1688
Black Mesa: Source
  • RAMyMamy
  • JaSoN HuNTeR #567

Két szép kép.
  • tutituti
    Ohh.Én erről nem tudtam.Azt hittem csak videók meg képek szivárogtak ki.
    Akkor egy linket kérnék:)
  • TreDoR
    Jó rég óta van belole leak.
  • tutituti
    moddb.jó hely csak sok a nemnormális.
    kicsi sufnimodoknál barátias a légkör,de a nagyoknál meg a lincshangulat.Pedig egyet kell hogy értsek veled.sajnos majd a jövőben kileakelnek egy kezdeti stádiumban lévő alpha izét és ennyivel lezárul.
  • RMarvin
    Nekem sincs! (...és nem is lesz)

A közhangulatról annyit, hogy a moddb-en írtam egy rövid kommentet mely szerint nagyszerűek a képek, de nem hiszem, hogy meg fog jelenni valaha is. Néhány óra alatt kaptam 15 leszavazást, a kommentem meg ki is lett takarva. Szerencsére karóba azért nem húztak.
  • tutituti
    Tudom:)
    anno egyik topikban pont írtad,hogy miért oda kell kiposztolgatni,mert így sokan nem látják.
    De lehet rosszul emlékszem:D
  • sublimaze
    nekem nincs :D
  • tutituti
    én is belestem ide tegnap.És gyorsan fel is mentem arckönyvre hogy hátha van valami.
    Jaka923 infójának köszönhetően volt is pár kép.
    gondoltam beszúrom hátha valakinek nincs fb-ja.
  • JaSoN HuNTeR #559
    Bárcsak kezem közé kerülne már!!!!!
  • tutituti
  • armageddon666
    "News:

We hit 20,000 likes! As we promised, we answer some of the most commonly asked questions.

1. When will the game be released?
    "When it's done." Just kidding. NEVER, lol, you fouls still believe in fairy tales? ha-ha-ha."

:)
  • Jaka923
    Végre mondanak a készítők infókat a játékkal kapcsolatban. Amint eléri a Facebook oldaluk a 20 000 like-ot, meg is történik. Katt
  • RMarvin
    Igényes alkotás a mod, de 5 perc után uninstall. Valahogy nem akaródzik megemészteni, hogy egy 14 éves játék belassuljon a graf miatt.
  • RMarvin
    Nekem elég sok ereeti játékom van (Steames és nem Steames) de ettől függetlenül ugyanúgy krakkolom a dobozosokat, mert utálom a dvd-ket ki meg berakosgatni, a felpörgő és percekig zúgó DVD-lejátszó hangját pedig pláne. Ezért amikor csak lehet, már csak és kizárólag Steamen vásárlok. (eddig nem is adtam ki 5e-nél többet egy játékért sem, ez alapelv nálam.
  • steweee
    hát nem tudom. ha minden flottul futna netes letöltésnél is akkor nem hiszem hogy fáradnék a bolti vásárlással (sajnos vagy sem). de ha elérhető áron lehet megvenni a boltban (számomra ez 1-2e régebbi játékokért, vagy 4-5e az újabbakért) akkor simán inkább megveszem azért hogy ne kelljen törésekkel meg az újabb peccsekhez lévő újabb törésekkel szarakodnom, ne legyen rejtett védelem amitől játék közben lefagy, ilyenek. és pláne jó érzés, ki kell mondani hogy jó érzés egy szép tokos dobozos játékot megvenni és a polcon látni, mert tényleg jó érzés amikor te magad is áldozol vmennyit azért a munkáért, amit mások abba fektettek hogy neked örömet és kellemes időtöltést szerezzen az a játék amivel játszol. ugye nem kell ecsetelni, hogy a kinti 6-8x-os fizetések mellett (nem a külföldi vendégmunkások, hanem az ekte kinnt élők) esetében a 10-12-15e ft os vételár 1.500-2.000-2.500 ft-os kiadásnak felel meg esetükben. ami azért valljuk be, nem egy megterhelő összeg. bárcsak itthon is ilyen árszinvonalon tudnánk megvenni a játákokat, azt hiszem nagyon kis réteg varezolna...
  • RMarvin
    Tud valaki olyan linket ahonnan nem 20kbyte/sec-el jön le? Esetleg torrent?
  • JaSoN HuNTeR #551
    Ezeket nem is találom.
  • JaSoN HuNTeR #550
    "Amennyiben a gépünknek gondja támadna az ENB Series mod futtatásával, akkor töröljük ki az enbseries.ini, d3d9.dll és a key_codes.txt nevű állományokat a játék könyvtárából."

