Meghalt Steve Irwin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez elég hülyén hangzik így, ennyi telik tõlem, de remélem érthetõ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Irwinrõl az a véleményem, hogy egy csodálatos ember volt, de egy kicsit õrült, aki teljes mértékben megbízott az állatokban. szerintem azt gondolta, hogy õt nem bánthatják ezek a veszélyes állatok, valamilyen módon érzik, hogy fölösleges õt megtámadni
sajnos ez a magas naivitás, szeretet és vakmerõség lett az õ veszte.. ez sajnos benne volt a pakliban
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azt hiszem mintha láttam volna már együtt szerepelni Steve-el, mintha barátok lettek volna.
Brady Barr-nak a filmjeit szoktam nézni, mindegyiket láttam, vicces egy fickó. Nagyon kedvelem. :)
Õ az:
nem tudom megnyitni :(
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Bredi Báár" is nagyon ismerõs, de most se arc se valódi név nem ugrik be<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
ugy gondoltam irok egy levelet a családnak részvét stb de nem tudom az email cimet amire irhatnák ha valaki tudja a cimet priviben küldje el nekem
thx
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
sry ,de nem jut eszembe a neve csak fonetikusan v.mi ·Bredi Báár" vagy vami iesmi neve volt. Na az se normális :) De ez a hír lehet õt is megrendítette :( Sõt sztem biztos..
spam. sry
R.I.P. :(
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
EZ A FORUM MAR CSAK AZ ANYAZASROL ES A KOTEKEDESROL SZOL, NEM MASROL.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
CSak az a rája. (gondolom az volt)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A rája csak természetes ösztöne szerint cselekedett...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ahogy mögé-fölé ért a rája felcsapott a farkával
30 cm tüske egyenesen a szívéba
a méreg már csak a ráadás volt
fasza
a vízben nem tudott elugrani
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Sztem valahol ez egy emlékezés rá.
Filmre vették Steve Irwin halálát
RTL Klub Híradó
2006-09-05 08:31:38
A népszerû zoológust egy tüskés rája támadta meg hétfõn, amikor új dokumentumfilmjét forgatta a Nagy Korallzátony nevû természetvédelmi területen. A Krokodilvadászként elhíresült tévés 44 éves volt.
A rendõrség bizonyítékként fogja felhasználni a felvételt, amelyet a dokumentumfilm producere sokkolónak nevezett. John Stainton szerint a filmen az látszik, hogy a rája a felette lebegõ Krokodilvadász mellébe szúrja a farkát, majd miután kihúzta, rögtön el is tûnik. A producer azt mondta, hogy Irwin azonnal meghalt.
A rendõrség még vizsgálja, pontosan mi okozta a 44 éves Krokodilvadász halálát. Belehalhatott a vérveszteségbe, de lehet, hogy szívroham vagy a rája mérge végzett vele.
A természetfilmes temetésérõl még nincsenek részletes információk. Csak annyit tudni, hogy állami szertartáson búcsúznak majd tõle, ha özvegye belegyezik ebbe.
Forrás: AFP, Független Hírügynökség
"
------------
Steve Nagyszerû Ember volt! Leginkább azt tiszteltem benne hogy tiszta szívébõl Hitt abban amit csinált, hitt benne hogy ezzel ráveszi a világot hogy a krokodilokat ne mészárolják hamlomra.
Egyszer egy mûsorában azt mondta hogy nem akarja úgy végezni hogy egy krokodil felfalja mert akkor azt mondanák az ellenei hogy "tudtuk hogy úgyis a krokodil fog gyõzni", és ezzel kárba menne a munkája. A sors fintora hogy végül is nem egy krokodil végzett vele. De úgy halt meg hogy azt csinálta amit szeretett.
"Halottakról jót vagy semmit!"
Emléked Örökké Élni fog a szívünkben Steve Irwin a Krokodilvadász.