16
-
cateran #16 Uristen,de ciki:DD -
pentium419 #15 ja tényleg -
#14 Kép. -
pentium419 #13 he? -
#12 Meg azt is, hogy a Február 30 napos -
Morden23 #11 OK jogos, én vagyok ma fáradt és antiszoc. Sorry. -
#10 tanár mehet aimbottal meg WHval :D:D -
pentium419 #9 hearts of iron 2-t a népnek és akkor megtanulnának angolul is;) ez most komoly volt -
#8 úúú te most komolyan mondod ezt??? én azthittem hogy csak viccel kösz hogy figyelmeztettél -
Morden23 #7 Abból a két szarból aztán sokmindent lehet tanulni. Szerintem pont nem ilyesmire gondoltak. -
#6 1v30 ? de gonosz vagy :D -
#5 MoH-t és CoD-ot nekik a II. világháború fejezetnél multiban mindenki a tanárnő ellen -
Morden23 #4 "a történelemóráin a Civilization című stratégiai játékot használó tanár"
Nekem az egyik legnagyobb kedvenc játékom, de remélem, hogy csak a Civilopédiát veszi szentírásnak, mert amúgy nem voltak az amerikaiak 4000 BC-ben még sehol :D
Amúgy vicces ez az egész. Egyáltalán nem "a játékok hasznossága miatt" lesznek érdekesebbek az órák, hanem azért, mert a legtöbb mai kiskölyök érdeklődésének központjában a számítógép van. Mi is kurva boldogak lettünk volna, ha G.I. Joe-zhatunk meg kommandózhatunk tesiórán.
Egyszóral, nem a technika segíti az oktatást, hanem a gyerekek érdeklődését követi az oktatás. -
#3 /szerk: de legalább a számtechtanárok engedik a 100fős LAN-oat du-ként -
#2 nálunk ez ott merült ki hogy laptoprol nyomatja az énekescsaj a hangszerek képét hozzá hangját...
lol -
#1 Az én iskolámban miért nincs ilyen?