Felvidéki támadások!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
Légyszi, ne válaszolj, flém lenne,ha egyáltalán tudod, mi is az... hagyjuk.
http://www.igazsag.extra.hu
Van valami, ami felkavarja a népet, ezért kovácsoljunk belõle politikai tõkét.
Még mindig azt mondom, amit Garfield, a szlovákok nem ellenségeink, csak van köztük is olyan, aki nem fér a bõrébe.
De fordítva, ha lángszóró van egyedül is megy 10 ellen 😄
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
persze.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
elkepzelheto h nehany szlovak atjott es szotarbol kinezett szavakat kiirogattak.magyarovar 1 kopesre van a szlovak hatartol. mert nm mondjuk szegeden v pecsen tortent??
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
piszkosul gyanus ez az egész, királyi tévében trianoni emlékmûsor, a kereskedelmi adókon elsõ hír mindíg a magyar verés valaki itt valaki nagyon fel akarja paprikázni a mogyorókat hogy elfelejtsék az igazi belsõ problémáikat, úgylátom nagyon jól halad vele
az általában értelmiség,és rendes is,hálistennek sok ilyet ismerek.
ReaL MaDRid x siempre
Múltkor egy szórakozóhely elõtt álltunk és jött egy 13! éves cigányköyök mögötte kb 15 18-20 éves cigány. A kis szaros meg elõl üvöltött, hogy én most úúúúgy megverek valakit. Ennyi az értelmi szintjük. Ez ellen nincs mit tenni. Bár vannak kivételek, akik valami genetikai csoda folytán több értelmet kaptak. Õk azok, akik egyetemre járnak és sokan közûlük elítéli a saját fajtája viselkedését.
Bocs az offért, de nincs ilyen topic és ha már felmerûlt ez a kérdés akkor gondoltam leírom énis a véleményemet.
Ui.: a rambós kép kúrvajó 😊

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
http://www.lohere.net - a MagyarChan
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
sok rendes cigányt ismerek egyébként,de a legtöbbjük,lop,csal,hazudik,kötekedik,és ha az egyik neked támad,és te sikeresen védekezel,holnap 10-en jönnek...
amúgy a legtöbbjük úgy van,h ha segély kell,akkor õ magyar,de ha vmit neki kell fizetni,akkor õ nem magyar,hanem õ cigány...
ReaL MaDRid x siempre
nem megyek bele jobban kezdõdik a simpson 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Sajnos viszont azt kell mondanom, hogy sok helyen megalapozottan utálják a magyarokat, pl Ausztriában, ahol rengeteg magyar állampolgár által elkövetett csalás, rablás, lopás történik. Persze hogy általánosítanak. Ugyanez a helyzet itthon a romákkal is. Nemtom elhiszitek-e, de én nemrég megismertem a roma srácot, és kurva jó fej! Egy ideig egy helyen melóztam vele. Szóval kellemeset csalódtam, van kivétel! De sajnos ott van a többi, akikkel csak a baj van.
A külföldi magyarokat pedig nagyon sajnálom. Jan Slota meg ne látogasson Mo-ra a saját érdekében asszem.
War. War never changes.
Tudom a téma nem errõl szól, de muszáj hogy elmondjam tegnapi "élményemet"
Egy ilyen szóváltás volt itt:
Én jobban félek, hogy engem fognak megverni a romák...nem kell ecsetelnem, hogy miért. Lassan már nem merek kimozdulni az utcára miattuk.
Erre ezt írták rá, csak úgy nevetve:
"Paranoia 2 - A félelem visszatér. ;D"
Ez nem paranoia, engem pont tegnap vert meg elég csúnyán kb 10-12 roma.
Ha nem bánjátok elmesélném hogy volt: 2en voltunk egy bmx pályán, ott bicikliztünk és az egyik beállt az út közepére, én indultam a táskámért, és direkt kikerültem kb 30 cmre hogy nehogy összetûzésbe kerüljek vele. Mikor elhaladtam kb 1 mre tõle akkor azt kezdte üvöltözni: "Nekem jött! Nekem jött!" Szerintem nem kell ecsetlenem hogy mi következett... Körbe zárt az a 10-12 "ember" (ráadásul idõsebbek is voltak 2-3 évekkel) Esélyem se volt védekezni, az egyik tarkón rugott és az eszméletvesztés határán voltam, ez a 10 cigány elkezdett egyszerre ütni, rugdosni. Semmit se tudtam csinálni csak havert elküldtem hogy fusson. A szerencsém csak az volt hogy egy rendõr arra járt akitõl megilyedtek, és már csak annyit kiáltottak vissza hogy nehogy feljelnts különben mégjobban megverünk.
Ezekután ez csak paranoia magyarországon?
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Pl. Grenzjager, NFP, Drakboy, vagy akár Borgot is említhetném... Nem azt "lökik", hogy elhatárolódnak ettõl, hanem kifejtik véleményüket. De ahogy gondoljátok...
Én tudom melyik szavakat kell nagybetûvel írni, de ha jól tudom egy átlag fórumon beszélgetünk, és nem kikötés a helyesírás...
Így nálam a Magyar szó nagy kezdõbetû ha tetszik, ha nem!
Amúgy körülnézhetnél itt, te nagy nyelvszakértõ mester, mert nem Én vagyok az egyetlen aki követ el helyesírási hibákat...
De tudom, neked csak az szúrt szemet hogy "á egy 14 éves Fradista aki nemzeti érzelmû is, gyorsan oltsuk le, mert a jókívánságában a magyar szót nagykezdõbetûvel írta..." Õszinte grat hozzá...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"