3508
-
widi #2983 hol találtad meg a Music Managert? -
#2982 Van egy kis problémám:S
Tesómmal szeretnénk játszani osztott képernyővel, van egy Manta gamepad hozzá. Tökéletesen műkszik, azaz mégse, autót sehogysem tudunk választani neki. Egyik irányra sem reagál a menüben, de játékban már tud választani.
Kérdés, hogy van-e erre valami megoldás, esetleg ini fájl amiben belehet íírni a gombokat?(Nitro-val sosem volt ilyen gond, driverrel és nélküle is próbáltuk) -
bajusza #2981 Van egy jó ötletem a parkolóházas küldetésre, amikor két sportkocsit kell megállítani. Legegyszerűbb úgy, ha nem megyünk a kocsik után, hanem megvárjuk őket a kijáratnál: az egyik kocsit (zöld Merci) már le is kapcsoltuk. A Toyota megpróbál kiállni a Merci mögül, de kis szerencsével ugyanígy meg lehet fogni. -
Daniel11 #2980 elküldtem privát üzibe,ott válaszolj -
#2979 Tökéletesen megfelel a játékhoz, én gyengébb processzorral játszok.
Videókártya? Játék grafikai beállításai milyenek?
Norbi2fraktal: Köszi a tippet, ez megoldotta az akadozást -
Daniel11 #2978 bocs hogy ennyit kérdeztem,csak azt hittem segítetek....am a 100%mentés mire jó? -
#2977 Daniel a 11 a korodra utal netan a neved mellett ?
Celszeru lenne felkeresned egy olyan forumot, ahol ez a tema pl "milyen vidkarit vegyek ennyiert" , nagy valoszinuseggel korrektebb valaszt kapsz es meg a fenebe se fognak elhajtani, hogy nem a temaba vagoan beszelsz :) Keresgelj pl a prohardver foruman. -
#2976 hm, kiprobaltam a nitro demon,szerencsere arra is elkeszitette, de nem sok pozitv valtozast sikerult eszrevennem. A jelek szerint nem akart, vagy nem tudott nagyon elrugaszkodni az alapoktol :)
mind1 egy probat azert megert. -
Daniel11 #2975 és szted milyet lenne érdemes venni? -
Rainbow15 #2974 Az az E2180.(processzor) Tuningolva jó, amúgy meg szerintem már nem annyira. -
Daniel11 #2973 Intel dual Celeron 1,8 -
Daniel11 #2972 Intel az rossz? -
#2971 hááát én arra tippelek elsősorban.
mien vidkarid van? -
Daniel11 #2970 a vidikártya az szted vagy más is lehet? -
#2969 valszeg nem is oan jó a gép:D
vagy csak a vidkarid -
Daniel11 #2968 Helló!Karácsonyra kaptam 1 tök jó gépet,minden tök jó rajta,ám a Burning Wheels akadozik rajta?Tudtok segíteni hogy miért? -
#2967 Akkor megvarjuk mig remelhetoleg csinal a burning wheel-hez is egy hasonlot. Ha talalok nitrot azert megnezem, remelem nem csak a fekutakat novelte meg, illetve a tapadast csokkentette ugy globalice.
koszi.
-
#2966 Melyik keresztezodesben szoktal lejmolni ?
Gondoltam ha arra jarok leallok, aztan bedobok egy otvenest a muanyag poharadba, hogy ki tudjad irni, vagy egybol az ures dvd-t adjam ?
-
#2965 csá all itt a megoldás a szaggatásra!!!!
Music Manager-ből szedjétek ki az összes zenét és nem fog szaggatni!!!
nálam ez volt a gond!! és most jó
aki nem tud feladatot csinálni az menjen Patrol-on egy pályán és mindig másik karakterrel kell menni egyszer Ben, aztán Semir..
üdv.: norbifraktal -
#2964 Ha pattognak az autók, akkor alacsony az fpsed, vedd lejjebb a grafikát. -
#2963 Erre a pattogós dolog sikerült megoldást találni?
