Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Novemberben várható. 2 verziót fognak elkészíteni a játékból! Egyet ugyanazzal a hardverkövetelménnyel, mint a Crash Time vagy a Nitro, és egy másikat pedig az újabb hardverrel rendelkezõknek, akiknek legalább X3XX-es ATI vagy 8XXX-es nV kártyájuk van.
nem hiszem el normálisan kérdez az ember valamit és a válasz 99%-ban bunkó hozzászólás KÖSZÖNÖM
(az ilyen embereket utálom lenézik a többieket mert valaki a nap 24 órájából csak 1 tölt gép elõtt mert más dolga van....... ez van BUNKÓ GECI VAGY!!!!!!!DUGASZ A NEVED AZ SG FÓRUMON!!!!)
(az ilyen embereket utálom lenézik a többieket mert valaki a nap 24 órájából csak 1 tölt gép elõtt mert más dolga van....... ez van BUNKÓ GECI VAGY!!!!!!!DUGASZ A NEVED AZ SG FÓRUMON!!!!)
lesz megint új COBRA 11??????
Tudom, h lehet h baromság és vissza se olvastam, de mikorra várható?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
attól az érdekes kipufogótól eltekintve rohadt élethû.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nagyon jók a képek.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
pedig jó lenne, ha egy jó nyújjorki rendõrõs gémet is kapnák, lehetõleg liszenszelt autókkal 😮
pl. Chevrolet Corvette, Dodge Viper, Hummer H2, Dodge Charger rendõrautókkal 😮
pl. Chevrolet Corvette, Dodge Viper, Hummer H2, Dodge Charger rendõrautókkal 😮
Ez a két kép természetesen nem az új Cobra11 játékból van...hanem a Synetic promóciós anyaga... 😊 Természetesen nem lesz New York-i helyszín a Cobra11 játékban. 😊
<#wow1>#wow1><#worship>#worship>
Ez már olyan gyönyörû, hogy el sem hiszem <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Az Amerikai helyszín elég érdekes történetet sejtet.
Az Amerikai helyszín elég érdekes történetet sejtet.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
nem tom de ennyi new yorki rendõrautó sincs semiréknél
mondjuk itt az elsõ kép pár apro részlettõl eltekintve szinte maga a valoság...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez most nem értem. Amerikában fog játszódni? Látom sok a sárga taxis, ilyen nincs Németországban.
így már tényleg nagyon jó a grafika 😮
Sõt, megtalálod a galériámban is a két térképet: katt
Közben megérkeztek a szokásos "a hét képei" is a Burning Wheels-bõl: KATT (a HDR már sokkal visszafogottabbnak tûnik)

Hátööö ahogy mondani szokták: "hülyeség ellen nincs orvosság", de van egy javaslatom: INNEN le tudod tölteni mind az Autobahn, mind a város felülnézeti nagyfelbontású térképét. Próbáld megtervezni az útvonalat vagy nem tudom...
Hiába írod be még 100x, olyan végigjátszásról nemigen tudni, ami olyan mint egy navigációs rendszer... Nem értem a problémádat. Hogyhogy nem találod a felfüggesztés gyárat? Nyilvánvalóan nem jó irányba mész valahol... és ne feledd, a nyíl csak iránymutató, de mivel nem légvonalban közlekedsz, így figyelembe kell venni az aszfaltutak elhelyezkedését is...
Hiába írod be még 100x, olyan végigjátszásról nemigen tudni, ami olyan mint egy navigációs rendszer... Nem értem a problémádat. Hogyhogy nem találod a felfüggesztés gyárat? Nyilvánvalóan nem jó irányba mész valahol... és ne feledd, a nyíl csak iránymutató, de mivel nem légvonalban közlekedsz, így figyelembe kell venni az aszfaltutak elhelyezkedését is...
SOS valaki ki tudna segíteni egy Play Cobra 11 - Crash Time végigjátszással mert a #2533 pontból az istennek nem bírom letölteni és megõrülök mert nem tudok eljutni a kerékfelfüggesztés gyárhoz.
Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
sok-sok új kép ...és videó: KATT (jobb klikk, mentés másként)
Ok rendben a térképet nézem meg a nyilat megyek mint a barom de igy is mindig 2 kapuval a vége elõtt elfogy az idõm nincs itt vhol nitró?.
Akkor lesz vki oly szives és elküldi nekem a végigjátszást? /[email protected]/
elõre is köszönöm
Akkor lesz vki oly szives és elküldi nekem a végigjátszást? /[email protected]/
elõre is köszönöm
Az utolsó ügyet ha jól emlékszem csak akkor kapod meg, ha legalább 4 ügyet nehéz fokozaton teljesítesz...de könnyû fokozaton amúgy sem túl nagy kihívás a játék...
Mit kell segíteni pontosan? Mit tud segíteni egy végigjátszás egy ilyen játéknál? Ott a magyarítás, ott a térkép, a többi már csak gyakorlás kérdése.
próbálkozz és menni fog.Nem nehézben kell játszani hanem könnyüben...és a térképet nézd és a piros nyilat
de légyszi légyszi segítsetek mert teljesen elakadtam ennél a résznél már az ideg szétvág
lejönni lejön, de amikor winrar-ral kicsomagolom nem tudom elolvasni sem world-el sem más formátumban csak kis kockák vannak a vágólapon
Lejön az minden gond nélkül, lehet hogy tûzfalproblémád van.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh