1688
Black Mesa: Source
  • armageddon666
    Gondolom low grafikára van állítva. :)
  • TreDoR
    A hl2-es source engine nem volt ennyire randa. Mondjuk ez előtte játszódik, szal
  • Aquir
    szerintem egyetlen ember dolgozik a játékon, és még be kell fejeznie a másik felét
  • gosumofo
  • TreDoR
    Kb.
  • gosumofo
  • Aquir
    alapos munka...
  • JaSoN HuNTeR #521
    Valami új hir? megjelenés vagy valami? Már lassan 8-9 éve csinálják :S
  • Diezel
    a black mesa wikiről van belinkelve
  • JaSoN HuNTeR #519
    ez miez?
  • Diezel
    Ez mi ez a kép? BMS?
  • RAMyMamy
    szemét vaty :(
  • lolSL
  • Diezel
    hmm. szerintem a részletesebb fegyvermodellek miatt maximum. meg az úgynevezett "HD" textúrák miatt, csak hát az a fura, hogy 1-2 helyre beszúrtak ilyen HD textúrát (sok helyre egyébként ugyanazt, csak más színben) és néhol keveredik az eredeti felbontású textúrákkal, így az összhatás némileg... érdekes
  • Diezel
    Part 1

Part 2

Akinek van rá ingerenciája. Nálam az Office Complex és a Blast Pit részeken rendszeresen "hl2.exe hibát észlelt ezért leállt" üzenettel elszállt.
    Armageddonnak adok igazat, szerintem ezek a HD textúrák inkább randítják az összhatást.
    Ja igen és egy-két script is el van benne szúrva, ha valaki nagy HL kódoló zseni, biztos meg tudja oldani - a plafonra szerelt turretek nem lőnek, és a helikopterekről sem ereszkednek alá a katonák
  • armageddon666
    Nézz rá a képekre.

Egyébként ezek a HD packok szerintem nagyon gusztustalan hatást érnek el. A régi HD pack, ami Blue Shifthez jött, arra azt mondom, hogy jó. :)
  • TreDoR
    Ez miben kulonbozik a hl source + high definition pack kombótól?
  • JaSoN HuNTeR #511
    ezt honnan lehet letölteni?
  • Diezel
    Ha már nincs Black Mesa Source, akkor ajánlom ezt:
    Half Life Source Cinematic Mod

• TreDoR
    Nem.
  • Aquir
    Nem.
  • Devv
    Nem.
  • RAMyMamy
    nem.
  • JaSoN HuNTeR #505
    Szerintetek megfog jelenni még ebbe az évbe a BMS?
  • Zero 7th
    Kicsit el vagyok varázsolva, ezt tekintsétek semmisnek... :P
  • Zero 7th
    Nem ajándék, hanem használtszoftver-bizniszt szopató feature.
  • Qwerty4
    "Ajándék lónak ne nézd a fogát" - Még ha későn is kapod meg!!!
  • RMarvin
    Jobb lett volna csak akkor felhergelni a népet, ha már tuti a dolog. Illetve ha már felhergeltem, s kirakok egy nyálcsorgatós videót aminek a végén 2009 van, akkor minden erőmmel azon vagyok, hogy legkésőbb 2010-ben kiadjam s mentsem a mundér becsületét. De ezzel a néma csenddel igen csak teret engednek az okkal háborgó rajongóknak.

A magam részéről a HL2 világát úgy utáltam Alyx-al és a kombinékkal, ahogy vannak. Ezek a poszt-apokaliptikus játékok a legkevésbé sem tudnak megfogni.
  • armageddon666
    A reboot nem a rajongóknak van, hanem az újak csalogatására...

Sokan elfelejtik azt is hogy mindent újra akarnak csinálni. Sőt, ki is akarják bővíteni, és egyébként ami képek kikerültek, azok alapján nem is rossz. Szerintem néhány résznél lehet feleszméltek, hogy kissé idejétmúlt megvalósítások vannak, és oda kell egy kis kreatív munka.

