1688
Black Mesa: Source
-
#688 http://www.blackmesasource.com/
3nap 23 óra 50 perc x másdoperc -
#687 Pár új kép (Remélem még nem voltak) -
#686 Érzem hogy a source 2-ön vagy legyen majd bármi is a neve azért nem jön ,mert világbüntetést akarnak vele elérni és ahhoz idő kell. -
#685 Technikailag a source engine nem annyira elavult. Az arcok kimondottan szépek, talán jobbat nem is nagyon láttam még. -
bgabor #684 Kit érdekel hogy elavult? A hangulat miatt játszuk, nem a csúcsgrafika miatt. Így se lesz éppen ronda.
Nézz meg egy Crysis2-őt, csúcsmodern grafika, és annyira unalmas és jellegtelen az egész hogy az ember három pálya után abbahagyja. Mi nem ezt akarjuk. -
#683 description-t el kellett volna olvasni,alfa/beta verzió leak,már közel sem így néz ki -
RMarvin #682 Elég illózióromboló ez a hackelt verzió. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, hogy adják vissza az eredeti játékhangulatot az újradizájnolt pályák. Ilyenkor van nagy szerepük a textúráknak is. -
#681 -
#680 -
#679 Mindenesetre bármitől független várom mi lesz a végkifejlet. -
#678 Már várom vissza a hideg esős estékre a Half Life hangulatot, a pislákoló kis fényforrásokat meg a barrikádok leamortizálását feszítővassal.... és természetesen kedvenc fejezetem, a Blast Pit atmoszféráját :)
-
#677 Igen, elavult, viszont a hl1 source enginnel marha jól fog kinézni hisz ismerjük hogy milyen az eredeti hl1. -
#676 Egyébként meg ne parázz, mivel évek óta elavult a source engine, pont olyan fílingje lesz mint a hl1-nek. -
#675 Ki vesz meg és mit? -
#674 A HL:Source pont nem jó példa, mert ott épp a motort cserélték le, minden más megmaradt és adtak hozzá néhány effektet. -
#673 akkor neked találták ki a HL:Sourcet valami HD textúrapackkal. A régi kockapályákra ráhúzni szép textúrákat kb. olyan lenne, mint Quasimodot szép ruhákba öltöztetni.
a pályák újraformálása igenis szükséges (ha minden igaz a layout marad)
a hangokra is ráfér egy kis minőségjavítás, és ami részleteket hallottam nem csinálják rosszul. -
#672 A legcélszerűbbnek az látnám ha textúrákkal felújítják, azonban az eredeti motorhoz nem nyúlkálnak hozzá és új dolgokat se raknak bele. Az eredet fegyverekkel a régi játékélményt szeretném átélni szebb grafikával. Nem kell a csiri-biri, abból mindig csak a baj van. Jó öreg hálópályán szeretnék játszani egy jót ugyanazokkal a fegyverekkel. Hangokkal semmi extra nem kell. Jó volt gyerek koromban is most is jó lehetne. Az állandó cifrázás nem hoz jót. Nem értem miért kell mindig akciózni? Ha programfelelős manager lennék vagy valami fő mufti olyat csapnék a kezére annak aki egy gazszállal többet rakna hozzá mint amilyen eredetileg volt. Aki megveszi pont ezért veszi meg. Csak a sok pénzember aki támogatná a dolgot vagy támogatja az még több pénzt remélve a dologtól igyekszik rávenni őket hogy az újabb fiatalságot célközönséget is bevonják ebbe a világba esetleg azokat akik új dolgokat remélve vehetnének rá vásárlási szándékukra. De teljesenmindegyhogyanasszondom meg mert úgy se tanulnak saját hibáikból és akcióznak csak egy picit ebből meg mi lenne ha még abból raknánk hozzá az még feldobja, nem? szerintem NEM ! A hangulata a régi játékoknak jó volt ma nem tudnak olyanokat , ha belenyúlnak az új hanghatások stb csak elrontják ami jó lehetne ma megcsinálni még jobbra. Ez aggaszt. -
#671 Már nem is emlékszem ezekre az apróbb jelenetekre. Szóval élmény lesz újra játszani megint :) Azt tudom hogy lineáris játékként is elég jó helyszíneken fordultunk meg: csatornák, silók, elhagyatott komplexumok, gát, sivatagos felszín, laborok, vonatozhattunk is stb. -
#670 Szerintem a lambda core még benne lesz, gondolom mikor beugrasz a XEN-be vezető átjáróba, ott lesz a to be continued felirat :)
Remélem a hl klasszikus scriptelt eseményei benne maradnak a játékban (katonák lövik a gargantuát ; power up) vagy amikor Freemant elkapják (body? what body?) -
#669 Lesz, de később. -
#668 Multiplayer lesz benne? -
#667 Amúgy most akkor a lambda core-nál egyenlőre véget ér a játék? Bár xen amúgy sem a kedvencem. Addig is hosszú lesz az út, szóval nem lesz rövid :) Lehet utána újra végigjátszom a HL2-t :D -
#666 Nem hinném, mert ez az SDK a Half-Life 2 modelleit, textúráit és a hangokat tartalmazza, akinek megvan maga a játék, nyilván nem kell. Ezzel gyakorlatilag az alapjáték nélkül lehet futtatni a modokat. Amúgy a Könyvtár - Kellékek menüpontból bármikor fel lehet telepíteni, ha szükséges. -
#665 És akinek fent van a gépén pl a HL2, annak nem kell letölteni ezt az SDK-t? -
#664 Az oldalukon azt írják, hogy elég hozzá. Kijön a játék, feltelepíted, játszol. Ennyi. :)
Azért kell, mert a source motort használja a játék, mint a Half-Life 2 az Orange Box-ban. Viszont mivel a Source SDK ingyenes letölthető már, ezért nem szükséges hozzá más, örüljetek neki, hogy a Valve ingyenessé tette.
-
#663 letöltöttem a Source SDK-t és a Base 2007-et. akkor ez elég lesz ahhoz hogy futtassam a játékot majd?
majd biztosan leírják valahol, de valaki magyarázza már el, hogy fog működni ez az egész, letöltöm a játékot, ezekkel a source sdk-kkal mit kell csinálnom?
a másik kérdésem hogy ha "Black Mesa is a FREE modification" akkor miért kellene hozzá egy gyári Orange box? -
#662 Tölthető legyen mint ingyenes mod.! -
RMarvin #661 Konkrétan miről is kell szavazni? Arról hogy ingyenes legyen vagy sem, vagy csak arról, hogy letölthető legyen egyenesen a Steamről? (pl a Synergy is csak egy ingyenes mod, de letölthető ugyanúgy Steam-en keresztül) -
#660 Szavaztam! -
#659 Szavazzatok a játékra, hogy rendes játékként jelenjen meg Steamen, ne csak módként! -
#658 oké nekem minden hl (hl1+kiegek, hl2+ep-ek) megvannak eredetiben, csak akinek válaszoltam ö irta hogy megveszi a bms-t eredetiben... azért kérdeztem rá :) -
#657 Az orange box alap dolog steamen kábé.
főleg hogy ünnepekkor potom pénzért hozzá lehet jutni. -
#656 Ja igen és eredeti játék kell. Orange Box ajánlott. 2000-4000ft között szokott lenni a boltba, szerintem a legjobb vétel. -
#655 Ingyenes lesz. Source SDK Base 2007 kell letölteni aztán menni is fog.
Black Mesa will require the Source SDK Base 2007 to run. Many Source games purchasable through Steam come with the Shared Resources, including the SDK, that you will need in order to run Black Mesa. To see if you can run Black Mesa, open Steam and look in the tools tab. If you see an entry titled Source SDK Base 2007, you can run Black Mesa.
If your computer can run any of the Orange Box games:
Half-Life 2: Episode 2
Team Fortress 2
Portal
It should be able to run Black Mesa. However, if your computer struggles to run those games, it may not be able to run Black Mesa very well. [5]
Orange Box Recommended System Requirements
Processor: 2.4 GHz
RAM: 512 MB
Graphics Card: DirectX 9 capable graphics card with 256 MB VRAM
(Above requirements are based on the recommended for Team Fortress 2, minimum specs probably won't work very well with Black Mesa)
Orange Box Ideal System Requirements [6]
Processor: 3.4 GHz
RAM: 1 GB (1024 MB)
Graphics Card: Radeon X800 or Geforce 6800 or higher.
(The above specifications are based on ideal requirements for Team Fortress 2) -
#654 megvenni ? ez a mod ingyenes lesz... nem ? -
#653 Ezt mondtam el kb előbb csak nem ilyen részletesen. Helyes! -
alteran95 #652 Ja pénz nincs.
Amúgy akik a torrentes letöltés mellett voksolnak azok nagy reményt ne fűzzenek hozzá.
Én sem vagyok pénzpazarló, de ezt eredetiben jobb megvenni.(az biztos hogy működik) -
hapi #651 Jó ez így én is azt mondom, csak picit aggaszt hogy 5 éve megállt kb. a fejlesztés, valamint most is adnak ki olyan game-t ami nem fut a mai bika gépeken sem, pedig sima xboxra van méretezve.
Szóval a pénztárcánknak jó de az innováció lelassult. -
#650 tök mindegy melyik játék lesz fenn ezek szerint, csak a jó source sdk base legyen leszedve. -
bgabor #649 Én meg éppen hogy örülök neki, mert nem tudok három évente új gépet venni, és ezzel szerintem nagyon sokan vaygyunk még így ebben az országban.
Az, hogy a multiplatform játékokat még mindig xbox360-ra fejlesztik, garantálja azt hogy a legújabb cuccok is elmennek a 2007-ben beszerzett gépemen.
Szerintem ha nem lenne a multiplatfotm révén hozzákötve a fejlődés egy-egy kozolgenerációhoz, a PC fejlesztés megint irreálisan gyorsá válna, és megint lehetne évente új gépet venni, hogy a legújabb játékokat tudjad futtatni. Elvégre akkor nem lenne semmi, ami indokolná hogy a régi hardveren is menjen, a hardvergyártóknak meg az az érdekük, hogy évente vegyél tőlük új hardvert. A szoftverfejlesztők pedig jó pénzért kiszolgálják őket. (Lásd nvidia logo a játékok elején)
Szóval jó ez így.