Művész-és Elvont videoklippek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat,kihagytam a 3. kedvencemet.Ebben a díszlet,az alakok,és a zene az elvont.
Legjobb!!! Number 3

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Szerintem a legelvontabb és legmûvészibb klipp e két remek alkotások<#eljen>
Fenomálisak,zseniálisak.
Legjobb!!!! Number One
Legjobb!!!! Number 2

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

GregSB
Látom te is megtértél 😄DDD

Van még pár ilyen

80-as évekbeli német disco-pszichedelika

De zárásképpen itt van pár komoly 😄

Delerium - Duende
Underworld - Born Slippy
Underworld - Dinosaur Adventure 3D

(Nem vagyok oda különösebbképpen a technoért, de az Underworld az kivétel 😊

Kaszi46
hugácsácsá hugá hugá, hugácsácsá hugá hugá! gyáááá mit tettél velem, nem bírok szabadulni😄

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
tudok egy jót én is, ez koreográfiába odaver mindent, de zeneileg is nehéz überelni!<#ravasz1> klikk

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
loááááál 😄DDDD<#banplz><#taps><#taps><#banplz>
ezt esküszöm végig KELLETT néznem😛 valami erõ megragadott, és nem engedte kikapcsolni😊
teljesen kész ez a klip, komolyan ez eddig a legelvontabb, és legmûvészibb!

*Posse*T.W.D*

GregSB
De ezek a klippek amiket eddig linkeltünk mind eltörpülnek egy nagy név mellett, ami fényévekkel megelõzi korát képi világban, és zeneileg egyaránt:

Az Isten

( 😄 )

Kaszi46
Red Snapper- Some Kind of Kink(nagy kedvencem a red snapper, rendkívül széles skálán mozog a zenei palettájuk!)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Tricky-ket holnapra akartam😛

*Posse*T.W.D*

GregSB
Ha már massive attack akkor:
Tricky - Pumpkin

(Ex-MA tag, szólókarrierbe kezdett)

SZVSZ zseniális klipp. Én legalábbis rácsaptam a homlokomra amikor a klipp végén kiderül mi az a piros folt a kép közepén 😊

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
woow zeneileg tényleg nem egy nagy, szám, de klip üt vág, nagyon jó a képi világa!

#95- hihi<#buck>

*Posse*T.W.D*

GregSB
ÁÁÁ, most akartam linkelni a Teardrpost 😊

Kaszi46
Massive Attack- Angel
Massive Attack- False Flags(jó kis slow-mo klip)
Massive Attack- Special Cases
Massive Attack- Teardrops
Massive Attack- Butterfly Caught
Massive Attack- Protection(ezt csak azért hogy teljes legyen a lista😛)
Massive Attack- RisingsonJust a matter of Time
Massive Attack-Unfinished Sympathy
Massive Attack- Sly
Massive Attack- be thankful for what you got
Massive Attack- Intertia Creeps
Massive Attack and Madonna- I Want You
Massive Attack- Karma Coma(és végül a klasszikus)

*Posse*T.W.D*

BIG Money7
<#vigyor1>

GregSB
Én egyébként a Toolal vagyok úgy, hogy a zenéjük annyira nem jön be, viszont naggyon beteg klippeket csináltak. pl:

Tool - Parabola

GregSB
A Rabbit in... nekem se a kedvenc számom az elõadótól, csak a klipp miatt linkeltem. 😊

A NIN (zeneileg) meg igen nehezen emészthetõ, de én imádom 😉

Kaszi46
gyááááá de rég láttam! el is feledkeztem róla. köszi😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Radiohead - Rabbit in your headlights, és a NIN - Closer klip bejövõs nagyon, zeneileg már kevésbé áll közel hozzám.<#eljen>

*Posse*T.W.D*

GregSB
Hopp ezt kifelejtettem elõbb:

Chemical Brothers - Let Forever Be

Kaszi46
#16-volt már, amúgy egyik személyes kedvencem!😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
<#eljen><#eljen>

*Posse*T.W.D*

GregSB
GregSB
+fav

NIN - Perfect Drug
NIN - Closer

No comment 😊

Gnome
érdekes h a 90es években rengeteg ilyen bizarr stílusú klipp készült....szinte jellemzõ volt arra az idõre

