NFS : Carbon Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
http://kepup.ingyen.org/images/71451.JPG
http://kepup.ingyen.org/images/24372.JPG
http://kepup.ingyen.org/images/39623.JPG
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Jaja lehetne sötétebb a toyota,de azt tudod ,hogy csináltam?Megnyújtottam a japán zászlót kiba nagyra és abból lett ez
<#zavart1>#zavart1>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
350z is igen jo lett
Nemlehet kész kocsi stilust bemásolni játékba vagy valami? Hogy nekeljen megcsinálni ijenre hanem csak bemásolom és kész.
Csak kiváncsiságból..megnéznéd a toyotámat meg a chevymet ill van elõrébb egy charger és most nem rég tettem be egy cuda rusty stilust.A garf az a gép miatt ilyen szar,de azért érdekelne a vélemény...
<#vigyor0>#vigyor0>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Olyan kérdésem lene hogy hol lehet a játékban átállitani a nyelvet:????
És hogy lehet pl a mph-kph-ra váltani??
Segitsetek!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Nagyon sokat dolgoztam rajta,hogy ilyen csúnya legyen<#hehe>#hehe> (8 réteg)
[/url][/img]
[/url][/img]
Bubsy csinálj már te is rusty-t,feltéve ,ha bejön a dolog<#idiota>#idiota>
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
nekem nem tetszik
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
[/url][/img]
[/url][/img]
Nem is tudtam, hogy ennyire rossz is lehet a grafikája enne ka játéknak... FX5600-al én bizony minimumon játszóttam, de az egy csillogóvillogó teleeffektes álom volt ehhez képest 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP