Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
miért ne lenne?
talán a látótávolság az egyedüli komolyabb hátránya...
persze leszakadó testrészek se nagyon lesznek benne, meg azért a tank sebzésnél is komoly korlátok vannak (ugye megmarad ez az idióta életerõ rendszer, de pl fh1ben is volt már, hogy lepattant a lövedék, ha rossz szögben találta el a páncélt)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

valamit félreolvastál

Kovács legény
5?

www.czekoart.hu

SubZero911
6......

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Már csak 7 db

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
MIndjárt ték van 😊 100-nál van valami juti ?????

ja http://tdp.de.ms/ ezaz oldaluk ha érdekel vkit ^^

TDP szokott ien bajnokságokat indítani majdnem minden hónapban, de ott kupát kapsz ha elsõ 5? ben vagy ha pedig elsõ 20 ban akkor érmet. de ott nagyon kockának kell lenni😄 kb dél ben elkezdõdik az Event és hajnalig tart😄 én eddig 1 eventen voltam ott 16. lettem azt kaptam 1 érmet.^^

Reméljük jó lesz 😊

Azok tournament siteok voltak, aktív közösséggel, ma is futnak. A rang ott tényleg ért valamit, ugyanis nem automatikusan adta egy algoritmus, hanem élõ ember adta, ha valamivel kiérdemelted 😊

http://forgottenhonor.com/

Itt a skacok abszolút nem õrjöngenek az FH2-ért, boldogan elvannak FH1-el is.

Kovács legény
jaja

www.czekoart.hu

Jön talán az xww2 is, ami még inkább a realizmusra helyezi a hangsúlyt. (Már ha ennek van értelme a bf2 engine alatt, ugye).

http://www.xww2.com/

Serpa
most ez a BF2höz készülõ WWIIes mod?

Fsensei
FH2 topik a top 10-ben 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
nincs, poe2 is így volt, aztmondták, "majd ha kész lesz", erre megjelenés elõtt 2 héttel mondták, hogy most zárt bétateszt van, utánna meg megjelent 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bazza
de gáz... amúgy király a logód, nagyon állat! <#vigyor2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Már fé napja írják hogy nincs hír...

bazza
sztem már egy éve fejlesztik az FH2-t. nincs semmi hír hogy mikorra lesz kipróbálható verzió?

joebacsi
nincs sajna...wwIIes bf2 mod vetélytárs egyedül a battlegroup2 lesz, ami - ha a 42es tapasztalatokból indulunk ki - kissé árkádabb tálalást nyújt majd

joebacsi
private ranked sztem biztos...
de már az fh1 hez is voltak ilyen kampány szerverek, ahol egy egész hadjáratot játszottak végig, saját rangrendszerrel, már 42 alatt

SubZero911
Mint az avatar is mutatja én szeretem a WW II-es modokat és egyebeket <#finom>

SubZero911
Itt egy HSZ ! Eggyel kevesebb kell. Aztán sok sikert !

Ui. : Lesz belõle ranked szerver? <#love11>

bazza
FH2-t mikor tolhatunk? van más wwii mod a bf2höz esetleg ami már kijött?

Zs0lt1
Figyelj!
A PoE készítõi közül vannak olyanok akik az FH-ban voltak régen. Pl D_Fast.
Sõt D_Fast segített a FH2 készítésében is, szal haverok, szal semmi extra nincs ebben.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

bakvarnyu
Hat fasztuggya , en nem hiszek abban, hogy valaki dicseri a masik munkajat mikozben o is ugyanazzal foglalkozik es nincs benne semmi irigyseg, hogy annak milyen jol sikerult. Keves kivetel van persze.
Na mindegy lenyeg, hogy legyen kesz a mod meg iden.

Fsensei
Nem értem mire irigykednének hiszem az egyik még meg sem jelent...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Kovács legény
ha irigykednének ,nem foglalkoznának velük

www.czekoart.hu

Szerintem is savanyú a szõlõ egy kicsit, bár állítólag híresen jóban van a 2 csapat.

Kovács legény
?

www.czekoart.hu

Rusid
Már miért irigykednének?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

bakvarnyu
nekem ez elég büdös, ahogy itt kifelé istenítik a másik mod készítõit, egymás háta mögött meg biztos irigykednek.

felpillanto
56

Nem beszelunk WOWul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
imba a banner 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Temanak javasolnek egy imara kulcsolt kezben szorongatott doboz Cavingtont. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zs0lt1
nna ki viszi el az 500.-at? 😄

Kovács legény
márcsak 450 hsz😊

www.czekoart.hu

Zs0lt1
lol, ez kurva jó 😄

joebacsi

Kovács legény
hát ahogy kész lesz

www.czekoart.hu

bakvarnyu
de most ez mikorra várható? semmit se írnak róla.

Kovács legény
mindenféleképpen akarok rajzolni vagy festeni egy bannert ,majd elkezdem nemsokára

www.czekoart.hu

Fsensei
Zsír ez a banner, mondjuk egy kicsit olyan érzésem van mintha egy mûvészettörténet topikba jöttem volna 😄

Fsensei
Nah akkor találjunk ki valami témábavágó flémet amivel elérjük az 500-at😄

TS Zolly
Persze, mert csak egy ujreg vagy 😛 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
amúgy ez a banner csak átmeneti, amíg nemrajzolsz egy egyénit ide is, mint 42 totyikba...ez az alap a házigizdasághoz 😊

Ja bocs, mikor én ezt utoljára olvastam még nem volt ez, hogy 500hsz kell.

Kovács legény
persze ezt én is csak ma tudtam meg😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Tehát még nemtok.

www.czekoart.hu

joebacsi
csitmá', próbálok nemtúl feltûnõen szpemmelni, ha nemvennéd észre 😄
meg amúgy is, azért feltételezhetjük azt, hogy nemcsak õsbfes kötsögök érdeklõdnek a totyikban a mod iránt, nekik meg nembiztos hogy teljesen hasztalan 😊