3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • widi
    hol találtad meg a Music Managert?
  • zolo
    Van egy kis problémám:S
    Tesómmal szeretnénk játszani osztott képernyővel, van egy Manta gamepad hozzá. Tökéletesen műkszik, azaz mégse, autót sehogysem tudunk választani neki. Egyik irányra sem reagál a menüben, de játékban már tud választani.

Kérdés, hogy van-e erre valami megoldás, esetleg ini fájl amiben belehet íírni a gombokat?(Nitro-val sosem volt ilyen gond, driverrel és nélküle is próbáltuk)
  • bajusza
    Van egy jó ötletem a parkolóházas küldetésre, amikor két sportkocsit kell megállítani. Legegyszerűbb úgy, ha nem megyünk a kocsik után, hanem megvárjuk őket a kijáratnál: az egyik kocsit (zöld Merci) már le is kapcsoltuk. A Toyota megpróbál kiállni a Merci mögül, de kis szerencsével ugyanígy meg lehet fogni.
  • Daniel11
    elküldtem privát üzibe,ott válaszolj
  • zolo
    Tökéletesen megfelel a játékhoz, én gyengébb processzorral játszok.
    Videókártya? Játék grafikai beállításai milyenek?

Norbi2fraktal: Köszi a tippet, ez megoldotta az akadozást
  • Daniel11
    bocs hogy ennyit kérdeztem,csak azt hittem segítetek....am a 100%mentés mire jó?
  • alma2
    Daniel a 11 a korodra utal netan a neved mellett ?
    Celszeru lenne felkeresned egy olyan forumot, ahol ez a tema pl "milyen vidkarit vegyek ennyiert" , nagy valoszinuseggel korrektebb valaszt kapsz es meg a fenebe se fognak elhajtani, hogy nem a temaba vagoan beszelsz :) Keresgelj pl a prohardver foruman.
  • alma2
    hm, kiprobaltam a nitro demon,szerencsere arra is elkeszitette, de nem sok pozitv valtozast sikerult eszrevennem. A jelek szerint nem akart, vagy nem tudott nagyon elrugaszkodni az alapoktol :)
    mind1 egy probat azert megert.
  • Daniel11
    és szted milyet lenne érdemes venni?
  • Rainbow15
    Az az E2180.(processzor) Tuningolva jó, amúgy meg szerintem már nem annyira.
  • Daniel11
    Intel dual Celeron 1,8
  • Daniel11
    Intel az rossz?
  • Burdi
    hááát én arra tippelek elsősorban.
    mien vidkarid van?
  • Daniel11
    a vidikártya az szted vagy más is lehet?
  • Burdi
    valszeg nem is oan jó a gép:D
    vagy csak a vidkarid
  • Daniel11
    Helló!Karácsonyra kaptam 1 tök jó gépet,minden tök jó rajta,ám a Burning Wheels akadozik rajta?Tudtok segíteni hogy miért?
  • alma2
    Akkor megvarjuk mig remelhetoleg csinal a burning wheel-hez is egy hasonlot. Ha talalok nitrot azert megnezem, remelem nem csak a fekutakat novelte meg, illetve a tapadast csokkentette ugy globalice.
    koszi.
  • alma2
    Melyik keresztezodesben szoktal lejmolni ?
    Gondoltam ha arra jarok leallok, aztan bedobok egy otvenest a muanyag poharadba, hogy ki tudjad irni, vagy egybol az ures dvd-t adjam ?
  • norbi2fraktal
    csá all itt a megoldás a szaggatásra!!!!

Music Manager-ből szedjétek ki az összes zenét és nem fog szaggatni!!!

nálam ez volt a gond!! és most jó

aki nem tud feladatot csinálni az menjen Patrol-on egy pályán és mindig másik karakterrel kell menni egyszer Ben, aztán Semir..

