Művész-és Elvont videoklippek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
Mivel itt többeknek tetszett venetian snares(köszönet érte blacgamnernak), ezért halkan megemlíteném, hogy most pénteken(dec15) a süss fel nap-ban fog fellépni.
Elõtte, ha iylen egyáltalán lehetséges, akkor még egy nála is durvább zenei világgal rendelkezõ arcal találkozhatunk. Õt Bong Ra- nak hívják. Elõszeretettel keveri a drill n base, breakcore elemeket súlyos metál dallamokkal😊 bong ra-live deciebel fest. Amugy alapban ezt a slayer számot amon tobin dolgozta fel álnéven.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
bahh ettõl, meg az utána következõtöl már én is majdnem befordultam, pedig sokat megéltek már a szemeim😄D

*Posse*T.W.D*

xxdani
Nem rossz....kár hogy németnek azonosított ip alapján😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Zillo
aki szereti az elektronikus dallamos zenét,es mühavat,terepasztalokat...😊

Ladytron-Everything you touch

Alah Alik Ya Sidi!

pop-os a dal, de a klip igen ötletes és bejövõs

Rocco Deluca & the Burden

GregSB
Kemény... mondjuk nem az a fajta videó, amit többször megnéznék 😊

Ez is ilyen:

!!! 18+ !!!

Kb 5 éve láttam, most hogy eszembe jutott a Skinny Puppyról megkerestem és megnéztem megint. Asszem elég is lesz ennyi belõle a következõ 5 évre 😛

Érdekesség: The guy in this video is called Bob Flanagin 'The Supermasochist' He was born with cystic fibrosis and lived his life in constant pain. Inflicting pain on himself was a way of controlling and understanding it. He died in the early to mid nineties.

Kaszi46
gyáá, brutális! egy két horrorfilm elbújhat mellette.😛

*Posse*T.W.D*

cenobite
nyamiag
omg

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

xxdani
áhh tényleg, bocsesz😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

van youtube topic, ott kéne az ilyen kérdést elsütni! <#ravasz1>

xxdani
errõl a http://www.youtube.com/-ról nem lehet letölteni a videókat? nem tudjátok véletlen?

egy ritka elvont klip: Supercar - White Surf Style 5. PV
egy férfi és nõ harcáról szól, de nagyon fárasztó <#guluszem1>

Hello
Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az elõadója vagy a címe.
Carpark North - Human

a kipben gyerekek vannak egy iskolában és furcsa dolgok történnek, fogja az üvegét függõlegesen felfelé és jön belõle a víz, mérgében rácsap az asztalra és mögötte széttörnek az asztalok, a táblához hozzányomja a krétát és magától vonalak jelennek meg, fut a lány és egyszercsak repülni kezd, vagy az egymásnak ugrásos rész is jó, ahol a levegõrõl visszapattannak
a zene is tetszik nekem, van valami hangulata, mintha szállna az ember
egyébként a videót egy videóklipes oldal az év klipjének is választotta
a klip a hivatalos oldalról is elérhetõ

xxdani
Nagyon komoly linkeket találtok...egyszerüen brutálisan jók. Csak így tovább😊<#vigyor4>

Kaszi46
😄DDD hehehe nagyon komoly a mozgása!😛

*Posse*T.W.D*

Lightning Bolt - The Monster's Choice

egy nagyon komoly klip 😊 , egy "szörny" a fõszereplõ aki fut az utcán, elõszõr lassan, majd begyorsul, nagyon flash, csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejön <#hawaii><#eljen>
mov letöltés / youtube

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
<#puszis>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kaszi46
<#law>

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
jovan nem akartalak megsérteni -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kaszi46
kutyának meg tessék, amugy köci 'ismergyük szeressük'

*Posse*T.W.D*

OrioN the S

Kaszi46
Mi lenne ha arról szólna a topik amirõl kellene? Nem egymás zenei ízlését akarjuk megváltoztatni, kritizálni, megkérdõjelezni, hanem érdekes videóklipeket akrunk látni. Ha nem tetszik a klip zenéje beírod klip jó, de a zene nem az én stílusom, vagy nekem nem tetszik, aztán kalap kabát. Mellesleg a saját zenei érdeklõdési köröd is bõvülhet\ne. A belinkelt videókat meg szinte senki enm véleményezi, pedig az lenne a topik másik fõ célja.

ITT nagyszerüen el lehet vitatkozni a dologról akinek erre van igénye!

no mind1

itt egy finomság
Vitalic-Birds(eredeti cím Poney Pt.1, a klip miatt változtatat meg az alkotó birds-re)

*Posse*T.W.D*

"Van pár olyan nekem 😊"

Akkor mutass párat. 😉

OrioN the S
"és még adjunk hozzá egy kis dobot, gitárt, szintetizátort, éneket és ezt az egészet rockosítsuk meg és akkor tökéletes lenne."

