitást marhára ne keverd bele egy pedofil témakörbe. Az hogy két 18 év feletti ember egymás között mit csinál, csak és kizárólag rájuk tartozik. Semmi közöd hozzá. Az hogy neked "nem tetszik", egyéni szocproblémád. Nekem sem tetszik csomó dolog.

    Persze nyilván ha meztelenül rohangálnak az utcán, akkor elviszik őket a rendőrők, de ennek sincs köze a buzisághoz, lásd focipályákon ez rendszeres esemény :)
  • Morden23
    #41
    Tinman:

    A közízlésnek nagyon sok minden árthat. Például emlékszem egy kurva régen történt esetre a Bosnyák téren, amikor egy öreg néninek éppen az jelentette a "közízléstelenséget", hogy én smároltam a barátnőmmel.
    A kisgyerek a homokozóban és a homokos fiúk nem hinném, hogy összekerülnek. Nem egy játszótéren fog smárolgatni egy meleg pár, mert onnan tényleg mindenki elüldözné őket. Ettől függetlenül a gyerekek úgyis "felvilágosulnak" homoszexualitás terén is. Ha már mindenről beszélünk, akkor erről is kell. Sőt, szerintem a legigazibb az lenne, a a pedofíliáról is esne szó. Ez pedig az oktatás és a szülők együttes feladata.

    A változás alatt pedig természetesen a hozzáállásra és a "tapasztalatra" gondoltam. Ez nagyon sok mindenben levezethető.

    Lokids: Nem hiszem, hogy valakit kielégítene egy rajzfilm. Sőt, jobbat mondok, szerintem egy igazi pornó sem. Ezért rejtenek veszélyeket magukban a pedofilok.

    Gondolkodj így: Te kibírnád, hogy egész életedben csak a Playboyt, a netet meg a pornófilmeket bámuld, de soha ne nyúlj egy nőhöz sem?

    Akkor most vigyük át a dolgot: Egy pedofil kibírja, hogy soha egyetlen gyerekhez sem nyúl? Talán igen, talán nem. De az tuti, hogy az egyetlen dolog, ami meggátolja őket benne, az a törvény. Esetleg még a társadalmi megítélés, de az a melegeket sem érdekelte annyira. Ha nem lenne törvény, ha nem lenne ILLEGÁLIS, akkor mi tartaná vissza ezeket az embereket attól, hogy éppen a te fiadat/lányodat fogdossa? Semmi.
  • Lokids
    #40
    Örüljetek, hogy a NAMBLA nem járt sikerrel. Bár őket sem értem, ha már harcolnak a pedofíliáért, miért csak kisfiúkat akarnak megrakni? Na mind1 kötélt nekik is.

    Talán a legjobb megoldás ezekre a recskázós pedofilokra, a loli manga pornó. Azaz ott is gyerekporesz van, cska rajzolva, így nem kell egy igazi gyerek az elkészítéshez. És legális is.
    Az más kérdés, hogy ugyan lehet, hogy elég az emberkénknek ez kielégíteni a vágyait, de az a verzió is előfordulhat, hogy pont ez ébreszti fel az alvó démont.
  • Tinman #39
    "Ha két férfi smárol a padon, árt valakinek?"

    Árt. Egyrészt a közízlésnek, másrészt a kisgyereknek a homokozóba aki nem érti miért nyalogatják egymást a rózsaszínek, mikor neki azt mondták, hogy 1-es csak 0-val illik össze.

    "Ugye nem mondod komolyan, hogy annyit változtál 11 és 18 éves korod között, hogy akkor még csak akartál dugni, most meg teheted is?"

    Szexuális értelemben nem sok változás van.
    11 évesen: Lányok - lányok, jaj nem merek odamenni.
    18 évesen: "Helló, szia, szevasz van nálatok terasz?"

    A stílus kifinomultabb, a bátorság nagyobb volt, de a lényeg nem sokat változott. 11 évesen sem kizárólag a szex érdekelt volna, hanem a szerelem, meg minden ami azzal együtt jár, meg 18 évesen is.

    Többivel nagyrészt egyetértek.
  • Morden23
    #38
    "ezért nem írhat alá szerződést, csak szülő/gondviselő jelenlétében"

    Párdőz. Aláírhat, de csak a szülő/gondviselő aláírásával válhat érvényessé. Így értettem, csak nehogy e miatt kapjam a savat.
  • Morden23
    #37
    Na ez jó.

    A "káros" és az "undorító" dolgok között különbséget kell tenni.

    Ha a párod szájába szarsz, akkor ártasz valakinek? Neked jó, neki jó, klassz az egész, nem igaz?

    Ha két férfi smárol a padon, árt valakinek? Nekik jó, neked undorító, a gyereked meg már rá sem fog hederíteni, mert már a mostani generáció is úgy nő fel, hogy mindent tud a homoszexualitásról. Látja mindenhol. Megjegyzem, ócska műsorokban többször van erről téma, mint ahányszor a VALÓSÁGBAN az utcán smárolnak a férfiak.

    Szopja a lovat. Hát ez nagyszerű. Hadd szopja. Már megint nem ártott senkinek, hacsak valami megveszekedett állatvédő nem ugrik a delikvens tökére.

    Egy szó, mint száz, amiket mondasz, az UNDORÍTÓ. Igen, szerintem is undorító a szájbaszarás, sőt, a melegek is cefetül taszítanak, de NEM ZAVARNAK, mert nem velem próbálkoznak.
    Ahhoz, hogy említett meleg ráhajtson a fiadra, ahhoz pedofilnak is kell lennie, tehát ott már nem a buzisággal van a probléma, hanem a pedofíliával.

    És végezetül arra, amit írtál még lentebb.

