394
Bully, Bullworth Academy
 • sambauer
  #394
  nálam élvezhetetlen, nagyon hozzászoktam a stabil fpshez
 • Apus
  #393
  én is feltelepítettem, patch neki és semmi probléma. Act5-ben vagyok nem fagyott, nem lassult be.
 • sambauer
  #392
  gyerekek megszereztem xboxra a játékot, ez most komoly ? A grafika elég szomorú és ennek tetejébe kapok maximum 20 fps-t, néhány gyerek egy helyben forog és az intronál a menü zene is beragadt :S Pedig fel is telepítettem vinyóra, patch is le van töltve, mégis semmi változás..
 • Display
  #391
  www.bullymissions.com

  Ezen az oldalon az összes küldetés megtalálható, youtube videóval illusztrálva. Úgy tűnik csak az alap PS2-es mission-ök vannak fent, azonban a Scholarship Edition plusz küldetései is fellelhetőek.
 • lefty88
  #390
  Hello
  Én ps2-őm nyomom a Bulyt és a kérdésem az lenne hogy nincs-e valakinek végigjátszása hozzá? A küldetések 50%után néha bonyolultak mert sajna nemtudok angolul! Pl. van amikor az egyik tanárnak akit a gyogyóból kikellett hozni annak később kell 3képet készíteni! Az első a tetőről megvan a másodikat az uszodába kéne de nemtudom hogy mert nem fogadja el sehogy:(
  Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
 • Neogan
  #389
  Kösz!
 • Jissi
  #388
  Chemistry-English-Art-Gym-Biology-Music-Shop-Photography-Geography-Math
 • Neogan
  #387
  Cső!
  Van rá valami mód hogy megjósoljam melyik óra lesz a következő? Vagy véletlenszerűen generálódnak?
 • Display
  #386
  Download 1.03 patch from Live --> azóta minden ok-s:)
 • Display
  #385
  Biztosan az Xbox verziót fogják port-olni. Remélhetőleg hibák nélkül, mert a box-os változat a Live-ról letölthető patch nélkül nem az igazi -> Tegnap kétszer fagyizott alapjáraton, egy új boxon.
 • Seth
  #384
  Ha ez igaz és kitudódik,akkor nem kell rá sokat várni, hogy a pc topikban is legyen egy :D
  Mellesleg én örülök neki, ps2-n játszottam, de szívesen megnézném nagyobb felbontásban és lényegesen jobb framerate-tel, főleg ha a xbox360 verziót ültetik át.
 • Fido4life
  #383
  még mindig jobb mintha rögtön egy topikot nyitott volna
 • Papesz
  #382
  Izé...
  Ez minket miért érdekel?
 • Display
  #381
  www.gamepod.hu

  "Hamarosan PC-re is megérkezhet a Bully: Scholarship Edition, az IGN Games Convention-re kirendelt kommandójának jelentése szerint.

  Az IGN-es arcok ugyanis egy német posztert szúrtak ki a Rockstar standján, mely arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy készülőben van a játék pécés kiadása.

  Egy Rockstar alkalmazott kérésükre meg is erősítette az információt, hozzátéve, hogy már idén októberben esedékes lehet a megjelenés. Ha valóban így van, akkor az a napokban hivatalos bejelentés fomájában is megerősítést nyerhet."

  Wicked!
 • szabolcs94
  #380
  HELO SZIASZTOK JÁTÉKBA KODOT CSAK AKKOR LEHET BEIRNI HA VAN KÉT KONROLLER
 • Display
  #379
  Bully Scholarship Edition