Van pár olyan nekem 😊 Télleg nem egy nagy zene ,de több ágra osztható ez a stílus is és az õ ágában jo zenének minõsül 😊

Kaszi46
phíííí de elcsesztem😊

szal az elsõ kettõ javított linkje:

Funki Porcini-The great Drive by

Funki Porcini.What Are You Looking at

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
régen raktam, úgyhogy rakok egy két finomságot én is! Most Funki Porcini-ra esett a választásom. Belassulós ilektrik zene, ehhez mérten kell a klipeket is 'elfogadni'. Amúgy olvasoáshoz, lazítani nagyon jól tud jönni a zenéjük.(legalábbis nekem)😊
Elõre szólók, hogy kell hozzá egy hangulat, nyilván az ember felpörgött állapotában nem igen tudja végighalgatni, illetve végignézni!

Funki Porcini-The Great Drive by[/url](nagyon ász sztem, igazi eye candy)
Funki Porcini-What are You looking at[/url](ehez nem tudok mit írni, egyszerüen jó megnézni😊)
Funki Porcini-
Atomic Kitchen(nagyon nagy ötlet sztem, és szintén eye candy kategória)

mivel szertem ha teljes a kép, ezért berakoma tobbi klipet is tõlül, nekem annyira nem tetszenek de simán beférnek ide!
Funki porcini-
Back Home
Funki Porcini-The Big Sea
Funki Porcini-Ritmo di Jazz
Funki Porcini-Rockit Soul
Funki Porcini-Tokyosaka Train
egészségetekre<#wave>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
húú jó rég volt akkor már, így repül az idõ?😊

*Posse*T.W.D*

Tényleg eléggé lágy ez a szám, csak a videóklipp miatt raktam be, mert az elég elvont.
1995 után döntötték el, hogy nem lesznek olyan kemények. Ez a szám pedig 2001-es Belive In Nothing lemezükön van rajt. Volt egy olyan korszakuk, amikoris szidták õket, mert túlságosan lágy számaik voltak. Ez pedig a 1999-2001-es idõszak volt. Na ja, izlések és pofonok. 😛 Ugyanúgy hallgatok Slipknotot, vagy Marilyn Mansont is mint Paradise Lostot, ha már a keménységnél tartunk... Nekem meg az 1995 elõtti számaik nem tetszenek annyira.

Kaszi46
hmmm most csalódtam egy kicsit ez a mouth mintha nem is P.L. lenne😞) mikor lágyultak be így a fiúk? Nekem az Icon album van meg tõlük, már régóta nyúzom, de az évek alatt valahogy sohasemn jutottam a többi albumuk közelébe. ez a new wave hangzás meg..., ja igen ízlések és pofonok😛

*Posse*T.W.D*

Akkor legyen egy kis mûvészi, elvont videóklipp is. A kedvenc együttesem<#worship>:

Paradise Lost - Mouth

A kedvenc videóklippem tõlük<#ravasz1> (ez is mûvészi és elvont valamennyire...):
Paradise Lost - Erased

Kaszi46
Amúgy tényleg nem egy kiemelkedõ szám a d'n'b palettáján, mondom ezt annak fényében hogy szeretem az elektronikus zenét(is).

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Tudod, ízlések és pofonok, kinek pap kinek a papné, valakinek meg mindkettõ! Kár ebbe belemenni, hogy most ez csak alapzajnak jó vagy nem. van erre megfelelõ flame topic.
klipp amúgy begyövõs!😛

*Posse*T.W.D*

Tudod, nem szeretem az ilyen egyhangú, monoton egy dallamból álló tuk-tuk zenéket. Nincs benne semmi különlegesség, szinte elalszik az ember rajta. Háttérzenének oké lenne, és még adjunk hozzá egy kis dobot, gitárt, szintetizátort, éneket és ezt az egészet rockosítsuk meg és akkor tökéletes lenne.
Mondjuk így:
(A videóklipp nem mûvészi...bár a rajzolást lehet mûvészetnek nevezni.) A zenére koncentrálj. Ha már hasonló hangzású zenei dologról van szó...Persze ennél sokkal keményebb zenéket szoktam hallgatni, de csak példaként hoztam fel ezt a számot, mert pl. ez nagyon tetszik. Amúgy a Blair Witch 2 filmzenéje is egyben.
Godhead - The Reckoning

OrioN the S
:o sztem jo zene :c

A zene sz*r. A videóklipp viszont egész jó, hasonlít a rémálmaimhoz, csak abban én szoktam futni valaki elõl szûk, sötét utcákban.

Mars Volta-Televators
nyomasztó és mûvészi,a zene sem rossz!

OrioN the S
Stakka & Hochi - Mars Attacks (Stakka Remix)
ez is jopofa

OrioN the S
😊

Kaszi46
Bejövõs! Ilyen megközelítésbõl még nem láttam kábítószeres "élmények" bemutását.

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
SKC - Soul on fire ^^ faszántos kis dnb ¢.¢

GregSB
NIN - Hurt (Live)

Egy kicsit kakukktojás, mert nem klipp, hanem egy kb 10 éves koncertfelvétel.
Érdekessége hogy az egész színpadot egy nagy vászon tette ki, amire vetítettek a koncert alatt. Az utolsó 1 perc ami igazán érdekes, ilyen ütõs koncertzárást még nemigen láttam azóta se <#wow2>

GregSB
GregSB
Aha - Lifelines (Gyönyörû, érdemes jobb minõségben megnézni.)

Dévid forevör!!!<#vigyor><#taps><#vigyor3>