Bully

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah de én úgy emléxxem h. felfelé ment nekem

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Checkerboy
Boccsss majd legközelebb spoilerbe írom 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Seth
lefelé?? <#wilting>, azt hittem majd felfelé megy, má nem is érdekel..<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Checkerboy
Vége van a creditsnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6. chapter neve endless summer 😉 Nemtom miért spoilerbe de azért biztonság kedvéért 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Szóval mostmár nekem is MUSZÁJ volt végigvinni a játékot😉
Ebben a pillanatban megy a credits szöveg lefelé 😊

már sikerült fel kellet menni a lépcsõn és azon a szinten is van egy fiú WC
<#ravasz1><#ravasz1> azért köszi<#eljen><#eljen>
Télleg van fiú WC is bemegyek ,ott áll 2 fehérruhás gyerek megverem õket, bemegy Algie, és egy fél perc múlva kijön és azt mondja hogy "levan zárva"!
<#csodalk><#csodalk><#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#help><#help>
akkor figyelmesebben átvizsgálom a terepet... <#email>
Checkerboy
Pedig biztos , h fiú WC az van...Rég volt már az a küldi...

<#shakehead> nincs fiú WC különben a csillag oda mutat a lány WC-be <#violent><#violent><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#help><#help>
Checkerboy
Gondolom a fiú vécébe kell menni vele.Asszem ottvan mellette de lehet , h tévedek.
Remélem müxik ez a spoilerbigyó😊A vécében lesz majd egy olyan poén , h amikor bemegy a gyerek a "kabinba" akkor 2 csaj kifut a másik klotyóból és röhögnek lol😄.Vajon mit láttak?

Ennyire kihalt ez a fórum, vagy senki nem tudja a megoldást? <#help><#help><#integet2>
Biztos fog adni valamit, én pl. mindig futva közlekedem ha gyalog vagyok, és egyszercsak kiírja, hogy felnyitottam egy futógatyát 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Heló! Én most kezdtem a játékot, és a "Save Algie" küldinél megakadtam...
Azt csinálom hogy miután elvállaltam a küldetést! Megyek az iskola felé, jön 3 fehérruhás gyerek azokat szétverem, bemegyek az iskolába, látom ott a csillag a WC-nél bemegyek (trespassing nem érdekel) és Algie azt mondja hogy "Oh nem az lányoknak van" És nem tudok vele mit csinálni hogy bemenyyen! Mit csináljak?
Seth
Még annyira nem merültem bele a játékba, chapter 2-nél vagyok, a gyûjthetõ cuccokért (gumi,kártya) kapok majdan vmi jutalmat vagy csakúgy 100%-ért kell õket szedegetnem??

😄

muszáJ 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jah értem

pc killer
Hát ja.Mostmár nekem is muszály volt végigvinni a játékot.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

látom már te is voltál ott😄

pc killer
"a végén nem lövöm le h. hova fogtok leesni mind2-en😊 "

egészen véletlenül az igazgatói irodába 😊

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

BOCCS legközelebb spoilere lesz

Seth
tényleg abba kellett volna, de mentségére legyen mondva a hülye is észreveszi az elsõ órában hogy az a kis köcsög lesz a hunyó

Checkerboy
Nem lehetsz igaz -.- NEM LEHETNE EZT SPOILERBE????Öcsém nálam most teljesen lelõtted a poént.Ilyenekért büntiket osztanék :/

jah azután asszem még 3-vagy 4 küldi van hátra legalább is nekem annyi volt ha nem hagytál ki még néhányat amúgy a suli teterjén állati király azzal a köcsöggel bunyózni és a végén nem lövöm le h. hova fogtok leesni mind2-en😊

pc killer
Jah és még a küldetés neve?

