631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
  • Darkboy
    Az én logomban is van nyilaskereszt =.=
  • Grenzjager
    íme az új-zélandi kiwi.
    Most már szorítok az Új-Zélandi megszállásért, megnéznélek a gabonaföldön rohanni a rókák elől...
  • Sir Quno Jedi
    Igen most megint grúz. Jó hogy olvastad amit írtam. Mivel most Grúzia lett megint a feje felett és ő el sem mozdult, most megint tősgyökeres grúz, mintha mindég is az lett volna! Ilyen 1xű. :D
  • Shadow_THH
    én is neked hogy az elgé az eléggé
  • Sir Quno Jedi
    Há maori mégsenem lehetek! Ahhoz nem elég tülök azorrom! A kiwi nem csak madár, hanem a zeelander-ek hívják így magukat (ők már csak tudják).
  • Sir Quno Jedi
    Csak az tart hülyének, akit még nem szívattak halálra, a többi azért már elgondolkodik... :DDD
  • Grenzjager
    nem leszel te kiwi soha

de ezt mondjuk el kéne mondani az írekenek, baszkoknak, flamandoknak, vallonoknak, frízeknek, szorboknak, lappoknak, eszkimóknak, brteonoknak, korzikaiaknak, ciprusi törököknek, ciprusi görögöknek, cigányoknak, kurdoknak, tibetieknek, csecseneknek, dagesztánoknak, ás sorolhatnám az orosz birodalom népeit.
    A tősgyökeres grúz se lett soha szovjet, most megint grúz ?
    te is akkor Észak-Újzélandi magyar leszel, soha nem kiwi...

A kiwi elmélet ott is rossz, hogy Új-Zéland 8% maori.

A KIWI EGY MADÁR!!!!!!!!!
  • Shadow_THH
    ték
  • k8bal
    Olvastam a taktikádat... Jó ötleteket adtál!
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, attól hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek! Csak a ultranaívák gondolják úgy, hogy nincs félnivalójuk és ezt hangoztatják is, amíg jól pofán nem verik őket, aztán persze kussolnak mélyen. A világ egy veszélyes hely! :D
  • NFP
    na jó, de akkor senki mást se ;)
  • fradista91
    A részemről szeretném lezárni a témát, mert így is "kissé" elkanyarodtunk a topik címének tartalmától :)

Tehát: véleményem szerint, minden magyar ember aki érez valamit az országa iránt, aggódik a kint élő testvéreinkért. Sajnos Nekünk, átlagembereknek tényleg nincs nagy beleszólásunk a politikába, és itt több embernek igaza van abban, hogy nincs szükség arra sem, hogy lealacsonyodjunk a zászlóégető/magyarverő "csürhe" szintjére. Többekben esetlegesen indulatot keltett hsz-eimért elnézést, de az ilyen dolgokat nem tudom indulat nélkül kifejteni.

Még valami: ne kössünk már mindig bele a másikba, mert így tényleg nem fogunk előre haladni, csak vesztegetjük az időnket

További szép napot Mindenkinek!
    Kitartás határon innen és határon túli Magyarok!
    Fradista91

ui: Hajrá Fradi :PP
  • mrzed001
    Én erre csak azt tudom mondani, hogy marhaság.
    Most csukjunk le minden gépészt is, mert fogaskereket mernek rajzolni ???
  • k8bal
    Ezzel én is így vagyok... A barátnőm Káposztásmegyeren lakik és mikor találkozunk, komolyan féltem őt és persze magamat is...
  • NFP
    Nem amerikai program, ugyanis magyar nyelvű, és magyarországon árulják magyar embereknek.
  • Sir Quno Jedi
    De tételezzük föl, hogy csücsülök a fenekemen, miközben Magyarországot (békésen :D) annektálja Új-Zéland! Ugye ettől én automatikusan kiwi leszek, merthogy nincs többé Magyarország számomra, de ha van sem biztos, hogy elmennék oda, mert itt vagyok otthon. Nos ilyenkor én maradtam helyben a vezetés változik, így én itt helyben TŐSGYÖKERES kiwi leszek, mert pl. az én adóimból építették az én rokonságom az autópályákat amin "mi" kiwik közlekedünk. Ééérted?! :D
  • Sir Quno Jedi
    Jól látod. Nem keverendő a nemzetiség, a haza és az állampolgárság. Csak mostanában azon vannak, hogy jól megkeverjék az embereket.
  • Grenzjager
    zsír szlovák karikatura, SLotaistan
  • Gerbill
    De a négyágú nyíl csak magyarországon önkényuralmi jelkép, a program meg amerikai, a csillag meg csak akkor önk.jelk., ha vörös.
  • Grenzjager
    Értem, de az elmélet ott hibázik, hogy akkor a te rokondaidnak már nagyon sok "nemzetisége volt", hisz voltak akkor ők már magyarok, szerb-horvát-szlovénok, jugoszlávok, szerbia-montenegróiak és most szerbek. Ez 6 nemeztiség egy évszázadon belül.