    "Hát, ha így visszagondolok, az jut eszembe, hogy 11 évesen is a lányokon járt az eszem, meg 18 évesen is :-D A különbség csupán annyi, hogy 18 évesen már tesz érte az ember 11 évesen meg plátózik ezerrel :-)"

    Ugye nem mondod komolyan, hogy annyit változtál 11 és 18 éves korod között, hogy akkor még csak akartál dugni, most meg teheted is? Nyilván csak aranyos gegnek szántad...

    Egy 12 éves lány, akármennyire bomba csaj, akármennyire tanga és push-up van rajta, akármennyi kozmót olvasott, akárhányszor is szívott "füvescigit", NEM ÉRETT. A 99%-a nem az. Ezért nem alapíthat céget, ezért nem vezethet autót, ezért nem mehet el dolgozni, ezért nem írhat alá szerződést, csak szülő/gondviselő jelenlétében, ezért nem lehet miniszterelnök, és még sok "ezért" van. És ezért nem lehet egyszerűen faszra húzni egy 12 éves lányt, csak mert nekem éppen az tetszik.
  • Morden23
    #36
    "
    "De azon gondolom, már te is kiakadnál, ha a 10-14 éves fiadnak éppen egy 30 éves (vagy 22) próbálná elmagyarázni, hogy milyen jó is a cerka. "

    Persze, hogy kiakadnék... azon meg mégjobban kiakadnék, hogy a 14 éves fiam bejelenti, hogy ő meleg és bele van zúgva abba a 30 éves szintén melegbe. Na ilyenkor mit teszel bölcs Morden?"

    Meghallgatom a gyerekemet, és megtiltom neki a további dolgokat. Ugyanúgy, ahogyan azt is megtiltanám, ha 14 évesen házasodni akarna. Ha meleg, akkor azt kinevelni nem tudom belőle, akkor el kell fogadnom, de mindennek megvan a maga helye és ideje. Remélném, hogy "kinövi" a dolgot, de mivel nem tarthatom kalitkában örökre, ezért nyilván amikortól elengedem bárhová, akkor azt fogja tenni, amit akar.


    ""Magát a vonzalmat nem büntetik."
    Olvastad a fenti cikket? Pont azt büntették közvetve!
    Ez kb. úgy mehetett, hogy pl. Alexa13 néven két rendőr elbeszélgetett a rájuk klikkelgetőkkel, gondolom, hogy nevezett Alexa13 nem az időjárásról kezdett el beszélgetni ezekkel az emberekkel."

    Egy pillanat. Találkozót beszéltek meg, és az urak elmentek. Ez már nem a vonzódás kategória, ugyanis a SZEX MIATT mentek el (a "kamu" kislányok nyilván arról beszéltek, hogy jöttök-e dugni). Márpedig aki felmegy egy chatre, rázizzen Alexa13-ra, megbeszél vele egy időpontot, és utána el is megy... tőlem le is lehet tartóztatni.

    ""Hogy ez miért jó? Mert ha elfogy a "kuncsaft", akkor a pedopornó-gyártóknak nem fogja megérni, hogy 12 éveseket baszassanak a kamera előtt."

    Ez nagyon naív hozzáállás."

    Igazad lehet. De még naivabb azt hinni, hogy a világ majd "meggyógyítja" magát. Ha ezek a zsaruk csak 1, azaz EGY kiskönykön segítettek a 38 perverz elkapásával, akkor szerintem megérte. Főleg, hogy ez nem ilyen Girondi-módszer volt, mert itt tényleg azok mentek el, akik el is akartak menni, és nyilván nem kávézni akartak.

    "Állatokkal dugni neked csak perverzió? Igazán nem értem, hogy ezt miért tűri el a társadalom."

    Nem hinném, hogy eltűri a társadalom. Szerintem ha a munkahelyeden elmondod a főnöködnek, hogy állatokkal kavarsz, akkor gyorsan utcán találod magadat.
    Ellenben ha valaki azt mondja nekem, hogy kutyával dug, akkor maximum rosszul leszek, és valószínűleg nem fogok sűrűn kommunikálni az illetővel. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy 8 éves lányokkal dug, az konkrétan ütési ingert váltana ki belőlem. Na ez a különbség.

    ""A gáz az, hogy már nem a fán, meg a barlangban élünk."
    Ezt hisszük. A mélyben meg mocskosabb az egész, mint anno mikor lebunkóztuk az asszonyt és kijelentettük, hogy "groár" ez a miénk."

    Na ez az, amiről nagyon sokáig lehet egy kocsmában vitatkozni, és általában kegyetlen berúgás a vége. Szerintem sem neked, sem nekem nem lenne energiája kifejteni, hogy erről a dologról mit gondol.

    "Konkrétan az, hogy ilyen idős korában ilyen fiatal lányokra hajt, az egyenlő azzal, hogy nem mer vagy nem tud egy "érettebb" nővel kezdeni."

    "Van egy Don Juan karakterű ismerőse barátnőmnek... felesége van és gyereke. Közben meg 15 éveseket szédít... és nem csak szédíti őket. Erőszakoskodni nem szokott, döglenek utánna a nők. Szóval ilyen is, olyan is akad... van aki nem tud, van aki meg nem akar, egyszerűen a tinikre gerjed."

    És szerinted nincsen gebasz a komával? Akár az ízlését, akár az életstílusát, akár az igényszintjét nézed?

    ""Attól vagy egy abnormális állat, amikor ugyanez a lány közli veled, hogy októberben lesz 13. Na, ha utána még hajtasz rá, akkor van gebasz."

    Igen... ha igazat mond. Ismerek olyan lányt aki 22 éves és 14-nek röhögve elmegy, még úgy is öltözködik. Meg olyan lányt is láttam már aki 12 és 18-nak saccolnád. Mikor kérdezed meg tőle, hogy hány éves, ha egyszerűen fel sem tételeznéd róla, hogy 12?
    Nem olyan egyszerű dolgok ezek.
    Voltál mostanában átlagos szórakozóhelyen... kiakadsz azt garantálom, főleg nyáron."

