1688
Black Mesa: Source
-
RMarvin #648 A legjobb lenne, ha torrentben is felraknák. Az lenne a legjobb ha nem akarják, hogy kigyulladjon a szerverük. Nekem az nem világos az eddigi hírekből, hogy a Lambda Core benne lesz és csak a Xen lesz később (ami felőlem lehet a jövő század is), vagy már az sem.
A lényeg, hogy a kedvenc fejezetem benne lesznek még (Surface Tension) -
#647 Jövő7 pénteken akkor elég túlterhelt lesz a szerverük :) És legkésőbb szombat este mindenki aki valaha Half Life-ozott, korosztálytól függetlenül a gép elé ül :D Engem pl. már néhány éve nem érdekelnek a játékok, de ezt nem hagyom ki -
#646 Gondolom EP2 kell mivel azon a legújabb HL-es source engine van. -
#645 akkor lehet válogatni,melyik a legkisebb? :D -
monster3 #644 le volt írva a honlapjukon, hogy az kell hozzá, hogy telepítve legyen valamilyen source motoros játék a gépen.. az viszont mindegy, hogy melyik. -
#643 akkor a source motort licencelni kellene a valve-tól.valszeg olyan lesz mint az insurgency mod,kell egy source motoros játék felrakva (még az sem tuti h.mindegy melyik,lehet a hl2ep2 frissítettje már nem lesz jó neki,csak a hl2 alap szvsz) -
RAMyMamy #642 az úgy érdekes lenne -
#641 Szerintem úgy kell érteni, hogy standalone cucc lesz, nem kell hozzá felrakni semmilyen source motoros cuccot előtte, hanem benne van minden ami kell -
RAMyMamy #640 dehogy saját motor, ez csak egy mod, source engine-hez készítették, nem pedig komplett, különálló játék -
#639 Aha, de olcsó lesz egy csúcsgamerPChez képest. -
Zero 7th #638 Ja, el fogja érni a mai csúcsPC szintet. Éljen... -
alteran95 #637 Nekem valahogy mindig megtetszik a Valve játékainak Soundtrack-je.
Hagy dolgozzák át, úgy is jobb lesz csak :) -
#636 Megvan :) Én is most hallgatom.
We've Got Hostiles sajnos átdolgozták, szerintem a youtubes jobb. -
alteran95 #635 Töltsd le innen az egészet:
http://www.blackmesasource.com/soundtrack.html -
alteran95 #634 Én is a Sooundtrack-ot hallgatom -
Ez a zene nagyon jó.! -
alteran95 #632 Állítólag saját motorja és történet módja lesz tehát szerintem semmi. -
#631 Amúgy mi kell majd a játék futtatásához?
Alap eredeti HL2 telepítve kell legyen? -
#630 Egyetértek. Hát ja nincs valami egetrengető fejlődés de szerény véleményem szerint annyira nem is baj.
De gondolj bele ha elvileg kijön jövőre az új konzol generáció akkor meg akár aznap vehetnek a gamerek új gamer PCket mert akkorát fog ugrani a grafika,fizika stb fejlődése.!
Új generáció nagyon ütős lesz. -
alteran95 #629 Kipróbálhatjuk a játékot, de nem a teljes játékot, mivel pár pálya(a nagy része) még feldolgozás alatt van.
A Xen tényleg jó pálya, de állítólag a kivitelezése eltérne a többi pályáétól(nem tudom miben).
De amúgy az összes pálya megvan ugye a Half-Life sorozatban, csak gyenge grafikával és kis kiterjedéssel, meg 2-3 karakterrel, most viszont lesz vagy 100 különböző karakter.
Tehát valószínű hogy az összes pálya a Half-Life-ból játszható lesz, egy idő múlva a complet játékban. -
Zero 7th #628 Én rosszul vagyok, ha _bármilyen_ játékra rá kell néznem, ami nem PC exkluzív. Ami multiplatform, az a szar 2005-ös XBOX vasra van írva. És kurvára látszik is. Nagyon, nagyon rühellem, hogy hét éve nincs fejlődés. -
Zero 7th #627 Nekem azért hiányzik Xen, remélem hamar összedobják. Mondjuk két év alatt. -
#626 hát a xen kihagyása nálam se olyan eget rengető probléma.az már csak platform szerű ugrabugra nagyrészt. -
RMarvin #625 Gondolom a megjelenésen nem keveset lökött az, hogy az OBMS és GD is erősen motoszkál. Azt írják, hogy a Lambda Core fejezetig tart majd a játék, a többit később adják ki. Mondjuk ha a Xen kimarad, még nem tragédia. Kb 1x vittem végig azt a részt, de sosem éreztem késztetést az ismétlésre. -
#624 Látom ez régi videó.sebaj.tizenegy nap és ha minden jól megy, kipróbálhatjuk. -
#623 -
sublimaze #622 Nem azt mondtam, hogy nem remake, viszont az is elég pontatlan meghatározás, hogy az eredeti részt rakják source alá. Tudtommal nem igazán használnak fel semmit az eredeti tartalomból, értsd modell, textúra vagy map(mert ugye azt is újra kell tervezni a hammerbe, nem csak úgy átmásolod). A hivatalos HL: Source(amit ugye a valve adott ki), nah ott tényleg az eredeti contentet rakták source alá. Modellek, textúrák, animációk, hangok, stb, minden megegyezik az eredetivel, csak használ egykét feature-t a source engine-ből, mint pl fények, fizika, stb... -
#621 Ha az eredeti részt rakják source motor alá, akkor az remake. -
sublimaze #620 Ha meg ostobaságot írsz, ne várj rá valami fennkölt reakciót. -
sublimaze #619 Te is eléggé leírtad az értelmi szinted. A remake nem textúra cserét jelent. Teljesen új mapeket készítettek(modellek, stb-ről nem is beszélve). Az egy dolog, hogy az eredeti játék újragondolása és ebből kifolyólag a történet, valamint a mapek alapvető felépítése ugyanaz. Nah és persze nem sokkal kevesebb vele a munka mint egy saját ötlettel(legalábbis hobby project terén). Ha nem értesz hozzá legalább ne okoskodj! -
#618 Én sokáig azt mondtam, hogy az új cs már új motorral jön.Tévedtem.
Rettenet hogy se hl3,se l4d3 se semmi ami új motorral jönne. -
#617 És ki állított mást? -
#616 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már rosszul vagyok, ha csak ránézek egy source engines játékra... most ez nem a bms ellen szól, hanem úgy általában... cs:go? 2012ben? -
#615 Igen, "csak" egy remake, és? Egy legendás játék remake-je. -
#614 Vagy a régi teasert, csak lecserélik benne a 2009-es dátumot -
#613 Nincs kedvem veled messzemenő vitába keveredni,de amíg nincs új történeti szál, addig is maximum remake lehet!ami azt jelenti, hogy az original mapokon végeznek textúracserét vagy újabb motorra ültetik át.
Ezzel nem leírom a modot,csak sikerült megint az értelmi szintedet megütő hozzászólást írnod.Mint mindig! -
sublimaze #612 értelmetlen->helytelen -
sublimaze #611 Fölösleges bővebben kifejteni. Több szempontból is értelmetlen amit írtál. :) -
#610 Bő a szókincsed pajti -
sublimaze #609 Faszt.