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Egoexpress - Aranda (youtube)
egy nagyon "szuszás" videó, egyszerû, nyugtató, kiegyensúlyozott, ha valaki relaxálni akar, akkor ez a klip nyugodtan ajánlható

vágatlan film, egy takaros utcát mutat be nekünk

egy amatôr rajongói klip, de szerintem nagyon eltalált Kispál és a Borz - Disznók tánca

ha már itt tartunk, Kispál és a Borz - A homlokom hozzád nyomom méginkább "mûvészi" <#wow2>

jaj, ezt már régen keresem <#zavart1> thx

A legnagyobb!<#eljen><#eljen><#eljen>

Soundgarden - Black Hole Sun

Ez régebben nagy kedvencem volt. 😊

<#help>
Ezer éve keresem a teljes videóklippjét ennek a számnak:
Ivy - Worry About You

A Kingdom Hospital elején szokott lenni, de sajnos végig sose adják. 😞 Valakinek esetleg megvan a teljes változat is? Ha be tudja ide linkelni, azt megköszönném.

Mincsi
pls, tegyetek még ilyen klippeket..annyira jó ezeket nézni, el lehet rajtuk gondolkodni..

Rush!

Gnome
köszi megvan

Gnome
hali!

énis nagy Aphex Twin fan vok meg tetszenek ezek a "recycled" zenék...erre a Rossz csillag alatt születtem cdre(venetian snares) naonkíváncsi lennék...nemtudjátok honnan lehetne beszerezni?...kerestem mindenhol találtam is helyet de ott nem seedeli senki😞
thx

Galy
Aphex Twin rulz!
OrioN the S
jee megtaláltam a klippet....DC-n :SSSSS

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Egy magyar forma.. sztem jo zene és jo klip. Sry ,hogy ilyet linkeltem ,de sehol nem találtam más videot :/ Akit érdekel az nézze meg a klipet a kis kockában. És még1x sry ha esetleg kocsoglamanoooblenék ,hogy így likeltem.
De eléggé elvont 😊 Asszem.

djbootsie

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kaszi46
most nézem jópár linket elszúrtama a nagy kapkodásba.😛 Mondjuk senki nem szól, ebbõl azt vonom le meg sem néztétek õket! ejnye ejnye. ne mindenki csaka a sajátját fújja, éppen az lenne a lényeg hogy új dolgokkal ismerkedjünk meg!😊

javított linkek:
#1- A.twin- windowlicker
#14- A.twin- Aparatus
A.twin- Agespolis
#16- Alex Gopher- The Child

Sweech, 8-as kommentben szerepelt már a klip. Én spec. ezt is szeretem, meg Björk-öt is. Mármint a zenéjét.<#idiota>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
#35 - durva nagyon, kicsit amatõr a feliratok miatt, de bejövõs😛
#37 - üt vág stb stb. nagyon jó, nem láttam még soha. mondjuk ezen nem csodálkozom😛 nem hiszem hogy sok adó bevállalta a levetítését.
#39 - érdekes nagyon, ezt sem ismertem. nálam robert miles megrekedt a children szám szintjén, kicsit elegem lett belõle, annyit játszották annó azt a számot. Lényeg a lényeg a klip is nagyon tetszik és maga a szám is!
#46 - hehe nagyon jó, bár jobban tetszett addig amíg nem kezdtek el benne énekelni, de így sem volt rosz. klip, mindenképpen jó.
#62 - na ezt végre ismerem, és szintén <#eljen>

*Posse*T.W.D*

mousee
KoRn - Thoughtless
KoRn - Falling Away From Me

A régi KoRn tudott ám alkotni klippeket...Amúgy topik +fav 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

sweech
"mindenesetre a fanyar zenével szerintem egy jól sikerült mûvészi alkotás, az már más tészta hogy kinek mennyire tetszik
nekem már a dallamtól borsózik a hátam, ha a készítõknek ez volt a célja akkor bejött nekik"

én ezzel a klippel vagyok így fú ezt mennyire nem bírom...meg se nézem csak belinkelem mer rémálmaim lesznek 😄

JonDavis
Huh ez nagyon imádom

régi kedvenc <#eljen>

William Orbit, bocsi elírtam.

Szeressük a zacskós tejet

Willak Orbit: Adagio for Strings(Ferry Costen Remix)
Tetszik, ahogy bemutatja a fa körül változó világot😊

Szeressük a zacskós tejet

OrioN the S
😊

BiG G
inkább idióta 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

OrioN the S
Bloodhound Gang klipek elvontnak vagy idiótának számítanak? <#idiota>

hnoemi
Cure all. És láttátok már azt a Flaming Lips videót amiben egy pacákra hamburgereket ragasztanak, meg valami vérfarakas kergeti az énekest? Még nem sikerült megszereznem, de garantáltan az egyik legbetegebb dolog ezen a palnétán.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?