Művész-és Elvont videoklippek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pumpa nevezetû magyar zenekar sem semmi. Azt hiszem érdemes megnézni az oldalukat is.
Elborult "kedvenc" videoklipjük, mely nem képügyileg elvont, hanem inkább szövegilek, a: Baszni
Lehet nem is elvont, inkább csak nagyon alter.. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a rózsaszín megtévesztett benne.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az elején egy szép nõ hoz egy visszataszító gnóm csontvázat, majd elvágódik a padlón
erre a csonváz lassan felkel és elkezd mozogni, táncolni, de valahogy undort vált ki a nézõbõl
lehet hogy a csaj gonosz volt az életben és ez a torz csontváz a lelkét testesíti meg?
nem tudom, ki-ki másként fogja fel
mindenesetre a fanyar zenével szerintem egy jól sikerült mûvészi alkotás, az már más tészta hogy kinek mennyire tetszik
nekem már a dallamtól borsózik a hátam, ha a készítõknek ez volt a célja akkor bejött nekik
klipp ügyileg ez hazavágott...<#idiota>#idiota>
ez ott volt mellette, ha ez nem elvont, akkor semmi :\\\
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
na alaposan kivesézem adolgot aztán még visszatérünk rá😊<#pias>#pias><#eljen>#eljen>
*Posse*T.W.D*
amúgy külföldi videóklip blogokon érdemes mazsolázni, ott szoktam gyöngyszemekbe botlani (ez egy jó blog)
írhatnál pár sort kik ezek, mik ezek és honnan jöttek😊
*Posse*T.W.D*
köszi! már megérte a topikot megnyitni. landolt is a azsír klippek mappámba😛 többit is csekkolom, discographyt kutatom😊
kérdése a klipp közepén direkt van benen az a 'rendzserfagyás, ujraindulás'?
*Posse*T.W.D*
Cradle Of Filth- Scorched Earth Erotica
*Posse*T.W.D*
érdemes az avi verziót leszedni és sötét szobában nézni teljes képernyõn! <#vigyor5>#vigyor5>
(de azért kaptok egy youtube linket is, amúgy a hivatalos weblap ez)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Weird Al Yankovic - Fat
Weird Al Yankovic - Amish Paradise
Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana
Weird Al Yankovic - Polka Power
Weird Al Yankovic - I Love Rocky Road
És a végére egy elvont klipp:
Chemical Brothers "Hey boy hey girl"
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
kövi adag:
Air- Playground Love
Alex Gophar- The Child
Björk- Hidden place
Björk- Human Behaviour
Björk- Hunter
Chemical Brothers- Star Guitar
Goldie- Mother
Röyksopp- Eple
na mára ennyit, most megnéezgetem ti milyen klippeket linkeltetk😛
*Posse*T.W.D*
Fatboy Slim - Right Here, Right Now
Korn - A.D.I.D.A.S.
Korn - Make Me Bad
A. Twin- aparatus
A. Twin- Ventolin
A. Twin- Nannou
A. Twin- Pirelli reklám, ezt sem hagyhattam ki😛
A. Twin- Donkey Rhubarb
A. Twin- Agespolis
A. Twin- Lira
na ennyi lett Volna mégeszer leírom😊 aphex twin. ezután linkelem más elõadók klippjet is! tegyetek ti is így😛
A. Twin- Girl Boy Song
*Posse*T.W.D*
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Björk- All is full of love
Aphex Twin- Flex
Aphex twin- live at torino 2005
ezeket szintén chris cunningham rendezte
megígérem nem csak aphexes klippeket rakok. de annyi király klippje van hogy még nem tudom ennyivel lezárni a sort.😛
*Posse*T.W.D*