3508
-
#3386 NAGYON VÁROM!!!!!!!! Már a nitrótol kezedve nagy fanja vagyok a játéknak és syneticnek. -
#3385 Én már várom -
#3384 Crash Time 4 Bejelentve! + képek -
#3383 akkor jó
-
#3382 Má'sikerült. -
#3381 ne várj választ ez a fórum kihalt -
#3380 Valaki segít modinstallálásban? (Crash Time III) -
#3379 Hali!
Nem tud valaki a Nitro-hoz autólelőhelyeket vagy ,hogy hol lehet letölteni a Crash Time egész verzióját ingyen??? -
#3378 Ja bocsi azt nem írtam hogy ez a Crash Time 2-ben van. -
#3377 Sziasztok!Új vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy a hulladékégető erőműnél lévő víznél van a vízben egy sárga jel,rajta egy autó,egy / és még egy autó.Az mi és hogy lehet megszerezni? Aki tud segítsen. -
#3376 Olyan kocsit válasz, ami mellett ott a zászló, vagy a térképen keress feladatot(piros kör) -
IkarusMan #3375 A gokarttal alámentem a kamion alá és ott nyomtam meg az F betűt.
De most nem add semmi feladatot. -
#3374 Hogyan oldottad meg? -
IkarusMan #3373 Hali
Megvan megoldottam. -
IkarusMan #3372 Ha megnyomom akkor átvált gokart nézetre és ha ismét megnyomom akkor visszavált személykocsira. -
#3371 A kamion kereknél nyomd meg az F betűt, úgy jónak kéne lennie -
IkarusMan #3370 Hali
És azt megtudja valaki mondani, hogy a szondát hogy kell robantani a kamionnál mert az akció gomb az csak át vált gokartra.
És egy végigjátszása nincs valakinek hogy hogy kell megoldani a feladatokat? -
IkarusMan #3369 OK köszike! -
Tiger 2 #3368 Hello! Már rá jöttem, hogy lehet kivinni! A beállításoknál mindent kapcsolj a leggyengébbre!! -
Tiger 2 #3367 Hello!! IkarusMan milyen grafikus kártyád van?? Csak mert nekem is ugyanez a problémám!! -
#3366 Saját kérdésemre válaszolok
Újraraktam gamet, nem raktam fel a v1.33-as patchet és most vittem végig a játékot -
IkarusMan #3365 Hali nekem az a gondom,hogy a Crash Time II.-ben a gokartos feladatnál ugrálnak a gokartok és így nem tom megcsinálni a feledatot. Mi lehet a probléma? -
#3364 Én nemrég kezdtem el a Burning Wheels-t és sajna már másodszorra is ugyanaz a probléma "akadályoz" a játszásban.
Szóval:
Ha a játék valamilyen okból fogva kilép exe hibával, vagy küldetést abba hagyok mielőtt befejezném, ezután egyszerűen többet nem kapok küldetést
(Csak olyan kocsival megyek, ami mellett ott a zászló)
Szóval ha valaki tudja a megoldást, kérem írja le. -
Daniel11 #3363 Nekem sikerülni szokott a könnyűben. Mondjuk a nehéz már tényleg nehéz, nem is tudom 18-at kell össze ugratni. Szerintem gyakorolj, nekem is úgy sikerült :) -
TYÜTYI2006 #3362 Sziasztok!
Cobra 11 crash time kérdésem lenne. Valaki tud hozzá csaláskódos megoldást? Mert már igen régóta a beépülve (undercover) küldetésnél van, 1 évnél is régebb óta. Nem is igazán foglalkozok vele, de ma újra ránéztem. De ott képtelen vagyok a repülőtéren ugratni. Nehéz szinten addig eljutottam valahogy akkoriban, kiváncsi is lennék rá a továbbiakban is, addig se volt persze könnyű. Az elsőn még átugratok,az körönként 1 pont, meg a negyediken, az maximum 2 pont. Tehát még ezt a küldetést, könnyű szinten kezdve se lesz meg, az akkor szükséges 14 pont. -
pisti1990 #3361 sziasztok örüölnék ha végre véálaszolna vki mert már dühös vagyok a crash time 2 ,3 nál osztott képernyőben nem tok a jobb oladal kocsit váltani mit kell csinálni? mert nem létezik hogy bugos lenne a játék gamepaddal megyek -
#3360 Szerintem ha összehasonlítom a 4 részt akkor a játékteren akad meg a szemem.Pl.:A klasszikus Nitro részbe a valósághűen felépített csomópont,a pihenő. A Crash Time-ba a bánya,a csatorna a városba. A Burning Wheels-ben a félhíd. Viszont a Highway Nights-ban semmi! Csak az autókon javítottak meg a műsornak megfelelően fejlesztettek. De mindegy szerintem így is mindenidők legjobb játéksorozata. -
#3359 A crash time 3.-ban átlehet egyáltalán vhogy álítani a billentyűzet konfigurációját???
Ja és esetleg dobtak már ki rá hungary mod-ot?? -
Mate1994 #3358 Hogy tudtad beéllitani a kormányodat??
Légyszi ird le mert én nem tudom beállitani az enyémet. -
#3357 melyik részre gondolsz?
-
#3356 Köszönjük szépen az együttműködéseteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3355 Hy!
miért fagy le rögtön az elindulás után a játék?
nvidia 9600-om van az tudja a sm 2.0-át? -
#3354 Hy!
miért fagy le rögtön az elindulás után a játék?
nvidia 9600-om van az tudja a sm 2.0-át?
thx -
#3353 miért nem telepíti fel a cobra 11 crash time-ét egy darabig lemegy aztán semi help
-
#3352 hahó sose válaszóltok -
#3351 a magyarosítást hogy kell beleteni? és medig tart a teljes játék? -
#3350 akadt egy problem. beteszek bármilyen hozzá való addon járgányt és sehol semmi új nem jelenik meg, pedig 100%-os a mentés. ennél már nem csak úgy megy a bepakolás, mint a wr-eknél? -
#3349 há' semmi HATRED, SKIDROW, miegyéb, csak egy mezei iso-t találtam egy helyen. holott elméletileg (tudtommal) már megjelent. -
Szabi1991 #3348 hogy érted ? o.0 -
#3347 tom, hogy warez féle a kérdés meg blaa blaaa blaaaa, de ebből a Highway Nights-ból hogy hogy nincs normális rilíz?