631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
  • jefferson83
    Ez igaz :)
  • Wawro
    Mert nemláttad az összes hozzászólást...:D
  • jefferson83
    Nem hinném, hogy valaki azt mondta volna ez nem igaz.
  • jefferson83
  • Wawro
    Nagyon örülök, hogy ezt ide feltetted RussT! És most mondjanak vmit azok, akik szerint ez nem igaz !
  • Wawro
    Hát ez nagyon tetszik....Köszönöm szépen...
  • RussT
    7. 1000 év és trianon emlékét besöpörjük a szönyeg alá

ugye?
  • RussT
    Mi ez a hülyeség, hogy a "magyaroknak ki kell tartaniuk"? Ezek csak üres szavak, tartalom nélkül. A cseheknek, a kambodzsaiaknak és a svédeknek is ugyanúgy ki kell tartaniuk.

a kérdésedre itt a válasz:
    trianon durva történelmi tévedés
  • Falconer
    Van egy csillagja es akkor mar ugy erzi, hogy ezt lehet.
  • jefferson83
    Én is így gondolom.
  • LasCar16
    kezd a magyarellenesség a nemzeti öntudatuk lenni, ( fiataloknál) de azért a szlovák nemzeti párt se semmi, megint megvertek egy magyart csak azért mert megmert szólalni, szlovák kormánynak kellene ezeket megakadályozni, nekünk meg csak a felháborodás jutott, sajna ez egyre rosszabb lesz
  • Vlala #379
    Akkor egy kérdés: Te, ennyi értelemmel, ennyi helyes sírással mit akarsz?

Légyszi, ne válaszolj, flém lenne,ha egyáltalán tudod, mi is az... hagyjuk.
  • F1re
    na en nem olvasom vegig de bele szolok MIT akarnak a semmi szlovakok 20 eves alam kabbe haggyanak mar hirtelen ojan kibaszott erosek lettek
  • RussT
    *sok minderol NEM ertesitik
  • RussT
    ja, mar igy is sok minderol ertesitik, az emberek meg sok imnderol nem vesznek tudomast...
  • Vlala #375
    Nem gondolhatja komolyan, mert ha igen, akkor hülye.
    Van valami, ami felkavarja a népet, ezért kovácsoljunk belőle politikai tőkét.

Még mindig azt mondom, amit Garfield, a szlovákok nem ellenségeink, csak van köztük is olyan, aki nem fér a bőrébe.
  • Goth

De fordítva, ha lángszóró van egyedül is megy 10 ellen :D
  • jefferson83
    Azért remélem nem gondolod ezt komolyan.
  • dunga
    nem, inkább azt kéne, mint amit tegnap mondott vki értelmes az m1-en, h nem kell a sajtót minden ilyenről értesíteni, meg nem kell róla tudomást venni
    persze.
  • Sawyer 01
    Nehogy háború legyen :S
  • kristiaan
    mi az h "szar szlovakia"? semmi ertelmet nm lattom
    elkepzelheto h nehany szlovak atjott es szotarbol kinezett szavakat kiirogattak.magyarovar 1 kopesre van a szlovak hatartol. mert nm mondjuk szegeden v pecsen tortent??
  • NFP
    ebben is lehet valami
  • Grenzjager
  • hunbasser
    hát,lehet,h rátapintottál a lényegre...
  • kristiaan
  • ReTeK
    magánvélemény következik:
    piszkosul gyanus ez az egész, királyi tévében trianoni emlékműsor, a kereskedelmi adókon első hír mindíg a magyar verés valaki itt valaki nagyon fel akarja paprikázni a mogyorókat hogy elfelejtsék az igazi belső problémáikat, úgylátom nagyon jól halad vele
  • hunbasser
    azt hozzá kell tenni,h amelyik cigány zenél,vagy elvégezte a középiskolát(!)
    az általában értelmiség,és rendes is,hálistennek sok ilyet ismerek.
  • homeless
    Azért nagy a pofájuk a cigányoknak mert nincs vesztenivalójuk. Őket nem érdekli ha leszakad a fél karja, vagy szarrátörik az orra, vagy lecsukják(ritka eset), vagy esetleg megtudják a szülők, hogy mit csinál. Azért mert egy gátlástalan szar nép, akiket nem érdekel, hogy ki mit gondol róluk. A szülőktöl meg azért nem tartanak, mert a legtöbb esetbe ők küldik rabolni a gyereket. 14 alatt nem büntethető, 14 felet meg leszarják ha a javítóba mennek. Legalább egy éhes szájjal kevesebb. Ezzel a viselkedéssel nem itt van a helyük hanem kb a középkorba. A múltkor egy cigány ember a családjával a buszon üvöltözött, hogy büdös magyarok, kicsinálunk titeket. 50 magyar, 6 cigány. És van pofájuk ilyeneket üvöltözni.

Múltkor egy szórakozóhely előtt álltunk és jött egy 13! éves cigányköyök mögötte kb 15 18-20 éves cigány. A kis szaros meg elől üvöltött, hogy én most úúúúgy megverek valakit. Ennyi az értelmi szintjük. Ez ellen nincs mit tenni. Bár vannak kivételek, akik valami genetikai csoda folytán több értelmet kaptak. Ők azok, akik egyetemre járnak és sokan közűlük elítéli a saját fajtája viselkedését.
    Bocs az offért, de nincs ilyen topic és ha már felmerűlt ez a kérdés akkor gondoltam leírom énis a véleményemet.

Ui.: a rambós kép kúrvajó :)
  • UltimateGamR
    találtam egy képet a neten aszem a Slotat ábrázolja (nembiztos...)

• Sir Quno Jedi
    Maj lesz. Sajna telepítik őket össze-vissza és bárhol felütik a fejüket, mint a dudva.
  • hunbasser
    én meg heves megyei :P nincs 100 km-re a határ :P
  • sweech
    én borsod megyei vagyok jee
  • UltimateGamR
    hát ez engem nem érint muhahaa , pont magyarország közepében lakok igy élvezem a boldok meghitt életemet! nem kell tartanom hogy valami külföldi megverjen az utcán , sőt ahol én élek még cigány/néger/arab/bevándorló sincs MUHAHAAA
  • Shadow_THH
    legnépszerübb témák #1
  • j4n3k
    Egyszerű, kell egy pisztoly... De ez sem jó, mert akkor lopnak valahonnan azt szarrá lőnek. Meg kell velük beszélni egy helyet, én egyedül, ők akárhányan, és széen ledurrantod az összeset...
  • septoxe
    A gázspray se rossz,,,de ha beszerzel 1 medvét,,imádni fogsz bmx pályákra járni
  • Ramox
    Az kimaradt: Sajnos egyszer már kerültem ilyen helyzetbe és azóta mindig nállam van egy gázspray (bár leeht msotse ért volna vmi sokat) de pont azelőtt kb 5 percel raktam ki táskámba mert mindig nyomta a combomat
  • hunbasser
    ya,fairplay :(
  • septoxe
    Felkéne gyujtani az összeset! 10. 1 ellen:(
  • Basic
    Igen, erről hallottam én is, de nem a tv-ből. Már egyszer csak engem fognak a barmok elverni. Diószeg az tőlem a szomszéd falu.