Wheelman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belisz
Sziasztok!
Kicsit hülye kérdés lesz,lehet én vagyok láma,de...
Hol a jó francban tudom állítani a grafikát a felbontáson kívül??
Nálam csak ezt engedi,szerintem bírna többet is bõõõven a gépem!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

bacsobalint
a METRO-s pályán a végén amikor motorral követem ametrót ott mit csináljak?
mert mindig kilövik a motort...:S(a metróbol)
valaki leirná hogy mit is csináljak?

Prince23
Húú nagyon jó game..a GTA hát csúnyát nem akarok irni..<#hehe>

stevenson1988
én ott sikátorokon kersztül kerültem ki a rendõrt, lehet neked is amikor mondja hogy fordulj jobbra, valójában az épp következõ sikátorra mondja

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Ott tartok hogy miguelen van egy bomba, és el kell vinnem egy bombaszakértõhöz,itt mi a türk,másik útvonalat kellene keresnem mert amerre igazit ott van egy rendõrkocsi,más útvonalon meg felrobbanok nem értem.

zoliii
A játék a mentéseket hova rámolja?
Kinek van már 100%-os mentése?
Én a raktáros résznél tartok, mikor lövöldözni kell 😄
Azért sok hülyeség van a játékban.
Közel-rõl szét lövöm a motorját a kocsiknak, és lazán túl éli, a kamion úgy bírja az ütközéseket, lövéseket, mintha tank lenne, nekimegyek a falnak padlógázzal, simán megy tovább a jármû 😄
Azért nem egy GTA klón a játék 😄

Sziasztok! A játékban lehet valahogy nyerni autókat,motorokat ? Mert amennyi az elején van az nagyon kevés ,mert alig ha van pár fajta autó,motor...

bacsobalint
mármint mit is csináljka ??(ha a grafot akarom álitani)
mert megkerestem a fájlt megnyitottam de semmi extra ?
és te akk tudtad álitani a grafot?😄XD

SZilaJMaGGoT
Aki grafikát akar állítani, sztem csekkolja a config fájlt.

(ami nálam így néz ki)

c:\Games\Wheelman\PC\WheelmanGame\Config\Coalesced.ini

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nekem is ez a gond (mármint a pálya betöltés)
grebber
Ha megcsinálunk minden küldetést akkor olyan 11-12 óra játékidõt biztosít a game!
A vége után lehet még mászkálni (keresgélni oroszlánokat ,ugratókat)
Várom a folytatását!

Next PC upgrade: 2022

megfogadom
bejött a segitséged rendes vagy

Shep
A végére értem a történetnek, sajnos elég rövid és igazából a metrós küldetés után már elég ötlettelen küldetések voltak, mind egy kaptafára a menekülj a kocsival jönnek rád ezren recept alapján. Remélhetõleg a folytatásban rágyúrnak kicsit a gyalogos küldetésekre és lesznek új kombók és a küldetések is változatosabbá válnak. Összességében nem rossz játék, de csak egy négyes alára tudnám értékelni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stevenson1988
minden win install után amúgy neked is ajánlom, hogy mindig megcsináld ezt, mert ki tudja... jól jöhet az eféle játékoknál 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

wow
ez bejöt köcce
isten vagy😄<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

The Protector
Az tény,hogy kegyetlen hülyeségeket írtam és felborítottam a magyar nyelv alappilléreit.Csak nagyon siettem és a billyentyûzet is szar a suliban.
De sokkal jobban tennéd ha inkább segítenél vkinek minthogy belekötsz te kis okoskodó hülyegyerek.
Köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bacsobalint
én azon a pályán akadtam el amikor a rabszálitó autóbol vagy kikell szabadidatni a rabot vagy emg kell ölni(sajna nem vagyok jó angolos ,és a magyaritást nem sikerült megcsinálni)
szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?
PLS valaki válaszoljon😄

Me0w
Egy magyar nyelvrol szolo konyvet ajanlanek, a konfigod aranak toredekebol kijon, es kevesbe fognak hulyenek nezni 😊)

Together we'll fly someday...

The Protector
Hy.Ratyi a windowson lehet attól van:A game tökéletesen fut reccenésmentesen sok-sok fps-el.de ha nagyon gyorsan megyek akkor elöttem tölti be a páját de annyir agyors vagyok h kiesek a páyláról,elkezd tölteni és visszatesz de így kiesek az akicóból meg rohadtul zavaró.Annóaz nfs undercoverben is ez volt.Vmit át kéne állítanomm?Vagy virtuális memória.Vagy cseréljek vmit a gépbe?Esetleg a ram lassú.Alul van a configom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bacsobalint
valaki akk megtudja mondani h mit kell annál a küldetésnél csinálni,és hogyan??

Mayorpapa
köszi a választ! akkor elkezdem szépen lelõni õket 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bacsobalint
én azon a pályán akadtam el amikor a rabszálitó autóbol vagy kikell szabadidatni a rabot vagy emg kell ölni(sajna nem vagyok jó angolos ,és a magyaritást nem sikerült megcsinálni)
szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?

grebber
Na még mindig nincs vége ami nem is baj elvagyok a game-el!A vége felé atomhentbe megy át meg olyan üldözésekbe jönnek ránk ezren mint legyek a szarra.Xfire szerint már 10 órám benne van!

grebber
Ezeket az oroszlánokat szét kell lõni van belõlük 100db.Ha megvan mind nem tudom mi történik ugratásokkal szintúgy nem tudom mi lesz ha megvan az összes.