pc killer
A klotyós küldi után még mennyi küldi van kb?A cheating time-ot én már rég megcsináltam még a klotyós elõtt.Amúgy gratula <#taps><#worship>

nah végigtoltam a chapter 5 a sztori véger és a complet mayhem az utolsó küldi amiben leverjük Garry-t és zoey lesmárolja a végén lemennek a névsorok a nagy Rockstar Vancuverrel kezdve és van még egy 6.chapter ebben pedig a mellék küldiket lehet folytatni meg az angol tanár ad még sárga csillagos küldit "cheating time" de mivel már lement a névsor meg minden megvolt sztem ez annyira már inkább csak a ne unatkozzatok gyerekek stílusú küldik közé tartoizik pc killernek köszönöm a segítséget mikor elakadtam a játék nem túl nehéz mondhatni h. állati könnyû Garry-t legyõzni kb olyan nehéz volt mint mondjuk 2 sima emberkét annak ellenére h. õ volt a fõ fõp hunyó az egész game-ban de mind1.Irdatlan király 9 napot töltöttem ezzel a játékkal nem kjizárt h. még1szerr kitolom jó játék volt köszi h. itt voltatok köszi Rockstar.

Seth
Én is most azt szedem.Állítólag szupi lett a ps2-es változat is, teljesen más felépítésû mint a "nagyok", de jól sikerült

pc killer
Én meg az új splinter cellt.

de ma már nem hinném h. játszok vele várom az nfs carbon-t

jah ott majd 2 fotót kell csinálni és pont azután vok

pc killer
Most csináltam meg a klotyós küldit.Nagyon komoly volt amikor az a hülye mr. burton szarosan kikászálódott a klotyóból 😊
Ja és most az azt követõ küldi jön majd.(vmi vandalism akármi most nem jut az eszembe)

amúgy meik küldinál jársz? sztem márt a chapter 5 a vége bár nem biztos de a pete nagyon dumált a Garry-vel való találkozásról sztem majd õ lesz a végén a nagy gonosz😄 azé nem volt szép tõle amit a chapter 1 elején tett velünk mondjuk azóta csak ez egyik küldi elõvideójában láttuk😊

pc killer
Nekem még nem volt ilyen küldi pedig már a chapter 5-ben vagyok.Mondjuk az is lehet,hogy a chapter 4 végén volt és még nem csináltam meg.

amikor a tesitanár a klotyóval lerepül a hegyoldalon😊boccs remélem nem lõttem le semmit

pc killer
Milyen wc-s? Hirtelen nem jut az eszembe a chapter 4-ben wc-s küldi.

de jó müxxik😄 ok akkor majd a poén lelõvõseket ilysenbe írom

fúú az jó küldi az a wc-s?😊
nah végre taláén ha ez jó akkor tudok spoilkerbe írni

Checkerboy
Szerintem egy pár dolgot lehetne spoilerbe rakni :/ Azért nem kell mindent elárulni 😄 egyébként nekem is megvan csak most 2 napon át játszottam.Chapter IVben vagyok és most volt az a küldim , h Revenge on Burton vagy valami ilyesmi 😊 A 4. angolórára szavakat tudja valaki???GameCONos szavak ismétlõdnek néhányszor xD és nem elég , h átmenyjek a vizsgán.

nem ha pl nem nerdnek csinálsz küldiket akkor megoldható de as vége fele mindenbki utálniu fog miután lefesettted graffitivel a városházára a suli nevét és utána mindenkinél újra be kell vágódni amúgy ha jobban belegondolok az elején mindenképp velük kell spannolnod

Skynet
Valahogy megoldható ebben a cuccban hogy ne a tramplikkal,monitorarcú gyökerekkel és a csokizabálókkal legyek jópofi?😊
Vagy mindenképpen a sztori szerint õk a spanok....
ennyire fontos neked ez a 2 küldi?😊

Sziasztok!! A Keep-ups és a penalty shot mellékküldetést mikor lehet megcsinálni? Mert én már a chapter 2-ben vagyok és úgy tudom hogy a chapter 1-ben van
hát kicsit pihenek aztán majd megnézem h. vajon télleg a vége fele vagyok e már

nah sztem a chapter 5 már a vége léehet mivel Pete (Garry volt csicskája) nbagyon arról árulkodik h. ideje lenne már leszámolni a kis opatkánnyal(Garryvel)

télleg van aki már végigvitte? hba igen alkkor hány chapteres?

nah ezt így jól megaszondtuk jee nah jó semnmi mozgás itt a fórumban aka megyek jáccom tovább😄 még meg nem unom

amÍg 😊

Amúgy igazad van, ez is egy jó R* játék, tehát addig játszod míg meg nem unod 😊.

játékidõ? addig amég m,eg nem unod.De kb fele a san andreasnak