Esetleg valaki tudna rá mondani megoldást? -
#2962 Nekem olyan problémám van, hogy játszok, és egyszercsak beakad, majd kb 10 mp múlva megy tovább. Mintha pufferelne a játék. Próbáltam mediumon, lowon, de mindig csinálja. Egy ilyen szaggatás után tök jól fut a játék a következőig.
A minimum konfiggal kb megeggyező gépem van.
Találkozott már valaki ilyen gonddal? -
widi #2961 új küldetést akkor ad, ha olyan autót választasz ki, aminek a neve után ott a piros kis zászló, ami azt jelenti, hogy azzal lehet csak menni a küldetésen. Olyan is van hogy a városi pályákat választva egyik autó neve után sincs zászlócska, ilyenkor az autópályás küldetést kell választani és ott lesz zászlócskás autó. Vagy fordítva, csak a városinál ad be zászlócskát. -
DerStauner #2960 game befejezve. jó volt, szép volt, de egy dvd-t nem ér meg.
viszont az AI-t helyenként jól megcsinálták. igen idegesítő az, amikor az ellenfél a leglehetetlenebb helyeken halad. -
#2959 Bárcsak lenne WR3 evvel az engine-el, ilyesmi pályákkal :( Remélem ezt a pályát is átteszik wr2be -
bárcsak lenne hálozatos multi ... :( -
#2957 Vagy a játék menüjében is be kell kapcsolni valamit? -
#2956 Nekem ez nem müködik pedig beírtam a config.ini be:
[Cheat]
TheStreetIsNotEnough=1 -
#2955 akkor csinálj meg midnent amit látsz a térképen.
aztán próbálkozz az összes kocsifajtával(persze nem ugyh rendőr meg sima kocsi ami ugyan az)
meg az autópályán is bejön a teherautós küldetés -
Nekrofil #2954 twin turboval is nyomultam a városba... -
#2953 nálam is müxik, csak végig a kontrollerrel kell lépkedni mindenhol.
ugy kell elinítani a küldetéseket is. nekem csak akkor jó -
#2952 nyerd el a Twin Turbo-t és azzal menny a City-ben vhol
egyből jön a hívás -
Nekrofil #2951 valaki árulja már el hogy lehet új küldit szerezni?1 órája jártam mindenfele,odamentek a körökhöz,persze nem pirosak voltak hogy adjanak is vmit..voltam semir kocsijával,rendőrrel mindennel...
26% on vagyok!kicsit kiakadtam most... -
#2950 Nekem meg: Elindítom, laggol a menü 1 fps... néha felmegy 180 wtf?
4800+ 8600gt m2nsli 2gram -
#2949 egyébként a joystick-ot nekem is felismeri a contorollers-nél, de játszani mégsem tudok vele, csak a billentyűzettel megy. -
#2948 erre én is kíváncsi lennék. néha bead egy-egy küldetést ha Semir vagy Ben autójába ülök és úgy megyegetek bekapcsolt szirénával, de volt már olyan küldetés is amit véletlenül adott be pl a Cayen-ben vagy a Porsche-ban ülve.
:S -
#2947 az mitől van h nekem a go-kartos küldinél pattognak a kocsik? :S
meg a teherautók is.
1.3.3 patch van fennt -
DerStauner #2946 nekem a Burning wheels az első cobra 11 játék. már 90% fölött járok. azért voltak benne elég idegesítő küldetések: a két legnehezebb küldetés a Giftmüll (amikor a kikötőben kellett hajóról hajóra ugrálni), a másik meg amikor a roncstelepen tetőről tetőre kellett ugratni. hogy ezekkel mennyit szívtam...
-
Leky #2945 Ha még aktuális akkor ide kell másolni a mentést.
Vistánál:
ProgramData\Synetic\BurningWheels\SavedGame\
Xp-nél:
Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\BurningWheels\SavedGame\
-
Nekrofil #2944 hogy lehet küldetéseket kapni?több case nél is ott van a zászló,csak egyszerűen nem tudom elindítani!járkáltam fel alá a városban,odamentem a piros pontokhoz is,de semmi...