Forgotten Hope 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki még nem ismerné...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a bannerba megkérhretlek hogy berakod a #22 képet
www.czekoart.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
valóban ez a legfrankóbb!
www.czekoart.hu
alias Darken
nagyonjóleszez, én tudom <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én ezt ajánlom bannerba 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ajajj 😄
amúgy nemkicsit fog büntetni:
csak félek, hogy csapat szinten nemlesz túl sikeres, pedig nembánnám, ha nemcsak publik ökörködés lenne belõle...
Bár a másik 2.világháborus mod jobb tetszett.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ezt vártam én is a legjobban, de már nem igazán. Mire kijönnek (az elsõ verzióban csak Afrika lesz) addigra már a bf2-t el is felejtjük.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindenesetre megy a févriccek közé 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kösz :-))
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Képek, infók: Itt
alias Darken