Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uj vagyok és még ne tudom hogy hol lehet ketölteni a Nitro-hoz Autokat???valai segitene??
Subaru Impreza & Hummer
köszi a segitséget
Az elõzõ részben nem tudom volt-e már a lövöldözõs téma, ill. a grafika játékon belüli állíthatósága.
Forza.

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Forza.
mintha folyamatosan egy ködös fátyol lenne a monitoromon, nagyon zavaró :( (értsd: elcseszett HDR, elõzõ részben nem volt ilyen gond)
irányitás/fizika szerintem maradt BW-s, reálisabb mindenesetre biztosan nem lett. bárcsak jönne valamelyik évben egy WR3 inkább :(
Forza.
eredetibe mikor jelenik meg vagy honnan tom az eredeti leszedni :
Alarm for Cobra 11 - Highway Nights
köszii:D
lassan beindul megint a topic úgy érzem:P
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
egész jó az éjszakai. Kicsit belenyúltam és a nappaliból csináltam éjszakaiz ezért a közlekedésnek nem voltak lámpái bekapcsolva de nem volt türelmem végigjátszani a demót éjjel :D Egész hangulatos kis játék. Éjszakai mod isteni. NFSu2 hangulatú jó megoldások és látványos. Elsõ benyomásom jó :)
végre vmi új:D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
nem tudná vki megmondani h a crash time-ba hogyan kell megcsinálni a 2.8. küldetést?
köszönöm<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
A Burning Wheelsbe a Crash Timeból át lehet rakni az autókat? Én átmásoltam pár autót , de a játékban nem jelentek meg. Ha ezt meg lehet oldani valaki leirná hogyan kell? Elõre is kösz.
nem lehet valahogy megoldani a crashtime 1-2-ben, hogy ne legyen ez az idétlen, buta gagyi robbanás? ha már a wr is egész jól matatható itt-ott kezdõknek is, gondoltam hátha...:)
MIkor jelenik meg???
AFC 11 highway nights,nagyon állat lessz!
MIt kell összegyüjteni kocsi alkatrészeket??ezt irta vki + hol vannnak az alkatrészek akkor ??
Citybõl hiányzik 2 pálya : Mien -center
Warehause
nem lehet csinálni semmit nincs zászló a kocsiknál
Autópályás fullra kész ott mindegyiknél van zászló
Mit kell csinálni ???
KÖsssz!
Ugratsz ugye? :D
Az is tiszta könnyü játék :)
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
mért irja ki mikor elinditanám h could not create direct3D device
ezt irja ki és nem inditja el :(