Bully

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigvitte már valaki?Mennyi a játékidõ?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

pc killer
Megvan a chapter 5 és az uccsó városrész. Ja és hogyha vkit érdekel akkor a big game nevû küldi után van a chapter 5.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

nah megcsináéltam és stréber haj kelk meg a régi egyetemista ruci szal ez volt a probléma

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

pc killer
A ruha volt a baj?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

jah és kösz a küldi leírását😊

jah a boxos küldit én úgy vettem fel h. a vársoban bementerm a box klubba és megvertem a srácokat és enyém lett a víztoronylábánál a klub szal jeee😊

pc killer
Jah ez egy nem túl nehéz küldi.A szobában már nem emlékszem,hogy mit kéne csinálni de csak 2 lehetõség van:vagy vmi ruhát kell felvenni vagy a kémia cuccal kell szenvedni.Utána elmész az epülethez ami be van jelölve.Az épületben felmész a legfelsõ emeletre (talán bunyó is van közben) ott felveszed azt a nagy vizipisztolyféleséget amiben vmi méreg van és ezzel addig fújod a növényt amíg meg nem döglik. Utána már csak ki kell jutni az épületbõl (itt elég sok bunyó lesz) és kész. Ja és ha jól emlékszem akkor csak abban a felsõben lehet bemenni ebbe az épületbe amit a aquaberry (talán ez a neve)boltban kellett megvenni még a chapter 2-ben a boxos küldetésnél.És lehet,hogy a szobádban ezt kéne felvenni,de lehet,hogy ez egy hülyeség de azért kipróbálhatod.

jah a biosz tanárnak kell kinyírni 2 növényt de a szobámba visz az eggyik "x" a másik meg nem tom hová a sdzobámban pedig semmit nem tok csinálni az "x" helyén.

pc killer
Melyik az a weed killer? Mit kell benne csinálni? Most nem emlékszem arra a küldetésre de rémlik vmi.

ha nem csinálod nmeg a chapoter 3 ban akkor még megmarad a chapter 4-re
ahogy a weed killer is amit szintén nem tom h. hogy kell megcsinálni de az edna's date az már megvan naggyából

pc killer
Ez a küldi nem a chapter 3-ban volt? Amúgy én úgy csináltam,hogy már messzirõl lõttem a köcsögöket és így nem nagyon veszélyeztettewm ednat.

nah baszki már az edna's date-t csinálom mikor randizik a bányarém a kémia tanárral és véletlenül leszedtem a konyhjást csúzlival és failed bassszameg😊

pc killer
Ja és ha zavar a hangja akkor vegyél fel egy fejhallgatót vagy hangóítsd fel a(z) erõsítõt/TV-t. <#vigyor3><#idiota>

nálam is zizeg a fej de annyira nem zavar a san andreas után máér meg lett szokva<#mf2><#violent><#idiota><#ravasz1>

pc killer
Leszeded a ps2 burkolatát.Ezután leszeded az olvasó burkolatát is és ott van elõtted a fej amin van egy kis csavar.Ezt a csavart kell állítgatni és közben próbálgatni a lemezeket. (nem kell összerakni a gépet próba közben csak a dvd olvasófejét kell rátenni,de ezt se kell csavarozni mert ráhúzza egy mágnes) Amikor jó akkor összerakod a gépet. Ja és meg is lehet tisztítani a fejet.

Prypiat
<#szomoru1><#shakehead> Ugyanez van nálam is teljesen! Akkor már teljesen meghal és inkább kikapcsolom de kb fél óra pihenõ után megint tudok játszani kb 20-30 percet...

Üdv: Pripyat

Seth
Nekem abszolut semmi gondom sincs, olvas mindent gyönyörûen, csak szörnyû hallgatni,ahogy egyhuzamba mozog a fej. Feltételezem nem lenne belõle gond,elvégre így van megcsinálva nem egy game, csak mégis zavar.

Mellesleg hogy állítassz a fejen??

