Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark98
Valaki tud Nitro hoz csalás kódot? Elõre is köszi!

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

a gépem jo hozzá megvan arendszerkövetelmény
arty
milyen géped van? vszeg gyenge/régi hozzá ...

Forza.

Hellosztok!!
Én elinditom a játékot és ezt irja ki : could not create direct3D device
mt csináljak lécci segitsetek!!
KÖSZII
Burdi
gamecopyworld com

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

PepsiMax
de,a www.galaxisnet.hu -n megtalálod 😊

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Nem tudnátok egy cracket v. No DVD adni a játéhoz?
arty
az orajel SEMMIT nem számit. az a gond, hogy celeron!

Forza.

PepsiMax
igen intel caleron......azt olvastam hogy minimum 3.2-es kell neki...nekem meg 3.06-os 😞
Elvileg kéne futnia.............szóval baromira nem értem 😄
Most 200 mhz ennyit számitana?

PepsiMax
Burning Wheels az új csak......

és neked is celeron?
mart ha az akkor szinte biztos hogy az a probléma!

cs

Nem jelent meg valami új rész vagy új játék??
PepsiMax
igen nálam is ugyanaez a probléma és ugyanúgy 3.06-as intel-em van.

nekem 8600GT-m van 2 giga ramom és 1 intel core 2 duo (2.33GHz)
és most jól fut! régebben amikor csak egy 3.06-os celeronom volt nekem is ezt csinálta csak percenként úgyhogy sztem a prociddal van a gond!
(ja és én azt vettem észre hogyha megáll a game akkor el kell engedni minden gombot és hamarabb normalizálódik vagy hogy mondjam)

PepsiMax
lehet drivert kéne frissitenem,csak nem találok AGP-set,mert csak PCIe-t találok csak :S

PepsiMax
kipróbáltam mindent low-on és a low exe-vel is inditottam el,de ugyanazt csinálja.Pedig más shader 3-as játékok közepesen széepn futnak......van hogy maxon is......csak valahogy ez szaggat be :S

PepsiMax
640X480-ban és mediumon van...próbáljam meg low-on?Sztem nem gyenge a HD2400-as 😊
Miért lenne gyenge?

hykao
Sajnos a HD2400 nagyon gyenge kártya...próbáld minimal módban* futtatni a játékot - amennyiben a legújabb játékról van szó.

*A CT2_Setup.exe-t futtatva tudod beállítani a minimal módot. Ennek a setup proginak nincs parancsikonja, a játék mappájában találod.
PepsiMax
tudsz válaszolni az én problémámra? :S
Csak mert te legalbáb értesz hozzá meg aktív vagy ilyenekben 😄

hykao
nincs...3e sok az új magyarított játékért?
zolika217336
Nincs vmi ingyenes magyarítás hozzá??

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

PepsiMax
Sziasztok.Az a problémám hogy simán fut HD2400-as kártyán a játék.De van hogy nagoyn besszaggat,és a hang...de utána újból tökéeltesen megy 5 percig...kb. 1 percig nagyon szaggat,megáll a kép is,majd egy picikét megy elõre utána újból rendesen megy...mi lehet a probléma?
Nem dual core-os gépem van....és 1 GB memória van benne,és 640X480-ba is ezt csinálja :S

hykao
ott van 3 hozzászólással lejjebb...
zolika217336
Hali!
Crash time 2-hez keresek magyarítást légysz ha valaki tud segítsen;fontos!!!!
[email protected] vagy ide is jó... Köcccccccccccccccccikkkkkkkkkkkeeeeeeee

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

burjanmate
Szedd le hozzá az addon manager-t!

TDU nick: HUN_Matt_92

Már sikerült, de a modot nem tudom berakni. Azt csinálom, ami a readme-ben van, de nincs bent a játékban. Plshelp

arty
valószínüleg neked nem való az imidzs bemountolgatás 😊

inkább kattints ide!

Forza.

