631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
-
#471 Igen csak NFP azt írta, hogy skandináv népek mint mi, és én úgy éreztem nem keltek vele nagy vitát ha kijavítom -
jefferson83 #470 Több elmélet van. Van egy olyan is, hogy a legközelebbi rokonaink a japánok. Na de ezen most ne akadjunk fenn :) -
#469 Hanem? -
Deqwator #468 de itt nem arról volt szó hogy honnan vándoroltunk ide! -
#467 Tehát ez az elfogadott elmélet. -
#466 Az iskolákban is azt oktatják hogy onnan vándoroltunk ide. -
Deqwator #465 "A magyaroknak legfeljebb a nyelve áll rokonságban az északi országokkal"ezt rosszul tudod ,de ahogy érzed. -
#464 A magyaroknak legfeljebb a nyelve áll rokonságban az északi országokkal, mi ázsiából vándorolhattunk ide, nem pedig északról. -
#463 eddig is voltak ugyanígy verések, csak érdekes módon nem került se tv-be se a lapok hasábjaira, szal ezt sztem jól látod, persze "jobb"helyeken lehett olvasni róla mindíg de egészen ritka volt ha vmelyik eljutott a "plebs" elé... -
jefferson83 #462 "Éles különbséget" -
jefferson83 #461 Az igazat megvalva engem se érdekelt, de töriórán egy két kiemelt résszel foglalkoztunk. A történelmi hűség kedvéért :) -
#460 Ha a szláv népeket konkrétan nevesíti, akkor az különbségtétel. -
jefferson83 #459 Sztem nem. Éles különbséget nem tettek a magyarok és a szláv népek között bármennyire is jó lett volna. -
#458 A mi töritanárunk azt mondta, hogy unalmas.
Mondtam neki, én ezért olvasok inkább rokon kivonatokat.
Ekkor csúnyán nézett rám. -
jefferson83 #457 Nincs meg a jófej töritanáromnak volt középsuliba azt arra dicsekedett -
#456 Szolganépként a szláv népek vannak megemlítve, nem pedig a skandináv népek, mint mi. -
#455 Honnan szereztedmeg? -
Gascan #454 magyarok * -
Gascan #453 én felvidéki vagyok, rév-komárom mellett lakom egy kis településen. nyugodt szívvel állíthatom, hogy ku..a szar a helyzetünk. Hála az új kormánynak, a fasz. nem mentek el többen szavazni. -
jefferson83 #452 A helyes kifejezés a szolganép (forrás: Mein Kampf). -
jefferson83 #451 Ezt most úgy írtad,mintha már holnap mennének a határhoza magyar katonák. Ezen nem kell fennakadni,mert az esély erre nem haladja meg a 0%-ot és mára már értelme se lenne ezt be kell látni. -
Braveheart #450 Ez tényleg nagyon jó oldal, ajánlom mindekinek! -
#449 Azért nem csuktak le idehaza senkit, mert itt nem lehet. :D
Ez a mi erőnk! -
#448 a szlovák külögyminiszter mondta is,h odaát lecsukták az embereket,itt emg semmi nem volt...sztem meg meg kéne neki mondani,ha ilyenek nem fordulnának elő,akkor mi sem szívóznánk,és senkit sem kellene börtönbe zárni.az oké,h lecsukták őket,de sztem azzal kellene foglalkozni,h legközelebb ilyen véletlenül se történjen -
#447 usa,orosz,kína,brazil,ausztrália...sok van :) -
#446 Na jó, én csupán arra szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy tegnap az MTV Este című műsorában elhangzott, hogy a hazai és a szlovák jogkörnyezet erősen különböző, ezért is lehetséges, hogy amíg odaát lecsukták a transzparenseket lóbáló szurkolókat, addig itt szinte nem lehet tenni semmit ellenük.
A magyar jog annyira védi a szólásszabadságot, mint kevés ország Európában.
Én hiszek benne, hogy ebben a világban semmi sincs véletlenül. Ha valami a törvényes cselekedetek közébe esik, az nyilván azért van így, hogy éljünk vele.
Nincs annál nagyobb fricska az orrukra, hogy amíg mi nyugodtan megtehetjük, addig ha ha ők válaszolnak, odaát lecsukják őket :D
Ezzel élni kell! A részleteket mindenki egyéni kreativitására bízom. ;) -
#445 pedig te látod át legjobban talán a jelenlegi helyzetet. -
#444 felvideken elek, de a vitahoz inkabb nem szolok hozza -
#443 Látom sikerült elkanyarodni, az eredeti témától... -
#442 húzd meg magad! -
#441 Na akkor itt legyen vége a Hitleres, zsidós, meg hasonló témáknak
Pedig sava-borsa nélkül sótlan az étel :) -
#440 a trianon egyszer már lejárt nem? -
#439 Nem kell, csak megkérdeztem. -
#438 örményország fakk köztársaság országai meg grúzia meg andorra és luxemburg tuti hogy ennyi amugy mért kell? -
#437 Ezeknél még kissebb lenne? -
#436 mi ne legyünk elég erősek szövetségesnek :( de aki 2 háborút kirobbant az meg maradjon oyan amiyen.. csak nem próbálkozik harmadjára.. -
#435 szerntem még románia bulgária dánia svéd, finnország görögország albánia olasz kb ennyi szerintem -
#434 inkább azt nézzük melyiknél nem, Német, Francia, Lengyel, Ukrán, Spanyol ami így elsőre beugrik. -
#433 Ha megmaradt volna a nagy magyarország, akkor melyik országoknál lenne nagyobb magyar ország? -
#432 Úgy látom egy kicsit elkanyarodtunk az eredeti témától! Én nem kívánok állást foglalni Trianonnal kapcsolatban és nem akarok politizálni sem. Nekem csak egy egyszerű üzenetem lenne a Nyitrai lányt megverő "bátor urak" számára.- Srácok! Gyertek fel pestre,itt sokkal több Magyar van akiket ütni lehet!És próbáljátok ki milyen lehet megverni mondjuk egy erősebb testalkatú férfit.Higgyétek el egészen más érzés!!- Bocsi,de ez már nagyon kikívánkozott!