PSN ID.: Beegabor

Seth
hát freeroaming,amikor szabadon mászkálsz összvissza. Mint pl grand theft auto sorozat. Ugye nincs pályákra osztva, hanem folymatosan tölti be a terepet amerre mész.

pc killer
Nekm 5 éve van ps2-m és egy csomó cd-s játékkal kínoztam meg volt olyan is,hogy a san andreas egyhuzamban ment 10-15 órát(nem is egyszer) és még mindíg mûködik a gépem. Mondjuk igaz,hogy volt olyan,hogy megadta magát és nem indult el semmi.Szétszedtem és újra állítottam az olvasófejet és azóta is jó.(mondjuk elõször nagyon bexartam,de gondoltam ha úgyis xar és ezer éve lejárt a garija akkor miért ne próbáljam meg én megcsinálni mielõtt pénzt adok érte)

nálam is van ez a probléma!Sõt valamikor kiis irja hogy rakjam be a lemezt amikor persze bennevan.....
Prypiat
Ja,mi az a freeroaming játék? <#wow3><#lama>

Prypiat
Akkor nemcsak nekem van így. Ha nem is zizeg mint a barom akkor is kattog a fej kegyetlenül. <#falbav> Ezekszerínt nem írás/lemezhiba?

Seth
Na én pont emiatt nem merek vele játszani. Félek hogy szétcseszi a fejet. kb 20 percet nyomtam vele, ezidõalatt szinte egy pillanatra sem állt meg a fej, folymatosan olvas, meg dolgozik. Bár ez a freeroaming játékok többségénél így van

Prypiat
Szevasztok!

Én is nyomom mostmár igaz még csak a chapter II-nél járok de csak azért mert vagy sz@rul lett kiírva a játék vagy nemtudom de kb fél órát tudok játszani vele mert utánna már alig olvassa a lemezt a gép,zizeg,kattog... 😞 Egyébként nem rossz a játék de én hiányolom belölle,hogy az órákon nem lehet rombolni mint anno a School Daze-ben pl kiütni a padból az osztálytársat,firkálni a táblára,megfenyegetni a tanárt,összeverni az órán... Ez sajnos kimaradt belölle,de amúgy tetszik nagyon. Kár,hogy a halloweenos sz@roszacskós trükköt ismertem már. 😊

Én most tartok Chapter 4-nél.

Ajánlom mindenkinek, csinálja meg szépen türelmesen 100%-ra minden órát, így nem kell figyelni az idõt, plusz kapunk egy halom bónuszt 😊.

Igazából nem kapunk semmi izgit, ha minden órát végigjárunk.

Amúgy a játéknak szerintem hihetetlen állat atmoszférája van, és tetszik, hogy míg a GTA-kban egy motor hátsóülésérõl lövöldözzük az ellent egy smgvel, itt egy bmx hátsó részérõl lõjük az ellenséges bandát csúzlival 😊.
Jót tesz azért ez a Rockstarnak, hogy egy békésebb játékot is készít...

Mindenesetre aki elakadt valahol, kíváncsi egy küldetésre vagy nem tudja merre, annak ajánlom EZT az oldalt.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

na ja

pc killer
Hát elég bénán lett megcsinálva de ha a nerd köcsögjének elég egy ilyen kép is akkor jól van. <#ravasz1>

én spéci azt hidtem h. a csajzt kell úgy ahogy zuhanyzoikik de mostmár vágom😊

pc killer
<#ravasz1><#hehe><#nevetes2>

Checkerboy
Miért , mit akartál lefotózni? 😮

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

pc killer
A paparazziban a második kép is könnyû volt.Ez is elég hülyeség mert csak a zuhanyzóajtót kell lefényképezni és kész is a "good photo"

pc killer
Éééés sikerült.Az volt a baj,hogy lõttem az ablakokat is.Most megróbáltam úgy hogy nem lövöm és tényleg nem talaáltak el.Utána megpróbáltam megint úgy,hogy lövöm az ablakokat és így meg eltaláltak a köcsögök.

