3508
-
#2016 Közben már készülgetnek az első addonok a játékhoz.
Forgalom addon: KATT
Vonat addon: KATT -
#2015 -
#2014 Esetleg egy képet ? :)
Még nem jutottam odaáig , tulajdonképpen semeddig a hülye mentésrendszer miatt nem tudtam hogy így ment , egyszer rossz gombra kattintottam , máskor megfagyott . -
#2013 Ja, és ötleteket kérek a szupersportautóra. Mire hasonlít az a kamumodell leginkább? :O Nekem egy független gyártó valamelyik kisszériás modellje ugrott be, ami a TDU-ban is benne van, de nem jut eszembe a neve... -
Szabi1991 #2012 -
#2011 Case az, nem chase...de már nincs szükség chasézásra, itt a magyarítás első bétaváltozata, tessék tesztelgetni: KATT
(egyelőre a stáblista, a bevezető videó és a menüelemek vannak kész, a munka folyamatosan halad, mostmár biztos, hogy lesz magyar szinkron is, mint a nitróhoz, csak idő kérdése, mert ebben azért jóval több duma van, mint abban...) -
#2010 bocs, "chase" :D
amúgy köszi ;) -
#2009 Igen, ha a "chase"t nem fejezed be és kilépsz, kezdheted előlről azt. ^^ -
#2008 sziasztok! most hogy van ez a mentési rendszer? befejeztem 2 feladatot, de sztem nem fejeztem be az 1 case-et, kiléptem, kiírta, hogy save, most menni akarok újra és a legelejéről megy! egy ilyen case hány feladatból áll? ha a cas-t befejezem, akkor ment?
amúgy eddig azokat a feladatokat csináltam meg, hogy el kellett kapni egy zöld ótót aaz autópályán, aztán el kellett menni a rendőrségre és legutóbb versenyezni kellett úgy hogy én rendőrautóval mentem! na ezt az utolsót nem felyeztem be, mert sajnos el kellett mennem itthonról, és most hogy indítom, megint el kell kapnom a balfácánt az autópályán (1.feladat) -
#2007 te élsz még? O.O -
Szabi1991 #2006
lehetek most is bétateszter ? -
Kitty16 #2005 Szerintem is -
#2004 Köszi, jó képek! -
#2003 Engem nagyon kezd felhuzni hogy nem menti el rendesen. -
#2002 én is raktam pár képet a screenshotok topicba. -
#2001 személyesen legközelebbi országban: Ausztria, vagy megrendeled neten, tudtommal itthon még nem kapható. -
#2000 nem lehet megvenni a gamet vhol... ? -
bajusza #1999 -
#1996 4xaa nincs , motion blur se, azt nem is láttam hogy van :D -
Kitty16 #1995 Nagyon jók a képek -
#1994 csoola: jaja
Barney: 1280x1024/4xAA, fő extreme detail, motion blur on? :)
garam93: csak pár, hirtelen:
-
csoola #1993 ne nézzetek hülyének de a WR az a wrold racing röviditése ugye? -
#1992 Minxen maximumon , kivéve a grass detail. -
#1991 Hm , valamit elrontasz nekem joval gyengébb a gépem és 20 fps körül
megy.6600gt,768ddr,3200+ amd -
#1990 Valaki nem tudna feltölteni képeket?De ami úgy a legjobb részeket mutatja!:-))) Annyira tetszik az alapján, amit mondtatok...:-PPP -
#1989 (1.11 is megy alap daemonnal)
A játék hihetetlen jo, szép, Arcade Plus végre menüben kikapcsolhato! Imádom, h simán rommátöröm a saját kocsim, ez sokkal jobb mint a WR1-2-ben volt! A zene 1 perc után idegesitett, kikapcs. Hangok szokásosak, a dumák rendben lesznek igy az első 1-2 küldi alapján :D
A gépigény viszont nőtt picit, eddig a minden max beállitás 30-40fps-re volt elég, most már csak 20-ra. Butitanom kell, de nem is várom el, h egy 7600GT-n minden maxon menjen 2007-ben.
Ha már lehetne kapni a játékot, ma megvenném 2-3 ezerért. Sajnos mire itthon a boltokba kerül, talán már a WR3-at várjuk :( -
Leky #1988 Na a TDU-tól nagyon messze van. -
#1987 Ja, amúgy a magyarítás munkálatai megkezdődtek. Lehetséges, hogy szinkron is lesz, mint a NITRO-hoz. :) -
#1986 Olyan erzesem van, mintha jonnenek meg a loerok a jatekba, mar kepes kicsuszni megpordulni, talaltam egy nagy elhagyatott banyat is, nagyon szep, a varos meg kalsszisokkal szebb mint a TDU-ban a valtozatossagrol nem is beszelve ugy globalice. -
#1985 De gépezésre több időm van, csak több játékkal is multizok, meg szeretek más dolgokat is csinálni... szóval 20-30 percnél többet csak multiba szoktam játszani! :I
-
#1984 én meg teljesen kocka vagyok, nekem valo a gém -
#1983 Hát, ha nincs legalább 30 szabad percem, le se ülök a gép elé... :) -
#1982 talán -
#1981 Az utolsó meg biztos lesz 30-40perc ha nem rontok sokat... Nemhiszem, hogy megállás nélkül tudok ennyit játszani evvel a játékkal :S Ezt nagyon elrontották szerintem ezzel -
ricsa008 #1980 2.8 proci
768 mb ram
9600xT 128 mb-s
ezez menne minimumon? -
#1979 Szerintem nem veszes annyira, mondjuk az elso "ugy" max 20 perc szerintem, de lehet, hogy kevesebb. -
#1978 Nem lehetetlen, mivel épp a kommentem előtt zavartam le az első ügyet HARD-on... :) (ahol abbahagytad, azután még két részfeladat van az ügy lezárásáig) -
#1977 De 8 küldetés vagy "ügy" között lehet választani, és azon belül egymás után mennek a feladatok. Kiírja minden újabb feladatnál, hogy mentés, és hogyha ott rámegyek hogy restart, elhet újrakezdeni azt a feladatot. Dehogyha visszalépek a menübe, akkor kezdhetem alőlről az egész első "ügyet", első feladattól (ha jól értem).
Dehát elvittem egy csomó ideig, amíg azzal az autóval kellett ugratókra rámenni, és utána léptem ki, és most kezdjem akkor előlről? És még a többi ügy gondolom még hosszabb lesz, ha nehezedik sokszor újra kell kezdeni 1-1 feladatot... Na mind1, hát ez így lehetetlen :S -
#1976 nekem az 1.0 elindult a sima daemon4.09HE + yasu 1.4.7080-al(cloak ON) -> nem biztos, h kell neki mindenféle krekkelt, csillivilli warez daemon tools
majd megnézem peccsel is, igy első blikkre zseniális a game :) -
#1975 Basszus, nem olvastam vissza rendesen bocs hykao latom mar postoltad.