  AFTER HOURS 20
  Tölts el 5 órát takarodó után az utcán. (Miután becsöngettek az esti villanyoltásra te alvás helyett válaszd a csavargást. Ezt az időt sok hasznos dologgal eltöltheted mint pl. mellékküldetések vagy az eldugott cuccok keresgélésével.)
  GREEN THUMBS UP 20
  Szedj össze 50 virágot. (Ajánlom a játék elején az 1-2. chaptert, mert ott még nyár van és könnyű összeszedni. Tépjél le tíz virágot pl. a lányok szálláshelye elöl, utána udvarolj egy kicsit és add át nekik ezt ismételd míg meg nem lesz az ötven.)
  CASANOVA 20
  Csókolózz 25 lánnyal. (Ahhoz, hogy a lányokkal csókolózni tudjál, előbb udvarolni kell nekik és mindenféle ajándékokkal halmozd el őket. A vékony csajsziknak virágot adj a duciknak vegyél édességet a boltban.)
  EGGSELLENT! 20
  Dobj meg 25 autót tojással. (Ezt az achit úgy tudod a legkönnyebben kinyitni ha bemész a városba egy bolt közelébe. Dobd el a nálad lévő tojásokat és ha elfogy vegyél a boltból utánpótlást.)
  KICKIN’ THE BALLS 20
  Rúgjál bele 100-szor egy focilabdába. (Ajánlom a szálláshelyed előtti kis teret, itt két labda is található. Próbáld úgy a falhoz rúgni a labdát, hogy feléd pattanjon vissza így hamar meglesz a száz.)
  WATCH YOUR STEP 20
  Dobjál 25 alkalommal üveggolyót az emberek lába alá. (Menj be a suliba dobj el 2-3. csomag golyót a kijárati ajtó-hoz és csinálj tűzriadót. Jó móka lesz ha elfogy akkor pótold a hálószobádból.)
  DUAL NEBULA 20
  Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez az achi-hoz ajánlom a vidámparkba lévő szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
  DOWN FOR THE COUNT 20
  Győzzél le 200. ellenfelet. (A sztori végigjátszása alatt könnyedén le tudsz verni 200. ellenfelet. Ha viszont előbb meg akarod szerezni akkor ne fogd vissza magad, csak vigyázz a tanárbácsik, meg a rendőrök el ne kapjanak.)
  SODA ‘LICIOUS 20
  Vegyél 100. szódát az automatából. (Nem lesz nehéz dolgod csupán annyi, hogy különböző helyeken elhelyezett szódagépekből vásároljál 100. alkalommal. Ha esetleg az életed nem teljes azt is visszatölti.)
  SPEED FREAK 20
  Teljesítsd a Gokart versenyek felét. (Nyerd meg az első városban, és a vidámparkban lévő gokartversenyeket. Nem lesz nehéz dolgod itt még a versenyek is rövidek csak légy első.)
  HELPING HAND 20
  Teljesíts 10 mellékküldetést. (Ezeket a küldetéseket kék színnel jelöli a térkép. A feladatokat a kollégium társaidtól, és a városban lévő emberektől kapjuk más-más helyszínen és időpontban.)
  LITTLE ANGEL 20
  Teljesíts 20 melléküldetést. (Ehhez az achievement megnyitásához nem kell mást tenned mint folytatnod a mellékküldetések teljesítését. Járkálj a városba, suliba különböző időpontokba és megtalálod a küldetéseket.)
  KEENER 20
  Teljesíts három tanórát sikeresen. (Ehhez az achievements-hez a cikk alján találod a segítséget.)
  TEACHER’S PET 20
  Teljesíts hat tanórát sikeresen. (Itt ugyanaz a feladat mint az előző achi-nál csak hat órát kell teljesítened.)
  IT’S ALL IN THE WRISTS 20
  Teljesítsd mind a négy carneváli minijátékot egyszer. (Ezek a játékok a vidámparkban találhatók. célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és az érőpróba a kalapáccsal. Nem kell nyerni csak játszd végig.)
  THE CHAMPION 20
  Teljesítsd az összes kerékpáros versenyt. (Nem lesz más feladatod csak annyi, hogy megkeresed a versenyeket és megnyered mindegyiket. Ajánlatos gyors biciklivel odamenni mert ha gyalog mész akkor alap bringával indulsz.)
  POLE POSITION 20
  Teljesítsd az összes Gokart versenyt. (Ez az Achievements hasonlít a biciklishez csak itt nincs gyorsabb gokart annyi a trükkje, hogy a kanyarokat jó íven kell venni és a kéziféket használni kell.)
