109
  • Ryuuzaki
    Engem nem lepett meg ez a hír, a Sony marketing és terjesztői gépezetének ismeretében tudni lehet, hogy Japán és az USA prioritást élvez az európai régióval szemben. Másfelől, meg minek neked HD-s konzol, ha még HDTV-d(68-110cm-es kategória) sincs(merem feltételezni)? Mert jövőre esik annak is az ára 110-120k-ra (a mai pénzügyi viszonyok mellett)A mostani 200-300k-s ár az... rablás.
  • Inquisitor
    Szeretnék harmad annyira "suta" magyar lenni, mint emnnyire "suták" a japánok. Nagyon sok szempontból ... :)
  • Inquisitor
    "Tényleg nem értem az elégedetlenkedők problémáját..."
    Tételezzük fel, hogy nem érdekel a PS3 vásárlási vagy egyébb szempontból, de egyébb Sony cuccok szimpatikusak.
    Ugyan ígérgetik, hogy lesz majd 6 millió darab eladva, ami elég kétséges a siralmas félmillió darabhoz képest, éppen most bukják be a karácsonyi szezont, az X360 SOKKAL olcsób és van rá egy halom jó játék, stb.
    Szerinted ha így bebukják a párszáz milliós kölcsönt amit a PS3 bevezetésére vettek föl egy nem túl jó év után mi történik? Legrosszabb esetben akár az egész cég megszünhet ...
  • NitroX
    ezez ezt kérdeztem, köszi

a ps3 padjában akkor most nem lesz rezgő funkció? nálam ez +50% élményt jelent a játékban..
  • KaBuTo666
    lehet 2008 karácsonyra lesz itt
  • Microcosmos
    A suta japcsiknál remélem előjön minden hiba ,és nem nekem küldik a szart :-)
  • dez
    Ez asszem giroszkópos, de a Nintendóé nem, az valami 3-pontos rádiós távolságmeghatározós.
  • roliika
    De hogy műxik amúgy? Van benne 1 2 tengelyes giroszkóp, és ha mozgatom változik a fordulatszám, azt számolja irányként, vagy mi? Lenne 1 ilyenem már rég szétszedtem volna. :) Habár giroszkóp nemhiszem mert Nintendó kütyüje elég gyors ahoz.
  • dez
    (Persze ez még vezetékes volt.)
  • dez
    Erről beszélek.
  • dez
    Az eddigi események fényében nekem már az is jó hír, hogy egyátalán működik, és legalább valahol megjelenik. Már kezdtem arra számítani, hogy dugába dől az egész.
  • dez
    Abban még nem volt mozgásérzékelő, viszont volt rezgető, ami miatt valamelyik másik cég licenc-pert indított.
  • dez
    Ez nem véletlenül egy (úgy emlékszem) a PS1-hez fejlesztett ugyanilyen rendszerű padot utánoz (ami végülis nem terjedt el)?
  • dez
    Ezt úgy írod, mintha mindenhol fél évvel később jelenne meg. :)
  • Richard90
    hát akkor nem is bírnád megvenni mivel ingyen adnák :D
  • Sanyix
    Hát az a gond, hogy a blu-ray cuccoknak sokkal gyorsabban fog a mélybe zuhanni az ára mint a dvd-nél... Amúgy akkor amikor a ps2 megjelent, pl pc-be nem volt olyan drága a dvd olvasó, innentől a ps2 dvd lejátszó képességes sem volt olyan nagy dolog. És én úgyemléxem az asztali lejátszók már akkor bőven 100k alatt voltak.
  • ZsirosKenyer
    mire megérkezik már el is avul.loál
  • adam first
    "a 20 GB-os merevlemezzel szerelt utód 62790 jent (115 ezer forintot kóstál majd)." Ha majd nálunk is ennyiért adják,akkor majd én is ott fogok szobrozni a boltok előtt.Várható volt a hír,engem nem lepet meg,mindegy most már hidegen hagy a ps3 majd 2-3 múlva használtan veszek egyet+mgs4-el.Addig nem igazán érdekel a dolog.
  • cateran
    6 honapja meg nagyon vartam,2 honapja mar csak erdekelt,de meg megvettem volna,most meg mar magasrol leszarom:D A sony egy eletre elvagta magat nalam ezzel tokolos,hazudozos modszerrel....
    Most mar akkor se vennem meg, ha ingyen adnak:D
    Ezt a ceget nem erdemes tamogatni azzal, hogy megveszed a termekeit....
  • muerte2
    "A PS3-ról mindíg az jut eszembe, hogy valami meghatározhatatlan kerti szerszám jut eszembe róla, mittudom én, pl toogatós fűnyíró. :)
    "
    Na most érthetőbben:
    A ps3ról mindíg valamilyen meghatározhatatlan kerti szerszám jut eszembe, talán egy tologatós fűnyíró.
  • muerte2
    Szerintem is baromi ronda a gép. Ez nem a szín és formaérzékről árulkodik. (1általán hogy jön ide?)
    Egyszerűen nem tetszik és kész. Annó a BOX1-et is baromi rondának találtam, ennek ellenére volt akinek tetszett. A PS3-ról mindíg az jut eszembe, hogy valami meghatározhatatlan kerti szerszám jut eszembe róla, mittudom én, pl toogatós fűnyíró. :)
  • Tagor
    Neked aztán kifinomult szín és formaérzéked lehet.
  • BCS CORPS
    én nem bánom úgyis várok vagy 2 évet míg enek is lemegy az ára 40 ezer ft-ra :D bár ahogy romlik mostanában a forint értéke :D
  • Omega
    "március"
    Ez mega LOL, átkozott Sony. Import persze lesz jó nagy lehúzással.
  • NEXUS6
    Monnyuk szerintem is tökéletes a ps controller design. Tök fölösleges volt extravagánskodni.

