Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
akartad volt mondani : "nem lesz rossz ez sem annyira mint a PoE2" <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
csak ez mással ellentétben nem lesz kenszöl 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bakvarnyu
<#vigyor1>

Beers
Nem lesz rossz ez sem 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Forgotten Hope 2 update:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bencsi
lesznek csaj tankok is?
sebaj legalább a tigrisnek hátúlról jó melói lesznek😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

uHs Gerzson
törölt hozzászólás

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
hát ha kék a banner akkor látszik rendesen ,de én ugytom hogy nem kék ,hanem másmien mint ha kék lenne

www.czekoart.hu

Rusid
Nekem se nincsen ott semmi, de lehet hogy van csak én se nem látom. Jah de van ott valami csak nem látszik rendesen.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Kovács legény
csak én nem látom a bannert?

www.czekoart.hu

Kovács legény
no továbbrasemnemvansemmihir ,majd lesz,fõleg ha kijön😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
szerintem egy buzi😊

www.czekoart.hu

Fsensei
A RATYInak mi az eredete?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

schrank
a kemény mássalhangzókat tartalmazó szavak az igaziak mint pl. a RATYI <#hehe>

TS Zolly
No és a dumcsizzunk?? Áááááá! 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Yan
a "komoly kapcsi, telcsi", meg "cicafiút" nem überli 😊))

&#165; xfire: kistekila

Schrank, hiszen te nem is szereted az FH-t! Csak jöttél a szmötyirõl kvaterkázni

TS Zolly
Ismizünk szmötyi??? 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
a szmötyi szót elõször két éve hallottam a sorbert norbi szájából idézem "benyúlsz a hûtõbe , de nem egy cukros szmötyiért..." számomra a leg-langyi-bangyibb szót az egyik kollégám cseten elsõ írja be rendszeresen éspedig : "szia, ismizünk?" <#vomit>

Bencsi
szerintem meg picsajók azok a dresszek csak kár h férfibe nincsenek😊
ratyi az ratyi itt is bécsben is!

Bencsi
hijja!
oldal felvétele a könyvjelzõk közé😊

Yan
ez egy olyan "trendi" dolog, mint a rózsaszin poló 😊

&#165; xfire: kistekila

schrank
ez elég diplomatikus válasz volt <#nyes>

vmikor a 2006 os évben valószínûleg ^^

schrank
hát az látszik hogy csámpásak a kerekei de hogy 88-as lenne bennük ... <#vigyor5>
amúgy meg valami házilag eszkábált "csettegõre " hajaszt talán egyszer lesz tesztje a totálcar-ban és még valami amikor lõ nem gurul el a jármû mert nem látok rajta semmi talpat meg aztán a tömege sem ad okot arra hogy csak úgy ágyút szereljenek egy olyen õrbódés alvázra .... <#ticking>
és mégegyszer kérdezem mikorra lehet számítani a mod-ra <#whatever>

ez szvsz 88 ashoz hasonló hordhozható ágyú cucc ^^ pár pályán fh1 ben is van hordozható 88 as

schrank
mikorra várható eza szar <#ticking>

schrank

Fsensei
Én is ilyen téket akartam csinálni😄DD Csak aztán valamiért mégse csináltam😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Sima BF2-ben is vannak lepattanó lövedékek de csak nagyon lapos szögnél és még így is sebeznek valamennyit

TS Zolly
Ahham! Köszi, most mán tom. 😄

Aszittem te vagy a szmötyi-expert. Bele sem merek gondolni.

(A horgászok egyébként a vízen úszó és a zsinórra rászáradó nyárfapelyhet meg egyéb trutyit hívják szmötyinek)

Amúgy meg gugli: szmötyi tudományos meghatározása

TS Zolly
Amugy lenne egy szerény kérdésem. Mijeza a szmötyi?? Isten bíz nem tom. Más fórumon büntit kérnek a szmötyizésre. 😊

Serpa
topic már nem is topic flém nélkül, hee??!!

hm...a topic elsõ flémje még a miénk lehet: <#duhos2>

TS Zolly

jahahajj, hogy mennyi szellemesség szorult itten valakibe

TS Zolly
Picinke té-kecske.

TS Zolly
Lesz majd ték.

TS Zolly
Csak neked!

TS Zolly
Figyu legény!

TS Zolly
Jó. Gyere.

remélem, hogy az ArmA nem ilyen lesz, vagy legalább moddolható.

Az ugrálások azért idegesítenek, mert nehezebb eltalálni a fickót. Ha nem érné meg nekik, nem csinálnák. Sajnos minél "profibb" az illetõ, annál többet vergõdik, vagyis kifizetõdõ a dolog.

Ha realisztikus, akkor 1-2 mp, mire hasravágja magát. Az OFP-ben pl. az animok nagyon jók, az AT soldier pl. élethû volt.

Amúgy mióta több wargamet játszok, rájöttem, hogy semmi értelme realizmust keresni az FPS-ekben. Amitõl alapvetõen más az egész, hogy nincs suppression. Tehát távoli géppuskatûzzel nem lehet megfektetni egy squadot, mert mindenki le*ja a virtuális életét, majd spawnol újra. Így pedig teljesen más taktika kell.
Mondjuk erre jó a hosszabb spawn idõ. A reality modban állítólag minden spawn 1 mp-cel hosszabb, mint az elõzõ. Asszem megyek is és megnézem. A #100-ra majd beugrom. <#wave>

TS Zolly
Mint pl poe2. Ott nincs miért ugrabugrálni.

joebacsi
azért ha a páncélosok sebzését nézzük, akkor ofpnek is vanmég mit fejlõdnie, ottis életereje van még a tankoknak 😊
hitpoint sebzéssel, meg ha fejlövés azonnal halál, testlövésbõl meg 2-3, akkor azért nemáll olyan messze az ofp félétõl...

ugrabugra tényleg a legundorítóbb bfben, de normális fegyversebzésekkel abszolút nincs semmi értelme...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hát az ArmA-s topicban már megbeszéltük 😊

látótávolság a legkomolyabb gond valóban. Lepattanó lövedékekrõl nem tudok, talán a BF2-ben már lehetséges. A találati szög függvényében (cos) módosult a sebzés nagysága, ennyi volt csak, nem? Állítólag a POE-ban már megy a lepattanós dolog.

A hitpoint alapú sebzés is arcade, nagyon nehéz így bármit is szimulálni.

Na meg a bunnyhopping-dolphindiving gyalázat, amit csak azért sem szednek ki.

Számomra a bf mindig is ilyen ereszd el a hajam jellegû "fast paced" eksön gém. Néha ez sem rossz. De az igazi az OFP széria. Az realizmusra van tervezve, amit ha megfeszülsz sem tudsz a bf-be belemoddolni. De néhányan azért próbálkoznak.

A 90is ték csak nem annyira jó, mint egy 1000es ték, vagy 10000es 😊

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
akkó mennyi? <#miaz>

Zs0lt1
hát bazdmeg matekból van mit javítanod 😄
83+7 az kurváa nem 100 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_