3508
-
#2903 felrakva 2.2gb...
amúgy nem tud valamelyikőtök már letölthető 100%-os mentést? nyomnám haverommal osztott képernyőn mielött visszamegy németbe :D -
herczeg77 #2902 Tudja valaki hogy a Alarm for Cobra 11: Burning Wheels (Crash Time 2)-nek mennyi a teljes játéknak a terjedelme? Hány Giga? -
#2901 veréb...
lopjad a lgoot hátha beadja -
#2900 Off: Miért lopod más logoját? -
babus #2899 Menűben beállitom,fel is ismeri 1.pont-bill 2.pont-kormányom 3-4.üres.Inditom a küldetést bill működik kormány semmi. -
Torda5 #2898 Kepeket rakjatok fel az ujrol!!!! -
#2897 elég bonyolult, legalábbis én úgy tudtam csak végig vinni. lementem az autópályára, azon végig, felkanyarodtam a végén a hídra, onann lesz az első felvezetőút onnan balra és már ott is lesznek.
de nekem 1 csomó rövidítést bele kellett tennem :/
sztem ez elég nehééz :/ -
#2896 csáátok, meg van nekem a CRASH TIME 2, és szépen megy full grafón, de 5 percenként beszaggat,megáll a kép, a hang az megy tovább, mi lehet a baj??
( gépem simán megvan hozzá) az XP-t tegnap raktam újra és az sem oldotta meg...
lécci segítsen valaki fontos lenne... -
#2895 Krom egy orosz srác, aki rengeteg szerkesztő-módosító progit fabrikált már Synetic játékokhoz. Íme a szimuláció patch a Nitróhoz: http://krom.reveur.de/index.php?t=afc11_patch -
davidka96 #2894 Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor a limuzinnal kell menni a limuzinnal a rendőrőrssel az autópályán hol juthatok el oda??(crash Time) -
#2893 Krom valaki itteni emberke vagy mashol kell keresni ? -
#2892 ???
game controllers menu ?
vagy mi a bajod vele ?
Nekem teljesen jol megy kormannyal.
f5 -el lehet ki-be kapcsolni -
babus #2891 Kormány beállitásra valami ötlet? -
#2890 A Crash Time-hoz vagy a Nitróhoz Krom készített nemhivatalos reálisabb fizika patch-et. -
#2889 Oh, valaki karolna mar fel ezt a sorozatot, hogy az nfs nevere se kelljen emlekezni mar, bar egyelore megelegednek egy kevesbe arkados iranyitassal, fizikaval valamelyik reszhez keszult ilyen ? -
#2888 Az utolso patchben olvashato:
Cheat information:
To activate the free ride cheat, append this to your Config.ini:
[Cheat]
TheStreetIsNotEnough=1
-
bajusza #2887 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
babus #2886 Műkszik a játék,csak a kormányom nem! -
Leky #2885 Megjelent és nem fake a visszajelzések alapján. Mérete csak 1,7gb. -
#2884 halii,
karácsonyi vidkari csere után vhogy nem akarnak bejönni a Cobra11 Crashtime mentéseim... :(
vki megtudna dobni 1-el? m
ár csak a jutalomjáték rész nem volt kinyitva, többi medium... :(
vki pls :D -
Szabi1991 #2883 *magyar szinkron -
Szabi1991 #2882 CT-hez van már szinkron ? :) -
#2881 majdnem ugyanaz
burning wheelsben van mentés a szakaszok közt = jobb :)) (viszont a sok repkedő, árkádos számszarság miatt meg ugyérzem rosszabb és boxon egyelőre bugos is ...) -
#2880 Egyépként szerintetek melyik a jobb? Crash Time vagy Burning Wheels? -
Leky #2879 Persze az összeset kipróbáltam. -
#2878 Oké köszi sikerült átnevezéssel.) -
#2877 próbáltad már? -
Leky #2876 A Program Files\Crash Time 2 Demo\Autos mappában vannak az autók. A játék a Semir mappában tárolja a mi autónkat. Ki tudjuk próbálni a többi autót is csak át kell nevezni a másik mappát Semir -re + a benne lévő fájlokat is olyan nevűre mint a Semir mappában van ez kb 37db fájlt jelent (Driver mappában is van átnevezni való). Kicsit macerás de megéri szerintem. -
#2875 Haverral akartunk splitscreenben játszani: természetesen a játék végigvitele előtt nem mehettünk, csak 2 pályán.
Nane. Synetic -
#2874 Tudna vki a Burning Wheels-demóhoz Cheatet,vagy vmi kódot amivel a benne lévő autók használhatóak lesznek? -
#2873 Ma próbáltam ki a demót, de nem az én játékom ez. -
#2872 a gyakorlatban: athlon64 vagy p4 - minimum! -
#2871 Off
Sajnos szembesülnöm kellett azzal a ténnyel hogy ez a játék már nem fog menni a gépemen.
Mi is az a SSE2?
"Az SSE2 egy processzor utasításkészlet csomag, olyan, mint az MMX. SSE2-t az újabb processzorok támogatják csak." -
#2870 a fordításra természetesen (orosz---> ungarise) :))
De akkor semmi. -
#2869 OFF:
mire gondolsz pontosan a "dologgal kapcsolatban"?
(oroszoknál már kijött, játszani-fordítani nemigen van időm, ill. az ilyen stílus annyira nem kedvencem már...) -
#2868 ó hát téged is látni :-D
Kicsi off, sorry:)
Nem tudom szólt e már valaki a dologgal kapcsolatban, illetve van e időd/ kedved foglalkozni a témával, de benézhetnél ide :) -
#2867 De tudod az a durva hogy van 3 féle C11 game..
1. azt sem írja le melyikre gondol.
2. Ha arra nem méltat minket hogy visszaolvasson, mi miért méltassuk normális válaszra? -
#2866 Töltsd le a demót, és megtudod... -
#2865 Itthon még ki sem adták, warez nem jött ki, szerinted honnan tudjuk?? -
#2864 akk úgy kérdezem hogy jó a játék?nem akadozik?a grafikája jó?