631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
-
Grenzjager #350 remélem inkább vicces lesz, és nem provokatív, az jobban elsül -
#349 magyar-norvégon már készülnek a "drukkereink" a transzparensre jan slota ellen -
Grenzjager #348 Nagyon megyünk a roma témára ezerrel, ez OFF -
#347 Hát persze, még Gáspár is megmondta, a cigányság magát tette tönkre azzal hogy mind1ik asszony 5-6 gyereket szül. Nem dolgoznak, lonapk, csalnak, segélyekért sorba állnak. Na de ne offoljunk, nem áll jól a ! -
#346 Szerinted mi annyiban hagyjuk ezt? :D Tévedsz, összeszedtünk minden spant, kb 60an kimegyünk az utcákra, megkeressük őket, és összebilincseljük midnannyiukat és kikötözzük a renőrörs elé őket. De azért nem jó dolgok ezek, mert mivan ha ezekután egyszer egyedül mész az utcán és elkapnak? És hogy egy kis párhuzamot vonjunk a 2 eset között: Tehetnek a magyarok hogy ők ott vannak? Mi se verjük azért a cigányokat ha lováriul vagy hogy beszélnek. :P (Cigányul vagy mittomén) -
#345 most megy a háttérben a tv2(tények),és mondták,h újabb magyarverés volt diószegen... -
#344 ahol én élek sok cigány van,de még egyszer sem vertek meg,csak szívóztak,szal beszólogattak,meg fenyegetőztek,persze ok nélkül.
sok rendes cigányt ismerek egyébként,de a legtöbbjük,lop,csal,hazudik,kötekedik,és ha az egyik neked támad,és te sikeresen védekezel,holnap 10-en jönnek...
amúgy a legtöbbjük úgy van,h ha segély kell,akkor ő magyar,de ha vmit neki kell fizetni,akkor ő nem magyar,hanem ő cigány... -
vitis #343 bezzeg a kormány meghunyászkodik és megszorít, ahelyett, hogy lépéseket tenne -
#342 van kivétel igen.. de én azt vettem észre h ez a kivétel kb a cigányoknak 1/10 e.. (v kevesebb)
nem megyek bele jobban kezdődik a simpson :D -
#341 Nos, én az ilyenek elkerülése végett, 4-5 emberkel járkálok, emellet nekem semmi bajom a romákkal, én Érden lakom és rengetes ismerősőm van közöttük... De el itélem az ilyen megmozdulásokat, az ilyen irrtál, hogy csak ugy van nagy arculata barátunknak, ha 12 emberrel van... Ha ilyen tőrténne velem, utánna tuti megtalálnám, pár emberrel... -
Braveheart #340 Nekem is rengeteg hasonló tapasztalatom van. Sajnálatos dolgok történnek itt, Mo-on is, mindenki a kisebbségeket védi, a magyar ember pedig csak szív...
Sajnos viszont azt kell mondanom, hogy sok helyen megalapozottan utálják a magyarokat, pl Ausztriában, ahol rengeteg magyar állampolgár által elkövetett csalás, rablás, lopás történik. Persze hogy általánosítanak. Ugyanez a helyzet itthon a romákkal is. Nemtom elhiszitek-e, de én nemrég megismertem a roma srácot, és kurva jó fej! Egy ideig egy helyen melóztam vele. Szóval kellemeset csalódtam, van kivétel! De sajnos ott van a többi, akikkel csak a baj van.
A külföldi magyarokat pedig nagyon sajnálom. Jan Slota meg ne látogasson Mo-ra a saját érdekében asszem. -
#339 Ui.: Bocsi az OFF-ért -
#338 Sziasztok.
Tudom a téma nem erről szól, de muszáj hogy elmondjam tegnapi "élményemet"
Egy ilyen szóváltás volt itt:
Én jobban félek, hogy engem fognak megverni a romák...nem kell ecsetelnem, hogy miért. Lassan már nem merek kimozdulni az utcára miattuk.
Erre ezt írták rá, csak úgy nevetve:
"Paranoia 2 - A félelem visszatér. ;D"
Ez nem paranoia, engem pont tegnap vert meg elég csúnyán kb 10-12 roma.
