Nem provokálta támadóját a krokodil vadász
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha!!! Így már éretm! Akkor ezért kellett egy 1 hónapos csecsemõt veszélyeztetni. Hmm. Így már mindjárt más megvilágításban látom a dolgot, köszi, hogy felnyitottad a szemem.
"az elitelo velemenyek nem hangzottak volna el, ha lehetosegetek lett volna szinte az osszes filmjet latnotok."
Te figyu! Errefelé is van mán kábel tövö, meg mûhód meg mifenék, szóval ne hidd ám, hogy csak mert itt élünk a balkán kellõs közepén, mi nem láttuk a filmjeit.
Csak vannak ugyebár a fanatikus barmok, akiknek egy idõ után már mindegy hogy mit csinál hõn szeretett hõsük és vannak az értelmesebbek, akiknek bizonyos dolgok láttán a kiábrándultság érzése jön elõ. És ugye vannak a már jogi kategóriát suroló dolgok, lásd 1 hónapos csecsemõ vs. krokodil.
Titeket kellett volna odalóbálni a krokihoz, de nem Stevenek, mert õ túl "biztonságosan" csinálta.
Ezt a Kelta faszkalapot - akinek a stílusa egy 8 éves gyerkével sem vetekszik, de állítólag szakmai kapcsolatban volt Steve Irwinnel <#nevetes1>#nevetes1> - Uchrin Benedeknek kellett volna a krokodil szája elõtt lóbálni... <#nyes>#nyes>
Bárki bármit is mond a világ más természetvédõi 80-90 évesen halnak meg, Irwin pedig 44 évesen jobb létre szenderült, úgyhogy valamit nagyon rosszúl kellett csinálnia. Csinálta is. Túl pofátlanul zaklatta az élõvilágot. Legalábbis a tv-bõl ez jött le. Rá is cseszett.
Azonkívûl leszarom, hogy mennyire értett az állatokhoz, még saját csecsemõ gyermekét sincs joga veszélyeztetni, ugyanis a csecsemõnek nincs lehetõsége nemet mondani az efféle beteges játékokra. Csak a hírnevének köszönheti, hogy nem került az ügy bíróság elé.
Szóval te Kelta Assasin, csak óvatosan a hüllõiddel, mert te lehetsz a következõ áldozat.
Ne haragúdj, nincs bajom veled. <#bee1>#bee1>
Azaz kihívta (kihívják) maguk ellen a sorsot. A hozzáértésükkel nyilván tudják valamelyest csökkenteni a kockázatot, de még így is az életüket kockáztatták rendszeresen.
Hogy túl magabiztossá vált-e az idõvel, vagy tudatosan vállalta, hogy ez bármikor megeshet, azt nem tudom.
A munkásságát értékelem. Sok állatot hozott közelebb az emberekhez. Bár az is kérdéses, hogy ezeket a mûsorokat nézve egyes emberek/gyerekek nem válnak-e túl elõvigyázatlanná...
dulatat, valamint a kamera egy kicsit veszelyesebbnek vette a storyt, mint ahogy az ott a valosagban tortent. Mindent a felesege beleegyezesevel es jovahagyasaval tett. Tehat ne hasonlitsa senki ahoz a csira Michael Jacksonhoz.
Ez nem a reklam volt, hanem maga az elete.
Tegnap egy masik ado szentelte musoridejenek nagyreszet Steve Irwin csodalatos eletere. Ma is tobb amerikai ado adott le sztorikat, beszelgeteseketroli ill vele, csaladjaval es barataival
Nagyon szep, sikeres elete volt, csak rovid. Az ausztraliai emberek gyaszoljak es Ausztralia szinte nemzeti hoskent tiszteleg elotte.
Higgyetek el, igazuk van.
Nem szabad Ot elfelejtenunk, mert nagyon sok mindenre tanitott meg bennunket.
Itt a Foldon O jelesre vizsgazott!!
Remelem kisfia es kislanya a nyomdokain fog haladni, felesegevel egyutt.
Nyugodj bekeben te csodalos ember! Beke poraidra!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
és szerinted csak azt csinálta hogy "ráugrott egy krokira és fetrengett vele a sárban???"
ne is haragudj, mért irsz ide?? tán elöbb tájékozodj egy kicsit.....kösz
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Õ inkább tudta mit csinál akkor,mint az idióta Michael Jackson amikor kilógatta a "gyerekét",és ott vihogott saját magán.
És ezt is csak a média túlkapása volt,mert minden ami negatív,vagy rosszfénytvethet bemutat.De azt miértnemlehettet látni a magyar médiában,hogy megnyitja az állatparkot,vagy megment akármit is?
Mert az nem eladható,és nembír hírértékkel.
Csak ha valami olyan amitõl az meberek megdöbbenhetnek,és egybõl ítélkeznek.
Hány szülõ van aki babakocsinál társalog, a kis csemete meg rohan az úttestre,vagy épp az autó alá?Azok felelõtlenek,de nem Steve az.
Ha megnézi valaki az életmûvét,azthiszem rádöbben,egy nagyszerû fickó volt,aki imádta amit csinál.
Persze kicsit showszerûen,mert így nemkapcsolnak el esetleg az emberek,vagy nemalszanak el.És mindazt a pénzt amit ezzel keresett beleölte a filmjeibe,az állatparkjába.
Jeff Corwin is ahogy nyilatkozott,ugye õ kollega,és csak elismerõen,mint igazi barát.
Sajnálom a feleségét,és a gyerekeket,de büszkék lehetnek rá.
Nem alkoholban,vagy kábítószertúladagolásban halt meg,mint egyes istenített sztárok.Akik nemtudnak mitkezdeni a jóléttel,és életükkel.
Szerencsétlen baleset,és ha már megtörtént talán érezte õ is egy pillanatra,és a természetben,egy állattól amit midig is akart,ha eljön a vég.
Biztosan bemutatják majd a filmet,családja is eztszeretné,és õ is odafennt,hogy lássák az emberek,okulva,hogy a természet szeszélyes,és veszélyes.
Nyugodjon békében!
Go Jeff Go!!!!
Nem ismertem teljesen Steve Irwin munkásságát, csak annyit mondhatok, hogy amikor az Animal Planeten megláttam rögtön elkapcsoltam.. õ volt "az a fazon aki mindig ráugrik egy hüllõre és fetreng rajta egy darabig" Hát engem marhára idegesített, sosem kedveltem. Ennek ellenére halálának híre megrázott. Még nem olvastam el az életrajzát, de többen írták, hogy sok nemzetiparkot alapított, és úgy overall sokat tett a természetért.. Ha ez "igaz" akkor talán elnézhetõ ez sok "baromság" amit elkövetett (hüllõkkel szarakodás, meg leginkább a gyerek belógatása a krokodolik közé) mert talán ezeket csak azért csinálta, hogy felfigyeljenek rá.. jó nyílván kattantnak is kell lenni egy kicsit ,de a fõ cél talán az volt, hogy felfigyeljenek rá.. egy "sima" természetvédõ senkit nem érdekel, ahhoz hogy az emberek felkapják a fejüket rá kell ugrania egy hatalmas krokodilra :) a gyerekes akcióról meg csak annyit, hogy talán tényleg jobban értett a krokodilokhoz mint bárki más, és nagyon jól tudta, hogy meddig mehet el (még ha ez nem is látszott) Ha ez így van, akkor szvsz elnézhetõ neki ez a kis mutatvány, elvégre ezt is csak azért követte el, hogy minél többen felkapják rá a fejüket, megismerjék õt.. ettöl függetlenül persze túllõtt a célon, sokan emiatt utálták meg..
na mind1, sajnálom, hogy elment, mindentõl függetlenül egy értékes embert vesztettünk el. .
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Irwin
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Az egészben szvsz Irwi számára az lehet a legmegnyugtatóbb (ha lehet ilyet gondolni, írni), hogy egy rája-állat társunk beavatkozásától, mitõbb védekezõ mechanizmusának tökéletes mûködését bemutatván, került a túlvilágra és nem pedig egy autó-baleset, repülõgép-szerencsétlenség, stb..
által került rövid de annál tartalmasabb életének határmezsgyéjére majd azon túl. Egyébként vitatkozhattok vagy kinyirhatjátok itt egymást, a lényeg akkor is az, hogy lesz-e olyan aki felveszi és folytatja ezt a......nevezzük aminek akarjuk, és tovább okítja v. szorakoztatja ezt az elfertõzödött civilizációt, (hiszen Attenborough már nem mai csirke). Mert azért lássuk be, szerettük nézni legalább hétvégente reggelizés vagy ebéd közben ahogy "elfeledtette" velünk legalább 1 órára a mindennapos xarokat.......R.I.P.
bocs ha megbántottalak volna..nem neked szólt igazán, hanem ennek a fránya sorsnak.