Egyébként nem értem minek szidni őket. Jobb lenne ha el sem kezdik? Így legalább van lehetőség rá, hogy megcsinálják...
  • tescodr
    sokan elfelejtik hogy ez nem kevés meló még akkor is ha a motor adott.
    Például ott a halo 1 remake az is 2-3 éve készül pedig ott a háttér és egy profi csapat van mögötte!!!
  • HTS s3rg1nh00
    viszont az Ep2 idején átálltak a frissített motorra...más kérdés persze,hogy már az is hány éve volt...:(
  • bgabor
    Egyébként nemigen láttam még szériát, amit a manapság ostoba hollywoodi körökben népszerű reboot ne tett volna tönkre. Egy szériát, frachiset nem azért szeretnek a rajongók, hogy valami hülye a rebootal teljsen átalakítsa és újragondolja az egész világot. Ilyenkor pont a dolog lényege szokott elveszni.
  • bgabor
    "Ideje belátni, hogy a rajongókon kívül a hl senkit sem érdekel így egyszerűen nem éri meg folytatni(főleg mivel inkább pc-n népszerű). Egy új half-life franchise-rebootként rúghatna csak labdába teljesen újragondolt világgal úgy, hogy multiplatform címként is megállja a helyét. "

Na ez óriási butaság. A HL világa mindig is garancia volt a nagy érdeklődésre és a komoly eladásokra, a fejlesztő Valve legerősebb fegyvere ez, aki buta lenne kihagyni a HL3-at, nyilván nem is fogja. A multiplatformmal pedig nem értem, mit akarsz, mindkét rész kijött konzolokra is. Na nem mintha a konzolok különösebben számítanának.
  • Zero 7th
    Azért fasza ez a BMS, elkezdték csinálni, amikor kijött a Source. Ma már az a legszarabb, technikailag leggagyibb motor, ami még használatban van, lassan sztem ki is fut, és ezek a béna faszok még mindig képtelenek voltak befejezni a modjukat. Szánalmas már kicsit.
  • tescodr
    csak egy halott mod project van moddb-n ráadásul amikor még készült akkor sem volt semmi köze az uplink reamekhez :)
  • tescodr
    nem csinálták meg utánanéztem de ha tudsz forrást akkor ne tartsd vissza pls :)
  • TreDoR
    Szerintem az uplinket már megcsinálták source enginnel.
  • tescodr
    sziasztok remélem nem baj hogy ide írom de szerintem ide illik a legjobban szóval a lényeg hogy elkezdtem saját megam egy projectet ami a hl1 uplink azaz hl1 demó teljes átírását takarja source engine alá mint a BMS esetében is.Ehhez keresek megfelelő potenciállal rendelkező modellezőket programozót,és egy grafikust keresni.Én vállalom a pályák komplett kivitelezését textúrázását rajtam kívül 2d grafikust keresek aki segítene a textúrák készítésében hamarosan kirakom az első médiacsomagot róla és a project hivatalosan is be lesz regisztrálva modb.com-ra és ez remélhetőleg hamarabb jön mint a Black Mesa Source :)
  • Jaka923
    Jó nagy kamuoldalon olvashattad ezt. Gabe olyat mondott, hogy az epizódikus játékok számukra bejeződtek és pont. Semmilyen címet nem nevezett meg, még az Ep3-at sem.
  • RAMyMamy
    én arra tippelnék, hogy a half-life-ot és a portalt összegyúrva lesz egy folytatás és valami tök más címe lesz, de lehet hogy baromság, mivel nem bújok külföldi fórumokat meg ilyesmi, nem vagyok képben 100%-ig.

sublimaze: nem értek egyet. szerintem nagyon is megérné egy HL folytatást készíteni, biztos vagyok benne, hogy pár millió példány elkelne, hiszen hatalmas rajongótáborral rendelkezik. az újragondolás meg max. akkor lenne életképes, ha már lezárták a Gordon történetét, hiszen erre mindenki kíváncsi és szerintem a Valve sem hülye, hogy lezáratlanul hagyja az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékuk történetét. (mondani meg interjúkban bármit lehet, nem egy példa volt mostanában, hogy tagadtak egy dolgot, aztán mégis kiderült, hogy igaz.) utána már el lehetne kanyarodni más irányokba, pl. megnéznék egy előzményt (úgyis mostanában az a "trendi"), egy olyan játékot, ami bemutatja, hogy mi történt a világban azon idő alatt, amíg Freeman uraság sztázisban volt, stb.