NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svédcsepp
toytoa :D

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Atti12
jó kis üldözés volt, bal oldalon elsõ hátsó kerék lyukass, félrehúz mint az õrült.. aztán lazán bele az utlezárásba 300 al.. <#vigyor>. jó kép lett <#rolleyes>

svédcsepp

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

svédcsepp
Passzolom a kérdést,csak úgy felvetödött bennem...<#hawaii>

N3v3rland

Unleash Your Inner Monkey

OrioN the S
<#vomit>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#puszi>

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Õ az én kis Caymanem!:)

Ioles
törölt hozzászólás

Ezt, hogy így mozgóképben jelenjen meg, hogy cisnáltad? Milyen progival? Légyszi mondd el!

Szép, csak kér hogy sötét a kép. az én monitorom már eléggé elsötétült sajna

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

az egész garázsom ien :)

Ioles
törölt hozzászólás

wanted néni

errõl nem lehet valami rendes szavazást csinálni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

SiSkO76
Naon szép, letisztult..Grat hozzá.

buldozer99
mind2<#idiota>

Forca Barca

Truck Driver001
Mindkét néni!;)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

nézd meg quick race-ben

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Csuhai G
Wanted néni! :))

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mike0013
Carbon néni:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Barney Tech
jobb.

Slayerboy
dugném!!4

Voltam zárás elõtt. _______________

a jutalomkártyáknál összeszedtem a Lamborghini Murcielago LP 640-t de miért nincs az autókereskedésbe vagy a garázsba? (karrier 66%-on)
constantin
Készítsétek a feneketeket mert hamarosan begördül a gyilkos ford mustangom.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

OrioN the S
nemtudok választani<#szeret>

svédcsepp
Mivel ez a garázs,a csajok se maradjanak ki.
Szerintetek melyik gáré jobb?<#idiota>

(wanted néni&carbon néni)

hy all
mijen + autok vannak a
gyûjtõi változatban?
köcce

Ez teccik...

DeathJr
Cool!!!

Jók a verdák, kár hogy a játék belsõ képcsináloja iszonyat lerontja a minõséget.

berlinboy6329
thx

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Adam II
iriizé

berlinboy6329
Ejjj,ha majd jön a kövi NFS.akkor remélem már kapunk 60 BODY KITTET!!!!! amit mi magunk alakíthatunk ki,vagy 20-30 zónából.Oldalát besüllyesdzteni,légterelõket emelni az oldalára,.......Mint mikor az aftermarketben veszel Body kittet,és az egész karosszéria megváltozik.A kerekek tuningja jó,csak kevés kerék van. :/Kitalálhatnának új vinyleket is,mert a Stripe/tribal/body/flame sok vinly-ja kísértetiesen hasonlít az MW-ben lévõkre.Kevés a Hood tuning is,viszont sok kerék van aftermarketben,amik neves felnik,és azokat kellene alakítgatni.Újabb Roof scoopokat kérünk.

És egy jó játékot.Csinálhatá más csapat. :/ Összegyúrni 1-10 ig mindent ami jó volt,megkérdezni a jónépet!!! mert nekik készül a játék,hogy melyik mi tetszett illetve nem tetszett,meg hozzádobni vmit újat,és kidobni.És ha 1 igazi,jó csapat csinálná,még jó is meg hosszú islehetne.Látom vannak itt jó autók is h jobban a témához kötõdjek.

a #938 és a #920 milyen festés iri izé,candy, chrome, mettalic?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Adam II
Én is nagyon bírom<#eplus2>

NAGYON BABBA

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam II

svédcsepp
Kicsot feljebb toltam a graffot,de nincs maxon mert nem birja a gép.Talán emiatt lehet,meg a fraps is kicsit veszteségesen menti a képeket sztem. Igazi rohados effektet meg elég nehéz kihozni belõle...
<#hehe>

mike0013
ez a jpg miatt ien szar??? (mármint a grafika)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

svédcsepp
Állat lett a merga.Nah én meg kisérleteztem ezzel a rusty style-al,de hát inkább hasonlit terepmintára,de már belefáradtam a tunyingba<#idiota>

mike0013
egyszer nekem is így nézett ki:D

vgez
törölt hozzászólás

svédcsepp
Hmm...ezeket a régi izomgépeket (charger,cuda,challenger,shelby) meg kéne csinálni rusty modban is.Akinek van már terepminta engedélyezve az kiprobálhatná,hogy milyen,mert én most itt szenvedek,hogy megoldjam ezt a dolgot valahogy,úgyanis nincs még terepmintám.<#idiota>

svédcsepp
Jaja,egy kicsit. <#zavart1>