3508
-
Mathiasse #2863 :D -
#2862 autós -
#2861 sziasztok!megtudjátok nekem mondani hogy mien a játék?előre is köszi:germark -
#2860 Adná az isten :{} -
#2859 Már van...megrendelhető pl. az Amazon.de oldalról... -
#2858 Mikor lesz mar Alarm For Cobra 11: Burning Wheels ??? -
#2857 TomWin meg már a NFS6 pályákat is át akarja tenni WR2 be :D legyen már WR3 is ^¸^ -
#2856 Hát akkor reméljük ehhez is lesz:) -
#2855 Krom csinált valamelyik C11-hez (Nitro vagy Crash Time) autóberakási lehetőséget. Sőt szintén valamelyikhez reálisabb fizika modot is. -
#2854 Hát pedig elviselnék egy world racinget evvel a graffal :)
AFC11 nem támogat addonokat ugye? Mert ez is jó a free rideal:D -
#2853 WR3 akkor lesz, ha lesz kiadó, ami megrendeli... Fejlesztői részről minden adott a dologhoz...de egyelőre úgy tűnik csak az RTL rendel a Synetic-től évi 1db Cobra11 játékot. ...bár végül is a semminél az is több. :) -
#2852 Egy kis off: World Racing 3ról van valami hír? -
#2851 Végre lesz benne free ride :) Addon autók gondolom viszont nem lesznek bele tehetők így kelleni fog majd egy convert ami a mapokat illeti, a WR2-be :)
Várjuk a rls-t. -
#2850 nekiálltam boxon a játéknak ... vszeg ez eddig a legbugosabb cobra11, amit próbáltam ... már a legelső küldetés, amit a demobol ismerünk: fekete kocsit el kell kapnom
a.) kocsi rakétát gyujt (normal fokozat!) és ugy otthagy a kamionnal, h szinte azonnal "too far" és failed.
b.) palánknak vágom, eléállok. rezeteli a kocsiját a játék és tőlem 600(!) méterre teszi le. esélyem sincs utolérni.
c.) üldözöm, beton+fü+beton szakasz, mindketten "leesünk" a füre és a beton széle picit magasabban van, nem lehet kijönni. fél perc tolatgatás után elkezdünk zuhanni a semmibe ...
lehet csak 360on bugzik ennyire, mindenesetre félreraktam a patchig.
ujdonság, h a félbehagyott ügyeket lehet folytatni, azaz ha a 3. szakaszban kilépünk nem kell a legelejéről elkezdeni! viszont az első ügy megoldása után nem tudom kiválasztania másodikat, lakat van rajta. gondolom patrol küldetést kéne megcsinálni hozzá, az meg a szokásos checkpointrace időre :((((( ezt gyűűűűlölöm!
ráadásul a képernyő nagyrészén repkednek a feliratok, alig látni valamit a szép grafikából. keresek valami cheatet, mert az ügyeken kivüli küldikhez semmi kedvem :( -
#2849 a kiemelt rész kifejezetten pozitív -
#2848 "Mondjuk Crash Time mikor volt majd 4 gigás?"
