Felvidéki támadások!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig nem nagyon osztottam büntiket itt, de akinek még egyszer törlöm egy hsz-ét, az egy hét gondolkodási idõt is kap mellé.
Falconer
Itthon nincs olyan part a parlamentben, meg a kormanyban, aki ezt tamogatna.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bld
szégyen, h néhány ember hogyan gondolkodik itt....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Drágám, te a nagy hazaszeretet légy oly szíves azzal kezdd, hogy megtanulod, mely szavakat kell nagybetûvel írni, és melyeket NEM. Ugyanis ez nem úgy megy, ahogy te gondolod. Elõre is köszi.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

mo-n belül is körül lehet nézni,sok embert vertek meg skinheadek,akik simán magyarok voltak,ez itthon történt,érdekelt vkt is?persze az igazi gázos kerületekben nem látom õket,nagyon bátor dolog.
Black Hawk
nem én csináltam msn en kaptam 😛

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

jha, zsír 😊
egyesüljünk, konföderáció, és késõbb a szlovák többségû területek szakadjanak le...

NFP
ügyesvagypistike 😉

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Black Hawk

a kép magárét beszél

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

A Turulmadár sem egy utolsó jelképünk, és mégis mit akarnak csinálni? Lebontani! Menjenek a francba. Csakmert a második világháborúban szélsõjobboldali jelkép volt, nem maradhat meg mint vh-s emlékmû... Szerintem elõbbre való az a tény, hogy ez már több mint 1000 éve a Magyarság jelképe. Remélem sikerül megakadályozni az eltávolítását.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Sir Quno Jedi
Lásd. fascio.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Így van. Õsi magyaroknak is nyilaskereszt volt a jelképük.

mrzed001
Nem is tudom már miben is volt, talán a DaVinci kódban, hogy bizony ezek õsrégi jelek, de újkori felhasználásuk miatt a jelentésükben csak ezt az újkorit vagyunk képesek látni.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ja oké, elejét nem olvastam 😄D

Beletelt pár órádba, de ügyes voltál.
Én garantáltan hamarabb raklak ki innen, ha nem veszed le.
NFP
jó reggelt 😊

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

NFP
rólad beszélgetünk 😄

Sir Quno Jedi
És örülsz neki-e!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tök aranyos ez a madár 😄 <#idiota>

Sir Quno Jedi
Egyébként hasonlít, paralel a testfelépítésünk, szal. jóak kiwi lennék! 😄

Az én logomban is van nyilaskereszt =.=

íme az új-zélandi kiwi.
Most már szorítok az Új-Zélandi megszállásért, megnéznélek a gabonaföldön rohanni a rókák elõl...

Sir Quno Jedi
Igen most megint grúz. Jó hogy olvastad amit írtam. Mivel most Grúzia lett megint a feje felett és õ el sem mozdult, most megint tõsgyökeres grúz, mintha mindég is az lett volna! Ilyen 1xû. 😄

én is neked hogy az elgé az eléggé

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sir Quno Jedi
Há maori mégsenem lehetek! Ahhoz nem elég tülök azorrom! A kiwi nem csak madár, hanem a zeelander-ek hívják így magukat (õk már csak tudják).

Sir Quno Jedi
Csak az tart hülyének, akit még nem szívattak halálra, a többi azért már elgondolkodik... 😄DD

nem leszel te kiwi soha <#idiota><#idiota><#rinya>

de ezt mondjuk el kéne mondani az írekenek, baszkoknak, flamandoknak, vallonoknak, frízeknek, szorboknak, lappoknak, eszkimóknak, brteonoknak, korzikaiaknak, ciprusi törököknek, ciprusi görögöknek, cigányoknak, kurdoknak, tibetieknek, csecseneknek, dagesztánoknak, ás sorolhatnám az orosz birodalom népeit.
A tõsgyökeres grúz se lett soha szovjet, most megint grúz ?
te is akkor Észak-Újzélandi magyar leszel, soha nem kiwi...

A kiwi elmélet ott is rossz, hogy Új-Zéland 8% maori.

A KIWI EGY MADÁR!!!!!!!!!

ték

http://www.lohere.net - a MagyarChan

k8bal
Olvastam a taktikádat... <#crazya> Jó ötleteket adtál!<#smile>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sir Quno Jedi
Ugyan, attól hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek! Csak a ultranaívák gondolják úgy, hogy nincs félnivalójuk és ezt hangoztatják is, amíg jól pofán nem verik õket, aztán persze kussolnak mélyen. A világ egy veszélyes hely! 😄

NFP
na jó, de akkor senki mást se 😉

A részemrõl szeretném lezárni a témát, mert így is "kissé" elkanyarodtunk a topik címének tartalmától 😊

Tehát: véleményem szerint, minden magyar ember aki érez valamit az országa iránt, aggódik a kint élõ testvéreinkért. Sajnos Nekünk, átlagembereknek tényleg nincs nagy beleszólásunk a politikába, és itt több embernek igaza van abban, hogy nincs szükség arra sem, hogy lealacsonyodjunk a zászlóégetõ/magyarverõ "csürhe" szintjére. Többekben esetlegesen indulatot keltett hsz-eimért elnézést, de az ilyen dolgokat nem tudom indulat nélkül kifejteni. <#szomoru1>

Még valami: ne kössünk már mindig bele a másikba, mert így tényleg nem fogunk elõre haladni, csak vesztegetjük az idõnket <#wink>

További szép napot Mindenkinek!
Kitartás határon innen és határon túli Magyarok!
Fradista91

ui: Hajrá Fradi 😛P

mrzed001
Én erre csak azt tudom mondani, hogy marhaság.
Most csukjunk le minden gépészt is, mert fogaskereket mernek rajzolni ???