    Járok, sokat. Igyekszem általában elkerülni az olyan helyeket, ahol én vagyok a matuzsálem kategória a 23 évemmel. Ellenben valóban igazad van. Előfordulhat. De annál ritkábban fordul elő ténylegesen.

    ""Rácsot is kell húzni."
    Ez az amit rosszul kezelnek. Megnézett xy apuka egy 13 éves lányról xy oldalon egy nude képet, ip-je rögzítve, hamarosan kop-kop. Pár év sitt.
    Ez sem normális dolog... ami fent a cikkben történt az meg főleg nem."

    Na most akkor van két opció. Apuka valóban csak erre recskázik, illetőleg apuka titokban gyerekekkel erőszakoskodik.
    Ha erőszakos, akkor evidens, tipli van a dutyiba.
    Ha csak erre recskázik, akkor az történik, hogy valóban igaz, nem kéne dutyiba mennie. Ebben egyetértünk, de eddig is ezt mondtam.

    Fel kéne számolni az összes létező pedo-tartalmat (ami az interneten nem is menne nehezen, csak sok idő és pénz), és megnézni, hogy utána mit csinál a tisztelt apuka. Így ugrik a majom a vízbe.



  • Tinman #35
    "Példának okáért két homoszexuális nem sok vizet zavar. "

    Téged lehet, hogy nem zavar, de engem az erőszaktevő pedofilok mellett ez is nagyon zavar.

    Szerinted ez természetellenes?

    a, 30 éves férfi 14 éves lány --> szerelem
    b, vizeljünk és kakiljunk egymás szájába --> hát ez nem szerelem
    c, "szopjá' lovat" --> hát valahogy itt sem hallom a love me tender dallamait
    d, két férfi egymásnak olyan helyre helyzi be a behelyezendő dolgait mely helyek véletlenül sem e célból valának megalkotva --> szerelem van? elhiszem, legyen.

    Akkor most szelektáljuk ki, hogy melyek természetellenesek ;-)
    Ezzel arra akarnék rávilágítani, hogy a pedok semmivel semm jobbak vagy rosszabbak, mint azok akik egymás seggét rakják, vagy állatokkal közösülnek.

    És itt hibás a törvény!
    Büntetjük a pedókat, de el kell türnöm, hogy lent a parkban, ahol a gyerekem játszik a homokózó melleti padon két férfi csókolózik.

    Én semmi mást nem szeretnék csak azt, hogy szexuális érdeklődés miatt vagy büntessék meg a természetellenesnek ítélt aberrációkat művelőket, vagy ne büntessék.
    Mert most az a helyzet áll fent, hogy mivel sok a meleg ezért már lassan örökbe is fogadhatnak gyereket... ez igen! Gratulálok rothadó társadalom!
  • Tinman #34
    Ne felejtsd el, hogy nagyon sok pellengérre állított férfi többgyermekes családapa volt, aki csak megnézte.
    Magát a hajlamot előcsalni, majd büntetni undorító dolog... már pedig a fenti cikkben ezt tették.

    "De azon gondolom, már te is kiakadnál, ha a 10-14 éves fiadnak éppen egy 30 éves (vagy 22) próbálná elmagyarázni, hogy milyen jó is a cerka. "

    Persze, hogy kiakadnék... azon meg mégjobban kiakadnék, hogy a 14 éves fiam bejelenti, hogy ő meleg és bele van zúgva abba a 30 éves szintén melegbe. Na ilyenkor mit teszel bölcs Morden?

    "Ami egészen addig fasza, ameddig nem ártasz senkinek."
    Erről regéltem jópár sorban. Én most az az oldalát elemeztem a kérdésnek, amikor az a 12 éves kiscsaj döglik 30 éves tornatanára után és ha ne adja ég a férfi veszi a lapot és továbblépnek akkor mi van?

    "Magát a vonzalmat nem büntetik."
    Olvastad a fenti cikket? Pont azt büntették közvetve!
    Ez kb. úgy mehetett, hogy pl. Alexa13 néven két rendőr elbeszélgetett a rájuk klikkelgetőkkel, gondolom, hogy nevezett Alexa13 nem az időjárásról kezdett el beszélgetni ezekkel az emberekkel.

    Anno mikor én is a chates korszakomat éltem jó 10 éve, nem volt ritka HETI SZINTEN az olyan lány aki 12-14 éves létére nyíltan kijelentette, hogy szexelni akar, kapásból telszámmal jött és fényképet követelt. Na ez az OMG meg az Owned!

    "Hogy ez miért jó? Mert ha elfogy a "kuncsaft", akkor a pedopornó-gyártóknak nem fogja megérni, hogy 12 éveseket baszassanak a kamera előtt."

    Ez nagyon naív hozzáállás. A pedok nagy többsége pénzes vén fax. Amíg lesz pedo, addig lesz pedo pornó is... ergo ha csak nem büntetik sokkal szigorúbban, zéró tolerancia elven, akár hálálbüntetés terhe mellett a pedofiliát, addig lesz pedo pornó.

    Állatokkal dugni neked csak perverzió? Igazán nem értem, hogy ezt miért tűri el a társadalom.

    "Egy 20 éves, sőt, egy 15 éves sem kell, hogy rágerjedjen egy 6 évesre. Ez nem egészséges."

    Ez már persze, hogy nem az... azért írtam, hogy kezelésre van szükség. De helyette börtönbe zárják őket, ahol rövid úton hullazsák a vége. Pellengérre állítás már netezésért is, meg súlyos büntetések.
    Ezért mondom, hogy illene különbséget tenni.
    Aki erre marokmarcsázik annak irány a szanatórium.
    Aki a tettek mezejére lép és erőszakoskodik, annak meg börtön vagy villamosszék.

    "A gáz az, hogy már nem a fán, meg a barlangban élünk."
    Ezt hisszük. A mélyben meg mocskosabb az egész, mint anno mikor lebunkóztuk az asszonyt és kijelentettük, hogy "groár" ez a miénk.