Ha nem bánjátok elmesélném hogy volt: 2en voltunk egy bmx pályán, ott bicikliztünk és az egyik beállt az út közepére, én indultam a táskámért, és direkt kikerültem kb 30 cmre hogy nehogy összetűzésbe kerüljek vele. Mikor elhaladtam kb 1 mre tőle akkor azt kezdte üvöltözni: "Nekem jött! Nekem jött!" Szerintem nem kell ecsetlenem hogy mi következett... Körbe zárt az a 10-12 "ember" (ráadásul idősebbek is voltak 2-3 évekkel) Esélyem se volt védekezni, az egyik tarkón rugott és az eszméletvesztés határán voltam, ez a 10 cigány elkezdett egyszerre ütni, rugdosni. Semmit se tudtam csinálni csak havert elküldtem hogy fusson. A szerencsém csak az volt hogy egy rendőr arra járt akitől megilyedtek, és már csak annyit kiáltottak vissza hogy nehogy feljelnts különben mégjobban megverünk.
Ezekután ez csak paranoia magyarországon? -
#337 Ebben a témában nem tudok úgy nyilatkozni ,hogy a nyomdafesték tűrje! -
#336 kéne banner :) -
fradista91 #335 Szerk: Drakboy=Darkboy. -
fradista91 #334 Tényleg?! Szerintem nem mindenki média szöveget nyom...
Pl. Grenzjager, NFP, Drakboy, vagy akár Borgot is említhetném... Nem azt "lökik", hogy elhatárolódnak ettől, hanem kifejtik véleményüket. De ahogy gondoljátok... -
fradista91 #333 Hogy lehet valaki ekkora egy... inkább nem is mondok semmit, nem süllyedek egy bizonyos szint alá
Én tudom melyik szavakat kell nagybetűvel írni, de ha jól tudom egy átlag fórumon beszélgetünk, és nem kikötés a helyesírás...
Így nálam a Magyar szó nagy kezdőbetű ha tetszik, ha nem!
Amúgy körülnézhetnél itt, te nagy nyelvszakértő mester, mert nem Én vagyok az egyetlen aki követ el helyesírási hibákat...
De tudom, neked csak az szúrt szemet hogy "á egy 14 éves Fradista aki nemzeti érzelmű is, gyorsan oltsuk le, mert a jókívánságában a magyar szót nagykezdőbetűvel írta..." Őszinte grat hozzá... -
#332 ;) -
#331 Csak a TV-t fújja az összes! -
Borg #330 Eddig nem nagyon osztottam büntiket itt, de akinek még egyszer törlöm egy hsz-ét, az egy hét gondolkodási időt is kap mellé. -
#329 Itthon nincs olyan part a parlamentben, meg a kormanyban, aki ezt tamogatna.
-
#327 szégyen, h néhány ember hogyan gondolkodik itt.... -
Grusi #326 Drágám, te a nagy hazaszeretet légy oly szíves azzal kezdd, hogy megtanulod, mely szavakat kell nagybetűvel írni, és melyeket NEM. Ugyanis ez nem úgy megy, ahogy te gondolod. Előre is köszi. -
zsilike #324 mo-n belül is körül lehet nézni,sok embert vertek meg skinheadek,akik simán magyarok voltak,ez itthon történt,érdekelt vkt is?persze az igazi gázos kerületekben nem látom őket,nagyon bátor dolog. -
#323 nem én csináltam msn en kaptam :P -
Grenzjager #322 jha, zsír :)
egyesüljünk, konföderáció, és később a szlovák többségű területek szakadjanak le... -
#320 ügyesvagypistike ;) -
a kép magárét beszél -
fradista91 #318 A Turulmadár sem egy utolsó jelképünk, és mégis mit akarnak csinálni? Lebontani! Menjenek a francba. Csakmert a második világháborúban szélsőjobboldali jelkép volt, nem maradhat meg mint vh-s emlékmű... Szerintem előbbre való az a tény, hogy ez már több mint 1000 éve a Magyarság jelképe. Remélem sikerül megakadályozni az eltávolítását. -
#317 Lásd. fascio. -
Darkboy #316 Így van. Ősi magyaroknak is nyilaskereszt volt a jelképük. -
#315 Nem is tudom már miben is volt, talán a DaVinci kódban, hogy bizony ezek ősrégi jelek, de újkori felhasználásuk miatt a jelentésükben csak ezt az újkorit vagyunk képesek látni. -
Darkboy #314 Ja oké, elejét nem olvastam :DD -
Borg #313 Beletelt pár órádba, de ügyes voltál.
Én garantáltan hamarabb raklak ki innen, ha nem veszed le. -
#312 jó reggelt :) -
#311 rólad beszélgetünk :D -
#310 És örülsz neki-e! -
fradista91 #309 Tök aranyos ez a madár :D -
#308 Egyébként hasonlít, paralel a testfelépítésünk, szal. jóak kiwi lennék! :D