Mondjuk ezt nem próbáltam ki. :S
  • JaSoN HuNTeR #549
    kipróbáltam, jó bugos volt nálam valamiért. [Állandoan kilépegetet HL2.exe hibával. De ja jól nézz ki de annyira nem nagy szám.
  • Seth
    de ez csak a textúrákat cseréli re nagyfelbontásúakra. A BM meg totál át lesz dolgozva
  • Jaka923
    Ez nagyon királyul néz ki. Majdnem olyan szép, mint ez a soha meg nem jelenő mód. Ki is próbálom.
  • HTS s3rg1nh00
    a törésvédelem 100%-ig felesleges,csak a helyet foglalja és az időt viszi.aki warázsolni akarja a játékot,az úgyis meg fogja tenni,aki meg tiszteli a készítőt meg a ráfordított időt az megveszi.
  • steweee
    lenne az ilyen modkészítésben és a felújításokban ráció. ld: legend of grimrock. ha 2-3.000 ft lenne egy cucc amit azonnal lehetne leszedni netről, vmi erősebb törésvédelemmel, akkor ha csak 100.000 ember venné meg is 2-300 millió ft, vagyis 1 millió dollár összejönne belőle azonnal. amiért egészen biztosan megéri pár embernek matatgatni ilyenekkel...

látogassátok a topicomat :

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124
  • RMarvin
    Süt a tömény optimizmus a reagálásaitokból... :))

Való igaz, nem túl rózsás a helyzet. Tapasztalatból tudom, hogy az ilyen nagy összeborulások rengeteg további problémának/vitának adnak kiváló táptalajt, de legalább van már valami mocorgás. Ha jól emlékszem annak idején az OBM team megkereste a fúziós ötlettel a BMS-team-et, de azok bedeszkázták az ajtót előttük. Mindenesetre az OBM és a GD együtt terjedelemben/játékidőben igencsak vetekszik a MBS-el majd. (már ha lesz egyáltalán "majd")
  • HTS s3rg1nh00
    akkor se lesz kész egyik se ebben az évtizedben
  • tutituti
    legalább nem áll a project.Már eléggé temető hangulat volt mindenhol.
    talán a vérfrissítés is ad egy lökést nekik!
  • JaSoN HuNTeR #541
    Hát elég soványka. Sajna ezek a projekteknek még kell egy jó pár év ha nem több...
  • armageddon666
    Mondjuk amennyit láttam azokból a projektekből is, a BMS messze jobb.
  • RMarvin
    BMS-Team kötheti a gatyát. Operation Black Mesa és Guard Duty team fuzionált. Komoly méregfog van kihúzva, hiszen nincs 2féle modell mostantól ugyanarról a fegyverről/szörnyről/stb.
  • armageddon666
    Oh, Április 1 van!
  • Jaka923
    Nafene, ennyi hallgatás után csinálnak egy Facebook csoportot az jót jelent, ugyanis a látszat ellenére készül a projekt. Remélhetőleg hamarosan "it's done" állapotba kerül.
  • Aquir
    :D
  • gosumofo
    https://www.facebook.com/BlackMesaDevs/posts/391103117575170
  • JaSoN HuNTeR #534
    Helyzet?
  • TreDoR
    rofl
  • sublimaze
    ?
  • gosumofo
    Így nagyobb meglepetés lesz a holnapi megjelenés!
  • JaSoN HuNTeR #530
    Üdv.
    amúgy még dolgoznak rajta a készítők?

Mert a náluk a fórumon nincs valami nagy élet. :S
  • Rage47
    Utolsó pár kommenten felröhögtem :D