307
Művész-és Elvont videoklipp topik
-
Darkoo #107 Bocsánat,kihagytam a 3. kedvencemet.Ebben a díszlet,az alakok,és a zene az elvont.
Legjobb!!! Number 3 -
Darkoo #106 Szerintem a legelvontabb és legművészibb klipp e két remek alkotások
Fenomálisak,zseniálisak.
Legjobb!!!! Number One
Legjobb!!!! Number 2 -
#105 Látom te is megtértél :DDDD
Van még pár ilyen
80-as évekbeli német disco-pszichedelika
De zárásképpen itt van pár komoly :D
Delerium - Duende
Underworld - Born Slippy
Underworld - Dinosaur Adventure 3D
(Nem vagyok oda különösebbképpen a technoért, de az Underworld az kivétel :) -
#104 hugácsácsá hugá hugá, hugácsácsá hugá hugá! gyáááá mit tettél velem, nem bírok szabadulni:D -
#103 tudok egy jót én is, ez koreográfiába odaver mindent, de zeneileg is nehéz überelni! klikk
-
#102 loááááál :DDDDD
ezt esküszöm végig KELLETT néznem:P valami erő megragadott, és nem engedte kikapcsolni:)
teljesen kész ez a klip, komolyan ez eddig a legelvontabb, és legművészibb! -
#101 De ezek a klippek amiket eddig linkeltünk mind eltörpülnek egy nagy név mellett, ami fényévekkel megelőzi korát képi világban, és zeneileg egyaránt:
Az Isten
( :D ) -
#100 Red Snapper- Some Kind of Kink(nagy kedvencem a red snapper, rendkívül széles skálán mozog a zenei palettájuk!) -
#99 Tricky-ket holnapra akartam:P -
#98 Ha már massive attack akkor:
Tricky - Pumpkin
(Ex-MA tag, szólókarrierbe kezdett)
SZVSZ zseniális klipp. Én legalábbis rácsaptam a homlokomra amikor a klipp végén kiderül mi az a piros folt a kép közepén :) -
#97 Goldie-Temper Temper -
#96 woow zeneileg tényleg nem egy nagy, szám, de klip üt vág, nagyon jó a képi világa!
#95- hihi -
#95 ÁÁÁ, most akartam linkelni a Teardrpost :) -
#94 Massive Attack- Angel
Massive Attack- False Flags(jó kis slow-mo klip)
Massive Attack- Special Cases
Massive Attack- Teardrops
Massive Attack- Butterfly Caught
Massive Attack- Protection(ezt csak azért hogy teljes legyen a lista:P)
Massive Attack- RisingsonJust a matter of Time
Massive Attack-Unfinished Sympathy
Massive Attack- Sly
Massive Attack- be thankful for what you got
Massive Attack- Intertia Creeps
Massive Attack and Madonna- I Want You
Massive Attack- Karma Coma(és végül a klasszikus) -
#93 -
#92 Én egyébként a Toolal vagyok úgy, hogy a zenéjük annyira nem jön be, viszont naggyon beteg klippeket csináltak. pl:
Tool - Parabola -
#91 A Rabbit in... nekem se a kedvenc számom az előadótól, csak a klipp miatt linkeltem. :)
A NIN (zeneileg) meg igen nehezen emészthető, de én imádom ;) -
#90 gyááááá de rég láttam! el is feledkeztem róla. köszi:P -
#89 Radiohead - Rabbit in your headlights, és a NIN - Closer klip bejövős nagyon, zeneileg már kevésbé áll közel hozzám. -
#88 Hopp ezt kifelejtettem előbb:
Chemical Brothers - Let Forever Be -
#87 #16-volt már, amúgy egyik személyes kedvencem!:P -
#86 -
#85 Chemical Brothers - Star Guitar -
#84 Radiohead - Just
Radiohead - Rabbit in your headlights
Radiohead-Street Spirit(Fade Out) -
#83 +fav
NIN - Perfect Drug
NIN - Closer
No comment :) -
#82 érdekes h a 90es években rengeteg ilyen bizarr stílusú klipp készült....szinte jellemző volt arra az időre -
blackgamer #81 Egoexpress - Aranda (youtube)
egy nagyon "szuszás" videó, egyszerű, nyugtató, kiegyensúlyozott, ha valaki relaxálni akar, akkor ez a klip nyugodtan ajánlható
vágatlan film, egy takaros utcát mutat be nekünk -
blackgamer #80 egy amatőr rajongói klip, de szerintem nagyon eltalált Kispál és a Borz - Disznók tánca
ha már itt tartunk, Kispál és a Borz - A homlokom hozzád nyomom méginkább "művészi" -
blackgamer #79 jaj, ezt már régen keresem thx -
Hajnalcat #78 A legnagyobb!
Soundgarden - Black Hole Sun -
Hajnalcat #77 Ez régebben nagy kedvencem volt. :) -
Hajnalcat #76
Ezer éve keresem a teljes videóklippjét ennek a számnak:
Ivy - Worry About You
A Kingdom Hospital elején szokott lenni, de sajnos végig sose adják. :( Valakinek esetleg megvan a teljes változat is? Ha be tudja ide linkelni, azt megköszönném.
-
#75 pls, tegyetek még ilyen klippeket..annyira jó ezeket nézni, el lehet rajtuk gondolkodni..
-
#74 köszi megvan -
#73 hali!
énis nagy Aphex Twin fan vok meg tetszenek ezek a "recycled" zenék...erre a Rossz csillag alatt születtem cdre(venetian snares) naonkíváncsi lennék...nemtudjátok honnan lehetne beszerezni?...kerestem mindenhol találtam is helyet de ott nem seedeli senki:(
thx -
#72 Aphex Twin rulz! -
#71 jee megtaláltam a klippet....DC-n :SSSSS -
#70 Egy magyar forma.. sztem jo zene és jo klip. Sry ,hogy ilyet linkeltem ,de sehol nem találtam más videot :/ Akit érdekel az nézze meg a klipet a kis kockában. És még1x sry ha esetleg kocsoglamanoooblenék ,hogy így likeltem.
De eléggé elvont :) Asszem.
djbootsie -
#69 most nézem jópár linket elszúrtama a nagy kapkodásba.:P Mondjuk senki nem szól, ebből azt vonom le meg sem néztétek őket! ejnye ejnye. ne mindenki csaka a sajátját fújja, éppen az lenne a lényeg hogy új dolgokkal ismerkedjünk meg!:)
javított linkek:
#1- A.twin- windowlicker
#14- A.twin- Aparatus
A.twin- Agespolis
#16- Alex Gopher- The Child
Sweech, 8-as kommentben szerepelt már a klip. Én spec. ezt is szeretem, meg Björk-öt is. Mármint a zenéjét. -
#68 #35 - durva nagyon, kicsit amatőr a feliratok miatt, de bejövős:P
#37 - üt vág stb stb. nagyon jó, nem láttam még soha. mondjuk ezen nem csodálkozom:P nem hiszem hogy sok adó bevállalta a levetítését.
#39 - érdekes nagyon, ezt sem ismertem. nálam robert miles megrekedt a children szám szintjén, kicsit elegem lett belőle, annyit játszották annó azt a számot. Lényeg a lényeg a klip is nagyon tetszik és maga a szám is!
#46 - hehe nagyon jó, bár jobban tetszett addig amíg nem kezdtek el benne énekelni, de így sem volt rosz. klip, mindenképpen jó.
#62 - na ezt végre ismerem, és szintén