3508
-
#2943 kösz a választ :D akkor megkeresem azt leszedem -
sipzsolt #2942 Igen : 2904 üzenet -
Leky #2941 Van már a Crash Time 2-hőz 100%-os mentés?? -
#2940 igen -
#2939 Akkor olvasd el a linken az útmutatást. -
#2938 üdv
ebből a burning wheels ből már van teljes változat? -
sipzsolt #2937 A Crash time 2- ben melyik file-ba kell bemásolni a 100 %- os mentést? Nem találom. -
#2936 nálam elindul, de amikor 300 m-el előrébb dobja le az ellenfelet a pályára, inkább letöltöttem egy savegame-t:) -
#2935 Én még nem tudtam belenézni (még a demóba se), már nem indul el a proci miatt...új gép kéne, de egyelőre kevés időm van játékra... -
Rainbow15 #2934 Igen :)
Ha a patrolnál rámegyek valamelyikre, akkor valamelyiknél piros kör van, oda állok, és indul a küldi. Ha sárga, odaállok, ad egy hangot, és semmi... -
#2933 A feladatokkal én is szívok. Már épp akartam kérdezni hogy mi a trükkje a dolognak (a sorozat előző arabjaival kb 10 percet ha játszottam :) ..és nem tudom mit és hogy) de látom nem csak én tapogatózok a sötétbe. :D
A térkép nem eddig soha nem mutatta hova kell menni, maximum akkor leltem meg az adott helyet ha én magamtól találtam rá autókázás közben. (na meg mikor rádión odaszóltak)
De pl most is azon a ponton vagyok hogy nem tudom mit és hogy, mert feladat a térképen nuku, és rádión sem pofáik senki :) -
Rainbow15 #2932 Flying low, part 1 hardon megcsinálva, de nem oldódott fel a következő (Flying low, part2) -
Rainbow15 #2931 Patrolnál beállok a spot körbe, és semmit sem csinál, ott álltam 3-4 percig. Ha elindulok, akkor is semmi. -
#2930 Frissítettem és ugyan olyan. -
#2929 ha megint ez az easy-normal-hard -on KELL jászani dolgot erőltetik, hagyom is a francba :( megcsináltam pár ügyet, patrolt és h nem kezdem ujra, az fix.
számomra nagyot zuhant ez a sorozat az utobbi két résszel :( pedig az alapok rendben lennének, ilyen aprosággal nemigaz mért kell elkedvetleniteni :( persze lehet h valakinek pont ez jön be ... -
#2928 Nekem is volt egy hasonló: Rombolok a limuzinnal (Crash Time) belerepülök a két vagon közé, majd elcipelt így a vonat egy alagúthoz, ahol ledobott. Majd egy tehervonat jött és átpasszírozott a fekete falon, ami a bejáratot akarta illusztrálni. Egy rakoncás vagonon kötöttem ki a föld alatt. Egy kis ideig utaztam rajta, majd leestem és kb 700 valamennyivel zuhantam alá. Mindezt frapssal megörökítettem :) -
#2927 Egy próbát megér, akkor szoktak ilyeneket csinálni, de nem biztos, hogy ez a megoldás. -
Rainbow15 #2926 De a carrier, amit %-ban számol, az a patrol, vagy a case-s? -
#2925 patrolban mindig más helyre menjél és a térken lesznek a feladatok!!
ESC-és ott a map !!... -
#2924 égen=régen -
#2923 elég égen. csak ennyi a baja? -
#2922 Lehet, hogy hardon kell... -
#2921 Hát ráfér egy festés az 100 :) -
bajusza #2920 a tied is csúnyán összetört. -
#2919 Nekem is:
-
Rainbow15 #2918 Most megcsináltam normal-on is, de nem oldódott fel semmi. -
bajusza #2917 Belémjött a vonat, de szerencsém volt
-
Rainbow15 #2916 The Cases-nél 4db ki van pipálva (megcsináltam), de a többi le van zárva. Mit kell tenni? Vagy a Patrol nevű menüben játsszak, és feloldódik? (easy-n nyomtam mind a 4 case-t) -
#2915 80-as években -
#2914 Videokártya drivert mikor frissítetted? -
#2913 Hali volna egy ilyen problémám:
és néha eltűnik a kép és csak a fekete képernyőt nézhetem de a kocsi ugyan úgy megy meg hang is van. Pls Valaki segítsen mi lehet a baja? -
#2912 Ahhoz is van, de minek? :O -
bajusza #2911 már igen. -
#2910 Hali!
A Burning Wheels ki jött már? -
davidka96 #2909 KEdves Seraf!
de az minden játékhoz jó mert az nem crash time-hez van ? -
#2908 THX
davidka96 2hsz back :D -
davidka96 #2907 Sziasztok!
Van letöltheto 100%-os mentés a Crash Time-hez? -
#2906 hát igen, elég érdekees hogy 2.5 giga a telepítő, az előző az asszem 4.giga volt...
-
herczeg77 #2905 Köszi az infót. Csak mert találtam torrenten 1.7Gb-t és 5.2Gb-os verziót is. Akkor szedem az 1.7Gb-t. -
#2904 Már egy ideje elérhető. Maga a Synetic tette közzé a 100%-os mentést: KATT