    "Konkrétan az, hogy ilyen idős korában ilyen fiatal lányokra hajt, az egyenlő azzal, hogy nem mer vagy nem tud egy "érettebb" nővel kezdeni."

    Van egy Don Juan karakterű ismerőse barátnőmnek... felesége van és gyereke. Közben meg 15 éveseket szédít... és nem csak szédíti őket. Erőszakoskodni nem szokott, döglenek utánna a nők. Szóval ilyen is, olyan is akad... van aki nem tud, van aki meg nem akar, egyszerűen a tinikre gerjed.

    "Attól vagy egy abnormális állat, amikor ugyanez a lány közli veled, hogy októberben lesz 13. Na, ha utána még hajtasz rá, akkor van gebasz."

    Igen... ha igazat mond. Ismerek olyan lányt aki 22 éves és 14-nek röhögve elmegy, még úgy is öltözködik. Meg olyan lányt is láttam már aki 12 és 18-nak saccolnád. Mikor kérdezed meg tőle, hogy hány éves, ha egyszerűen fel sem tételeznéd róla, hogy 12?
    Nem olyan egyszerű dolgok ezek.
    Voltál mostanában átlagos szórakozóhelyen... kiakadsz azt garantálom, főleg nyáron.

    "Rácsot is kell húzni."
    Ez az amit rosszul kezelnek. Megnézett xy apuka egy 13 éves lányról xy oldalon egy nude képet, ip-je rögzítve, hamarosan kop-kop. Pár év sitt.
    Ez sem normális dolog... ami fent a cikkben történt az meg főleg nem.

  • alien47
    #33
    Pedofilok legalapvetobb buntetese:

    KASZTRALAS....DUPLA KASZTRALAS.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Morden23
    #32
    Ha már itt tartunk, akkor a görögöknél a homoszexualitás is elfogadott volt, de jobbat mondok, a "meleg kultúra" melegágya Spárta volt (nem meglepően amúgy).

    Ellenben ez a pornó-dolog más kategória. Régebben is volt pornókazi (az más kérdés, hogy apu jól elrejtett keletnémet XXX-VHS-ét jóval nehezebb volt megtalálni, mint most felmászni a netre), mégsem lettek hülyék az emberek. Illetőleg aki hülye volt, az az is maradt, de azon valószínűleg semmi nem változtatott volna.
    A perverzióknál lehet filozofálni, hogy született vagy "tanult" dolog-e. Én beszélgettem olyan leszbi csajjal, aki saját állítása szerint amióta az eszét tudja, a lányok tetszenek neki.

    Ez a tiltsuk-ne tiltsuk dolog kicsit mélyebb azért. Itt van példának a homoszexualitás. Amióta "divatba jött" - ahogyan Tinman mondta -, voltak olyan intervallumok, amikor melegperektől zengett a világ, homofóbia, hímsovinizmus, a televízió konzervativitása, a vallások hozzáállása stb. Na most akkor mi a jobb? Rákényszeríteni mindenkire a társadalom diktálta normákat (fiú a lánnyal, lány a fiúval, megfelelő korban stb.), vagy mindenkinek szinte mindent megengedni (fiú a fiúval, lány a lánnyal, 50 éves a 14-el stb.)?

    Nyilván nem lehet a világ egy részét a marsra küldeni buzulni, meg gyereket dugni. Mi marad? Megpróbálod "kiszelektálni" a társadalmilag kevésbé ártalmas dolgokat, és ezeket engedélyezni.

    Példának okáért két homoszexuális nem sok vizet zavar. Miért ne engednénk a melegeknek, semmi rosszat nem tesznek. Max egy-ketten azt mondják, hogy undorító dolog, de hát a piától hányás, a véreshurka meg a cigi is az. Két felnőtt meleg azt csinál otthon, amit akar.

    Ellenben vannak olyan dolgok, amiket nem lehet megengedni, amiket tűzzel-vassal ki kellene irtani. Itt sokmindent lehet felsorolni a rendkívül extrém és azért igen ritka nekrofíliától egészen a sokat vitatott pedofíliáig. Egyetlen törvényt úgy sem tudsz gyártani az egészre, marad az eseti elbírálás.
  • ttt ttt
    #31
    Ja és ami kimaradt; nem az elölhagyott pornóval kellene a gyermekeinket "szexuális oktatni", mert abból max a cumshot-ot lehet ellesni. Nem ez a kellene hogy legyen a cél, Hanem egy egészséges, felvilágosult lélek.
    Ne higgyétek, semmi bajom a normális pornóval, de nem oktatási céllal készülnek. A bizarr, szadista, stb. videókat viszont útálom, meg se nézem, mert elmegy a kedvem a sextől, kifordul a gyomrom. Hivatalosan nem is engednék ilyet forgalmazni, ezzel csak az amúgy is (valószínűleg)beteg emberek győzzük meg, hogy a deformitása nem kezelendő.
  • Tinman #30
  • Tinman #29
    Na ez az, nagyon sokan erre is pedot kiálltanak.
    Ismertem egy lányt aki 15 és fél volt amikor szerelmes lett egy 48 éves férfibe.
    Beszélgettek hosszú hónapokon keresztül és a férfi is belezúggot a lányba. Folytatásról annyit tudok, hogy találkoztak, a lány azóta mást talált magának.

    Ha csak a számokat nézem? 48 - 15. Mindenki pedot kiállt. Ha ezek ketten elmennek egy moziba, apa-lányra gondolnak az emberek.
    Biztos ha az én lányom lett volna, én is kegyetlenül aggódtam volna, sőt biztos tiltottam volna az egész dolgot... ki tud ebben igazságot tenni? Ha 2 ember szereti egymást akkor a koruk miatt mennyire etikus támadni a kapcsolatukat? Ehhez én kevés vagyok.

