239
:(
-
moralosan #159 Miért teszel minden mondat után kérdőjelet?
Szerintem nem szükséges?
Bár lehet nincs igazam?
Mégegyszer Peace Irwin-nek.
-
moralosan #158 "Megérdemelte a halált".
Gratulálok 5 éves barátom, máskor próbáld megválogatni a szavaidat mert nagy bajod lesz.
- hülye kis bunkó -
#157 rip, nem tudtam hogy így hívják. sry -
#156 olvass vissza-.- -
#155 ez kicsoda? -
#154 RIP
nagy ember volt,az a hihetetlen lelkesedés a filmjeiből örökké emlékezetes marad -
#153 nekem is -
_Vegeta_ #152 Majd o kergeti en csak nezem, eleg az nekem. :D
Fenebe meg mindig olyan "nyomott" hangulatom van. :( -
Loco #151 Mexikómabéka seggébe az ujjad -
BIZ0906 #150 Hát csak támadásnak vehette mert ha esetlag távolról nézte volna nem történt volna meg.
De azért kicsit őrült volt, de azért sajnálom -
#149 Steve Irwin Tribute -
#148 Most megy 1 rész az animal planeten. -
#147 áhh gyerekek ez igy remenytelen en önygyilkos leszek aszthiszem... -
#146 együtt kergethetitek a krokodilokat:)
-
_Vegeta_ #145 Remelem fentrol figyel minket es majd ha enis odakerulok dumalunk. :D -
#144 Én marhára sajnáltam Stewe-t,amikor néztem a fokuszt,és mondták,hogy meghalt!
:((((
Jó kis természetfilmjei voltak,és nem félt a krokodiloktol sem!
Mikor kigyókkal,és krokodilokkal foglalkozott életében pont egy rája öli meg?
-
#143 Na en kifogytam avideokbol, de asziszem az animal planeten ujrakezdik, de most mindenhol kaméleonokat latok... -
#142 irígylésre méltó volt az a "gyerekes" lelkesedés az állatvilág iránt :) -
#141 én is elkezdtem felkeresni néhány videót + cikket.. remélem a nationalgeographicon lesz valami megemlékezés, bár ez nem valószínű :( -
#140 Nekem is a szivem verzik, 2 napja kurva szar a hangulatom... es regi felvételeket nézek róla meg mindnet ami a neten van -
#139 amúgy Steve-nek nem volt olyan "küldetése" hogy bebizonyítsa azt, hogy a krokodilok nem gonoszak?
ez elég hülyén hangzik így, ennyi telik tőlem, de remélem érthető -
#138 én nagyon sokat néztem a műsorát a NatGeo-n, amit nagyon-nagyon szerettem. borzasztóan sajnálom, hogy elhunyt.. eddig ő az egyik (családon kívüli) személy, akinek a halálát nagyon a szívemen viselem..
Irwinről az a véleményem, hogy egy csodálatos ember volt, de egy kicsit őrült, aki teljes mértékben megbízott az állatokban. szerintem azt gondolta, hogy őt nem bánthatják ezek a veszélyes állatok, valamilyen módon érzik, hogy fölösleges őt megtámadni
sajnos ez a magas naivitás, szeretet és vakmerőség lett az ő veszte.. ez sajnos benne volt a pakliban
-
Loco #137 Én is a South Parkból ismertem meg, nem hittem el, hogy ilyen emberek léteznek. Darwin! Mea culpa, amiért először nem hittünk neked! -
Unreal1942 #136 Sajnálom ezt az örültet. :( Sajnos benne volt a foglalkozásában ez is. -
#135 tény...
-
#134 Pedig leírva mindkettő borzalmas. :O) -
#133 de sokal hamarab a szadra jon a xpr min a xpl:)
-
#132 Explorer. -
#131 Mézzétek meg EXPROLERREL!, több viedo is van egymas utan! ÉS aki egyetlen egy rosz szót szól is errol az emberről!!!A videok -
Hajnalcat #130 Hát én is remélem, nagyon bátor, az biztos. -
#129 voltak* sry -
#128 Tuti barátok voltam ,mert mind a kettő hüllőmániás. -
#127 Ezzzaaazzzz !! Ezegyállat! 7 méteres Anacondát egyedül akart elkapni D:::: Má a nyakára tekeredett amikor beleavatkoztak ,mert hát mégiscsak.Bolond a forma és naon bátor... remélem ő nem jut Steve sorsára :( -
#126 Tudtam hogy ismerem valahonnan:-)
Azt hiszem mintha láttam volna már együtt szerepelni Steve-el, mintha barátok lettek volna. -
Hajnalcat #125 Nyugodjon békében Steve! :(
Brady Barr-nak a filmjeit szoktam nézni, mindegyiket láttam, vicces egy fickó. Nagyon kedvelem. :)
Ő az:
-
#124 ezzen?
nem tudom megnyitni :( -
#123 Az Animal Planet-en van egy Jeff Corwin nevü ürge aki szintén jófej. És ős is csinált már ilyeneket.
"Bredi Báár" is nagyon ismerős, de most se arc se valódi név nem ugrik be -
#122 gondolom a weboldalukon lehet nekik üzenni -
#121 heloszok szomorú emberek
ugy gondoltam irok egy levelet a családnak részvét stb de nem tudom az email cimet amire irhatnák ha valaki tudja a cimet priviben küldje el nekem
thx -
#120 Nyugodjon békében!