pc killer
Lehet,hogy a fotós küldi megvan nekem is de nem biztos. Legutóbb azt a küldetést csináltam amikor a rajztanárnak kellett összeszedni cuccokat és adott utána egy másik küldetést de nem tom,h mit.Lehet,hogy még ma este megnézem.

húúúú az gáz én ott csak az ajtót lõttem mertv nem nagyon találtak el petárdával😄
amúgy bent is csak a tartókat kell lelõna 6 tartót és leeseik a srác és küldi passed olva nah megyek én is még próbûálkozom a fotóssal

pc killer
Én most pont azon a buzi strongholdon szenvedek.Eddig háromszor próbáltam meg.Elõször túl késön kezdtem él és ez a hülye jimmy elaludt a küldetés közepén(nem tudom,hogy hogy lehet elaludni miközben petárdával dobálnak téged) 😊 Másodszrra azzal szenvedtem,hogy az ágyús gecit kilõjjem a helyérõl de amire rájöttem,hogy csak a piros villogót kellene kilõni addigra nem maradt semmi életerõm. Harmadszorra meg megcsináltam simán csak az ajtó kilövése közben nem vettem idõben észre,hogy az ablakokból dobálnak és kifeküdtem.Majd holnap próbálkozok még.

amúgy most adott egy olyan küldit h. egy csajról (the paparazzi a küldi neve) 3 lképet csinálljak de mikor zuhanyzik mindig észrevesz hogy kéne megcsinálni?

jaja azt

pc killer
az ágyús köcsög legyõzése alatt te a stronghold assault(vagy mi?) küldetést érted?

sztem nem sok mindenkit aértettél meg mert ha jól látom 3 an vagyunk aki ide visszatér😄 de nerkem sem volt vip-m egyik torrentre se és 60 al jött😊 www.torrentreactor.net innen viszoinylag gyorsan jön

nem off:de jó legyõztam a stréberek nyag emberét azt a vézna ágyús köcsögöt kira meccs volt meg a johnys bunyo...hát az kész mikot a mágnessel leszedi a cangáláról....

Csacsi
Maradt a torrent, csak én semmi "vip" torrentre nem vagyok regelve, és lassan jön. Mind1....végülis csak lecsordogál holnap estére, úgyis hétvégre kell majd.

Google-t használtam, azért nem ma kezdtem a warezt.

Az a baj a privát ftp-m behalt 😞

Na elég az offból. Bocsi, ha megsértettem vkit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nézd meg torrenten cvagy használd a google-t

Csacsi
Vki pls smsweb oldal? Privátban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

pc killer
Biciklit kell szerelni és így nyithatsz meg új BMX-eket.Elég egyszerû mert csak a bal analógot kell a megfelelõ irányba forgatni és a háromszög,O,X és négyzet gombokat kell nyomogatni.Ja és a shop órák a tragacs iskolabusz közelében vannak.A photography órán meg fényképezgetni kell megadott dolgokat pl. zászlók, diákok, csövesek,épületek (az ötödik még nem tudom,hogy mi lesz). Ja és nekem már +van a digitális fényképezõ 😊 (a negyedik photography után kapod meg)

nekem a rajz az meg még csak 1 et szúrtam el azonkívûl még nem voltam shoppon meg fotóson a többibõl meg jól állok
amúgy mesélnél egy kicsit errõl a shop-ról mert ez nagyon nem vágom h. mit takar....

pc killer
A photography-ból még az utolsó van hátra,az angolból 3, rajzból még 2 óra(a rajz nem nagyon megy)

pc killer
Azt még nem tudom mert még csak a shop,gym és chemistry órákat csináltam meg 100%-ra.

jeeeee és ha mondjuk minden tárgyból megcsinálom azt a bizonyos 5 órát akkor mi lesz?

pc killer
Szerencsére már nincs hó.

mi? chapter 4 ben nincs még meg az utsó városrész?? na nee pedig arrra pályázok és ugye a ch.4 ben már nincs hóü?? (csak mert kissé utálastos volt hóban deszkázni)

pc killer
Megvan a chapter 4 de tuti,hogy lesz még chapter 5 is mert az utolsó városrészt még nem adta meg.