3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Seraf
    felrakva 2.2gb...
    amúgy nem tud valamelyikőtök már letölthető 100%-os mentést? nyomnám haverommal osztott képernyőn mielött visszamegy németbe :D
  • herczeg77
    Tudja valaki hogy a Alarm for Cobra 11: Burning Wheels (Crash Time 2)-nek mennyi a teljes játéknak a terjedelme? Hány Giga?
  • ChuckyHUN
    veréb...
    lopjad a lgoot hátha beadja
  • [HUN]FaTaL
    Off: Miért lopod más logoját?
  • babus
    Menűben beállitom,fel is ismeri 1.pont-bill 2.pont-kormányom 3-4.üres.Inditom a küldetést bill működik kormány semmi.
  • Torda5
    Kepeket rakjatok fel az ujrol!!!!
  • Burdi
    elég bonyolult, legalábbis én úgy tudtam csak végig vinni. lementem az autópályára, azon végig, felkanyarodtam a végén a hídra, onann lesz az első felvezetőút onnan balra és már ott is lesznek.
    de nekem 1 csomó rövidítést bele kellett tennem :/
    sztem ez elég nehééz :/
  • norbi2fraktal
    csáátok, meg van nekem a CRASH TIME 2, és szépen megy full grafón, de 5 percenként beszaggat,megáll a kép, a hang az megy tovább, mi lehet a baj??
    ( gépem simán megvan hozzá) az XP-t tegnap raktam újra és az sem oldotta meg...
    lécci segítsen valaki fontos lenne...
  • hykao #2895
    Krom egy orosz srác, aki rengeteg szerkesztő-módosító progit fabrikált már Synetic játékokhoz. Íme a szimuláció patch a Nitróhoz: http://krom.reveur.de/index.php?t=afc11_patch
  • davidka96
    Helló!
    Azt szeretném kérdezni, hogy amikor a limuzinnal kell menni a limuzinnal a rendőrőrssel az autópályán hol juthatok el oda??(crash Time)
  • alma2
    Krom valaki itteni emberke vagy mashol kell keresni ?
  • alma2
    ???
    game controllers menu ?
    vagy mi a bajod vele ?
    Nekem teljesen jol megy kormannyal.
    f5 -el lehet ki-be kapcsolni
  • babus
    Kormány beállitásra valami ötlet?
  • hykao #2890
    A Crash Time-hoz vagy a Nitróhoz Krom készített nemhivatalos reálisabb fizika patch-et.
  • alma2
    Oh, valaki karolna mar fel ezt a sorozatot, hogy az nfs nevere se kelljen emlekezni mar, bar egyelore megelegednek egy kevesbe arkados iranyitassal, fizikaval valamelyik reszhez keszult ilyen ?
  • alma2
    Az utolso patchben olvashato:

Cheat information:
    To activate the free ride cheat, append this to your Config.ini:

[Cheat]
    TheStreetIsNotEnough=1
  • bajusza
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • babus
    Műkszik a játék,csak a kormányom nem!
  • Leky
    Megjelent és nem fake a visszajelzések alapján. Mérete csak 1,7gb.
  • Burdi
    halii,

karácsonyi vidkari csere után vhogy nem akarnak bejönni a Cobra11 Crashtime mentéseim... :(

vki megtudna dobni 1-el? m
    ár csak a jutalomjáték rész nem volt kinyitva, többi medium... :(
    vki pls :D
  • Szabi1991
    *magyar szinkron
  • Szabi1991
    CT-hez van már szinkron ? :)
  • arty
    majdnem ugyanaz

burning wheelsben van mentés a szakaszok közt = jobb :)) (viszont a sok repkedő, árkádos számszarság miatt meg ugyérzem rosszabb és boxon egyelőre bugos is ...)
  • RS
    Egyépként szerintetek melyik a jobb? Crash Time vagy Burning Wheels?
  • Leky
    Persze az összeset kipróbáltam.
  • Sgtfathi
    Oké köszi sikerült átnevezéssel.)
  • Sgtfathi
    próbáltad már?
  • Leky
    A Program Files\Crash Time 2 Demo\Autos mappában vannak az autók. A játék a Semir mappában tárolja a mi autónkat. Ki tudjuk próbálni a többi autót is csak át kell nevezni a másik mappát Semir -re + a benne lévő fájlokat is olyan nevűre mint a Semir mappában van ez kb 37db fájlt jelent (Driver mappában is van átnevezni való). Kicsit macerás de megéri szerintem.
  • arty
    Haverral akartunk splitscreenben játszani: természetesen a játék végigvitele előtt nem mehettünk, csak 2 pályán.

Nane. Synetic
  • Sgtfathi
    Tudna vki a Burning Wheels-demóhoz Cheatet,vagy vmi kódot amivel a benne lévő autók használhatóak lesznek?
  • RS
    Ma próbáltam ki a demót, de nem az én játékom ez.
  • arty
    a gyakorlatban: athlon64 vagy p4 - minimum!
  • kaposi1
    Off

Sajnos szembesülnöm kellett azzal a ténnyel hogy ez a játék már nem fog menni a gépemen.

Mi is az a SSE2?

"Az SSE2 egy processzor utasításkészlet csomag, olyan, mint az MMX. SSE2-t az újabb processzorok támogatják csak."
  • Maxtreme
    a fordításra természetesen (orosz---> ungarise) :))

De akkor semmi.
  • hykao #2869
    OFF:
    mire gondolsz pontosan a "dologgal kapcsolatban"?

(oroszoknál már kijött, játszani-fordítani nemigen van időm, ill. az ilyen stílus annyira nem kedvencem már...)
  • Maxtreme
    ó hát téged is látni :-D

Kicsi off, sorry:)
    Nem tudom szólt e már valaki a dologgal kapcsolatban, illetve van e időd/ kedved foglalkozni a témával, de benézhetnél ide :)
  • Maxtreme
    De tudod az a durva hogy van 3 féle C11 game..
    1. azt sem írja le melyikre gondol.
    2. Ha arra nem méltat minket hogy visszaolvasson, mi miért méltassuk normális válaszra?
  • hykao #2866
    Töltsd le a demót, és megtudod...
  • [HUN]FaTaL
    Itthon még ki sem adták, warez nem jött ki, szerinted honnan tudjuk??
  • germark
    akk úgy kérdezem hogy jó a játék?nem akadozik?a grafikája jó?