    A "vizet prédikál" példát azért említettem, mert bizony bukkanak fel hírek pl. papokról akik vasárnap osztják az észt, hétközben, meg a minisztráns reverenda alá nyúlkáláson fantáziálnak, vagy meg is teszik.

    "Nézd meg pl egy 11 éves fiú és egy 18 éves fiú mentalitása, gondolkodása, érdeklődési köre közti különbséget. Ég és föld sokszor. "

    Hát, ha így visszagondolok, az jut eszembe, hogy 11 évesen is a lányokon járt az eszem, meg 18 évesen is :-D A különbség csupán annyi, hogy 18 évesen már tesz érte az ember 11 évesen meg plátózik ezerrel :-)
  • Morden23
    #28
    "Egy pedo nem feltétlenül = erőszaktevővel."

    Éld le úgy az életedet, hogy törvény tiltja számodra a szex azon módját, ami a lehető legjobban felizgat, ami igazán kielégít. Élj úgy, hogy egész életedben illegális internetoldalakon, meg ócska filmekben kell megtalálnod az élvezetet. Élj úgy, hogy a legnagyobb élményed egy kislány chaten való molesztálása lesz.
    És most gondold át az egészet. Egy "vérbeli" pedo ezt érzi. Hát szerinted nem lesz kibaszottul frusztrált? Senki nem mondta, hogy mindegyik erőszaktevő, de mindegyik magában rejti az erőszaktevés lehetőségét.

    "Régén szégyen volt homokosnak lenni, betegségnek tartották, most meg ott parádéznak minden utcasarkon rózsaszín pólóba és büszkén hírdetik, hogy milyen jó a cerka."

    Szarok rá. Tőlem egész nap parádézhatnak, és mondhatják, mennyire jó a cerka. De azon gondolom, már te is kiakadnál, ha a 10-14 éves fiadnak éppen egy 30 éves (vagy 22) próbálná elmagyarázni, hogy milyen jó is a cerka. MERT EZ IS PEDOFÍLIA, nem csak a 13 éves lányok 25 évesek általi megbaszása.

    Hitlert keverd máshová, ne ide. Semmi értelme.

    "Helyüket most átvették a pedok... mindenki pedo, aki megnézi egy 15 éves lány fenekét."

    Milyen érdekes, hogy mindig azt veszik elő az "ultratoleráns" emberek, hogy a 15 éves feneke, meg a 12 éves szexuális érdeklődése. Felejtsétek már ezt el.

    "Ez a vonzalom dolog meg olyan, mint vonzalom valamilyen XXX "kategóriához"."

    Ami egészen addig fasza, ameddig nem ártasz senkinek. Ellenben a pedofil tartalmak elkészítéséhez (képzeld, meglepően) gyerekeket kell használni, gyerek-pornószínészeket. A lópornóhoz meg lovakat, biztos az ellen is felszólal valaki.

    "Magát a vonzalmat nem büntetném, hanem a normáknak megfelelően kezelném."

    Magát a vonzalmat nem büntetik. Nem büntetik azt sem, ha mangapornót nézel. Ellenben nagyon helyes, hogy az ilyen anyagok BIRTOKLÁSA is törvényellenes, ugyanis ez elveszi a kedvét a pedofiloknak attól, hogy vegyék/nézzék a pedofil tartalmakat. Hogy ez miért jó? Mert ha elfogy a "kuncsaft", akkor a pedopornó-gyártóknak nem fogja megérni, hogy 12 éveseket baszassanak a kamera előtt.

    "Tehát, ha ebben a társadalomban megtűrt jelenség az állatokkal való szex, és ráadásul tele van a net, videotéka vele, akkor ez a társadalom nagyon komolyan rohad belülről, miközben vizet prédikál."

    A dekadencia és a perverzió most nem téma. Ellenben inkább bassza valaki a saját kutyáját, mint az én 10 éves lányomat.

    "Ha biológia szempontból nézzük, akkor a lányok egyre korábban válnak szexuálisan aktívvá"

    A gáz az, hogy már nem a fán, meg a barlangban élünk. Ha pedig már lemásztunk, akkor tegyünk úgy, mintha lett volna értelme. A biológiai érettségnek semmi köze ahhoz, sőt, még a szexnek sem. Baszni mindenki tud, jobban, rosszabbul.

    "Azt viszont pedofilnak tartom aki 6-10 éves kislányokra gerjed, vén marha létére."

    Pedig az átlag pedofil nem a "fresh meat" 15 évesekre gerjed. Még ez a szájbabaszott cikk is 11-13 évesekről szól, Tinman!!!
    És nem kell vén marhának lennie. Egy 20 éves, sőt, egy 15 éves sem kell, hogy rágerjedjen egy 6 évesre. Ez nem egészséges.

    "A társadalom sajnos olyan, hogy 30 éves férfi, 15 éves lány viszonyára is pedofilt kiálltanak."

    Van kb. két ilyen ismerősöm. Sosem mondta rájuk senki, hogy pedofil. Ellenben nincsen minden rendben velük, ez tény. Konkrétan az, hogy ilyen idős korában ilyen fiatal lányokra hajt, az egyenlő azzal, hogy nem mer vagy nem tud egy "érettebb" nővel kezdeni.
    Mint amikor a félkretén pojáca lemegy 25 évesen a Zöld Pardonba, és ráhajt a 14-15 évesekre, mert azok szóba állnak vele. Aztán amikor az egyik véletlenül ráragad, akkor azt hívjuk "kapcsolatnak".

    "Nagyon divattá vált pedofilt kiálltani.
    A mai lányok öltözködése mondjuk ki, nagy átlagban qrvás. "

    Ennek ehhez semmi köze nincsen. Attól nem vagy pedofil, hogy megnézed egy csaj seggét, és tetszik.
    Attól vagy egy abnormális állat, amikor ugyanez a lány közli veled, hogy októberben lesz 13. Na, ha utána még hajtasz rá, akkor van gebasz.

