Művész-és Elvont videoklippek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Slipknot - Vermillion part 2

...vágod?

Alvin és a Mókusok - Mikor a Földön véget ér az élet címû klipjük is mûvészi szerintem, a lassan felvett és gyorsított gitározás, a háttérben a pom-pom lányok, a színek, mind ad egyfajta hangulatot (youtube link)

Kmarha

Pumpa nevezetû magyar zenekar sem semmi. Azt hiszem érdemes megnézni az oldalukat is.

Elborult "kedvenc" videoklipjük, mely nem képügyileg elvont, hanem inkább szövegilek, a: Baszni

Lehet nem is elvont, inkább csak nagyon alter.. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

<#eljen>

DJ Skyline
már a zene sem egy egyszerû amit játszik! 😊 megvan a Rossz Csillag Alatt Született album,meg pár szett,de elég elmeborult zene! 😄

sweech
valami fociizé

Cucmey
mindegy...

PíszLávJuniti
mi?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gabber_saviola
<#ejnye1> nem bántani ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Us Palermo színe. Rosanero! Rózsaszin és fekete!

PíszLávJuniti
nem.
a rózsaszín megtévesztett benne.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Muse - Knights of Cydonia
western scifi
a történet követhetõ

Cucmey
pfffffffffff most viccelsz?? <#wow2>

OrioN the S
odabasz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

PíszLávJuniti
debuzis logód van.

PíszLávJuniti
😄

Cucmey
Madonna - Justify My Love

A legjobb Madonna klip. <#wink>

Cucmey
elvont kategória Robert Miles - Paths címû klipje is

az elején egy szép nõ hoz egy visszataszító gnóm csontvázat, majd elvágódik a padlón
erre a csonváz lassan felkel és elkezd mozogni, táncolni, de valahogy undort vált ki a nézõbõl
lehet hogy a csaj gonosz volt az életben és ez a torz csontváz a lelkét testesíti meg?
nem tudom, ki-ki másként fogja fel
mindenesetre a fanyar zenével szerintem egy jól sikerült mûvészi alkotás, az már más tészta hogy kinek mennyire tetszik
nekem már a dallamtól borsózik a hátam, ha a készítõknek ez volt a célja akkor bejött nekik

nyamiag
egyébként a klip az egy p-vel írandó

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

korn - right now
klipp ügyileg ez hazavágott...<#idiota>
😊 ok, várjuk a beszámolót

nyamiag
http://www.youtube.com/watch?v=5L9qvmTkYco&mode=related&search=

ez ott volt mellette, ha ez nem elvont, akkor semmi :\\\

Kaszi46
bazz hát teljesen kész vagyok😛 van új a nap alatt! eddig 3 számot hallgattam meg tõle, és teljesen fel vagyok dobva. mintha egy új aphex-hez juttattál volna hozzá. persze teljesen más de mégis ezekbõl a rongyátört ütemekbõl, és zajokból összerakott zenékbõl õ ugrik be.
na alaposan kivesézem adolgot aztán még visszatérünk rá😊<#pias><#eljen>

*Posse*T.W.D*

örülök hogy bejön, ismerek még pár elvontat, majd linkelek ha eszembe jut
amúgy külföldi videóklip blogokon érdemes mazsolázni, ott szoktam gyöngyszemekbe botlani (ez egy jó blog)

<#wow2>ez komoly!oda b@szos kis drámendbéjsz<#vigyor><#eljen>
Kaszi46
pedig elõször kétkedve kattintottam a linkre, mondom mi ez a szamár madár😛

írhatnál pár sort kik ezek, mik ezek és honnan jöttek😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ááááááá ez nagyon üt!!!!!! mi az hogy én eddig errõl sem zeneileg sem klipp ügyileg nem hallottam?😛

köszi! már megérte a topikot megnyitni. landolt is a azsír klippek mappámba😛 többit is csekkolom, discographyt kutatom😊

kérdése a klipp közepén direkt van benen az a 'rendzserfagyás, ujraindulás'?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
akkor most egy erõsen 18+-os! ha nem tetszika azene, ajánlom akkor is nézzétek meg, horror kedvelõknek meg kifejezetten ajánlott😛

Cradle Of Filth- Scorched Earth Erotica

*Posse*T.W.D*

Venetian Snares - Szamar Madar
érdemes az avi verziót leszedni és sötét szobában nézni teljes képernyõn! <#vigyor5>
(de azért kaptok egy youtube linket is, amúgy a hivatalos weblap ez)

OrioN the S
Amish Paradise ASD:AS😄:ASD:AS😄AS:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
:d hja naon odavan a forma 😄

Kaszi46
<#nyes>jók a szövegek nagyon, fõlega a nirvana klipp tetszett😛

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
héjbójhéjgörl döbeszt! asztbeszt!

Hát nemtudom hogy belefér e kategoriába,de így az eltelt idõtartamuk miatt eléggé mûvésziek és viccesen elvontak😊
Weird Al Yankovic - Fat
Weird Al Yankovic - Amish Paradise
Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana
Weird Al Yankovic - Polka Power
Weird Al Yankovic - I Love Rocky Road
És a végére egy elvont klipp:
Chemical Brothers "Hey boy hey girl"

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Popcore

Szerepelek az egyik videoklippben ;D.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nyamiag
meg az is

desigo
Prodigy - Smack My Bitch Up <#felkialtas>
Videóklipp rendezõje sokunknak okoz majd nehézséget😊

nyamiag
beszteszt

Kaszi46
jaigen, aklipp rendezõit ezeknél a avideóknál sajna nem tudom😞

kövi adag:
Air- Playground Love
Alex Gophar- The Child
Björk- Hidden place
Björk- Human Behaviour
Björk- Hunter
Chemical Brothers- Star Guitar
Goldie- Mother
Röyksopp- Eple

na mára ennyit, most megnéezgetem ti milyen klippeket linkeltetk😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Aphex twin - On
A. Twin- aparatus
A. Twin- Ventolin
A. Twin- Nannou
A. Twin- Pirelli reklám, ezt sem hagyhattam ki😛
A. Twin- Donkey Rhubarb
A. Twin- Agespolis
A. Twin- Lira

na ennyi lett Volna mégeszer leírom😊 aphex twin. ezután linkelem más elõadók klippjet is! tegyetek ti is így😛

A. Twin- Girl Boy Song

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
a végén bekokáltam D:-.- 😄

DJ Skyline
a Baby's got a temper sem egyszerû! 😊

kulabácsi
smack my bitch up az best!!!😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cenobite
The Cure klippek is nagyon frankók. Tim Pope bácsi ügyes bácsi! 😊

gamertag: kenobita

Most így hírtelen ezeket tudom nektek ajánlani:
PRODIGY BREATHE
Prodigy - Smack My Bitch Up

Kaszi46
Leftfield-Afrika Shox
Björk- All is full of love
Aphex Twin- Flex
Aphex twin- live at torino 2005
ezeket szintén chris cunningham rendezte

megígérem nem csak aphexes klippeket rakok. de annyi király klippje van hogy még nem tudom ennyivel lezárni a sort.😛

*Posse*T.W.D*