Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megjelenik, remélem a két küldetéslemeznek is elkészül majd az ilyesféle felújított változata. Valamikor a jövõben...<#smile>

TreDoR
Az ok, csak ha 10 év múlva sem jelenik meg a game akkor már tök mind1, hogy béta vagy végleges.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Qwerty4
Én egyáltalán nem szeretem az ilyen béta dolgokat, sok a hibalehetõségük és csak elrontják a szórakozást...de amúgy mostanában nem egyszer 1.00 cím alatt is eléggé béta állapotban lévõ cuccokk jönnek ki. xD

Qwerty4

TreDoR
Hát igen, a neten béta és alfa verziók is keringenek, de én inkább megvárom a véglegest, ha nem jön idén akkor viszont nekiállok egy alfának és miután azt végigvittem l*szarom az egész bms projectet.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Szóval tegnap este kíváncsiságból rákerestem egy fullos black mesa térképre (azaz egy olyan képre, amin rajta van az egész HL-es Black Mesa) Találtam is egy hatalmas képet, amirõl beazonosítható nagyjából minden hely, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy a találatok között szerepelt egy közel 120 megás zip file, ami 2006-os készítésû BMS mappokat tartalmazott, erõs alfa stádiumban. Ha jól tudom elég sokszor meghekkelték a BMS oldalát, valószínûleg ezt a mapköteget is akkor nyúlták le. Szóval bevallom férfiasan, rögtön letöltöttem, s szép sorjában megnyitottam õket az Obsidian Conflict mod alatt, mivel az is EP2 engine alapú, akárcsak a BMS.

Hát, mit is mondhatnék: mivel hiányoztak a BMS textúrák, ezért csak azok a textúrák voltak láthatóak, amelyeket közvetlenül a HL2-bõl emeltek át, így a felületek 90%-a vagy lila-fekete kockás felületû volt, vagy szimpla felülethálós. Mivel nagyjából az utolsó csavarig ismerem a Black Mesát, ezért viszonylag könnyû volt így is beazonosítanom a helyszíneket, amik egyszóval jellemezve rendkívül jól voltak kidolgozva. A szabad ég alatt játszódó pályákat hihetetlen mértékben felbõvítették, jelentõsen kitágítva ezzel a játékteret. De a belsõ részekre sem lehet igazából panasz, hiszen rendkívüli részletességgel építették újra a helyszíneket.

Köszi a gratulációkat. Igazából dec 2-re van kiírva az asszony, azaz e hét vagy legkésõbb a következõ. Szóval lesz nekünk csendes éj karácsonykor bõven 😊))

JaSoN HuNTeR
2010re várható?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Aquir
úgyszint :p 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Qwerty4
Gratulálok a gyerekhez!<#wink>

Qwerty4

Nekem meg 1-2 héten belül megszületik a kislányom, úgyhogy lõttek a játéknak egy darabig a részemrõl. Viszont ahogy olvasgattam, az elsõ megjelenésben nem lesz benne a Co-op mod, csak egy késõbbi frissítéskor lesz rá esély...talán

Qwerty4
Jöhetne hamarabb. 😊
Pont a vizsgaidõszak elõtti idõkre dobják ki, ilyenkor már nem nagyon játszom...
Akkor biztos halasztva lesz a játszás, pedig ezt megjelenéskor azonnal szándékoztam tolni.Ami nagyon ritka eset.

Qwerty4

TreDoR
Akkor nem aprózzák el a 2009-es dátumot...

1-2 helyen az olvasható (valami visszaszámláló alapján, ami a US-re vonatkozik), hogy még 42 nap van hátra a megjelenésig, azaz dec 30 vagy 31.

HTS s3rg1nh00
már megy-amúgy nemtom,idén szerintem már nem jelenik meg,de ne legyen igazam

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TreDoR
Most megjelent a játék és azért lépték túl a sávszélesség korlátjukat, mert mindenki onnan tölti; vagy csak szimplán b*szart a honlapjuk?

Qwerty4
Mindent amúgy sem kell mutatni!!!

Qwerty4

HTS s3rg1nh00
asszem volt róla régebben szó,hogy abból direkt nem mutatnak semmit(de lehet rosszul emlékszem)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Seth
Miért ne lenne? Egy az egyben konverzió lesz. Azon még gondolom dolgoznak,azért nem mutattak semmit belõle

PSN ID.: Beegabor

Jól látom, hogy a Xen-es részek ebben nem lesznek benne? 😞
TreDoR
Azért mostmár kezdhetnének valamit magukkal, amig ingyen csinálták addig oké volt, hogy úgy haladtak ahogyan akartak, de mostmár ideje lenne elõrukkolniuk valamivel.

Legalább valami életjelet adtak...

TreDoR
Jah, lecserélték a fõoldalt, mekkora átb*xás.

Frissítették a honlapot

Aquir
ja!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Qwerty4
Jelennyenmegmá!<#nyes>

Qwerty4

armageddon666
When it's done!