    "Ez a szülő felelőssége kellene legyen, amikor a "félsegge kilóg a gyereknek" gatyát megveszi, majd elengedi szórakozni a 12 éves cigarettázó, sört vedelő csemetét."

    igaz, a szülő dolga IS. De ne felejtsd el, hogy a gyerek sem rest meglógni, hazudni, bajba kerülni. Legalábbis személy szerint sok ilyet elkövettem kisgyerekként (megjegyzem, nem dugott meg egy 50 éves pedofil sem). Szóval azért nem csak azon múlik.
    Nem elég a táblát kitenni, hogy "ne etesd az oroszlánt". Rácsot is kell húzni.
  • ttt ttt
    #27
    Nagyon rossz dolog a pedofília, de amit ezzel csinálunk csak tüneti kezelés. A fejekben kellene rendet rakni, szexuálisan oktatni, tanitani felvilágosítani. Mivel ennek elmaradása vezet, vezethet ide. Ebben viszont élen kellene járnia a szülőknek, de a bigott álszemérem terjesztésével szinte mindenki azt hiszi, hogy erről nem illik beszélni. Ez is a gyökere ennek a deformitásnak, amit lehet hogy nagy arányban ki lehetne szürni a helyes neveléssel. Azzal, hogy megszégyenítjük a pedofíleket szerintem pont erősíteni fogjuk bennük azt az érzést ami oda vezette őket ahol vannak. Ezt értem a homoszexualitásra és az összes nem természetes szexuális viselkedésre is.

    Érdekes, hogy egyes szexuális viselkedések mennyire az adott kor-, társadalmi berendezkedés- és nem a természet elvárásainak tesznek eleget. Megnézve pl. mondjuk az ókori görög kultúrát a ma annyira üldözött pedofília mennyire elfogadott volt. (Nem mintha én ezt elfogadnám.)
    De ellenpéldaként (vagy mellett) ma is egyes kultúrákban 10 év körül vagy akár az alatt is adnak férjez lányokat és csak a férjen múlik, hogy megtörténik-e az "amiért férj a férj". Persze ezt az utóbbit a "fejlett kultúrák" megvetik, erősen elitélik, tiltakoznak ellene, de nagyon kevés valódi cselekedet történik.

    Úgy néz ki, hogy a saját árnyékunkat kergetjük és nem az okokat próbáljuk felederíteni, megszüntetni, orvosolni.

    #Tinman

    Szinte teljesen egyetértek veled, de ha 13 éves lesz a lányod nem hiszem, hogy ilyen könnyen áldásod fogod adni :) (Természetesen érthető okokból.)
  • lammaer
    #26
    Valamilyen szinten egyetértek veled - természetesen ne keverjük a tiniszerelmet össze a pedofiliával. Általánosban szerintem mindenki volt szerelmes az osztálytársába/évfolyamtársába/bomba tanárnőjébe/Samantha Fox-ba :)


    "Tehát, ha ebben a társadalomban megtűrt jelenség az állatokkal való szex, és ráadásul tele van a net, videotéka vele, akkor ez a társadalom nagyon komolyan rohad belülről, miközben vizet prédikál."

    Sajnos jól látod, a társadalom rohad. Igény van animal szexes videókra és a pornóipar a legnagyobb biznisz. A vizet prédikál más tészta: azért mert valaki tenni akar ez ellen és határokat húzni, az miért vizet prédikálás? Inkább igen reménytelen harcnak nevezném :(


    Az extrém korkülönbségek viszont szerintem kényes téma. Ahol nagy a korkülönbség, ott könnyen lehet hogy mások az igények és ez okozhat problémát. Egyébként ahogy idősödnek a párok, az a 6-7-8 év már nem is, sok, sőt majdnem normális. De szerintem 20 éves kor környékén ugyanaz a 6-7-8 év nagyon sok különbséget jelent. Nézd meg pl egy 11 éves fiú és egy 18 éves fiú mentalitása, gondolkodása, érdeklődési köre közti különbséget. Ég és föld sokszor.

    Irom mindezt úgy, hogy 30+ éves fejjel a húgom (18) egy velem egykorú sráccal jár évek óta. Nem sült el rosszul a dolog, de nagyon furcsa volt kezdetben.

  • Tinman #25
    Ja még egy dolog... ha nekem fiam, lányom lesz, ha térdenállva könyörög sem kap 18+-nak való ruhákat.
    A gyerek, az gyerek! NE öltöztesse anyuka qrvásan.
    De, ha egy nap odaáll elém a lányom és azt mondja, hogy 13 éves létére, hogy tetszik neki a szomszéd 14 éves Józsika áldásom rá, azt csinálnak egymással amit akarnak, a gyerekkészítés kivételével.

    Az erőszaktevők, ahogy már mondtam más dolog... ha az én lányommal erőszakoskodna valaki (tök mindegy, hogy 12 éves vagy 25), az 100%, hogy másnap az intezíven ébredne (ha ébredne...).
  • Tinman #24
    Tegyünk már különbséget erőszakoskodók és pedofilok között. Sőt! Különbséget kell tenni, pedo és pedo között.

    Egy pedo nem feltétlenül = erőszaktevővel.
    Nagyon sok cikk olvasható mindenfelé, hogy ezek az emberek -a mai társadalmi erkölcsi normák szerint- BETEGEK, ha nem erőszakoskodnak, hanem a netet bújják az azért nem ugyanaz, mintha erőszakkal becibálnak valakit egy kapualjba...

    Ez a vonzalom dolog meg olyan, mint vonzalom valamilyen XXX "kategóriához".
    Nekem ázsiai lányok, másnak a négerek, megint másnak a törpék, elmebetegeknek meg lovak.

