Művész-és Elvont videoklippek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb!!! Number 3
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Fenomálisak,zseniálisak.
Legjobb!!!! Number One
Legjobb!!!! Number 2
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Van még pár ilyen
80-as évekbeli német disco-pszichedelika
De zárásképpen itt van pár komoly 😄
Delerium - Duende
Underworld - Born Slippy
Underworld - Dinosaur Adventure 3D
(Nem vagyok oda különösebbképpen a technoért, de az Underworld az kivétel 😊
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
ezt esküszöm végig KELLETT néznem😛 valami erõ megragadott, és nem engedte kikapcsolni😊
teljesen kész ez a klip, komolyan ez eddig a legelvontabb, és legmûvészibb!
*Posse*T.W.D*
Az Isten
( 😄 )
*Posse*T.W.D*
Tricky - Pumpkin
(Ex-MA tag, szólókarrierbe kezdett)
SZVSZ zseniális klipp. Én legalábbis rácsaptam a homlokomra amikor a klipp végén kiderül mi az a piros folt a kép közepén 😊
*Posse*T.W.D*
#95- hihi<#buck>#buck>
*Posse*T.W.D*
Massive Attack- False Flags(jó kis slow-mo klip)
Massive Attack- Special Cases
Massive Attack- Teardrops
Massive Attack- Butterfly Caught
Massive Attack- Protection(ezt csak azért hogy teljes legyen a lista😛)
Massive Attack- RisingsonJust a matter of Time
Massive Attack-Unfinished Sympathy
Massive Attack- Sly
Massive Attack- be thankful for what you got
Massive Attack- Intertia Creeps
Massive Attack and Madonna- I Want You
Massive Attack- Karma Coma(és végül a klasszikus)
*Posse*T.W.D*
Tool - Parabola
A NIN (zeneileg) meg igen nehezen emészthetõ, de én imádom 😉
*Posse*T.W.D*
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
egy nagyon "szuszás" videó, egyszerû, nyugtató, kiegyensúlyozott, ha valaki relaxálni akar, akkor ez a klip nyugodtan ajánlható
vágatlan film, egy takaros utcát mutat be nekünk
ha már itt tartunk, Kispál és a Borz - A homlokom hozzád nyomom méginkább "mûvészi" <#wow2>#wow2>
Ezer éve keresem a teljes videóklippjét ennek a számnak:
Ivy - Worry About You
A Kingdom Hospital elején szokott lenni, de sajnos végig sose adják. 😞 Valakinek esetleg megvan a teljes változat is? Ha be tudja ide linkelni, azt megköszönném.
énis nagy Aphex Twin fan vok meg tetszenek ezek a "recycled" zenék...erre a Rossz csillag alatt születtem cdre(venetian snares) naonkíváncsi lennék...nemtudjátok honnan lehetne beszerezni?...kerestem mindenhol találtam is helyet de ott nem seedeli senki😞
thx
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De eléggé elvont 😊 Asszem.
djbootsie
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
javított linkek:
#1- A.twin- windowlicker
#14- A.twin- Aparatus
A.twin- Agespolis
#16- Alex Gopher- The Child
Sweech, 8-as kommentben szerepelt már a klip. Én spec. ezt is szeretem, meg Björk-öt is. Mármint a zenéjét.<#idiota>#idiota>
*Posse*T.W.D*
#37 - üt vág stb stb. nagyon jó, nem láttam még soha. mondjuk ezen nem csodálkozom😛 nem hiszem hogy sok adó bevállalta a levetítését.
#39 - érdekes nagyon, ezt sem ismertem. nálam robert miles megrekedt a children szám szintjén, kicsit elegem lett belõle, annyit játszották annó azt a számot. Lényeg a lényeg a klip is nagyon tetszik és maga a szám is!
#46 - hehe nagyon jó, bár jobban tetszett addig amíg nem kezdtek el benne énekelni, de így sem volt rosz. klip, mindenképpen jó.
#62 - na ezt végre ismerem, és szintén <#eljen>#eljen>
*Posse*T.W.D*
KoRn - Falling Away From Me
A régi KoRn tudott ám alkotni klippeket...Amúgy topik +fav 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
nekem már a dallamtól borsózik a hátam, ha a készítõknek ez volt a célja akkor bejött nekik"
én ezzel a klippel vagyok így fú ezt mennyire nem bírom...meg se nézem csak belinkelem mer rémálmaim lesznek 😄
Szeressük a zacskós tejet
Tetszik, ahogy bemutatja a fa körül változó világot😊
Szeressük a zacskós tejet
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?