Dr.G

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
xd
SHADOWEYES7
zárható

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Palinko
:S
bardocz
láttátok azt a részt ahol g néni egy hulla beleit szagolgatta hogy milyen jó illata van? xD
bardocz
ez télleg proi darabolásnak tünik majd kipróbálom <#banplz>
stp4trick
cseppet szakmámba vág, pusztán tudás és tapasztalat

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Palinko
te is csináltad? :D
stp4trick
egy erõs felindulásban elkövetett, meg merem kockáztatni szerelemféltésbõl, emberölés áldozatát látjuk, bár lehet vmi aberrált állat mûve is, de a lényeg, hogy hozzáértõ ember volt a daraboló, látván az ízületek menti vágást, a nyiszálás hiányát, illetve teljesen hidegvérrel csinálta (tapasztalat)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
korrekt

Palinko
te meg idióta,mert beleavatkozol mások vitájába :D
te meg kocka bazmeg. büszke vagy rá?

Palinko
a témával kapcsolatban is tesze már be valamit,ha már ennyit írkáltam.de tényleg ne nagyon nézzék a képet akik gyenge idegzetûek,és akik nem készültek fel a legrosszabra.én bírom az ilyesmit,báris képekben,videókon,de sokan nem,és eddig talán ez volt a legdurvább,amit láttam:
24+ !!!! nem ajánlom senkinek de mivel elég sokatokat érdekel a téma nem hagyhadtam ki
Palinko
tudod a lámából is divatot csináltak,meg vannak még hasonlók,ez inkább olyan sg szégynlista,akik tényleg balfaszok.szóval lehet tekinteni divatnak is igazad van,de lehet tényeknek is tekinteni.most nem a képen,meg a szmötyi szón van a lényeg,hanem az elven.és most nem kell attól félni,hogy mindenki felkerül,aki véletlenül nem talált témát és nyitott még 1et,vagy hogy mert fáradt volt,barmul viselkedett.azokat teszük ki szmötyinek,akik rendesen visszaesõk.pl. te,és a témanyitó nem lesz szmötyi az is biztos.mert te tudsz normálisan tárgyalni,és nem mindjárt lehordani,szeretnéd megérteni a dolgokat,és nem foglalsz álláspontot,mielõtt tudnád a helyzetet.a témanyitótól pedig elnézést kérek a az anti-szmötyi team nevében,mert õ nem tehet róla,hogy nem bírt többet íni,és megválaszolta a kérdésemet,miközben én lusta vagyok megnézni a mûsort :D na köszi,majd megnézem egyszer ezt a dokit...
bardocz
gondolom te se örülnél ha a nagyanyád hulláját mutogatnák meg a szivét aki ráadásul halott(elnézést a feltételezésért),hát szerintem ezért nem mutatják viszont a realyti tv-n csak nem kikockázott mûtétek vannak
REALista
Mi értelme a mûsornak ha mindent kikockáznak!Így már nem is érdekel!!!:(

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

<#vigyor1>

SHADOWEYES7
okk kössz!
de nem fáj<#hawaii>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Látod, mondtam hogy ne cseszd szét a topikot. Itt az eredménye. Megérdemelted.

bardocz
oké aztán majd találgatunk hogy vese vagy máj:)
stp4trick
majd max linkelek 18+ jelzéssel, és válogatnom is kell, mert a legtöbb nem publikus

bardocz
akár felõlem berakhatsz végülis egy orvosi topik ha úgyveszük
bardocz
és ha egy mod benézne akkor plz a topik neve mellé rakjátok még oda a "(tv)" jelzõt köszönöm
stp4trick
tegyek be képetz? voltam már páron:-)

bardocz
ok inkább ne itt vezsekedjünk plz hanem inkább a msorról legyen szó ja és a mûsor nem biztos hogy van hétvégén de aszem hogy akkor nincsen sajna és a gyomrodnak nem lesz tõle semmi baja mert a szivet tüdõt meg ezeket kikockázzák azért az durva lenne ha egy halott ember szivét mutogatnák de ha ilyet akarsz látni akkor ott van a reality tv ahol én még semmit nem láttam kikockázni és ott is vannak ám mûtétek ahol mindent láthatsz
SHADOWEYES7
mennyiben érint ez téged???

