Forgotten Hope 2

← ElőzőOldal 71 / 71

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
Köszönöm a bannert!

www.czekoart.hu

Zs0lt1
sztem ezt mindenki ismeri 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
"HIVATALOS" OLDAL
ha valaki még nem ismerné...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Igazad van.

Zs0lt1
nem emléxem rá, hogy téged kérdezett volna valaki!

HAllod KLegény, kérj házigazda jogot.

Zs0lt1
neaggódj ahogy az õsbéefes kötsögök ideözönlenek pillanatok alatt megelsz az az ötszáz :-)

+fav

Kovács legény
valóban ,500hsztõl még távol vagyunk 😞
a bannerba megkérhretlek hogy berakod a #22 képet

www.czekoart.hu

Punker
moderálási elveket elolvastad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ERykk
A képek alapján jó lesz😊

uHs Gerzson
Ja, bemutatja mit várhat az ember igazán és legalább igazi mûvészi alkotás 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
errõl a képrõl elisfeledkeztem már ,pedig megvan nekem is
valóban ez a legfrankóbb!

www.czekoart.hu

Jaja, magyar nevû botokkal nyomtak annó 😉

alias Darken

joebacsi
énis! <#eljen><#eljen><#eljen>
nagyonjóleszez, én tudom <#eljen><#eljen><#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson

Én ezt ajánlom bannerba 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

bazza
lehet tudni mikor lesz kiadott verzió?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Fsensei
nah lol

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Montázsojjá mán valamit azzal az arany szíveddel 😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Kovács legény
lécci montázsójá má egy szép tobrukos bannert! lécciléccilécci

www.czekoart.hu

joebacsi
hájja, de nemakartam mondani, mer még nekem lesz kiosztva, hogy montázsojjak mán valamit, oszt az arany szivemmel tuti bevállalnám, pedig deka idõm nincsen mostan 😞

TS Zolly
Nem akarok bele szóni, de nem inkább egy világosabb banner köne? Mivel afrika lészen. He?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
"Témaindító: Kovács legény"

ajajj 😄

amúgy nemkicsit fog büntetni:

csak félek, hogy csapat szinten nemlesz túl sikeres, pedig nembánnám, ha nemcsak publik ökörködés lenne belõle...

uHs Gerzson
Jééé ennek is van topicja? <#bee1>

Kovács legény
Jókis tankos mapok ,mint pl. Debrecen😊

www.czekoart.hu

battlegroup 42, az sem volt rossz. Fõleg a keleti frontos pályák. Az is készül bf2-re.

TS Zolly
Na!

Bár a másik 2.világháborus mod jobb tetszett.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Az elsõ verzió az alap bf1942-höz nagyon király volt, még ma is játszák sokan.

Ezt vártam én is a legjobban, de már nem igazán. Mire kijönnek (az elsõ verzióban csak Afrika lesz) addigra már a bf2-t el is felejtjük.

az egynek nem volt topic ja peidg annak is lehetett volna ^^egyébként a <25.Wg> (még fh1 es klán) fh 2 megjelenése után 100% hogy váltani fog^^

BEAST
mennyi sok bf topik , mar lassan azt sem tudom hova kell spammelni <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DummyBoy
Ez a szép lesz bannernak 😊 😊 (Mielõtt valaki lelámpázna, tudom, hogy valszeg csak nállam szûri ki .. de akkor is jót röhögtem rajta elõször 😊 )

Mindenesetre megy a févriccek közé 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zs0lt1
Valamelyik modi aki mejd bejön megnézni, hogy mi ez a topik, berakhatá ideiglenesen ezt bannernak:

Kösz :-))

Kovács legény
köszi, majd benyomok ide vmit ,csak kaját csinálok és most nem érek rá😊

www.czekoart.hu

ReTeK
a legjobb ? már készen van vagy mi ?
az FH1 (+ Fanmappack) télleg jó <#kacsint>

Kovács Legény nevében is megköszönöm 😛

A legjobb mod, ami a BF2-höz készül.
Képek, infók: Itt

alias Darken