Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként vicces, hogy pont a Doomot hozod fel, mert annál techdemóbb techdemó nincsen. Az id gyakorlatilag az összes játékát úgy fosta az új játékmotorok köré. Ahány pályaszerkesztõjük volt, annyi stílus keveredik, nincs egységes koncepció. Egyik pálya scifi, a másik gótikus középkor beütés... Ma már ez nem menne.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Persze a jó grafika és a szórakoztató játékmenet nem zárja ki egymást, de a grafikának csak hangulatfokozó eszköznek kellene lennie. De manapság azt tapasztalom, hogy bármilyen unalmas, fantáziátlan, kihívás nélküli, "lélektelen", néha még idegesítõ is egy játék a jó grafikával azt is el lehet adni. Tehát ma csak inkább látványos Techdemókat kapok/veszek, nem pedig szórakoztató produktumokat amit elvárnék (tisztelet annak a néhány kivételnek). "Ha csillámporral behintek egy rakás sz@rt, attól a sz@r még sz@r marad!" Értsük már meg, hogy a játékoknak nincs szavatossági ideje!
Na, ennyit a sirámjaimról. Köszönöm, hogy elolvastad! Megyek is vissza C&C Tiberian Sun -t tolni.
Bár szívesebben pörgetném ezt a black mesa source-t. Na majd 3 év múlva.
Egyszerûen el nem tudom képzelni, hogy mivel szarozhatnak ennyit. Elvileg a zenéket már sikerült "megkomponálni". Pályákat detto elkészítették. Fegyverekhez hang alapból volt. Történetet sem kellett írni a játékhoz. Komolyan, mi a frászt hegesztenek most rajta?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De még se Ep3, se mod, se semmi...
Qwerty4
Akkor ne csinálják és kész mert amire ez kijön addigra már kb 2020 lesz. =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az meg hogy "mire kijön senkit nem fog érdekelni" baromság. Engem speciel fog akkor is ha majd az Episode Forever után jön ki.
@
Én is az 1. résszel kezdtem anno '98-ban, s bizony a 2. rész a nyomába sem ér játékélményt tekintve. Technikailag sokkal jobb, de másban nem. Magyarul ha még ebben az életben megjelenik, biztos nem azt fogom nézni, hogy milyen a fali textúra specular és normal mapja...
A munkatempóról meg csak annyit, hogy én is gyártottam - tök amatõrként - Worldcraft nevû pályaszerkesztõvel egy 15 pályás single player történetet, ami 4 évig készült.Nem emlékszem, mikor kezdték el hegeszteni a Black Mesá-t, azt sem tudom, hányan vannak most a projectben, de számomra is kezd idõhúzásnak illetve ködösítésnek tûnni ez a soha napján megjelenési dátum...<#rinya>#rinya>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
@
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
No comment. Még jó hogy az ilyen lehangoló emberek után megvígasztalnak akik nem adták el a lelkület a mai szaroknak és képesek minden nap leülni a HL elé:
Arab money
nagy fa... hát, akkor viszont nem kellett volna elõre inni a medve bõrére és a trailer végére odabiggyeszteni a 2009-es dátumot, ha még kb. félig sincs kész a játék. ha pedig olyan nehéz a projekt koordinálása, akkor nem csak egy embernek kellene ezzel foglalkozni szvsz
a reklám megvolt, felspanolták a rajongókat, mint állat, aztán meg le sem szarják õket, szánalmas. legalább löknének egy kis hírmorzsát, hogy b....átok meg, nem készül el soha vagy csúszunk még 1-2 évet
szerintem a szinkron is ugyanerre a sorsra jutott...
Nem hinném hogy valaha is elkészül.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de én a marketing alatt a megjelenési dátum beharangozását (is) értettem.
Operation Black Mesaról tud valaki vmit?
BMS meg már ideje lenne hogy megjelenjen mert elvileg kész van.Op2 demo
@
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mellesleg kb annyi a hitelessége a csapatnak, mint a DNF fejlesztõinek, tehát igencsak bele kell lendülniük a srácoknak a hírverésbe ha le akarják kaparni magukról a sarat.