Wheelman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit hülye kérdés lesz,lehet én vagyok láma,de...
Hol a jó francban tudom állítani a grafikát a felbontáson kívül??
Nálam csak ezt engedi,szerintem bírna többet is bõõõven a gépem!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
mert mindig kilövik a motort...:S(a metróbol)
valaki leirná hogy mit is csináljak?
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Kinek van már 100%-os mentése?
Én a raktáros résznél tartok, mikor lövöldözni kell 😄
Azért sok hülyeség van a játékban.
Közel-rõl szét lövöm a motorját a kocsiknak, és lazán túl éli, a kamion úgy bírja az ütközéseket, lövéseket, mintha tank lenne, nekimegyek a falnak padlógázzal, simán megy tovább a jármû 😄
Azért nem egy GTA klón a játék 😄
mert megkerestem a fájlt megnyitottam de semmi extra ?
és te akk tudtad álitani a grafot?😄XD
(ami nálam így néz ki)
c:\Games\Wheelman\PC\WheelmanGame\Config\Coalesced.ini
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A vége után lehet még mászkálni (keresgélni oroszlánokat ,ugratókat)
Várom a folytatását!
Next PC upgrade: 2022
bejött a segitséged rendes vagy
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
ez bejöt köcce
isten vagy😄<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
De sokkal jobban tennéd ha inkább segítenél vkinek minthogy belekötsz te kis okoskodó hülyegyerek.
Köszi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?
PLS valaki válaszoljon😄
Together we'll fly someday...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
kár, hogy nek enged a grafikán állitani, lehetne jobb is... <#fejvakaras>#fejvakaras>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
srácok a játékban hol lehet valami grafikai beállítást nézni vagy csak a felbontást lehet állítani?
megpróbálom
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De az irányítás nagyon rossz. Kár, hogy nem lehet saját bill. kiosztást választani. Nem értem, mit keres a játékban az új Opel Astra 😄 ??? Fura.
xD köszönhetõ a hypnak.😊
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
elkalandozunk a vezérlõpulton keresztül a 'játékvezérlõk' ablakig, majd ott megnézzük milyen néven szerepel a mi padunk, majd Win+R (futtatás) -> regedit
itt nyomunk egy Ctrl+F kombót és beírjuk a padunk jelenlegi nevét, majd minden egyes találatnál átírjuk szépen a találatban szereplõ nevet "XBOX 360 For Windows (Controller)"-re (idézõjelek nélkül persze, és további találatokat F3-al tudjuk léptetni)
ha az összes találatot átszerkesztettük akkor pár játékban már mûködni fog, lehet ezzel a Wheelman-el is ez a helyzet, de például a Kane and Lynch játéknál csak ez oldotta meg a dolgot
Amúgy Windows 7-et használok (de a leírás maga xp-nél is kiválóan használható, gond nélkül)
num +-al lehet váltani,és a térkép alján írja ki az állomást....
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ilyen grafot 2009-ben? Hááááát....Úgy néz ki a víz, mintha 1000 gallon olajat beleöntöttek volna...Vagy Barcelonában mindig szennyezett a víz?
De legalább a játék pár óráig élvezhetõ.<#hehe>#hehe>
Amúgy ezzel a bazi nagy oroszlánnal mikor és mit is lehet csinálni?
Ezt irja ki a Filefactory: Sorry, there are currently no free download slots available on this server.
Please try again later, or you can upgrade to FileFactory Premium below for instant access.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Am néhány negatív a játékban:
-lövéskor visszarúg a fegyver( egy Fps-ben még oké de itt vhogy nem illik be)
- nincsenek rádiók( csak egy van de azon sem jók a zenék)
Most egyelõre csak ennyit találtam de mindezek ellenére király a game!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
nekem is ilyen gamepadom van és nem akarja kezelni
te xp vagy vistat használsz?