    Régén szégyen volt homokosnak lenni, betegségnek tartották, most meg ott parádéznak minden utcasarkon rózsaszín pólóba és büszkén hírdetik, hogy milyen jó a cerka.
    Hitler koncentrációs tábora vezényelte a homokosokat is.
    Helyüket most átvették a pedok... mindenki pedo, aki megnézi egy 15 éves lány fenekét.
    Különbséget kellene már tenni.

    Magát a vonzalmat nem büntetném, hanem a normáknak megfelelően kezelném. Mert kezelni kell, hiszen a társadalom nem tűri el.

    Tehát, ha ebben a társadalomban megtűrt jelenség az állatokkal való szex, és ráadásul tele van a net, videotéka vele, akkor ez a társadalom nagyon komolyan rohad belülről, miközben vizet prédikál.

    Az a hatalmas nagy probléma, hogy a törvény meghúz egy határt és pont.
    Ha biológia szempontból nézzük, akkor a lányok egyre korábban válnak szexuálisan aktívvá, sőt minap egy orvos ismerősöm megdöbbenve mesélte, hogy anyuka azzal kereste fel, hogy általános iskola 1.-2.-as gyereknek áll a zászló.

    Persze mindenki fel volt háborodva, a szülők leszidták a gyereket, hogy ez nem természetes, meg pszichológushoz hurcolják.

    A gyerek az ösztönei max annyit súghattak, hogy xy Pannika, de zsírul néz ki ma, de a szülők kőkemény barmok voltak, meg a tanárok is. Na pont ezzel okoztak sérülést a gyereknek, hogy egy álló cerkából ilyen nagy ügyet csináltak.

    Az egész társadalmi felfogás pedo ügybe sérültebb, mint maguk a pedok.

    Én azt gondolom a cikkben szereplő ügyről, hogy nem szép dolog beteg embereket csőbe húzni, majd pellengérre állítani. Mert ezek beteg emberek, de betegek az állatos pornósok, meg az egyéb extrém dolgokat művelők is.

    Azt viszont pedofilnak tartom aki 6-10 éves kislányokra gerjed, vén marha létére. --> Nekik anonym kezelés.

    Elmebetegnek tartom azokat, akik még ennél is fiatalabb korosztályra gerjednek.
    --> Nekik is anonym kezelés és büntetés még a próbálkozás /pl. chat/ esetén is... személyiségi szabadság megvonás /netforgalom figyelés, lehallgatás stb./

    Fejbe kell lőni azokat, akik bármilyen formában erőszaktevők. Az ügy szempontjából lényegtelen, hogy egy 45 éves egy 10 évest erőszakol meg, vagy egy 30 évest... az ilyeneket falhoz kell állítani, mert a hajlam egy dolog, az ízlés is egy dolog, de erőszakot alkalmazni az már más kérdés!

    !DE!

    Sok példát tudok a környezetemben is olyan lányokról, akik fiatalok voltak és sokkal idősebb férfivel kezdtek. Ez valahol érhető, hiszen a lányok, testileg és lelkileg is korábban érnek.
    A társadalom sajnos olyan, hogy 30 éves férfi, 15 éves lány viszonyára is pedofilt kiálltanak.

    Jómagam 22 évesen ismerkedtem meg a párommal, aki anno 15 volt. Beteg mi? Főleg, hogy 6 éve élünk együtt...
    De van egy haverom, aki most 28 és 15 éves barátnője van... fúúúj, de undorító ugye? Ne zavarjon senkit, hogy boldogok.
    Olyan példát is tudok, roma családban, hogy 12 éves lány és 17 éves fiú. Teljesen jól vannak évek óta, köszönik szépen.

    Nagyon divattá vált pedofilt kiálltani.
    A mai lányok öltözködése mondjuk ki, nagy átlagban qrvás. Ez a szülő felelőssége kellene legyen, amikor a "félsegge kilóg a gyereknek" gatyát megveszi, majd elengedi szórakozni a 12 éves cigarettázó, sört vedelő csemetét.
    Ha történik a gyerekkel valami, akkor meg jön a fél falu és a félrészeg 40-es alkeszt halálra verik /megtörtént./

    Rendbe kellene tenni sok ember fejét az biztos.
  • Morden23
    #23
    Elnézést, elbasztam, igazad van. Átfogalmazom.

    "felmerül a kérdés, hogy szerinted egy 10-14 éves lánynak/fiúnak hozzátartozik-e a normális életviteléhez a SZEXELÉS"

    Ha így jobban tetszik.

    Kíváncsi vagyok, a nagy potenciállal együtt mit szóltál volna, ha nem a 25 éves bombázó tanárnéni, hanem egy 45 éves kopaszodó fasz tanusít erős érdeklődést irántad. Vicces, de annyira azért nem.
  • Tinman #22
    "Másrészt: felmerül a kérdés, hogy szerinted egy 10-14 éves lánynak/fiúnak hozzátartozik-e a normális életviteléhez a szex."

    Már bocs, hogy beleugatok... de a válasz egy baromi nagy igen. Én 11 éves koromban azt fontolgattam, hogy melyik padon szexelnék egy orbitális nagyot a tanárnénivel.
    Ezer + 1 olyan lányt tudok 12-14 évesen akik azon filóztak, hogy milyen jó lenne ha a tesitanár berántaná a szertárba.
    Persze soha nem fordult elő ilyesmi... sajnos engem sem rántott be sehoává a tanárnéni :-(

    És igen, lelkileg megterhelő volt a SZEX HIÁNYA, mert jó két évig máson sem járt az agyam csak a 25 éves bombázó tanárnőn.

    13 évesen meg már az összes fiú társammal egyetemben, playboy meg pornócsatornákat nézegettünk, mindezt olyan potenciál mellett, hogy a szexuálpszichológusok már kórosnak diagnosztizálnák

    Erre varjatok gombot ;-)
  • BCS CORPS
    #21
    senki sem beszél itt 16 éves meg ilyen fiatal pedofil srácokról :D

    itt 30 40 éves csávókákról van szó akik 10 éves vagy fiatalabb köyköket erőszakkal vagy megvesztegetéssel rábeszélnek a dologra
  • Morden23
    #20
    Ez viszont marhaság.

