307
Művész-és Elvont videoklipp topik
-
#67 KoRn - Thoughtless
KoRn - Falling Away From Me
A régi KoRn tudott ám alkotni klippeket...Amúgy topik +fav :P -
#66 "mindenesetre a fanyar zenével szerintem egy jól sikerült művészi alkotás, az már más tészta hogy kinek mennyire tetszik
nekem már a dallamtól borsózik a hátam, ha a készítőknek ez volt a célja akkor bejött nekik"
én ezzel a klippel vagyok így fú ezt mennyire nem bírom...meg se nézem csak belinkelem mer rémálmaim lesznek :D -
#65 Huh ez nagyon imádom -
blackgamer #64 régi kedvenc -
Dave John #63 William Orbit, bocsi elírtam. -
Dave John #62 Willak Orbit: Adagio for Strings(Ferry Costen Remix)
Tetszik, ahogy bemutatja a fa körül változó világot:) -
#61 :) -
#60 inkább idióta :D -
#59 Bloodhound Gang klipek elvontnak vagy idiótának számítanak? -
#58 Cure all. És láttátok már azt a Flaming Lips videót amiben egy pacákra hamburgereket ragasztanak, meg valami vérfarakas kergeti az énekest? Még nem sikerült megszereznem, de garantáltan az egyik legbetegebb dolog ezen a palnétán. -
#57 Slipknot - Vermillion part 2 -
blackgamer #56 Alvin és a Mókusok - Mikor a Földön véget ér az élet című klipjük is művészi szerintem, a lassan felvett és gyorsított gitározás, a háttérben a pom-pom lányok, a színek, mind ad egyfajta hangulatot (youtube link)
-
Pumpa nevezetű magyar zenekar sem semmi. Azt hiszem érdemes megnézni az oldalukat is.
Elborult "kedvenc" videoklipjük, mely nem képügyileg elvont, hanem inkább szövegilek, a: Baszni
Lehet nem is elvont, inkább csak nagyon alter.. :) -
blackgamer #54 -
#53 már a zene sem egy egyszerű amit játszik! :) megvan a Rossz Csillag Alatt Született album,meg pár szett,de elég elmeborult zene! :D -
#52 valami fociizé -
#51 mindegy... -
#50 mi? -
#49 nem bántani ^^ -
#48 Us Palermo színe. Rosanero! Rózsaszin és fekete! -
#47 nem.
a rózsaszín megtévesztett benne. -
#46 Muse - Knights of Cydonia
western scifi
a történet követhető -
#45 pfffffffffff most viccelsz?? -
#44 odabasz -
#43 debuzis logód van. -
#42 :D -
#41 Madonna - Justify My Love
A legjobb Madonna klip. -
#40 Madonna - Erotica
-
blackgamer #39 elvont kategória Robert Miles - Paths című klipje is
az elején egy szép nő hoz egy visszataszító gnóm csontvázat, majd elvágódik a padlón
erre a csonváz lassan felkel és elkezd mozogni, táncolni, de valahogy undort vált ki a nézőből
lehet hogy a csaj gonosz volt az életben és ez a torz csontváz a lelkét testesíti meg?
nem tudom, ki-ki másként fogja fel
mindenesetre a fanyar zenével szerintem egy jól sikerült művészi alkotás, az már más tészta hogy kinek mennyire tetszik
nekem már a dallamtól borsózik a hátam, ha a készítőknek ez volt a célja akkor bejött nekik -
#38 egyébként a klip az egy p-vel írandó -
Paranoia #37 korn - right now
klipp ügyileg ez hazavágott... -
blackgamer #36 :) ok, várjuk a beszámolót -
#35 http://www.youtube.com/watch?v=5L9qvmTkYco&mode=related&search=
ez ott volt mellette, ha ez nem elvont, akkor semmi :\\\ -
#34 bazz hát teljesen kész vagyok:P van új a nap alatt! eddig 3 számot hallgattam meg tőle, és teljesen fel vagyok dobva. mintha egy új aphex-hez juttattál volna hozzá. persze teljesen más de mégis ezekből a rongyátört ütemekből, és zajokból összerakott zenékből ő ugrik be.
na alaposan kivesézem adolgot aztán még visszatérünk rá:) -
blackgamer #33 itt írnak róla -
blackgamer #32 örülök hogy bejön, ismerek még pár elvontat, majd linkelek ha eszembe jut
amúgy külföldi videóklip blogokon érdemes mazsolázni, ott szoktam gyöngyszemekbe botlani (ez egy jó blog) -
Paranoia #31 ez komoly!oda b@szos kis drámendbéjsz -
#30 pedig először kétkedve kattintottam a linkre, mondom mi ez a szamár madár:P
írhatnál pár sort kik ezek, mik ezek és honnan jöttek:)
-
#29 ááááááá ez nagyon üt!!!!!! mi az hogy én eddig erről sem zeneileg sem klipp ügyileg nem hallottam?:P
köszi! már megérte a topikot megnyitni. landolt is a azsír klippek mappámba:P többit is csekkolom, discographyt kutatom:)
kérdése a klipp közepén direkt van benen az a 'rendzserfagyás, ujraindulás'? -
#28 akkor most egy erősen 18+-os! ha nem tetszika azene, ajánlom akkor is nézzétek meg, horror kedvelőknek meg kifejezetten ajánlott:P
Cradle Of Filth- Scorched Earth Erotica