Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És ekkora hülye kérdést ne tegyél fel legközelebb!Mivel kivan írva föntre a banner alá!
Az lenne a kérdésem hogy GeForce videokari melyik jó a játékhoz hogy szaggatás nélkül menjen a game?
Alarm für Cobra 11 Burning Wheels
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
de 2x-essel már pöpec <#eljen>#eljen>
sokkal rosszabbra számítottam, kellemes csalódás eddig.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nekem ez már tul árkádos, igy nem élvezet menni a városban, holott a környezeti fizika sokat javult (messze nem tökéletes, hiszen csomo mindenrõl azt hiszem h rombolhato és mégse ...). továbbá zavar a sok árkádosan repkeõdõ felirat, pont, "kár", ... mindez kikapcsolhatatlanul. nem tetszik az irány, ahova a sorozat tart, na 😊
Forza.
Letöltöttem a demot, és az lenne a gond, hogy kb. olyan 2 percenként megáll a kép. alt+tab viszalépek és jó :S
Vagy ha dob valaki egy képet a menü ezen részérõl - talán eszembe jut, melyik opció az "összkerekesítés".
azér fura, h a vadállat "bmw" fara nem megy el ha fullgázt nyomok 😞 picit szvsz árkádositották ... ezek a repkedõ pontok, számok, stb olyan burnoutosak, nem valo cobra11-be ...
WR3 kéne 😊
Forza.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Valószínûleg magyarítható lesz a szokásos módon, bár a jelenlegi szerkesztõ progi nem jó hozzá, majd megint meg kell kérni Kromot, hogy aktualizálja...
Synetic a menürendszert és a mentési rendszert is remélem megvariálja 😊 A Crash Time jobban felhuzott, mint amennyire szorakoztatott, holott a Nitro-t anno imádtam.
Hykao: lesz magyarítás? 😄 T'om korai, de tervek vannak? Demo alapján magyarithato egyáltalán?
Forza.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Egyszerûen nincs idõm kiakasztani
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A legnagyobb az volt, mikor mentem valami helyre, uccsó kanyar, nyugisan veszem be, egyszer csak ledarálja az autót egy vonat :o Amúgy meg gyönyörû a graf is, a fizika a szokásos arcade, de jó.. Várom!
Kurva yo 😄DD
De a teljes.........
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..