Művész-és Elvont videoklippek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõtte, ha iylen egyáltalán lehetséges, akkor még egy nála is durvább zenei világgal rendelkezõ arcal találkozhatunk. Õt Bong Ra- nak hívják. Elõszeretettel keveri a drill n base, breakcore elemeket súlyos metál dallamokkal😊 bong ra-live deciebel fest. Amugy alapban ezt a slayer számot amon tobin dolgozta fel álnéven.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
szerintem nagyon ötletes próbálkozás!
Ladytron-Everything you touch
Alah Alik Ya Sidi!
Ez is ilyen:
!!! 18+ !!!
Kb 5 éve láttam, most hogy eszembe jutott a Skinny Puppyról megkerestem és megnéztem megint. Asszem elég is lesz ennyi belõle a következõ 5 évre 😛
Érdekesség: The guy in this video is called Bob Flanagin 'The Supermasochist' He was born with cystic fibrosis and lived his life in constant pain. Inflicting pain on himself was a way of controlling and understanding it. He died in the early to mid nineties.
gamertag: kenobita
NAGYON ELVONT! 18+
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
egy férfi és nõ harcáról szól, de nagyon fárasztó <#guluszem1>#guluszem1>
Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az elõadója vagy a címe.
a kipben gyerekek vannak egy iskolában és furcsa dolgok történnek, fogja az üvegét függõlegesen felfelé és jön belõle a víz, mérgében rácsap az asztalra és mögötte széttörnek az asztalok, a táblához hozzányomja a krétát és magától vonalak jelennek meg, fut a lány és egyszercsak repülni kezd, vagy az egymásnak ugrásos rész is jó, ahol a levegõrõl visszapattannak
a zene is tetszik nekem, van valami hangulata, mintha szállna az ember
egyébként a videót egy videóklipes oldal az év klipjének is választotta
a klip a hivatalos oldalról is elérhetõ
egy nagyon komoly klip 😊 , egy "szörny" a fõszereplõ aki fut az utcán, elõszõr lassan, majd begyorsul, nagyon flash, csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejön <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
mov letöltés / youtube
mondanivaló 5ös.
*Posse*T.W.D*
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ITT nagyszerüen el lehet vitatkozni a dologról akinek erre van igénye!
no mind1
itt egy finomság
Vitalic-Birds(eredeti cím Poney Pt.1, a klip miatt változtatat meg az alkotó birds-re)
*Posse*T.W.D*
Akkor mutass párat. 😉
Van pár olyan nekem 😊 Télleg nem egy nagy zene ,de több ágra osztható ez a stílus is és az õ ágában jo zenének minõsül 😊
szal az elsõ kettõ javított linkje:
Funki Porcini-The great Drive by
Funki Porcini.What Are You Looking at
*Posse*T.W.D*
Elõre szólók, hogy kell hozzá egy hangulat, nyilván az ember felpörgött állapotában nem igen tudja végighalgatni, illetve végignézni!
Funki Porcini-
Funki Porcini-
Funki Porcini-
Atomic Kitchen(nagyon nagy ötlet sztem, és szintén eye candy kategória)
mivel szertem ha teljes a kép, ezért berakoma tobbi klipet is tõlül, nekem annyira nem tetszenek de simán beférnek ide!
Funki porcini-
Back Home
Funki Porcini-The Big Sea
Funki Porcini-Ritmo di Jazz
Funki Porcini-Rockit Soul
Funki Porcini-Tokyosaka Train
egészségetekre<#wave>#wave>
*Posse*T.W.D*
1995 után döntötték el, hogy nem lesznek olyan kemények. Ez a szám pedig 2001-es Belive In Nothing lemezükön van rajt. Volt egy olyan korszakuk, amikoris szidták õket, mert túlságosan lágy számaik voltak. Ez pedig a 1999-2001-es idõszak volt. Na ja, izlések és pofonok. 😛 Ugyanúgy hallgatok Slipknotot, vagy Marilyn Mansont is mint Paradise Lostot, ha már a keménységnél tartunk... Nekem meg az 1995 elõtti számaik nem tetszenek annyira.
*Posse*T.W.D*
Paradise Lost - Mouth
A kedvenc videóklippem tõlük<#ravasz1>#ravasz1> (ez is mûvészi és elvont valamennyire...):
Paradise Lost - Erased
*Posse*T.W.D*
klipp amúgy begyövõs!😛
*Posse*T.W.D*
Mondjuk így:
(A videóklipp nem mûvészi...bár a rajzolást lehet mûvészetnek nevezni.) A zenére koncentrálj. Ha már hasonló hangzású zenei dologról van szó...Persze ennél sokkal keményebb zenéket szoktam hallgatni, de csak példaként hoztam fel ezt a számot, mert pl. ez nagyon tetszik. Amúgy a Blair Witch 2 filmzenéje is egyben.
Godhead - The Reckoning
nyomasztó és mûvészi,a zene sem rossz!
ez is jopofa
Egy kicsit kakukktojás, mert nem klipp, hanem egy kb 10 éves koncertfelvétel.
Érdekessége hogy az egész színpadot egy nagy vászon tette ki, amire vetítettek a koncert alatt. Az utolsó 1 perc ami igazán érdekes, ilyen ütõs koncertzárást még nemigen láttam azóta se <#wow2>#wow2>
Ezek úgy tûnik szeretik Busht 😄