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

k8bal
Ezzel én is így vagyok... A barátnõm Káposztásmegyeren lakik és mikor találkozunk, komolyan féltem õt és persze magamat is...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

NFP
Nem amerikai program, ugyanis magyar nyelvû, és magyarországon árulják magyar embereknek.

Sir Quno Jedi
De tételezzük föl, hogy csücsülök a fenekemen, miközben Magyarországot (békésen 😄) annektálja Új-Zéland! Ugye ettõl én automatikusan kiwi leszek, merthogy nincs többé Magyarország számomra, de ha van sem biztos, hogy elmennék oda, mert itt vagyok otthon. Nos ilyenkor én maradtam helyben a vezetés változik, így én itt helyben TÕSGYÖKERES kiwi leszek, mert pl. az én adóimból építették az én rokonságom az autópályákat amin "mi" kiwik közlekedünk. Ééérted?! 😄

Sir Quno Jedi
Jól látod. Nem keverendõ a nemzetiség, a haza és az állampolgárság. Csak mostanában azon vannak, hogy jól megkeverjék az embereket.

Gerbill
De a négyágú nyíl csak magyarországon önkényuralmi jelkép, a program meg amerikai, a csillag meg csak akkor önk.jelk., ha vörös.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Értem, de az elmélet ott hibázik, hogy akkor a te rokondaidnak már nagyon sok "nemzetisége volt", hisz voltak akkor õk már magyarok, szerb-horvát-szlovénok, jugoszlávok, szerbia-montenegróiak és most szerbek. Ez 6 nemeztiség egy évszázadon belül.

meg akkor létezik mint nemzetiség jamaikai és egyiptomi, meg szaúd-arab, új-zélandi...

Sir Quno Jedi
Naugye. Elõbb-utóbb europitekuszok leszünk újra és AKKOR már csak a szélsõségesek anyázhatnak... 😄

NFP
jaaa 😄
az is van 😄

Sir Quno Jedi
De a viccet félretéve elárulhatom, apai ágon mi is Szabadkáról származunk, sõt sok rokonom most is ott él, pár már átjött ide.

Attól még lehetnek magyar érzületûek, magyar szimpatizánsok, magyar származásúak és még sorolhatnám. DE ha egy másik országban él és annak a törvényeit/szokásait tartja be, ill. oda adózik, oda szül gyereket, ott neveli õket, oda nõsül/megy férjhez stb.-stb., akkor egyértelmûen letette a voksát, még ha nem is önszántából, hanem kényszerítették erre (sajnos az eredmény ugyanaz). Én sem szólok bele a dolgok ottani folyásába, mert fingom sincs róla és közöm sem sok van hozzá. Ettõl még rokonok vagyunk, de mindenki takarítson a saját baromfiudvarában.

Ettõl függetlenül term. nem hagyhatjuk, hogy rokonainkat, valaha volt honfitársainkat bármiféle szankciók érjék nemzeti érzületük miatt, sem itthon, sem odakint. DE tenni ellene (valóban hathatósat) nem sokat lehet, mert az egy ország belügyeibe való beavatakozás lenne és azt még manapság is igen komolyan veszik. De ez nem 1xû probléma, mint látható.

Akkor jelentsük fel a windowst?😄😄😄
NFP
Különben csendben jelzem, hogy ez az állítólagos önkényuralmi jelkép a Microsoft Office-ban (pl. Powerpoint) alapalakzatként szerepel.

a vöröscsillagról beszélek, ott nincs "H" 😊

1.Jön az EU, nemsokára már nemfogsz tudni magyarul(angol ,nemet ,francia inabb ,stb.
2.Nemfogsz magyarországon élni mert az már európa.
3.Nemadózol magyarországnak, hanem EU-nak.
4.Nincs magyar alkotmány ,szval nincs is mit betartani.
5.Sosem várt érte külön bánásmódot.
6.És senki sem tart senkit hazaárulónak (kivéve azt aki tényleg hazaja ellen dolgozik

Sztem ez igy a helyesebb...
Gerbill
Elõször volt a lány, 1-2 napra rá a két fiú.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

NFP
az önkényuralmi jelkép az egységes valami, ez pedig négy jelkép, mert a közepe négy felé vágja 😄

Sok sikert, szerencsét magyar testvér 😛