Amikor megjelent xD -
#2847 Nem kezdtem el tölteni, de akkor el is felejtem amíg nincs megerősítve a dolog :D
Mondjuk Crash Time mikor volt majd 4 gigás? -
Kaslerka #2846 Letöltöttem a demo-t. Ez sokkal szebb, mint az nfs. Mellesleg fut rendesen. :) -
#2845 ----------------------------------------------------------------
Burning Wheels / Crash Time 2 Change Log
----------------------------------------------------------------
* = improved feature
! = fixed bug
----------------------------------------------------------------
1.3.3.DENF - Released 5 Dec 2008
----------------------------------------
!: stopp rumble function (Forcefeedback) in Pause menu
!: fixed default Controller after loading 3D-Engine
!: few minor bugfixes
!: change music thread priority, caused freezes on single-core machines
*: add security query if leaving the entire game
*: add cheat "TheStreetIsNotEnough" to activate free ride in Splitscreen and single race
Cheat information:
To activate the free ride cheat, append this to your Config.ini:
[Cheat]
TheStreetIsNotEnough=1
You can find the Config.ini in the common appdata folder, which can differ by Windows version
and the operating system language. It can be hidden by default, so don't forget to unhide all
files and folders if you can't find it. Default locations for english versions are:
WinXP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\BurningWheels
Vista: C:\ProgramData\Synetic\BurningWheels
-
#2844 1.33-as Patch -
#2843 akkor eddig fake mindeggyik? :S -
#2842 szedd csak :D -
Leky #2841 Sajnos ez az NFO kamu. Vagyis a játék amihez van mellékelve az a Crash Time 1. -
#2840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ŰŰŰÜÜßÜÜŰŰŰ iTWINS is proud to be italian and to present ŰŰŰßßÜßßŰŰŰ
ßŰŰŰß ßŰŰŰß ÞŰÝ ÞŰÝ
Üß ßÜ Alarm For Cobra 11: Burning Wheels/Crash Time 2 ßŰ Űß
ÜŰ ŰÜ ßÜ Üß
ÞŰÝ ÞŰÝ ÜŰŰŰÜ ÜŰŰŰÜ
ŰŰŰÜÜßÜÜŰŰŰ Release Date ...................... 2008/12/06 ŰŰŰßßÜßßŰŰŰ
ßŰŰŰß ßŰŰŰß ÞŰÝ ÞŰÝ
Üß ßÜ Company .................................. RTL ßŰ Űß
ÜŰ ŰÜ URL ...................................... N/A ßÜ Üß
ÞŰÝ ÞŰÝ ÜŰŰŰÜ ÜŰŰŰÜ
ŰŰŰÜÜßÜÜŰŰŰ Disks .................................. 1 DVD ŰŰŰßßÜßßŰŰŰ
ßŰŰŰß ßŰŰŰß Languages ............................ ENG/FRA ÞŰÝ ÞŰÝ
Üß ßÜ ISO Format ........................... MDF/MDS ßŰ Űß
ÜŰ ŰÜ Protection ............... SolidShield 1.9.4.4 ßÜ Üß
ÜŰ ŰÜ ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ßÜ Üß
ÞŰÝ ÞŰÝ ÜŰŰŰÜ ÜŰŰŰÜ
ŰŰŰÜÜßÜÜŰŰŰ ŰŰŰßßÜßßŰŰŰ
ßŰŰŰß ßŰŰŰß 1. Unrar ÞŰÝ ÞŰÝ
Üß ßÜ 2. Mount The Image With Last DT PRO ßŰ Űß
ÜŰ ŰÜ 3. Install ßÜ Üß
ÞŰÝ ÞŰÝ 4. Play The Game ÜŰŰŰÜ ÜŰŰŰÜ -
#2839 banyek.. az itt olvasottak alapján most nézem egyik oldalon a hozzá tartozó hozzászólásokat, és télleg a crash time (1):D
nono28 hajrá^^ -
#2838 Majd rádöbbensz..
Érdekes kben hogy azon a bizonyos oldalon még nem nukeolták :) -
#2837 Azt te csak hiszed, hogy azt szerezted meg...csak majd ne csodálkozz nagyon, mikor elindítod a kis szerzeményedet... :))) -
nono28 #2836 Nem a régit szereztem meg hanem ezt:Alarm For Cobra 11: Burning Wheels/Crash Time 2 -
#2835 már nekem is megvan :)
Am. Mo.-n nem lesz forgalomba helyezve a Crash Time?Mert amikor bejött a Crash Time egyből behozták a Nitrot Mo.-ra :D -
#2834 Ezek szerint nem játszottál kb. egy évvel ezelőtt a Crash Time-mal...mert, hogy max. azt tudtad beszerezni onnan, ahonnan megszerezted... :))) -
#2833 ügyes vagy. -
nono28 #2832 Énmár beszereztem,nagyon jó game. -
Leky #2831 Már be lehet szerezni! Próbálta már valaki? -
#2830 Nincs "csak német" verzió. Ahogy eddig is, egyféle verzió van, mely tartalmazza az angol hangokat és feliratokat is. Az már más kérdés, hogy a játék egyelőre csak Németországban kapható...de persze aki akarja, megrendelheti Magyarországra - számos online shop szállít ide is... -
#2829 azt olvastam hogy csak német verzió van még :) -
#2828 Kijött már vagy valami? -
nono28 #2827 Ez engem is érdekelne!!Torrenten még nem találtam meg a full verziót -
Leky #2826 Tudtok valamit a gémről? -
nono28 #2825 Köszi a választ.De ez most kivételesen AGP8X -
#2824 SM 3.0, csak karcsú:c