Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2 : ez igen jó 😊
HL2😄eathmatch
HL2: Lost Coast <#buck>#buck>
+ persze az összes HL2 mod, egyik ilyen amit megemlítenék (amiért fizetni is kell viszont igen jó) a Garry's mod, amiben te szerelhetsz össze jármûveket, betehetsz kedved szerint ellenségeket mikor már benn vagy a játékban, együtt lehet építeni a többiekkel akármiket az összes HL2 tárgyakból, rengeteg szerszámmal
temrészetesen az olyan ismerteken kívül mint pl:
ep1
hl2
ep2
portal
hf1 source
bm source
Anom. materials
c1a3
Office complex
NPC-k nincsenek, s bár nem tudom mikor készültek ezek a videók (remélem már régen) de nagyon szép munka
Operation Black Mesa
Blue Shift Source
Bár itt jóval kisebb a mozgás, de a fórumaikból biztosan több is kiderül. Érdemes viszont a screenshotokat megnézni, mert azok is nagyon durvák!
Na nembaj, ha az alapjáték meg az Uplink elkészül, talán a másik kettõ elkészítését is a nyakába veszi valaki.
PSN ID.: Beegabor
Van ezeknek is honlapjuk ?
EP3: single player (feltehetõen itt is) Alyx-al közösen. Nekem egyébként ez sehogy sem jön be. Jó kis szereplõ de az, hogy folyamatosan ott nyüzsög a fõszereplõ körül, az számomra idegesítõ.
BMS: single player az "áthozott" történelem-indító útvonalon, CO-OP mod (Yesss!!!) meg origi DM
Amennyire megtudtam valamelyik készítõ partizánkodásának az eredménye ez a nem-kiadásra-szánt anyag. 2 pályát tartalmaz, meg 3 fegyvert + 4-5 ugráló csirkemellet a szörnyek közül. Hangulatos alkotás, nekem tetszik. A zene is nagyon ott van.
Nagyon örülök annak, hogy ennyire szorgoskodnak a HL1 teljes átkonvertálásán (Uplink, Black Mesa, Opposing Force, Blue Shift) csak már jönne valamelyik. Viszont az szerintem egy kicsit ront az összképen, hogy az egyes projektek (már amennyire én tudom) nem igazán kommunikálnak egymással. Ha valami csoda folytán mind a 4 alkotás elkészül, akkor bizony elég nagy különbségek lesznek köztük (pl szörnyek, fegyverek, hangok...stb.)
Egy nagy meglepetést is igérnek, amely elvileg hamarsoan megjelenik. Szerintem egy videó lesz az.
A 2008 április szerintem csak egy kitalált dátum.
@
Remélem a 2007-es Moddb szavazásra már adnak ki új képeket és talán egy ingame videót is.
A lényeg, hogy nem halott.
Egyébként talán kutatni kellene a témában, az fpsbanana-n van írva ez a release date.
Várom...<#ravasz1>#ravasz1>
Eddig a készítõk nem akartak megjelenési dátumot mondani.
http://www.blackmesasource.com/media.html
Van egyébbként pár a fõoldalra nem kitett kép is:
http://forums.gamernode.com/showthread.php?t=12952
Az Operation Black Mesa egy az Oppousing Force-t feldolgozó mod(de nem nagyon halad a fejlesztés). A Barney's Tales pedig tényleg a Blue Shift Source. Egy ideje már nem jelentkeztek a készítõk de elvileg nem sokára kiadnak néhány új képet.