Mért a legjobbak mennek el mindig idõ elött?
asszem neki van borsonyi agya..kiváncsi lennék ha az õ apja, barátja halna meg, akkor is igy viccelödne??
Ki kellene kergetni gondoltam, mert féltem ha megfogom megharap,vagy karmol vagy mittomén. Megfogtam elszántam rá magam. Sohasem taperoltam még denevért. Nagyon kis törékeny jószág, nem vergõdött nem harapott, olyan volt tapintásra mint 1 püss állatka :) És egyre jobban félt /gondolom/ egyre gyorsabban dobogott a szive lehetett érezni. Kiértem vele, elengedtem, elég nehézkesen szállt fel, elvolt õ a kezemben jól érezte magát, vagy csak annyira félt.
Vigyázni kell minden állatkára, védtelenek velünk szemben nagyon...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az hogy a te véleményed szerint veszélyes volt amit csinált, elfogadom..de ne minösitsd..
és csak haverja beszélte rá arra hogy fimet forgassanak, mert látta benne a lehetöséget, és Steve csak azért ment bele, mert ugy érezte ezáltal az egész világgal megismertheti a természevédelmet, és a félreismert vadállatokat.
Tudod te hány cápát mészároltak le a cápa film bemutatoja után??? napi több 100-at..évekig!! mért? mert mindenki azt hitte a cápa maga az ember evö félelem. Tudod te azt, hogy cápaleves miatt több ember hal meg évente mint cápa támadástol???? hogy a halászok kihalásszák a cápákat levágják az uszonyukat, és élve visszadobják öket,, és ott puaztulnak el?? naponta akár 50-et is???
Szóval SENKINEK sem engedtetik meg hogy egy csecsemõt veszélynek tegyen ki és akárhogy lehet csavargatni a dolgokat az amit õ mûvelt igenis veszélyes volt a gyerekére nézve.
Soha nem lött meg egy állatot sem, föleg nem ugy hogy veszélybe sodorja, ez az egyik. másik hogy egy állat befogásánál, föleg ha veszélyes a vad, elöfordulhatnak balesetek, szewrencsétlen dolgok.
Van mikor az állat sérül meg, van mikor az ember, ez egy ilyen melo :)
de hogy azt irja valaki hogy szándékosan tenne ilyet..... hááát, az nem ismerte picit sem.
és azt hiszed ebböl állt az élete, amit a tv müsorokban láttál néha???
ebböl következtetnek itt néhányan rá, meg a dolgaira??? merész, nagyon merész!!!
az hogy én mit tudok, és mennyire ismertem, nem tartozik rád, Rád a legkevésbé!!! hihetetlenül nem érdekel, mit hiszel, de valótlan, hazug dolgokat ne irj ide. véleményed lehet, de valótlant ne irj. kösz.
A gyerekével történt attrakció súlyos, de ha jobban belegondolok, talán annyit akart csak mutatni, hogy a saját kölykét is oda meri vinni, mert tisztában van vele, hogy a veszély fennforgása minimális.
Ezt is a köcsög média kapta csak fel - pontosabban a média köcsög része... és akkor mivan ha mondjuk hibázott? (szerintem nem)
Egy hiba 1000 jócselekedetre? Egyesek úgy ítélkeznek itt, mint a mindenek tudói.
ne is haragudj............
Véleményed lehet, de ne itélj meg olyan dolgokat amihez nulla szinten értesz. kösz.
"Conserving koala bears is easy. When it comes to conserving the nasties like spiders, snakes and crocodiles, and things that kill you and eat you, it's a different story to get people to value those animals. People say, 'What the hell are you conserving them for?' and he made a strong contribution in making people think a lot more about the values of conserving these animals."
Aki látta a videót, amikor Territ visszahúzza a sziklapárkányra, aki, miután megcsúszott, lezuhant és a biztonsági kötélen lógott a levegõben (õ tartotta a teljes súlyát, mivel csak biztonsági kötél kötötte össze õket a sziklafalon), az nem mondana olyasmiket, amik itt elhangzottak.
Nyugodj békében Steve, nagyon szerettelek...
hát...
Maradjunk annyiban hogy ha kilógatnék egy csecsemõt egy tizedik emeleti erkélyrõl gyakorlatilag zéró az esélye hogy bármi baja történjen.
Mégse tennék ilyet soha.
Nagyszerû ember volt, nagyon sok jót tett de a gyerekes mutatvány akkor is kockázatos volt és érthetõ hogy rengeteg ember felháborodott rajta.
Természetesen ezért a hülyeségéért nem lehet megtagadni az életmûvét.