üdv.: norbifraktal
  • [HUN]FaTaL
    Ha pattognak az autók, akkor alacsony az fpsed, vedd lejjebb a grafikát.
  • Duddits
    Erre a pattogós dolog sikerült megoldást találni?
    Esetleg valaki tudna rá mondani megoldást?
  • zolo
    Nekem olyan problémám van, hogy játszok, és egyszercsak beakad, majd kb 10 mp múlva megy tovább. Mintha pufferelne a játék. Próbáltam mediumon, lowon, de mindig csinálja. Egy ilyen szaggatás után tök jól fut a játék a következőig.
    A minimum konfiggal kb megeggyező gépem van.

Találkozott már valaki ilyen gonddal?
  • widi
    új küldetést akkor ad, ha olyan autót választasz ki, aminek a neve után ott a piros kis zászló, ami azt jelenti, hogy azzal lehet csak menni a küldetésen. Olyan is van hogy a városi pályákat választva egyik autó neve után sincs zászlócska, ilyenkor az autópályás küldetést kell választani és ott lesz zászlócskás autó. Vagy fordítva, csak a városinál ad be zászlócskát.
  • DerStauner
    game befejezve. jó volt, szép volt, de egy dvd-t nem ér meg.

viszont az AI-t helyenként jól megcsinálták. igen idegesítő az, amikor az ellenfél a leglehetetlenebb helyeken halad.
  • [HUN]FaTaL
    Bárcsak lenne WR3 evvel az engine-el, ilyesmi pályákkal :( Remélem ezt a pályát is átteszik wr2be
  • arty

bárcsak lenne hálozatos multi ... :(
  • Tomi613
    Vagy a játék menüjében is be kell kapcsolni valamit?
  • Tomi613
    Nekem ez nem müködik pedig beírtam a config.ini be:

[Cheat]
    TheStreetIsNotEnough=1
  • Burdi
    akkor csinálj meg midnent amit látsz a térképen.
    aztán próbálkozz az összes kocsifajtával(persze nem ugyh rendőr meg sima kocsi ami ugyan az)
    meg az autópályán is bejön a teherautós küldetés
  • Nekrofil
    twin turboval is nyomultam a városba...
  • Burdi
    nálam is müxik, csak végig a kontrollerrel kell lépkedni mindenhol.
    ugy kell elinítani a küldetéseket is. nekem csak akkor jó
  • Burdi
    nyerd el a Twin Turbo-t és azzal menny a City-ben vhol
    egyből jön a hívás
  • Nekrofil
    valaki árulja már el hogy lehet új küldit szerezni?1 órája jártam mindenfele,odamentek a körökhöz,persze nem pirosak voltak hogy adjanak is vmit..voltam semir kocsijával,rendőrrel mindennel...
    26% on vagyok!kicsit kiakadtam most...
  • ChuckyHUN
    Nekem meg: Elindítom, laggol a menü 1 fps... néha felmegy 180 wtf?
    4800+ 8600gt m2nsli 2gram
  • nesto
    egyébként a joystick-ot nekem is felismeri a contorollers-nél, de játszani mégsem tudok vele, csak a billentyűzettel megy.
  • nesto
    erre én is kíváncsi lennék. néha bead egy-egy küldetést ha Semir vagy Ben autójába ülök és úgy megyegetek bekapcsolt szirénával, de volt már olyan küldetés is amit véletlenül adott be pl a Cayen-ben vagy a Porsche-ban ülve.
    :S
  • Burdi
    az mitől van h nekem a go-kartos küldinél pattognak a kocsik? :S
    meg a teherautók is.
    1.3.3 patch van fennt
  • DerStauner
    nekem a Burning wheels az első cobra 11 játék. már 90% fölött járok. azért voltak benne elég idegesítő küldetések: a két legnehezebb küldetés a Giftmüll (amikor a kikötőben kellett hajóról hajóra ugrálni), a másik meg amikor a roncstelepen tetőről tetőre kellett ugratni. hogy ezekkel mennyit szívtam...
  • Leky
    Ha még aktuális akkor ide kell másolni a mentést.

Vistánál:
    ProgramData\Synetic\BurningWheels\SavedGame\

Xp-nél:
    Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\BurningWheels\SavedGame\
  • Nekrofil
    hogy lehet küldetéseket kapni?több case nél is ott van a zászló,csak egyszerűen nem tudom elindítani!járkáltam fel alá a városban,odamentem a piros pontokhoz is,de semmi...