Van 1 kis gondom. Nem tudom bemoutolni az image fájlt. Valyon miért?

valószínûleg újra kell textúrázni bár én nem értek hozzá!
írj a wr2-es topikba is ott vannak a legjobb modderek! majd õk megmondják hogy hogy kell ezt csinálni

burjanmate
Nah akkor leírom másképp, hátha így érthetõbb. Berakok egy World Racing 2-höz készült kocsit Crash Time-ba - ugye mind2 ugyanazt a motort használja - és normális textúrák helyett csak véletlenszerû színeket kapok. Mit kell vele csinálni, hogy mûködjön?

bulba
Össze kell gyûjteni egy új gép darabjait, amelyek mindenfelé szét vannak szórva a városban.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

lehet hogy 1 kicsit hülye példa lesz, de remélem megérted!

Próbáltad már felhúzni a cipõdet a lakásban úgy ,hogy közben az az udvaron van?

a crash time 2-nél nincs zöldebb, de asszem már készül a következõ!

cs

Jött ki valami újabb a Crash Time 2-nél ?

86%-nál tartok autobahn-osat megcsináltam a city-set nem tudom mert nincs 1-nél se piros zászló csak az autobahn-osnál mért?
burjanmate
Üdv! Hogy lehet berakni Crash Time-ba a többi ugyan azt a motort használó játékból a kocsikat, hogy ne nézzenek ki hülyén a textúrák? És van valami freeplaymod hozzá csak kötetlen kocsikázáshoz?

bakker írhattam volna elõbb is! összese kb 2 órát kerestem hogy hogy kell ezekhez eljutni most meg 5 perc alatt megtaláltam mind2õt! XD

már csak az építkezés kéne! a raktári rámpákat megtaláltam!

a városban az építkezésen lévõ és az atópályán a raktár tetején lévõ alkatrészekhez hogy ehet eljutni?

elõre is thx!

jaj RT bazz de hülye vok! kösz valószínûleg ez lesz mert wr2-be is így szivattam a haverokat mikor kormánnyal nyolmultak!

KÖSZI!

Megvan!!

Kösz az eddigi segítségeket!
CS

CITY-BE: INDUSTRIAL PARK GAS STATINO KAMION ROBBANTÁS + FORMA 1 VERSENY UTÁN NEM JELEZ 1 KOCSIRA SE PIROS ZÁSZLÓT HOGY MIVEL LEHET MENNI , AKKOR MIT KELL CSINÁLNI

KÖSSZ!!
arty
F3 vagy F4 nem vált a kormányra játék közben? vagy vmelyik másik F gomb?

Forza.

a küldetéseket úgy tudjátok megcsinálni hogy amikor autót lehet választani azt választod aminek a neve mellett 1 kis piros zászló van.
elvileg akkor fél percen belül történni fog valami!
vagy a mapon megnézed hogy van-e piros jel valamelyik szerviz helyén.

(LÉGYSZI AZ ÉN KÉRDÉSEMRE IS VÁLASZOLJATOK! #3201)

cs

Pl: Autópályásnál valley by the river-nél hogy kell elinditani a küldetést?,

Industrian park gas station küldetést megcsináltam a kamion robbantást, forma 1 versenyt jól de nem adta a következõ küldetést. Meg akartam újra csinálni mostmeg nem inditja el a küldetést. Mit kell megnyomni ?

Helló!

Mit kell megnyomni ahoz hogy elinditja az akciót várok de nem mond be semmit a 'csaj'. Mit kell megnyomni ahoz??
Helló!

hogy lehet berakni a módokat? Pl: mercedes-t megnyitom kiadja c291 mappát és 1 readma szövegfájlt a c291-mappát bemásolom az autos mappába a többi kocsihoz de a játékba nem adja be mit csinálok szarul??hogy kell csinálni kössz!
Újra beléptem ugyan abba a kamion robbantósba hátha nem mentettte el vagy vmi de még a küldtést se mondja be
Kösz a segitséget sikerült!

Megcsináltam jól mindent de nem adot következõ küldetést ugyan úgy zárolva maradt .Miért?

Autópályás küldetésnél hogy kell elinditani a küldetést? Nem jelez semmit ?Ott mit kell csinálni ,kösz
Köszi<#wink>

szricsi: tényleg csak be kell menni alá és az akció gombot (alapból F)
megnyomod és ezt 3x megismétled!
ast00: http://www.games.reveur.de/en/burning-wheels/addons/

Modot honnan lehet leszedni?