  GREEN THUMB 20
  Teljesítsd az összes fűnyírós mellékküldetést. (Nem kell mást tenned csak megkeresni a küldetéseket, és teljesíteni a kiszabott százalékot. Ha 100%-ra teljesíted plusz pénzt is bezsebelhetsz.)
  BLACK & WHITE & READ ALL OVER 20
  Teljesítsd az összes újságkihordós küldetést. (Ne törődj a kutyákkal és a téged üldöző néppel, csak koncentrálj a postaládákra. Célozd be mindig előre a következő postaládát és így megállás nélkül haladhatsz.)
  FRESHMAN 20
  Teljesítsd az első fejezetet a játékban. (A fejezeteket úgy tudod továbbvinni, hogy a játékban a főküldetéseket csinálod. Ezeket a küldetéseket sárga, illetve piros csillaggal jelöli a térkép.)
  SOPHOMORE 20
  Teljesítsd a második fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
  JUNIOR 20
  Teljesítsd a harmadik fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
  SENIOR 20
  Teljesítsd a negyedik fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
  SKATE PRO 25
  Utazz 50.000. métert a gördeszkáddal. (Ha lusta vagy hajtani a deszkádat 50.000 méteren keresztül akkor menj be a városba fogj megy egy autót és húzasd magad vele.)
  SMART MOUTH 25
  Mondj száz gúnyos megjegyzést. (Ezt az achievements-et igazán könnyű kinyitni. Nincs más dolgod, csak 100. alkalommal kell kigúnyolni valakit.)
  SMELL YA LATER 25
  Dobj meg ötven embert bűzbombával. (Csak dobj meg 50 embert a bűzbombával. Ha elfogyna akkor keverj újat a hálószobádba és már fojtathatod is a mókát.)
  SKIDMARK 25
  Húzzál 50 alsógatyát a srácok fejére. (Ez is egy igen mókás achievements. Annyi a feladatod, hogy odalopozól mögéjük és az alsónacit a fejükre húzod.)
  GLASS DISMISSED 25
  Törj össze 300. üveget a vidámparki lövöldébe. (Ez egy kicsit hosszadalmas lesz de ha csak az üvegekre koncentrálsz minden menet alatt, akkor egész hamar összejön a 300. üveg.)
  MOMMA’S BOY 25
  Teljesíts 30. mellékküldetést. (Ehhez az achievements megnyitásához nem kell mást tenned mint folytatnod a mellékküldetések teljesítését. Járkálj a városba, suliba különböző időpontokba és megtalálod a küldetéseket.)
  MARATHON 25
  Tegyél meg 100.000 métert gyalogszerrel. (Mire befejezed a játékot könnyedén összejön ez a kis könnyed séta.)
  THE WHEEL DEAL 25
  Kapd fel egykerékre 200. alkalommal a bicajod. (Annyi az egész, hogy egy pillanatra felkapod a bicajod első kerekét és vissza. Ezt ismételgesd míg össze nem jön a 200 alkalom.)
  SHARP DRESSED MAN 25
  Gyűjtsél be 250. ruhadarabot. (Vedd meg a boltokból a ruhákat, törd fel a suliba a szekrényeket és könnyedén meglesz. Ha elfogyna a pénzed csinálj meg pár mellékküldetést.)
  TOUR DE BULLWORTH 25
  Utazz 100 km. kerékpárral. (Mire befejezed összes biciklis versenyed már nem fog sok hiányozni a 100 kilóméterhez. A maradékot már gyerekjáték lesz teljesítened.)
  BOY GENIUS 30
  Teljesíts kilenc tanórát sikeresen. (Ehhez az achievements-hez a cikk alján találod a segítséget.)
  GRADUATE 40
  Teljesítsd az ötödik fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
  MISSION ACCOMPLISHED 75
  Teljesítsd az összes aktív küldetést. (Arra az egyre kell odafigyelni, hogy vannak olyan küldetések amik csak éjszaka aktívak, és nappal nem láthatóak.)
  PERFECTIONIST 125
  Teljesítsd a játékot 100%-ra. (Ennek az ecsinek a kinyitásához a részletes leírást a cikk legvégén olvashatod el.)
  OVER THE RAINBOW 20
  Érd el, hogy 20. fiú csókolózzon veled. (Pffujj! Ez igazán nem gusztusos achievements. A lényeg, hogy 20 alkalommal csókolózz férfiúval. Lehet egy srácot is 20 alkalommal egymás után, általában fehér pólós fiúk hajlanak rá.)