Solid Snake
xpadder gamepad profiler : Nagyon baráti program bármelyik billentyût átkonvertálhatunk vele a game padunkhoz. Aki gamepaddal szeretné játszani <#nezze>
vagy 433.<#email>

HoReSz1975
ok, magyarítás megoldva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wheelman.Hun-DVD5

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
neked hogy lett magyar B0$$ <#confused>

kár, hogy nek enged a grafikán állitani, lehetne jobb is... <#fejvakaras>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

áááá, koszi

SZilaJMaGGoT
Csak felbontást...

hali
srácok a játékban hol lehet valami grafikai beállítást nézni vagy csak a felbontást lehet állítani?

nagyon szépen kössszönöm
megpróbálom

Shep
A kocsik csak nekem tûnnek olyan aránytalannak? Mindegyik olyan játékautó hatást kelt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Kissé bugos, de kellõképpen kellemes szórakozást nyújtó játék ez! ^^ Nekem bejön, olyan tripla X-es.... 😄

balee4
nem rossz, semmi gond nincs vele...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zoliii
Nekem egyre jobban tetszik a játék 😄
De az irányítás nagyon rossz. Kár, hogy nem lehet saját bill. kiosztást választani. Nem értem, mit keres a játékban az új Opel Astra 😄 ??? Fura.

állítólag rossz a vitaliti crack ez igaz???
Prince23
Wheelman 11. helyen Angliában
xD köszönhetõ a hypnak.😊

Shep
Éppen kilyukadt egy tanker és még nem takarították össze az olajat 😊 Amúgy igazad van tényleg pocsék a víz.

Mayorpapa
Jó-jó, de azért mégis, a víz, ha nem is szép, de legalább legyen kék (vagy zöld) :-)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

stevenson1988
ja igen, azt elfelejtettem említeni, hogy nálam az elsõ dolog windows telepítés után, hogy a padom nevét átírom, mert egy-két kompatibilitási hibát megold, tehát:
elkalandozunk a vezérlõpulton keresztül a 'játékvezérlõk' ablakig, majd ott megnézzük milyen néven szerepel a mi padunk, majd Win+R (futtatás) -> regedit
itt nyomunk egy Ctrl+F kombót és beírjuk a padunk jelenlegi nevét, majd minden egyes találatnál átírjuk szépen a találatban szereplõ nevet "XBOX 360 For Windows (Controller)"-re (idézõjelek nélkül persze, és további találatokat F3-al tudjuk léptetni)
ha az összes találatot átszerkesztettük akkor pár játékban már mûködni fog, lehet ezzel a Wheelman-el is ez a helyzet, de például a Kane and Lynch játéknál csak ez oldotta meg a dolgot
Amúgy Windows 7-et használok (de a leírás maga xp-nél is kiválóan használható, gond nélkül)

Shep
Hát de ez a Wheelman, nem egy hajó szimulátor - mondhatta az egyik készítõ mikor megszólták a víz grafikáját 😊

norbi2fraktal
JackSparrow88 vaqn benne több rádi állomás pl. dance, amerikai, spanyol,klasszikus....stb...
num +-al lehet váltani,és a térkép alján írja ki az állomást....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Amúgy egész korrekt a fizika a játékban, mert ha egymás után áll több kocsi és mondjuk az elsõt felrobbantod, akkor a mogotte lévõket a lökéshullám elgurítja, és ha több kocsi áll akkor kisebb távra, mint ha csak 1, azt azért hiányolom, ha már ennyire akciófilmes az egész, hogy 1 golyó a tankba aztán hagy robbanjon 😊

Mayorpapa
anno szidtunk néhány játékot a víz minõsége miatt, hát asszem ez mindent ûberel:

Ilyen grafot 2009-ben? Hááááát....Úgy néz ki a víz, mintha 1000 gallon olajat beleöntöttek volna...Vagy Barcelonában mindig szennyezett a víz?
De legalább a játék pár óráig élvezhetõ.<#hehe>
Amúgy ezzel a bazi nagy oroszlánnal mikor és mit is lehet csinálni?

Attelee
Valaki dobja már fel a Sendspace-re vagy valami normális helyre a feliratot legyen olyan kedves!!
Ezt irja ki a Filefactory: Sorry, there are currently no free download slots available on this server.

Please try again later, or you can upgrade to FileFactory Premium below for instant access.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

JackSparrow88
ja és majdnem kihagytam azt ami a képen is látható: a bugok xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
A csávót alaposan bebetonozták a munkások: xd

Am néhány negatív a játékban:

-lövéskor visszarúg a fegyver( egy Fps-ben még oké de itt vhogy nem illik be)

- nincsenek rádiók( csak egy van de azon sem jók a zenék)

Most egyelõre csak ennyit találtam de mindezek ellenére király a game!

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

hy
nekem is ilyen gamepadom van és nem akarja kezelni
te xp vagy vistat használsz?