Ebben a műfajban mást ki lehet találni, de jobbat nem igen.
  • NEXUS6
    "és ?"

?

;)
  • NitroX
    hát kinek ez kinek az, legalább van választék
  • BCS CORPS
    ha esetleg érdekel valakit hogy pc-hez is legyen jól kézre álló joya
    http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/HU/HU,crid=2213,categoryid=428
    az átlátszó kék csupán 3500 ft idehaza :D
  • BCS CORPS
    én is elfogult vagyok a ps1 miatt ezt a joyt szoktam meg, amiket pc-éhez próbállgatam vagy más konzolon próbáltam azok nem álltak ennyire jól a kezemre mint ez a forma

szerintem jó hogy megtartják ezt a formát és nem véletlen hogy 10 év után is még mindíg ez van a pc-mhez is olyan joyt vettem ami ehhez a formához hasonlít leginkább szerencsére a nagy gyártók rájötttek hogy mennyire jó ez a forma és az utóbbi évbena logitech stb is egyre inkább ehhez hasonló formát csinál pc-he is :D
  • NitroX
    na hát hogy kicsit rágódjak még a témán, a PS3 bumeráng alakú gamepadját azt miért vetették el? tud erről valaki infót? köszi
  • BCS CORPS
    de nálunk nem álnak vagy sártoroznak le a megjelenés előtt 3 nappal a bolt előtt hogy 200 vagy 300 ezerért megvegyék
  • NitroX
    ez a joy vagy legyen gamepad egyszerűen nevetséges, már bocsánat.... a 360 padja valami gyönyörűség, nekem mindig is az S joy volt a kedvencem, az új hozzá nagyon hasonlít és milyen funkciógazdag... na hát elfogult vagyok, bocs
  • BCS CORPS
    és ?
  • NEXUS6
    Oks de a vásárlóerő akkor is csökkenőben, hiába keresik magukat halálra a bankigazgató meg brókerbácsik, ha a lakosság negyrészét kitevő afroamerikai, meg spanyol etnikum meg egyre szarabbul él.

Szerintem több Ps2-t adtak el EU-ban mint amcsiban!
  • BCS CORPS
    remélem a joy alákján nem fognak változtatni a tökéletest minek elcseszni csakhogy más legyen ?
  • NEXUS6
    "az a joy az hogy néz ki? a designerek mit csináltak az utóbbi pár évben?"

"Alkottak" egy joyt ami kísértetiesen hasonlított egy kb 5 évvel ezelött a májkroszoft által kiadott elég sikertelen PC-s gémpadhoz.

Csak ez nem fehér volt hanem trendi kályhaezüst színű.
    Csak aztán a közfelháborodásra való tekíntettel letettek róla,mondván az csak koncepció volt.

Ja és a M$ féle ezelött x évvel ugyan úgy mozgásérzékelős volt mint a wíí ill a PS3 kontrollere!
    Dúrvaaa!!!
  • muerte2
    Még egy hír, még egy SONY-s hír.
  • muerte2
    Ezek mikori képek? Úg ytudtam, hogy kívülre helyezik a tápot, mert meleg a gép.. V azóta ez is megint változott?
  • GregSB
    Ez igy nem igaz. Kb 1,5x annyian élnek EUban mint USAban, de a GDP az kb ugyanannyi.

USA:

Population - (2006 est.) - 299,102,661

GDP (PPP) 2005 estimate
    - Total - $12.40 trillion
    - Per capita - $41,399

European Union:

Population - Total (2006) - 461,500,000

GDP (PPP, 2005)
    - Total - $12.43 trillion
    - Per capita - $28,1006
  • NEXUS6
    "Tényleg nem értem az elégedetlenkedők problémáját... most így hirtelen lenne ennyi pénzetek erre a célra?
    Ki tudja nem lesznek a komoly gondok az első példányokkal... hol vannak még a nagy nevek."

Pont ezért elégedetlenkedek én is!!! Ha fél évvel később jelenik meg, akkor ugyanúgy még egy félév mire kijavítják az első hibákat, meg még egy félév mire lecsökken az ára, hogy meg tudom venni.

Ha így megy tovább előbb fog ember újra(?;-) a holdra lépni, mint hogy PS3-am legyen, hogy egy másik cikkre is utáljak.