Szerintem nincs ígéret... Készülgessen, látszik, hogy készül, és jól készül... Jó munkához idõ kell... Ep3-ig ráérünk mindenképp 😄

@

am mikorra van ígérve a game?? mert nem nagyon tudok róla semmit sajna:S

werkfilm
készül

Szerintem a várakozók 99,99%-a csak egyetlen kérdésre vár választ: Mikor jelenik már meg tutira???

werkfilm
lehet kérdezni a fejlesztõktõl

armageddon666
hááát... HL2-nek sztem már csak 1-2 fontosabb részét fogom újból tolni... így negyedszerre már a közepe nem volt olyan izgi... Epizódokat viszont szeretem ^^ olyan kis rövid kikapcsolódások 😄 sokkal pergõsebbek 😄 csak tényleg jöhetnének éves szinten mint eredetileg akarták :S

@

Prince23
Pedig ez csak majd jövõre jön, és addig még kétszer ki kell tolljad 😄D

armageddon666
minél többször nézem annál jobban várom 😄 újból végigtoltam HL2-t meg az epizódokat miatta XD

@

Prince23
kemény 10$...

kBagyula
Nem hinném. 😞

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Rage47
HL1 Source ingyenes?
Fájdalocsillapításként - legalábbis amíg meg nem érkezik ez a gyönyörûség - jó szívvel ajánlom a veterán HL1 rajongóknak a HL2 alá készített "Obsidian Conflict" c. mod legújabb (asszem 1.33-as) verzióját, ami a Cooperative mód rajongóit szolgálja ki (szerintem sokkal jobban, mint a Synergy vagy a Sven-coop) Viszont a futtatáshoz szükség van a Half-Life 1 Source verziójára. Nagyon jól eltalált mod, és ami nagyon fontos: mûködik a pályák közti oda és vissza lépés is! + néhány modellt lecseréltek, fõleg a katonákat, amik eszméletlen jóra sikerültek.

Ez a tréler is igen meredekre sikerült! A hangulata már most leragasztott a székhez.

Aquir
jóas😊

armageddon666
vááárom... jobban mint eddig... valahogy úgy alakult hogy HL1t még sosem vittem végig :S bár cheattel már sztem minden pályán voltam... (az úgy volt hogy régi game, és akkor még kicsi voltam, és így problémás volt a játék 😄 de az eleje tetszett XD meg a többi is 😄 de azokat csak map c4a5 meg ilyen parancsokkal láttam :K) na majd most^^ ha kijött

@

Rage47
ez nagyon jó lesz!!
kBagyula
Ígéretes. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Itt van nagyobb felbontásban. Ha kiteszitek teljes képernyõre a képminõség akkor is jó lesz:

http://www.youtube.com/watch?v=oGlhgVz5r6E&fmt=22
FIGYELEM, ITT A BEÍGÉRT TRAILER!!
http://www.moddb.com/mods/black-mesa/news/black-mesa-official-trailer-released

Végre akció közben is láthatjuk a játékot. Eddig tetszik.
SZilaJMaGGoT
Szóval haladnak vele az a lényeg... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
The nineteenth of November might not be a date that many people think is significant, but it's of special importance to us. On this day ten years ago, Half-Life was unleashed on the world. In celebration, we've got lots of new media!

2008 has been a very eventful year for us. Making a 12+ hour game is a monumental task, but we're still powering ahead with development and making great progress. Our programmers have been hard at work overhauling and expanding the AI, and lots of our NPCs have been brought to life by our talented voice actors. Levels and chapters continue to be worked on and fine tuned, with large sections strung together and playable. We've also begun tackling the final content of the game, some of the most creative and technically challenging stuff we've had to do yet. And team members across the board continue to push the envelope and redefine what's possible in a Source game.

While known by some hardcore Black Mesa fans, we'd like to officially state that we've upgraded to the Orange Box build of the Source engine. We're also excited to announce that we've dropped Counter-Strike: Source as a requirement for Black Mesa, and from now on, the only thing you'll need to play the mod is a Steam account with any Source engine game installed! Black Mesa is now running completely off of our own content and base Source shared content, and we felt the vastly increased user base more then justified creating all the extra assets needed to make this switch.

We're all enjoying the new tools and technologies the Orange Box offers us, and are making heavy use of lots of exciting features. These include advanced particle effects, jigglebones, cinematic physics, combined maps, self-shadowing bump maps, dynamic shadows, and an entirely new graphical feature we're calling High Resolution Terrain Displacement, showcased in some of the Surface Tension screenshots and wallpapers.

Our most recent round of community projects has ended and winners have been selected. More so than ever before there was an overwhelming response with hundreds and hundreds of entries! Make sure you check out our favorites! We'd like to thank all who participated, and encourage everyone to get involved in the new ones as well.

In other news, we've also recently parted ways with our long-time host GamerNode, who have graciously hosted both the website and discussion forums for the last two years. It was an amicable split between both parties, and we wish them all the best in the future.

And last but not least, the team worked very hard to get a trailer out along with all the other media. But as we've always done when faced with the choice, we decided to take a few extra days to polish it to a mirror shine before releasing it to the community. Be sure and look for that in the days ahead!

+néhány kép, moddb-n is megtalálható nemakarom most azokat is beszúrni...

Rage47
na, ennek örülök 😊)
SZilaJMaGGoT
Nemhalt meg a project, moddb-n most jöttek ki pár új screenshottal, meg még olvasom, h van e valami egyéb frissítés...