meg akkor létezik mint nemzetiség jamaikai és egyiptomi, meg szaúd-arab, új-zélandi...
  • Sir Quno Jedi
    Naugye. Előbb-utóbb europitekuszok leszünk újra és AKKOR már csak a szélsőségesek anyázhatnak... :D
  • NFP
    jaaa :D
    az is van :D
  • Sir Quno Jedi
    De a viccet félretéve elárulhatom, apai ágon mi is Szabadkáról származunk, sőt sok rokonom most is ott él, pár már átjött ide.

Attól még lehetnek magyar érzületűek, magyar szimpatizánsok, magyar származásúak és még sorolhatnám. DE ha egy másik országban él és annak a törvényeit/szokásait tartja be, ill. oda adózik, oda szül gyereket, ott neveli őket, oda nősül/megy férjhez stb.-stb., akkor egyértelműen letette a voksát, még ha nem is önszántából, hanem kényszerítették erre (sajnos az eredmény ugyanaz). Én sem szólok bele a dolgok ottani folyásába, mert fingom sincs róla és közöm sem sok van hozzá. Ettől még rokonok vagyunk, de mindenki takarítson a saját baromfiudvarában.

Ettől függetlenül term. nem hagyhatjuk, hogy rokonainkat, valaha volt honfitársainkat bármiféle szankciók érjék nemzeti érzületük miatt, sem itthon, sem odakint. DE tenni ellene (valóban hathatósat) nem sokat lehet, mert az egy ország belügyeibe való beavatakozás lenne és azt még manapság is igen komolyan veszik. De ez nem 1xű probléma, mint látható.
  • Wawro
    Akkor jelentsük fel a windowst?:D:D:D
  • NFP
    Különben csendben jelzem, hogy ez az állítólagos önkényuralmi jelkép a Microsoft Office-ban (pl. Powerpoint) alapalakzatként szerepel.

• Grenzjager
    a vöröscsillagról beszélek, ott nincs "H" :)
  • Wawro
    1.Jön az EU, nemsokára már nemfogsz tudni magyarul(angol ,nemet ,francia inabb ,stb.
    2.Nemfogsz magyarországon élni mert az már európa.
    3.Nemadózol magyarországnak, hanem EU-nak.
    4.Nincs magyar alkotmány ,szval nincs is mit betartani.
    5.Sosem várt érte külön bánásmódot.
    6.És senki sem tart senkit hazaárulónak (kivéve azt aki tényleg hazaja ellen dolgozik

Sztem ez igy a helyesebb...
  • Gerbill
    Először volt a lány, 1-2 napra rá a két fiú.
  • NFP
    az önkényuralmi jelkép az egységes valami, ez pedig négy jelkép, mert a közepe négy felé vágja :D
  • fradista91
    Sok sikert, szerencsét magyar testvér :P
  • Grenzjager
    lehet, de ez így bizony a Büntetőtörvénykönyve ütközik, mivel nem a történelem eseményeire utaló a jel jelen esetben.
  • NFP
    Az nem önkényuralmi jelkép, ugyanis van a közepén egy H betű, az eredeti közepén pedig nincs.
  • Voltan
    Na, én meg megyek állásinterjúra. Drukkoljatok!
  • NFP
    mindenesetre gyanúsan sűrűn-
    olyan sűrűn, hogy úgy túnik, majdnem már naponta.
  • Sir Quno Jedi
    Kemény vagy mint a dunakavics! Ezt már szeretem! Nem akarsz mindjárt feljelenteni az illetékes ombucmanodnál, mielőtt banra teszlek egy kattintással?! :D Ámbár ahogy ezt elnézem, megoldod ezt magadnak nélkülem is...
  • fradista91
    Vissza is jöttem, mindenki megelégedésére, tudom ám :P
  • Grenzjager
    Haider ügyében azért gyorsan történtek lépések, ami a legrosszabb lehet: új választások Szlovákiában, mert azon akkor 40% ér el Meciar, és 30% Slota.. ez már ilyen patthelyzet
  • Borg
    Mostmár csak két naponta? És ezt honnan veszed? A köv hsz-ben már csak 3 naponta lesz?
  • Gerbill
    Az sg már vöröscsillagokat is oszt?:D
  • Gerbill
    De másodjára már egyszerre kettő magyart vertek meg.