3508
-
dupcsik #3306 hali nálatok nem szaggat a menü? -
Hali! Pls valaki a CT3 hoz küldje el a mentését mert újból tettema gépet de nincs hangulatom még egyszer végig vinni ... pls szükséges lenne.... -
Sziasztok.
uj vagyok és még ne tudom hogy hol lehet ketölteni a Nitro-hoz Autokat???valai segitene?? -
widi #3303 Végigjátszottam a CT3 Highway Nights-et, de két jármű még mindíg "locked", és a Carrier is csak 97%-os, de nem ad több megoldandó ügyet, tud valaki segíteni, hogy hogyan tovább? -
dupcsik #3302 hello! feltelepitettem a cobra 11 crash time játékot és a menü szaggat a játék nem mi a megoldás?
köszi a segitséget -
Hát szerintem az a 3D efekt vagy mi a bánat az zúzta szét a látványt. De tényleg kihalt érzése van a szinek miatt. És nem tudjuk kiszedni a pályát se hogy wr2-be visszategyük sajna mert úgy csinálták meg hogy nelehessen. Kár azért a térképért igazán. Lehetett volna még szépet csinálni belőle :) -
vamatty #3300 jó köszi,majd jönnek úgyis az ünnepek! -
A STEAM-ről...másféle lehetőséggel itt az SG-n pedig nem foglalkozunk ugye... :) -
vamatty #3298 A Highway Night's-ra gondoltam,bocsi! -
vamatty #3297 lécci valaki mondja meg hogy honna tudom letölteni a Cobra 11 HW nevú Pc-s játékot! -
A fő változás talán a napszakok váltakozása, és a műszakkezdet állíthatósága. Kár, hogy az időjárásváltozás kihalt a Synetic-nél még az MBWR-rel...talán majd a következő C11 részben...
Az előző részben nem tudom volt-e már a lövöldözős téma, ill. a grafika játékon belüli állíthatósága. -
szricsi93 #3295 Kijátszottam nem sokban külömbözik a BW-től de nem volt olyan rossz :d -
... és megkapom a 3 évvel ezelőtti cobra11 játék grafját, mert minden effekt hiányzik - a legfontosabb árnyékok is elbutulnak :( -
Szabi1991 #3293 -
Steamen már elérhető. -
a graf beállításoknál Minamal mod legyen,és kevesebb lesz a "zavaró" effect -
nna, eddig birtam, nagyon zavar, így nem tudok játszani vele :( (probáltam lehuzni a fényerőt, de nem segít)
-
első blikkre elég gáz lett az uj rész :/
mintha folyamatosan egy ködös fátyol lenne a monitoromon, nagyon zavaró :( (értsd: elcseszett HDR, előző részben nem volt ilyen gond)
irányitás/fizika szerintem maradt BW-s, reálisabb mindenesetre biztosan nem lett. bárcsak jönne valamelyik évben egy WR3 inkább :( -
November 19. - de ez szinte biztos, hogy csak a német megjelenési időpont. Itthoni megjelenés még kérdéses, legalábbis én nem láttam róla hírt sehol. -
szricsi93 #3284 Cs
eredetibe mikor jelenik meg vagy honnan tom az eredeti leszedni :
Alarm for Cobra 11 - Highway Nights -
ez jobb, mint amire számítottam :) thx -
azonnal szólni ha vhol már kint látjátok a teljeset:DD
köszii:D
lassan beindul megint a topic úgy érzem:P -
A demó alapján: beállítható, hogy reggel vagy este kezdődjön a műszak. -
nem: éjjel is nappal is de az éjjeli jobban tetszett :D -
és ez a rész (szinte) csak éjjel fog játszódni?? :( -
egész jó az éjszakai. Kicsit belenyúltam és a nappaliból csináltam éjszakaiz ezért a közlekedésnek nem voltak lámpái bekapcsolva de nem volt türelmem végigjátszani a demót éjjel :D Egész hangulatos kis játék. Éjszakai mod isteni. NFSu2 hangulatú jó megoldások és látványos. Első benyomásom jó :) -
Szabi1991 #3277 várjuk.. :-) -
Az RTL oldala szerint November 19. a megjelenés dátuma.
Angol nyelvű hivatalos oldal: ITT -
mik lesz megjelenés?
végre vmi új:D -
ITT meg a bemutató videó. -
Új C11-es fejlesztés -> Alarm for Cobra 11 - Highway Nights Demo itt <.>
-
Szabi1991 #3272 lol, töltöttem egyet netről bemásoltam systembe azt most fullon megy o.0 -
Szabi1991 #3271 d3dx9_37.dll hiba BW-nél :/ -
finta balázs #3270 am ez az a küldi amikor a főnökkel kell vmit csinálni és 1 zöld mpv-ből hív a folyó túlpartjáról -
finta balázs #3269 hello
nem tudná vki megmondani h a crash time-ba hogyan kell megcsinálni a 2.8. küldetést?
köszönöm -
Valaki leírná nekem pontosan hogy lehet kiegészítőket tenni nitro-ba és honnan lehet szerezni?Bizonyíték hogy van kiegészítő. -
vamatty #3267 Sztem Burning Wheels Manger! -
np #3266 Sziasztok!
A Burning Wheelsbe a Crash Timeból át lehet rakni az autókat? Én átmásoltam pár autót , de a játékban nem jelentek meg. Ha ezt meg lehet oldani valaki leirná hogyan kell? Előre is kösz. -
hi!
nem lehet valahogy megoldani a crashtime 1-2-ben, hogy ne legyen ez az idétlen, buta gagyi robbanás? ha már a wr is egész jól matatható itt-ott kezdőknek is, gondoltam hátha...:) -
vamatty #3264 asszem valamikor szeptemberben,de nem tom pontosan, egyébként valaki tudna nekem ide regisztrálni,mert én nem tudok(nem tom beírni a reg kódot)?Ha elküldené a nevet meg a jelszavat privibe , akkor lekötelezne,elpőre is köszönöm!