  Bully: Scholarship Edition segítség az órákhoz

  Angol 1:
  A betük: L M W O L E
  A szavak: MEW, OWL, WOE, LOW, MOW, OWE, ELM, WELL, MOLE, MEOW, MOLL, MEWL, MELLOW
  Angol 2:
  A betük: H S G F T I
  A szavak: FIG, FIT, SIT, HIS, HIT, IFS, ITS, FIGS, FITS, FISH, FIST, SIGH, SIFT, HITS, GIFT, GIST, THIS, FIGHT, GIFTS, SHIFT, SIGHT, FIGHTS
  Angol 3:
  A betük: E M I S S L
  A szavak: ELM, LEI, LIE, MIL, ELMS, MISS, MISE, MESS, MILE, ISLE, SEMI, SLIM, LIME, LESS, LEIS, LIES, MILES, ISLES, SLIMS, SMILE, SLIME, LIMES, SEISM, SMILES, SLIMES
  Angol 4:
  A betük: R A N Y C O
  A szavak: RAN, RAY, ANY, ARC, NAY, NOR, CON, CAN, CAR, CAY, COY, CRY, OAR, YON, RYA, CYAN, CORN, CRAN, YARN, RACY, ROAN, NARY, NARC, CONY, CORNY, RAYON, CARNY, CRONY, ACORN, CRAYON
  Angol 5:
  A betük: G A E D R G
  A szavak: AGE, RED, ARE, RAG, EAR, ERG, ERA, DAG, GAD, GAG, GAR, RAD, EGG, AGED, DARE, DREG, DRAG, GAGE, GRAD, RAGE, DEAR, READ, EGAD, GEAR, RAGED, GRADE, AGGER, GAGER, DAGGER, RAGGED
  Technika 1:
  Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj A, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált.
  Technika 2:
  Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, X, A, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált
  Technika 3:
  Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, A,
  Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, X, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált
  Technika 4:
  Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált, A,
  Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, X, B,
  Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált.
  Technika 5:
  B, Y, Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, A, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált, X, B, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált.
  Matek 1:
  3 + 4 = 7
  50 = 4 + 45
  6 x 6 = 36
  Mennyi háromszöget látsz? 2
  Legkisebb? légy
  12 = 20 - 8
  legnagyobb? Szaturnusz
  legalacsonyabb? 203
  8 + 3 = 11
  1/2 = 0.5
  leglassabb? majom
  120 = 3 x 40
  7 - 5 = 2
  leggyorsabb? Szemétszállító autó
  99 = 11 x 9
  12 + ? = 21 : 9
  35 = 7 x 5
  leggyorsabb? Rakéta
  hány négyzetet látsz ? 5
  0.5 x 34 = 17
  15 - 6 = 9
  leggyorsabb? Verseny autó
  0.5 = 1/2
  legmagasabb? Piramis
  Legmagasabb? 79
  7 + 3 = 10
  24 = 12 x 2
  Matek 2:
  Legkisebb? Görögdinnye
  Leggyorsabb? Majom
  Mennyi háromszöget látsz? 3
  1500 = 30 x 50
  18 - ? = 5 Válasz: 13
  Legmagasabb? Eiffel Torony
  100 = 25 x 4
  2 = 9 – 7
  Legnagyobb? Cathedrális
  Legmagasabb? 771
  Legrövidebb? Madárház
  Leglassabb? Teknős
  1 = 0.25
  8 + 2 = 10
  Mennyi háromszöget látsz? 2
  144 = 12 x 12
  Legrövidebb? Madárház
  55 = 1 x 55
  13 - ? = 5 Válasz: 8
  Mennyi háromszöget látsz? 6
  leggyorsabb? Repülőgép
  0.75 = 3
  15 = 3 x 5
  Legalacsonyabb? 677
  Legnagyobb? Szemétszállító autó
  Matek 3:
  1kg = 1000g
  36 = 6 x 6
  Legnagyobb? Cathedrális
  0.5 = 1
  360 = 180 x 2
  legkisebb? Pizza
  leglassabb? Csiga
  16 + 10 = 26
  2 + 9 = 11
  400 = 20 x 20
  Legkisebb? Csiga
  Legnagyobb? Szaturnusz
  10 – 10 + 7 = 7
  Legalacsonyabb? 2234
  6 + 5 = 11
  Mennyi háromszöget látsz? 7
  6/18 = 1/3
  1g = 0.00kg
  17 – 11 = 6
  2 + 7 + 2 = 11
  Legkisebb? Bálna
  Legnagyobb? Bálna
  190 - ? = 30 Válasz: 160
  Mennyi négyzetet látsz ? 7
  13 + 8 + 2 = 23
  Matek 4:
  Leggyorsabb? Repülőgép
  Legalacsonyabb? 0.09
  Menyi háromszöget látsz? 7
  49 = 57 – 8
  0.625kg = 625g
  Mennyi kört látsz ? 8
  0 = 0 x 125
  Legnagyobb?Felhőkarcoló
  6 + 8 + ? = 2 Válasz: 23
  Leggyorsabb? Rakéta
  Legrövidebb? Madárház
  15 - ? = 6 Válasz: 9
  Mennyi háromszöget látsz? 3
  Leglassabb? Teknős
  Mennyi négyzetet látsz? 7
  3000 = 50 x 60
  1 + 4 – 2 = 3
  Legkisebb? Kulcs
  17 + 8 = 25
  1200 = 20 x 60
  48500g = 48.5kg
  Matek 5:
  13 + 8 + 2 = 23
  Legalacsonyabb? 2234
  Legrövidebb? Kutyaház
  2 = 9 – 7
  689g = .689kg
  Körök? 8
  ? + 6 – 3 + 11 Válasz: 8
  Leggyorsabb? Repülőgép
  Mennyi háromszöget látsz? 4
  Legmagasabb? 33.8
  255 = 5 x 51
  0.75 = 3
  Legnagyobb? Híd
  Leggyorsabb? Repülőgép
  1.25 = 5/4
  Leglassabb? Piramis
  12 + 6 – 11 Válasz: 7
  3.14 = 31.4 x .01
  Mennyi háromszöget látsz? 7
  7 + ? + 3 = 17 Válasz: 7
  Leggyorsabb? Rakéta
  Legrövidebb? Sírkő
  Legnagyobb? Cathedrális
  1/8 = 0.125