    Azt mondod, természetes, hogy egy férfi a 12 éves (szexuálisan akt.) leányzóval akar "párosodni", hiszen a biológiai ösztöne ezt keresi -> tehát a társadalom itt szar, mert elnyomja a szaporodás genetikailag meghatározott törvényszerűségeit.

    Ugyanakkor egy pedofil nem azért van rázizzenve a 12 éves kislányra, mert gyereket akar tőle. Semmi, de semmi köze nincsen a szaporodáshoz, legalább annyira nem, mint hogy neked a szőke vagy a vörös haj jön-e be jobban. Ahogyan a homoszexualitásnak sincsen köze a szaporodáshoz, gondolom, ezt sem kell magyarázni.
  • rumos
    #19
    édes istenem megint egy pedo cikk az sg-n...
    a hsz-ek egész jók viszont!
    egyezzünk ki annyiban hogy egy 12 évessel kekszelni ejnyebejnye, de egy 16 éves seggét meg szabad nézni az uccán oksa?
  • Lokids
    #18
    Én a melegekkel sem értek egyet. Nem természetes.
    Viszont: Egy lány (avg)12 éves korától szexuálisan aktív(értsd:képes utód létrehozására) A biológiai beálltás szerint egy férfinak az számít, hogy képes legyen utódot létrehozni. 12 éves már képes. Szal ha egy pedofil 12+-al kezd ki, az még érthető ebből a szembpontból. DE!!! A mai társadalomszemlélet a legtöbb emberben képes elnyomni ezt annyira, hogy a legtöbb ember fejében meg sem fordul, és a saját korosztályából választ.
    Arra viszont nincs bocsánat, ha egy jóval fiatalabbal kezd ki -10. Azt a lőtérre...
    (Félreértés ne essék, nem értek azzal sem egyet, hogy 12 éves + egy 50 éves) Válaszon mindenki a saját korosztályából. Meg egy gyerekben a fájdalom/kényszer/erőszak hatása elég destruktív tud lenni.
  • fade2black
    #17
    Melegekkel semmi problémám, mind2en happyk kapcsolatukban, nem bántanak ők senkit, tegyék.

    Evvel szemben egy 40ésves pasi aki 0-1Xéves fiukkal/lányokkal kezd az bizony nagyon bántja a partnerét és a kapcsolat nemjó bizony az egyik félnek. és nagyonemjó. És ez ígyvan még akkoris ha a csaj vadul bólogatott mert milyenmenő, hogy neki 40éves pasija van akinek még kocsija is van....

  • Morden23
    #16
    "Szerintem nagyon naív az a hozzáállás, MA, hogy egy 13 éves lány nem tudja mi fán terem a szex."

    Tök igazad van. De először is, még a cikkben is 11-13 éves lányokról van szó, másrészt a pedofilok sem csak és kizárólag a 14 éves, Britney Spears-nek felöltözött discokurvákkal kavargatnak. Mármilyen furcsa, a legtöbb pedofil a fiatalabb kategóriához (8-12) vonzódik. Talán ott már hajlandó vagy elfogadni, hogy akármennyire "érett" kinézete van a lánynak/fiúnak, akármennyire "kívánja" a szexet, azért mégsem kéne?

    Másrészt: felmerül a kérdés, hogy szerinted egy 10-14 éves lánynak/fiúnak hozzátartozik-e a normális életviteléhez a szex. ÉS most ne azon kedj el filózni, hogy "mi a normális életvitel", hanem csak válaszolj: szerinted hozzátartozik a 10-14 éves korosztály életébe a szex?
    Mert ha nem, akkor az sem tartozik hozzá, hogy idősebbek (tökmindegy, hogy 20, vagy 60) "rávegyék" őket arra, hogy "kívánják" a szexet. És nem érdemes összehasonlítani egy 14 és egy 16 éves "kavarászását", meg ugyanezt a felállást egy 30-40-50 évessel. Aránytalanul több tapasztalat, jobb rábeszélőképesség szorul beléd még akkor is, ha retardált vagy. Elég durva előny.

    "9(!) évesen vesztette el a szüzességét egy osztálytársával, és 12 éves kora óta szexuálisan aktív is"
    Rendben. Remélem ezzel nem azt akartad mondani, hogy ez példaértékű? Gratulálok a kiscsajnak, meg a srácnak is, de azért hozzátenném, amit te is leírtál: EGY OSZTÁLYTÁRSÁVAL. Nem valami 3x-4x-5x annyi idős faszival. Két hasonló korkategóriás ember teljesen másképp néz egymásra, mint a hatványozottan nagy különbségekkel rendelkezők. Ez tény.

    "Vagy tegye minden férfitársam a kezét a szívére és úgy mondja azt, hogy általános elsőben nem nézte meg a lányokat meztelenül :)"

    Igazad van. De azóta nem járok vissza az általános sulimba, és nem leskelődöm a régi "cigizőbokrunk" ágai mögül a tornaórás vizespólós lányokra.
  • arty
    #15
    "Példának mondanék egy egészen extrém esetet: ismertem olyan lányt, aki 9(!) évesen vesztette el a szüzességét egy osztálytársával, és 12 éves kora óta szexuálisan aktív is. Ez egy teljesen normális csajszi, kiegyensúlyozott lelkivilággal."

    De ugye azt nem gondolod komolyan, h ő 9 évesen tisztában volt vele, mit is csinál :) Nem a technikai részletekre gondolok. H mennyire kiegyensulyozott a lelkivilága, azt majd 40 éves korában derül ki, ha visszanézzük az addigi életét, kapcsolatait...

    De amugy jól irod, ez extrém eset, 10 ilyen lányból 9 szvsz sosem lesz normális felnőtt.