2231
NFS : Carbon Garage
-
#1190 Kösz az infot.Corvette a bejövős nekem -
#1189 Nem Photoshop:P Canyon drift, nyomsz egy esc-et, ott van jobbra h "photo mode" és ugyanúgy tudsz képet csinálni mintha a safe houseban lennél;) -
#1188 na jó ez most Photoshop vagy én vagyok hülye...hogy csináltál driftelés közben a safe House-ban képet??? -
#1187 törölt hozzászólás -
#1186 nem mondanék rájuk nemet:D -
#1185 törölt hozzászólás -
#1184 inkább a tiltást veddmále.
htx -.-" -
#1183 Te milyen modon illeszted be a képet,hogy nem tesz elé meg mőgé img feliratot? -
#1182 Ott a pont -
#1181 Nem...csak kisebb a kép és igy jobb a minősegg -
#1180 törölt hozzászólás -
#1179 de asszem azzal a dodgeal nehéz lesz végigvinni amit a 21's street csapat bossától nyertem:D nah kérdezek: ha új kocsit veszek akkor ugye nem lehet beletenni semmit...nos a régi versenyeket csináljam tuningért? -
#1178 aztaöszmefejemet! :D nah de ez csak azért van mert igyekszem végigvinni és semmi mást nem csinálok, csak karriert:D még a bónusz DVD-be sem néztem bele:D -
Szabi1991 #1177 csak anyit mondok : MyCars :) -
#1176 hogy van időd ezeket megcsinálni??? nem újból meg kell nyerni minden tuningot mindig? vagy ezek ugyanazok a kocsik???
-
#1175 javítottál a grafon??? ?:O?:O?:O? -
#1174 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#1173 eltértünk a témától:D AUTÓKAT AKAROK LÁTNI! :D:D:D:D -
Zoli930810 #1172 Kösz! Én asszem majd szerzek mentést!
Nemsokára meglesz a Carbon, de leginkább azt szeretem az nfs játékokban, hogy autókat tuningolni! Imádok tűzcsovákat az oldalára meg spoilert csinálni meg minden! :DDD -
#1171 Bónus dvd nézés közben csináltam képeket a szereplőkröl:
Nikki
Angie
Samson
Kenji
Yumi
Wolf
Colin
Sal
Neville
Darius -
#1170 ez valami elforgatott autóóóóóóóóó -
#1169 ezmegmiageciez? -
Toroco #1168 Amúgy nekem is bejönnek ezek a verdák. én szeretem a szines autókat. Legjobban az első és a harmadik tetszik -
Mike 007 #1167 az EA hivatalos oldalán találtam egy olyat hogy a neten tudsz 3 kocsi közül választani és felspoilerezni(hiányos nagyon de érdemes kipróbálni):MEGÉRI -
Mike 007 #1166 3 millás drift
vagy ez?
2 millás drift -
#1165 [center] -
Mike 007 #1164 itt egy videó:minden alap kocsi rajta van alattuk pedig a neve(4 perc)youtube:( na szal:
(NEKEM NINCS MEG)Katt ide értük -
#1163 pöpec verdáitok vannak ; )
Szabi, nyomass már egy képet a zondáról ^^ azt is lehet tuningolni? -
#1162 ha a kép beszúrását használod, akkor bekpizod a linket, és automatikusan beírja elé az IMG-et -
#1161 Ezt most úgy tunyingoltam ,mintha autocircusos verdák lennének vagy roncsderbisek.
Amúgy nekem se jönne be... -
#1160 Nem gondoltam ,hogy lesz akinek még belefér...kösz... -
#1159 Akkor, ha a linkből ,amit beillesztek kiveszem az img részt stimmelni fog?Mert inkább nem probálkozom ,ha nem tuti mert nem tudom törölni.... -
Mike 007 #1158 Nagyon szép kocsik!!! -
#1157 ja arra gondoltam, engem idegesít csak azért mondtam -
zsgaby #1156 Egyáltalán nem. Csak az én ízlésemnek picit csicsás, de nem gáz. -
Toroco #1155 igen, van pár ami alapból megvan, a többit unlockolni kell, a festékeket is -
#1154 Jaja -
Zoli930810 #1153 Nekem még nincs meg a game, a héten lesz meg, ugyhogy lenne egy kérdésem... az ilyen vynilseket, autófestéseket ugyanugy meg kell szerezni, unlockolni kell mint a Most Wantedba meg a többi NFS-ben??? -
#1152 Legalább nem mondtad ki a frankót,hanem egy burkolt jelző arra,hogy "húú,de otvar" .kösz-kösz -
Toroco #1151 szerintem arra gondolt, hogy a képek elött meg utána ott van az a plussz IMG felirat, bár ez nemtom hogy miért olyan nagy baj. Ha erre gondolt