  100% teljesítéséhez szükséges dolgok a játékban!

  * Gyűjts össze 330 ruhadarabot a játékban. Ehhez meg kell vásárolnod az összes boltban a ruhákat.
  * Teljesítsd mind az 5 újságkihordós küldetést. 7/10/14/20 és 24 újság kihordása.
  * Teljesítsd mind a négy vidámparki játékot egyszer. Célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és a kalapácsos erőpróbát.
  * Teljesítsd a focipályán lévő dekázóversenyt, és a korárpályán a büntetőrúgást.
  * Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez a feladathoz ajánlom a vidámparkba lévő szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
  * Törd össze az összes Halloween tököt a suli pincéjében.
  * Törd szét az összes sírkövet Halloween ünnepség alatt. Ha itt elmulasztottad akkor legközelebb a Blue Skies városrészben lesz lehetőséget a raktárban teljesíteni.
  * Teljesítsd a kiszabott távokat: Gyalog, biciklivel, és gördeszkával.
  * Vásárolj 100 szódát Ha megvan innentől kezdve ingyen lesz a gépbe az ital.
  * Teljesítsd mind az 5 Gokart sorozatot.
  * Győzd le a titkos Kalózt. Ez a feladat a Halloween küldetés után lesz aktív, a leghátsó kis szigeten található és be kell öltöznöd a csontváz ruhádba.
  * Teljesítsd mind a 14. biciklis versenyt.
  * Teljesítsd mind a 6 fűnyírós küldetést.
  * Teljesítsd az összes tanórát mind az 5 szinten. Angol, matek, ének, biológia, rajz, fotózás, kémia, testnevelés, földrajz és technika.
  * Gyűjtsd össze az mindegyik gumiszalagot, G&G kártyát, és törd szét az összes Kertitörpét, mindegyik helyszínen a játékban. Ezeket úgy tudod a legkönnyebben begyűjteni ha befejezed a földrajz óráidat, mert onnantól kezdve a térkép jelezni fogja hol vannak elrejtve.
  * Igyál meg 500. szódát. A 100 szóda után ingyen lesz elérhető az összes automatában.
  * Készítsd el az évkönyvet. Fotózd le az összes évfolyamtársadat.
  * Csinálj 20 tűzriadót.


  my360
 • Display
  #378
  Lesz még újabb patch a Bully-hoz? Nem találtam sehol semmilyen info-t erről Ezek a framerate dolgok kicsit bosszantóak.
 • Örm
  #377
  Kösz!
 • Seth
  #376
  Dozo
 • Örm
  #375
  Hello!
  Az első angolórás feladatban tudnátok segíteni, mert 60%-nál nem tudok többet elérni és az nem elég. Ezekből a betűkből kéne angol szavakat alkotni MELLOW. Kösz a segítséget!
 • Jissi
  #374
  A legbiztosabb, ha leírod milyen sorrendben jönnek az egyes feladatok, és a forgatást már akkor elkezded, amikor még ki sem rakta a képernyőre.
 • DanielT
  #373
  A titka, hogy NAGYON gyorsan el kell kezdeni a forgatást, különben nem fogadja el.
 • Display
  #372
  Multiplayer mód valójában annyi hogy a story módban fellelhető minijátékok egy részét együtt is lehet tolni, mást azonban nem. (Jimmy/Gary) Not too much.
 • Display
  #371
  A bal stick-et forgasd a megfelelő irányba és sebességgel (lightosan), aztán folyamatosan nyomkodni kell az A buttont ha jól emléxem.
 • barca15
  #370
  hali! a "shop" 1. óráján amikor egy bringát kell megszerelni hogyan kell megcsinálni? azt írja a bal sticket forgasam jobbra asszem, ahogy elkezdem egyből jön hogy elcsesztem. vki vmi ötlet segítség?
 • Display
  #369
  Ma leszedtem a patch-et a játékhoz (v.1.03), amint beraktam a cd-t lelépett a Live-ról, szóval úgytűnik anélkül is lejön mint egy Dashboard update. A változásokkal kapcsolatban: A legfőbb problémák valamennyire megoldódtak. Framerate bugok: bizonyos helyeken (Academy főtér és a város) még előfordulnak apró belassulások. Audio problémák: egyáltalán nem voltak. Fagyás: nem volt.
  Összességében jobb lett a játék, de véleményem szerint nem ártana még egy patch a későbbiekben. Külföldi fórumokon és oldalakon rengeteg olyan jellegű hozzászólás van miszerint semmi változás sem történt az eddigiekhez képest. Máshol a Rockstar* közleménye szerint ezek a problémák csak és kizárólag régebbi Xbox-okon jönnek elő. Ez elég érdekes...
 • Fido4life
  #368
  hát PS2-őn meg egyszer se, és még frame rate problémák se voltak :) csak oda akartam kilyukadni, hogy akkor live nélkül, nincs is mód, patchelni a játékot ?
 • Jissi
  #367
  Azért a bugos fos erős túlzás. 25 óra alatt vittem végig, talán 4-szer fagyott le, a hang pedig 3-szor csúszott el a szövegtől egy kicsit.

  A többi rendben volt, nem egy GTA4, de 7-7.5-öt simán megér.
 • Fido4life
  #366
  És ha Live mentes életmódot élek, marad bugos fosch a játék ?
 • Display
  #365
  A kérdést jól átgondoltam. Alapból ha csatlakoztatom a boxot egy modemhez akkor ugyebár letölti az aktuális dashboard update-et, de ezt megteszi anélkül hogy regisztrálva lennék a Live-on. Ezen az elven simán update-elhető (lehetne) egy játék is. A kérdés igazából erre irányul. Amúgy tévedek? Mert nálam így volt.
 • amdrula
  #364
  Szerintem ezt a kérdést gondolt át egy kicsit...

  Netre nem tudod kötni a boxot, jó beledughatsz egy kábelt, aminek a másik végén lóg az egész internet, sokra nem mész vele... Hacsaknem azon keresztül csatlakozol a Livera...
 • Display
  #363
  Egyébként elég ha csak netre kötöm az XBox-ot vagy kimondottan csak a Live-ról tölthető le a patch?
 • Display
  #362
  Sziasztok!

  Valakinek van valamilyen tapasztalata a Bully patch-el kapcsolatban? (framerate gondok, audio problémák kijavítása) Megköszönném ha lenne;)
 • Display
  #361
  thx 4 your answer mate!
 • Jissi
  #360
  Igen.
 • Display
  #359
  Sziasztok! Érdekelne hogy ha végigjátszom a story mód-ot akkor van-e lehetőség utána szabadon (free ride) mászkálni mint a GTA-ban?
 • DanielT
  #358
  A patch óta nincs fagyás.
 • bubu13
  #357
  Hali!
  Vannak még fagyások? A multiplayer mód az hogy van?
 • amdrula
  #356
  1. Sok helyen/folyamatosan szaggat(alacsony framerate/fps/(3.)képkocka per sec). Illetve sokaknak fagyogat is. (ezzel nem találkoztam, de nem játszottam még csak max. 1 órát)
  2. Szerintenm még nincs patch de ennek a javításnán dolgoznak elméletileg.
  4. Ha rendbehozzák a javítással, akkor biztos, hogy az x360-as verzió a jobb, több minden van benne, szebb. Anyagi szempontból viszont valszeg a ps2-est olcsóbban lehet beszerezni.
 • algor91
  #355
  helo, én meg szeretném venni a játékot, van ps2-őm és xbox360-om is, az xbox360-as verziót szeretném megvenni, de hallottam, hogy van pár hibája az xbox360-as verziónak, kérdéseim = 1.mik ezek a hibák?
  2.kijavítja a hibákat az a patch? 3.mit jelent az, hogy framerate?
  4.szerintetek PS2-re, vagy Xbox360-ra vegyem meg?