stp4trick
jó hogy szóvá kell tenni a balfaszságot, de miért kell ebbõl is divatot csinálni?

bardocz
esténlént van 10 utána sajna így anyám nem hagyja hogy megnézzem végig a discovery channelen és azért nem közöltem az infót mert nem voltam a gépnél és ezért bocsi
Palinko
nem látom még mindég nem értitek a szmötyi lényegét.nem csak akkra vonatkozik,hogy voltam zárás elõtt,hanem arra is,hogy nyitsz egy topicot és beírod ezt "#1" és úgy hagyod... sajna erre volt,van,lesz is példa... vagy mikor hasonlóan kezdõdik,mint ez,hogy nem a topicnyitó közli velünk az infókat,hanem egy másik személy,aki tudja mirõl van szó...
Palinko
igazad van,de ha lennél olyan szí1ves és megmondanád,hogy mikor van,mert eddig akármit néztem nem fordult fel a gyomrom és próbálgatom magam :D
stp4trick
<#eljen>

bardocz
igazságügyi orvosszakértõ aki egy hullát boncol és magállapítja hogy miért halt meg és ezt után elmondja a családtagoknak
stp4trick
szépen elbaszogtatjátok egymást,de a kérdésemre (#15) nem kaptam választ, pedig érdekelne, mivel nincs ilyen csatornám, hogy megnézzem

SHADOWEYES7
<#hawaii>

bardocz
<#nevetes1><#taps><#kuss>ez jóóó :D
SHADOWEYES7
de majd Dr.G meggyógyitja beteg agyát<#hehe><#hehe><#hehe>

SHADOWEYES7
és nem lessz viszeres a lába öregkorára!!!!<#nevetes1>

bardocz
<#nevetes1><#taps>+ az agyában nem fog elpattani egy ér a magas vérnyomástól ami hasznos lehet<#buck>
SHADOWEYES7
a koleszterin szintje biztos rendben van!!!<#hehe><#hehe><#hehe>

bardocz
viszont nem fog meghalni magas vérnyomásban:)ha már egy boncolós topik akkor legyen arról is szó :)))
SHADOWEYES7
legalább vagy 50 kiló,kisfiam????<#szomoru1>

bardocz
kár hogy már ezt is ismételgetik bár minden rosszban van vmi jó :D
bardocz
na akkor hadjuk az offot:)
Japep
Kemény vagy!!!<#zavart2>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bardocz
hát igen de ha észrevetted amiko a "hullát" mutatják azok élõ emberek azért ha egy hullát mutatnának druva lenne
bardocz
OFF
szerintem ezek a szmötyik számalmasak
ON
Mindenesetre merész ötlet volt sztem a DC-tõl hogy bemert vállalni egy ilyen kaliberû mûsort.

Azthiszi ez a sok kis csicska hogy ezzel menõk. Majd lerúgom a pofáját

plas
sry nem #14, hanem #12

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
OFF:Tényleg idegesítõ, hogy minden topik azzal "szmötyinek" nevezett féloldalas képpel -most meg ezekkel- kezdõdik. Még akkoris ha zárásra kerül, mindek mindenhova berakni...?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

stp4trick
mert nagyjából felér egy "voltam zárás elõtt"-el azért bakker

topichoz:
akkor ez egy igazságügyi orvosszakértõ, aki a halál okát hívatott megállapítani a keletkezett sérülésekbõl, vagy csak szimplán egy korbonc orvos és szétnyiszál, mintát vesz és abból állapítják meg a halált, mert nem mind1

Oldal 1 / 2Következő →